Vejle Caravans A/S レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kundeservice af fineste karakter Fandt i sidste øjeblik inden ferie en gasgrill til en super pris. I forhold til levering/afhentning måtte jeg kontakte firmaet og vi lavede en særaftale hvor vi kunne... もっと見る

企業情報

1. キャンプ用品店
  2. モービル ホーム販売店
  3. RV 販売店
  4. RV 車整備業

Vejle Caravans A/S について

当該企業による記述

Ny Vejle Caravan er Danmarks CampingGIGANT, beliggende centralt i landet. Vi tilbyder de bedste mærker inden for campingvogne og autocampere, både nye og brugte. Uanset hvad du søger, har vi et stort udvalg, der passer til dine behov.

I vores butik eller webshop finder du et omfattende sortiment af campingudstyr. Uanset om det er telte, køkkenudstyr, campingmøbler eller andet, kan du finde det hos os.

Vores værksted servicerer alle mærker, og vi er stolte af at være DCU-certificeret. Du kan trygt overlade din campingvogn eller autocamper til vores dygtige teknikere, der sikrer, at alt fungerer optimalt.

Hos Ny Vejle Caravan prioriterer vi kundeservice højt. Vi giver altid en venlig og imødekommende betjening, så du kan handle hos os med fuld tillid.

Du får service med et smil!

当該企業による記述

Vi hjælper dig hele vejen på camping
🏕️ Drømmer du om en fantastisk campingferie? Hos Ny Vejle Caravan - Danmarks CampingGIGANT kan vi hjælpe dig med at gøre din ferie til en uforglemmelig oplevelse! Vi tilbyder et stort udvalg af campingvogne, autocampere og udstyr, så du kan finde præcis det, du har brug for. Med vores ekspertise og erfaring er vi dedikerede til at give dig den bedste service og vejledning. Uanset om du er på udkig efter en helt ny campingvogn eller en brugt autocamper, kan du finde det hos os. Vi har altid mange vogne på lager, så du kan vælge mellem forskellige mærker og modeller. Vores engagerede team står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det rette køretøj til dine behov. Vi tilbyder også professionel rådgivning, så du kan få mest muligt ud af din campingferie. Besøg os hos Ny Vejle Caravan - Danmarks CampingGIGANT, hvor du får det store udvalg og service med et smil! Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at planlægge din drømmeferie på hjul.

優良

過去12か月のレビュー数: 27

レビューを書く

Kundeservice af fineste karakter

Kundeservice af fineste karakter
Fandt i sidste øjeblik inden ferie en gasgrill til en super pris. I forhold til levering/afhentning måtte jeg kontakte firmaet og vi lavede en særaftale hvor vi kunne hente varen inden åbningstid. Sjældent har jeg fået så sød og hjælpsom kundeservice.

2026年7月2日
5つ星のうち1の評価

Man bliver faktureret ca 6000 for…

Man bliver faktureret ca 6000 for klargøring og så må man selv bruge mere end en halv dag på at gøre den ren og deres tjek går lidt for stærkt alt er tjekket og virker bare ikke halvdelen af lyset på toilettet. Det ene udtræksskab er så skævt og udtræksskinnen er så rusten at det næsten er umuligt at åbne det uden at det bliver trukket helt i smadder, spurgte hvad jeg kunne få i rabat på den revnede rude og fik at vide at jeg kunne få 0 kr i rabat, da jeg så siger at så må de jo skifte den får man standard svaret ja ja det er jo ikke en ny vogn i har købt, samt løse lister, gardin mangler hægter, knop til lågen på det ene skab på wc sidder og dingler efter et sørgeligt forsøg på at lave den samt flere småting. Derfor kan det absolut ikke anbefales at bruge jeres tid og penge der.

