NyeModelbiler.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super hurtig levering og stort udvalg af varer der ikke findes andre steder. Et sandt slaraffenland indenfor plastikmodeller. Vil helt klart handle der igen.

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Rigtig god handel. Fik leveret som forventet og et par dage før først forventet dato. Modelbilen var som beskrevet og til en fornuftig pris, i forhold til den store tyske konkurrent CK-models. Hje... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt igennem fantastisk oplevelse ved nethandel. Jeg var sent ude med en gave og skulle bruge en vare fra Nyemodelbiler.dk hurtigt. Der var lynhurtig svar på Messenger fra butikken om at hurtig... もっと見る

企業情報

1. 模型店
  2. コレクターズ ショップ
  3. ホビーショップ
  4. 模型自動車の遊び場
  5. 模型列車店
  6. スケールモデル クラブ

当該企業による記述

Hos NyeModelbiler.dk finder du et stort udvalg af modelbiler, motorcykler og landbrugsmaskiner i mange forskellige skalaer – lige fra de klassiske biler, som vækker nostalgi, til de helt nye modeller, som netop er kommet på markedet. Vi samarbejder med flere europæiske leverandører og kan derfor tilbyde både populære samlermodeller og sjældne udgaver, der kan være svære at finde andre steder. Vi brænder for modelbiler og ønsker at give dig en god oplevelse – både når du besøger vores webshop og når du modtager din pakke. Hos os er kundeservice personligt, og vi svarer altid hurtigt på spørgsmål. Vores mål er, at du føler dig tryg hele vejen igennem købet. Uanset om du leder efter en gave, vil udbygge din samling eller blot ønsker en enkelt bil, der minder dig om noget særligt, står vi klar til at hjælpe. Vi sender sikkert og hurtigt med PostNord, og vi pakker altid varerne omhyggeligt, så de når frem i perfekt stand. NyeModelbiler.dk – din danske webshop for modelbiler med fokus på kvalitet, hurtig levering og en personlig service, du kan stole på.

優良

hurtigt og nemt

hurtigt og nemt

2026年7月15日

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig, at du oplevede en hurtig og nem handel.

Vi håber, at modelbilen lever op til dine forventninger, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Rigtig god dag!

5つ星のうち5の評価

Hejsa jeg er super godt tilfreds 😀😀😀😀😀😀og forsat rigtig go dag . Med venlig hilsen Per Ladefoged 😀

Hejsa jeg er super godt tilfreds 😀😀😀😀😀😀og forsat rigtig go dag. Med venlig hilsen Per Ladefoged 😀

2026年7月15日

Hej Per,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du er så tilfreds.

Det var en fornøjelse at kunne sende dig den hvide Volvo Amazon, som du ønskede i stedet for den oprindeligt bestilte farve. Jeg håber, den har fået en god plads i samlingen.

Tak fordi du handler hos os igen – det sætter jeg stor pris på.

Rigtig god dag!

Nem bestilling

2026年7月9日

Kære Bent

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, at du bliver glad for din bestilling, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos NyeModelbiler.dk.

De bedste hilsner

5つ星のうち5の評価

skøn modelbil af den originale.

skøn modelbil af den originale.
Hurtig levering.

2026年6月30日

Hej Jørgen,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget, at du er tilfreds med både modelbilen og den hurtige levering. Vi håber, du får stor glæde af din Mercedes-model.

Vi håber at byde dig velkommen igen hos NyeModelbiler.dk.

5つ星のうち5の評価

gode fine produkter godt pakket ind så…

gode fine produkter godt pakket ind så ok

2026年6月30日

Hej Steffen

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produkterne og emballeringen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Vi håber at byde dig velkommen igen hos NyeModelbiler.dk.

De bedste hilsner

hurtig levring

2026年6月12日

Hej Mads

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder mig meget, at du er tilfreds med den hurtige levering. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter jeg stor pris på.

Du er altid meget velkommen tilbage.

5つ星のうち1の評価

Betalingsmetode

Betalingsmetode, pengene bliver trukket samme dag som man bestiller.
Så går der 3 uger inden varerne kommer…

2026年6月2日

Hej AnneMarie

Jeg beklager, at du har oplevet ventetiden som frustrerende.

Jeg kan se, at de to bestilte varer var bestillingsvarer fra eksternt lager. Den forventede leveringstid var angivet på produktsiderne ved bestilling, men det kan naturligvis være let at overse.

Jeg har samtidig gennemgået ordren, og der gik under to uger fra bestilling til levering. Vores lagervarer leveres normalt inden for 1-3 hverdage, mens bestillingsvarer fra eksternt lager har længere leveringstid.

Du har også helt ret i, at betalingen blev trukket ved bestilling. Ordren blev placeret netop i forbindelse med overgangen til vores nye betalingsløsning, og dette har vi efterfølgende ændret, så betaling nu først trækkes ved afsendelse af varen.

