NyeModelbiler.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super hurtig levering og stort udvalg af varer der ikke findes andre steder. Et sandt slaraffenland indenfor plastikmodeller. Vil helt klart handle der igen.

Nogle af modelbilerne er over mit budget. Men de ting, jeg forelÞbig har kÞbt har sÃ¥ rigeligt levet op til forventningerne, og serviceniveauet er helt i top. Dejligt at kunne kÞbe disse ting pÃ¥ en dan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god handel. Fik leveret som forventet og et par dage fÞr fÞrst forventet dato. Modelbilen var som beskrevet og til en fornuftig pris, i forhold til den store tyske konkurrent CK-models. Hje... もっず芋る

Helt igennem fantastisk oplevelse ved nethandel. Jeg var sent ude med en gave og skulle bruge en vare fra Nyemodelbiler.dk hurtigt. Der var lynhurtig svar pÃ¥ Messenger fra butikken om at hurtig... もっず芋る

䌁業情報

1. 暡型店
  2. コレクタヌズ ショップ
  3. ホビヌショップ
  4. 暡型自動車の遊び堎
  5. 暡型列車店
  6. スケヌルモデル クラブ

圓該䌁業による蚘述

Hos NyeModelbiler.dk finder du et stort udvalg af modelbiler, motorcykler og landbrugsmaskiner i mange forskellige skalaer – lige fra de klassiske biler, som vÊkker nostalgi, til de helt nye modeller, som netop er kommet pÃ¥ markedet. Vi samarbejder med flere europÊiske leverandÞrer og kan derfor tilbyde bÃ¥de populÊre samlermodeller og sjÊldne udgaver, der kan vÊre svÊre at finde andre steder. Vi brÊnder for modelbiler og Þnsker at give dig en god oplevelse – bÃ¥de nÃ¥r du besÞger vores webshop og nÃ¥r du modtager din pakke. Hos os er kundeservice personligt, og vi svarer altid hurtigt pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Vores mÃ¥l er, at du fÞler dig tryg hele vejen igennem kÞbet. Uanset om du leder efter en gave, vil udbygge din samling eller blot Þnsker en enkelt bil, der minder dig om noget sÊrligt, stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe. Vi sender sikkert og hurtigt med PostNord, og vi pakker altid varerne omhyggeligt, sÃ¥ de nÃ¥r frem i perfekt stand. NyeModelbiler.dk – din danske webshop for modelbiler med fokus pÃ¥ kvalitet, hurtig levering og en personlig service, du kan stole pÃ¥.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 73ä»¶

レビュヌを曞く

DÃ¥rligt

De har trukket pengene fÞr forsendelse, pakken er ikke engang begyndt behandling efter en uge, og de tager ikke deres telefon.

2025幎4月14日
自発的なレビュヌ

Hej Ludvig,

Tak for din besked. Jeg har netop tjekket din ordres status, og jeg kan bekrÊfte, at pakken allerede er blevet overdraget til PostNord. IfÞlge sporingsoplysningerne burde du modtage den senest onsdag.

Jeg beklager meget, at jeg ikke kunne tage telefonen – dette er en enkeltmandsvirksomhed, og det sker desvÊrre, at jeg er optaget og ikke kan svare med det samme. Jeg har dog ikke kunnet finde en e-mail fra dig, og i lignende tilfÊlde plejer kunderne at skrive – og vi svarer altid sÃ¥ hurtigt som muligt pÃ¥ e-mails.

Systemet har ogsÃ¥ lÞbende sendt opdateringer om ordren via e-mail – det er dog muligt, at de er endt i din spammappe, sÃ¥ jeg vil anbefale at kigge der.

Jeg kan også se, at du har bestilt en vare med en oplyst leveringstid på 7-10 hverdage i webshoppen, og vi er faktisk inden for den tidsramme – din ordre blev lagt mandag aften, og varen bliver leveret inden for 7-8 hverdage.

Endnu en gang undskyld for ulejligheden og fordi jeg ikke kunne trÊffes pÃ¥ telefon. Din modelbil er pÃ¥ vej, og det er en rigtig flot én – jeg hÃ¥ber, du bliver glad for den! NÃ¥r du har modtaget den, hÃ¥ber jeg, du vil overveje at opdatere din anmeldelse.