2026年6月24日
5つ星のうち5の評価

Utrolig flink og velorienteret sælger

Utrolig flink og velorienteret sælger. Grundig forklaring på alle detaljer. Meget brugbar prøvekørsel, der gav god fornemmelse af vognen. Stor hjælpsomhed i forhold til at investere på en helligdag, hvor jeg ikke kunne kontakte min sparekasse. Sørgede på bedste vis for at gøre vognen klar til afhentning, hvor det hele blev gennemgået igen. Skønt at have en livline, jeg kan kontakte, når der opstår udfordringer.

2026年5月25日

Service er helt i top

Service er helt i top, vi fik den hjælp vi havde brug for så vi kunne købe vores nye brugte vogn. Jan er en fantastisk person som er virkelig service minded og han service stopper ikke når man forlader butikken med vognen, vi fik da lige en sms sener på dagen hvor han ville høre om vi var kommet godt hjem med vognen, så kan varmt anbefale dem her fra

2026年5月29日

Service i særklasse

5 stjerner fra os, lyn hurtig handel i hus, på grund af super service og information på alle spørgsmål, samt blev leveret på aftalt sted og tidspunkt, af 2 super dygtige og flinke medarbejde, der gik op i at vognen blev opsat ordentligt.

2026年6月4日

Vejle ny caravan

Har lige købt en brugt vogn ved Vejle ny caravan, deres nye sælger en meget pålidelig og ærlig, super god service og tak for handlen. Kommer helt sikkert igen, fin butik.

2026年5月26日

Har købt Fendt CV hos nyvejlecaravan

Har købt Fendt CV hos nyvejlecaravan. Super behandling ved køb og ikke mindst efterfølgende hvis der var noget vi var i tvivl om. Stod bl.a. i Italien med en Aircon der havde sprunget en sikring som sidder inde i selve Aircon. Via telefonen (fjernsupport) fik jeg hjælp til at skille den ad og skifte sikringen. Man ringer aldrig forgæves. Vores varmeste anbefalinger til Nyvejle Caravan

2026年5月25日
5つ星のうち5の評価

Har købt autocamper hos Morten hos…

Har købt autocamper hos Morten hos Vejle Caravans. Super professionel betjening og dyb faglig indsigt. Et sted man kommer tilbage, når det bliver tid til service m.v. De arbejder åbenbart 24-7 for det meste. Super gennemgang af Per, selv om vi nok ikke har husket det hele - og tilbud om at komme retur, når der er mere at spørge om. Giver de bedste anbefalinger. M.v.h. Bendt Bendtsen.

2026年5月13日
5つ星のうち5の評価

Vi har købt vores første campingvogn…

Vi har købt vores første campingvogn ved Vejle caravans.
Vi har været utroligt glade for den fantastiske service vi har fået af Morten og hans team.
Der var lidt misforståelser i salget, men fejl sker og kan ikke undgås, men Morten var så god og møde os på en måde så vi følte os set og hørt, og vi fik det som vi skulle.
Vi kan kun anbefale at handle ved Vejle caravans.
Skal vi handle vogn igen, så er Morten den første vi ringer til.
Morten er en Utrolig ærlig sælger med hjertet på det rette sted, man kan mærke han vil det bedste.

De bedste anbefalinger her fra

De bedste hilser
Hans & Christina

2026年4月15日
5つ星のうち5の評価

Vi har lige hente vores nye…

Vi har lige hente vores nye campingvogn hos Vejle caravan da det er tredje gang vi køber vogn hos dem, er vi lige overraskende over en super service, som man får når man afhenter vognen og den tid de tager sig til at viser hvordan tingene virker. Vi kan kun anbefale at kigge forbi Vejle ny caravan center, inden du handler campingvogn for her får, du en super god service, inden du tager en beslutning om at købe ny campingvogn.

2026年3月6日
5つ星のうち5の評価

kunne jeg give 10 stjerner fik de det!

kunne jeg give 10 stjerner fik de det!
Et fantastisk sted hvor man kan stole på medarbejderne.
Jannick fra værkstedet vejledte mig hele vejen med en hel del mails og spørgsmål fra min side af da det er lidt nyt for mig det hele. Men han var der 100% hele vejen.
og stort tak til hans F1 team for en hurtig montering af mover og udskiftning af vandhane.