Jeg håber samtidig, at du er tilfreds med de to modelbiler, du modtog. Både Ford F-150 Pick-up og VW T2 Pick-up er flotte modeller, og jeg håber, at de trods ventetiden lever op til dine forventninger og vil bringe dig glæde.

Jeg beklager ulejligheden og takker for din feedback, da den hjælper os med at forbedre kundeoplevelsen.

Nemt og hurtigt levering mange tak

Nemt og hurtigt levering mange tak

2026年6月7日

Hej Jon

Mange tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med den nemme bestilling og den hurtige levering.

Du er altid velkommen tilbage, og jeg hjælper gerne, hvis du har spørgsmål eller leder efter en bestemt model.

Hej Frank

Mange tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og modellen. Jeg håber, du bliver glad for modellen, og du er altid meget velkommen tilbage.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, super produkt lige som jeg havde forventet.

2026年6月5日

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder mig meget at høre, at både levering og model levede op til forventningerne.

Du har også valgt en virkelig flot modelbil. Personligt er jeg helt vild med den grønne farve – den passer fantastisk godt til bilen og giver den et helt særligt udtryk.

Tak fordi du handlede hos NyeModelbiler.dk, og du er altid velkommen tilbage.

5つ星のうち5の評価

Rigtige gode priser 5 ud af 5 stjerner.

Rigtige gode priser 5 ud af 5 stjerner.

2026年5月25日

NyeModelbiler.dk からの回答

Tak for de 5 stjerner, Jørgen!

Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med priserne. Jeg arbejder altid på at tilbyde gode priser uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Top kvalitet og service

Nogle af modelbilerne er over mit budget. Men de ting, jeg foreløbig har købt har så rigeligt levet op til forventningerne, og serviceniveauet er helt i top. Dejligt at kunne købe disse ting på en dansk hjemmeside - alt for ofte køber man noget hos et firma med adresse i England, Tyskland eller USA, og så viser det sig at være et kinesisk foretagende, der sælger elendigt skrammel til næsten samme pris som du kan få det til fx her. Kan varmt anbefale NyeModelbiler.dk

2026年5月14日

Hej Thomas

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de venlige ord.

Det glæder mig meget at høre, at både kvaliteten af modelbilerne og servicen har levet op til dine forventninger.

Jeg sætter stor pris på, at du fremhæver fordelene ved at handle hos en dansk webshop. Mit mål er altid at tilbyde kvalitetsprodukter, god service og en tryg købsoplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og tak for din varme anbefaling.

God info om forsendelsen

God info om forsendelsen.
Super hurtig fremme.Hurtigere end ventet.
Godt gået!

2026年5月14日

Hej Carsten

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du var tilfreds med informationen omkring forsendelsen, og at pakken nåede frem hurtigere end forventet.

5つ星のうち5の評価

Oplevelsen er iorden og god jeg har…

Oplevelsen er iorden og god jeg har købt mange modelbiler hos nye modelbiler og kvaliteten er iorden og god jeg kan varmt anbefale nye modelbiler hilsen fra Kim 😊👍 ps jeg har tre skabe fyldt med modelbiler

2026年5月25日

Hej Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din fortsatte støtte gennem dine mange køb hos NyeModelbiler.dk.

Det lyder som om, du allerede har opbygget en imponerende samling med tre skabe fyldt med modelbiler. Det må være et fantastisk syn!

Det glæder mig meget, at du er tilfreds med både kvaliteten og oplevelsen. Jeg hjælper gerne med at gøre samlingen endnu større og endnu mere spændende i fremtiden.

Tak for anbefalingen, og jeg ser frem til at hjælpe dig med de næste modeller til samlingen.

Super god kvalitet

At man får biler til en god pris og at det godt kan anbefales at handle her

2026年5月9日

Hej Mathias

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og synes, at priserne er gode.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din anbefaling. Det sætter jeg stor pris på.

God hjemmeside

God hjemmeside, og god information lige til pakken bliver leveret.

2026年4月16日

Hej Flemming

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du var tilfreds med både hjemmesiden og informationen undervejs i leveringen. Jeg ved, hvor vigtigt det er at være opdateret, indtil pakken er fremme.

5つ星のうち5の評価

god behandling varen var i orden og…

god behandling varen var i orden og indpakning var ok

2026年4月13日

Hej Hans Peter

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du var tilfreds med både behandlingen, varen og indpakningen. Jeg gør altid mit bedste for, at modelbilerne kommer sikkert frem og lever op til forventningerne.

5つ星のうち5の評価

God service og hurtig levering

Bestilte en modelbil lørdag eftermiddag, og fint nok de ikke afsender i weekenden. Men mandag var de hurtige, bilen blev pakket og afsendt, og jeg kunne hente den i min pakkeboks tirsdag formiddag, perfekt!

2026年4月28日
自発的なレビュー

Hej Brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at både levering og forsendelse levede op til dine forventninger. Jeg gør altid mit bedste for at få ordrerne afsted så hurtigt som muligt, så snart weekenden er ovre.

Dejligt at høre, at modelbilen allerede kunne hentes tirsdag formiddag.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。