De bedste hilsner
Nyemodelbiler.dk

Jeg har desvÊrre bÞvl med levering fra

Jeg har desvÊrre bÞvl med levering fra PostNord den kan ikke findes i NÊrboks/PostNord pakkeboks på Fabrikvej Viborg

2025幎3月30日

KÊre Hanne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Jeg har tjekket status pÃ¥ pakken i PostNords system, og det ser faktisk lidt mÊrkeligt ud. Fredag modtog du en besked fra PostNord om, at pakken kunne afhentes – men allerede en time senere kom der en ny opdatering om, at pakken er *pÃ¥ vej* til udleveringsstedet. Det tyder pÃ¥, at der kan vÊre sket en fejl, hvor pakken er blevet scannet, men derefter ved en fejl er blevet i bilen hos chauffÞren.

Vi forventer, at pakken vil vÊre klar til afhentning mandag.
Vi vil ogsÃ¥ anbefale, at du kontakter PostNords kundeservice direkte – de har oftest flere oplysninger og kan hjÊlpe hurtigere i sÃ¥danne situationer.

Skulle pakken mod forventning ikke vÊre fremme i morgen, og hvis PostNords kundeservice ikke kan hjÊlpe, sÃ¥ tag endelig kontakt til os – sÃ¥ finder vi naturligvis en lÞsning sammen.

Vi er webbutikken og ikke selve fragtfirmaet, men vi beklager selvfÞlgelig besvÊret og håber, at pakken snart er hos dig.

Peter – Nyemodelbiler.dk

God service!

Servicemind i top 👍

2025幎2月19日
自発的なレビュヌ

KÊre Sinan Altinkaya,

Tusind tak, fordi du har Êndret din anmeldelse og delt din positive oplevelse! Det betyder meget for mig at sikre, at mine kunder er tilfredse, så det glÊder mig virkelig at hÞre, at vi fandt en god lÞsning på den tidligere situation. Hvis du nogensinde har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte mig!

Peter | Nyemodelbiler.dk

God og venlig behandling

Der var rimelig hurtig levering , men desvÊrre rÞg sidespejlene af bilen, da vi Ã¥bnede kassen. Jeg sendte en henvendelse til kundesupport og fik hurtigt svar. Der var rigtig god service . Vi lÞste problemet og en anden bil bliver sendt til mig . Tak til Nyemodelbiler 😊

2025幎2月2日

KÊre Susanne,

Jeg er ked af at hÞre, at din modelbil er ankommet med en skade.

Jeg har gennemgÃ¥et alle tidligere e-mails, men kan ikke finde nogen beskeder fra dig fÞr den, du sendte i dag – stort set lige inden denne 1-stjernede anmeldelse.

Vi har allerede svaret på din henvendelse og er i gang med at håndtere ombytningen af din model. :)

Ønsker dig en fortsat god sÞndag!

Med venlig hilsen,
NyeModelbiler.dk

Afholdte alle deres aftaler og varen

Afholdte alle deres aftaler og varen kom til tiden

2025幎1月7日

KÊre Michael,

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord! Vi er glade for at hÞre, at alt levede op til dine forventninger, og at varen ankom til tiden.

Vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden. Har du spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Peter

Har Êndret mit antal stjerner, efter sidste tilbagemelding fra jer pr mail. 😊

2025幎1月11日

KÊre Carina,

Vi beklager meget, at spejlet på din modelbil faldt af under transporten, og vi undskylder også for, at vi fÞrst kunne svare på din sidste e-mail mandag, så du måtte vente et par dage på grund af weekenden.

I vores e-mail har vi beskrevet de muligheder, du har i denne situation. Vi vil sÊtte pris på, hvis du kan give os besked om, hvilken lÞsning du Þnsker at benytte, så vi kan finde en hurtig lÞsning.

Du er fortsat velkommen til at kontakte vores kundeservice telefonisk, eller du kan sende os yderligere spÞrgsmål via e-mail.

Nyemodelbiler.dk teamet

Biler

Fede biler yes yes

2025幎1月11日

KÊre Charlie,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du synes godt om vores biler – yes yes! 🚗🎉

Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden, og hvis du har spÞrgsmål eller Þnsker, er du altid velkommen til at kontakte os.