2026年3月3日
5つ星のうち5の評価

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hos Vejle…

Vi har som førstegangskøbere af autocamper fået en helt igennem fantastisk behandling hos Vejle Caravans, og de fortjener virkelig stor ros.

Fra første kontakt har servicen været helt i top. Selvom der er tale om en brugt vogn, blev bilen fremvist på absolut fornemmeste vis, og vi har hele vejen igennem følt os trygge i processen. Der har været løbende opdateringer omkring vores tilkøbte ekstraudstyr, og der har aldrig været noget, som ikke kunne lade sig gøre. Man mærker tydeligt, at de ønsker at finde løsninger fremfor problemer.

Vi tog toget til Vejle for at hente vores autocamper og blev hentet på stationen af deres chauffør – en virkelig god start på afleveringen. Da vi ankom, stod bilen både opvarmet og flot rengjort klar til os.

Herefter fik vi en grundig og rolig gennemgang af camperen med masser af tips og tricks. Der blev taget god tid til at lære os alle funktionerne at kende, hvilket som førstegangskøbere var helt uvurderligt.

Alle, der har været involveret – sælger, mekaniker, chauffør og øvrigt personale – har været utroligt servicemindede og professionelle hele vejen igennem.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Vejle Caravans.
En tryg, professionel og rigtig god oplevelse fra start til slut.

Tusind tak for hjælpen med vores nye eventyr på hjul! 🚐

2026年2月26日
5つ星のうち5の評価

Super service af venlige og…

Super service af venlige og imødekommende mennesker i både Salg og på Værkstedet.
Alle aftaler overholdt - der var ikke “glemt” noget ifm. klargøring og vi fik en grundig gennemgang af vognen ved overdragelsen 👍
De bedste anbefalinger fra Marianne & Karsten Pedersen.

2026年2月18日

Uovertruffen god service

Jeg har anmeldt Ny Vejle caravan før, også der med stor tilfredshed. Denne anmeldelse var i forbindelse med købet.

Jeg er simpelthen nødt til at lave en anmeldelse igen, denne gang isoleret til værkstedet.
Jeg havde en tid i dag, hvor jeg skulle have lavet elektronisk åbning af spildevand og kodet og monteret en fjernbetjeningsenhed til min elektriske cykelholder fra BR-System.

Jeg blev modtaget med et stort smil og fik forklaret hvad der skulle laves, og teknikeren og jeg havde en dialog omkring placering af afbrydere mm.
Derefter gik jeg i butikken og hyggede med kakao, som Rikke var så sød at lave til mig.

Da arbejdet var færdig, blev jeg hentet, og fik en rigtig grundig gennemgang af den meget dygtige tekniker, som jeg desværre ikke kan huske navnet på. Hold op et flot stykke arbejde han havde lavet, man kan både se og mærke at han ikke går på kompromis med noget, det spiller bare, det han havde lavet. Det er så dejligt at møde mennesker, der er så dedikerede omkring deres arbejde, tak for det.

Også et kæmpe tak til alle andre på værkstedet og til personalet i butikken og salg. Man føler sig virkelig velkommen hos jer, og bliver altid mødt med et smil. Jeg kan på det varmeste anbefale Ny Vejle caravan.

2026年1月20日
5つ星のうち5の評価

Top service og god behandling

Vi er forholdsvis nye campister og ville opgradere vores gamle vogn til en nyere brugt Bürstner. Vi blev tager pænt imod og har fået en fantastisk service og behandling i forbindelse med vores køb af ny vogn og udstyr samt en god indbytningspris på vores gamle vogn.
Selvom der var lidt misforståelser undervejs var det aldrig vores problem og de blev ryddet af vejen med et smil.
Vi blev anbefalet, at besøge Vejle Caravan og må sige, at den anbefaling hermed er givet videre til andre der måtte ønske ny vogn eller udstyr.

2025年11月21日

Trustpilot エクスペリエンス