NyeModelbiler.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super hurtig levering og stort udvalg af varer der ikke findes andre steder. Et sandt slaraffenland indenfor plastikmodeller. Vil helt klart handle der igen.

Nogle af modelbilerne er over mit budget. Men de ting, jeg forelÞbig har kÞbt har sÃ¥ rigeligt levet op til forventningerne, og serviceniveauet er helt i top. Dejligt at kunne kÞbe disse ting pÃ¥ en dan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god handel. Fik leveret som forventet og et par dage fÞr fÞrst forventet dato. Modelbilen var som beskrevet og til en fornuftig pris, i forhold til den store tyske konkurrent CK-models. Hje... もっず芋る

Helt igennem fantastisk oplevelse ved nethandel. Jeg var sent ude med en gave og skulle bruge en vare fra Nyemodelbiler.dk hurtigt. Der var lynhurtig svar pÃ¥ Messenger fra butikken om at hurtig... もっず芋る

䌁業情報

1. 暡型店
  2. コレクタヌズ ショップ
  3. ホビヌショップ
  4. 暡型自動車の遊び堎
  5. 暡型列車店
  6. スケヌルモデル クラブ

圓該䌁業による蚘述

Hos NyeModelbiler.dk finder du et stort udvalg af modelbiler, motorcykler og landbrugsmaskiner i mange forskellige skalaer – lige fra de klassiske biler, som vÊkker nostalgi, til de helt nye modeller, som netop er kommet pÃ¥ markedet. Vi samarbejder med flere europÊiske leverandÞrer og kan derfor tilbyde bÃ¥de populÊre samlermodeller og sjÊldne udgaver, der kan vÊre svÊre at finde andre steder. Vi brÊnder for modelbiler og Þnsker at give dig en god oplevelse – bÃ¥de nÃ¥r du besÞger vores webshop og nÃ¥r du modtager din pakke. Hos os er kundeservice personligt, og vi svarer altid hurtigt pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Vores mÃ¥l er, at du fÞler dig tryg hele vejen igennem kÞbet. Uanset om du leder efter en gave, vil udbygge din samling eller blot Þnsker en enkelt bil, der minder dig om noget sÊrligt, stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe. Vi sender sikkert og hurtigt med PostNord, og vi pakker altid varerne omhyggeligt, sÃ¥ de nÃ¥r frem i perfekt stand. NyeModelbiler.dk – din danske webshop for modelbiler med fokus pÃ¥ kvalitet, hurtig levering og en personlig service, du kan stole pÃ¥.

優良

通垞2週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 73ä»¶

レビュヌを曞く

God hjemmeside og information omkring

God hjemmeside og information omkring levering, produkt blev leveret som aftalt.

2026幎4月13日

Hej

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glÊder mig at hÞre, at du var tilfreds med både hjemmesiden, informationen omkring leveringen og at produktet blev leveret som aftalt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fik det jeg sÞgte

Fik det jeg sÞgte , hurtig levering. 😉

2026幎4月14日

Hej Dhjon

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget! 😊
Dejligt at hÞre, at du fandt det, du sÞgte, og at leveringen var hurtig.

Alt var helt perfekt 🀩

Alt var helt perfekt 🀩 De varmeste anbefalinger herfra.

2026幎4月6日

Hej Janne

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget! 😊
Det er virkelig dejligt at hÞre, at alt var helt perfekt.

Og tak for de varme anbefalinger – det sÊtter jeg stor pris pÃ¥!

Du er altid meget velkommen igen.

Rigtig god vejledning

Rigtig god vejledning

2026幎3月11日

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget! 😊
Dejligt at hÞre, at du oplevede en rigtig god vejledning.

Super hurtigt og effektivt

Super hurtigt og effektivt

2026幎2月28日

Hej Dennis

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget! 😊
Dejligt at hÞre, at du oplevede det som både hurtigt og effektivt.

NyeModelbiler.dk

Stort udvalg og fin webbutik!.

Super nem bestilling og hurtig levering. Mange fede produkter. Mvh.René.

2026幎3月1日

Hej René

Mange tak for de rosende ord – det er vi rigtig glade for at hÞre, og det glÊder os, at du er tilfreds med bÃ¥de webshoppen og leveringen.

Den Nissan Skyline modelbil, du bestilte, har i Þvrigt en virkelig fed farve. Du har faktisk valgt en af de flotteste farvevarianter – og Nissan Skyline er jo ogsÃ¥ en virkelig fed bil.

Jeg har prÞvet at teste det, du nÊvner med siden, men hos mig hopper den tilbage til det samme sted på siden. Derfor er jeg desvÊrre lidt i tvivl om, hvad der kan vÊre årsagen. Det kan muligvis afhÊnge af, hvilken browser der bruges. Hvis du prÞver med en anden browser, kan det vÊre, at det fungerer bedre. Hos mig virker det helt fint i Google Chrome, men jeg vil også lige teste det i et par andre browsere.

Tak for den hjÊlpsomme feedback.

Langsom levering

Langsom levering
3 uger efter jeg har bestilt to biler er kun den ene ankommet

2026幎2月28日

Hej Tobias

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og tak for at du ogsÃ¥ nÊvner den gode service, det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Vi vil samtidig gerne beklage, at leveringen har vÊret langsommere end forventet. Du bestilte to modelbiler en lÞrdag, hvor begge modeller havde en forventet leveringstid pÃ¥ 7–10 hverdage.

Da du efterfÞlgende skrev, at den ene model skulle bruges til en fÞdselsdag i weekenden, sendte vi den fÞrste model med det samme. Den nåede derfor frem efter 6 dage fra bestilling.

Den anden model er desvÊrre blevet lidt forsinket på grund af en intern fejl hos leverandÞren. Det beklager vi naturligvis, og vi forventer at modtage den meget snart, så vi kan sende den videre til dig.

Super god service 👍

2026幎2月27日

Hej Berthel

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget! 😊
Det er virkelig dejligt at hÞre, at du er tilfreds med servicen.

God og sikker levering

2026幎2月26日

Hej Preben

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget! 😊
Dejligt at hÞre, at leveringen opleves som både god og sikker.

Og tusind tak for dine mange bestillinger – det sÊtter jeg virkelig stor pris pÃ¥!

Du er altid meget velkommen igen.

Fantastisk kundeservice 🙌🏻

2026幎3月1日
自発的なレビュヌ

Hej Heidi

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget! 😊
Det er virkelig dejligt at hÞre, at du er tilfreds med kundeservicen.

2026幎1月31日

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget! 😊
Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med servicen.