Kundeservice af fineste karakter Fandt i sidste Þjeblik inden ferie en gasgrill til en super pris. I forhold til levering/afhentning mÃ¥tte jeg kontakte firmaet og vi lavede en sÊraftale hvor vi kunne... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Service er helt i top, vi fik den hjÊlp vi havde brug for sÃ¥ vi kunne kÞbe vores nye brugte vogn. Jan er en fantastisk person som er virkelig service minded og han service stopper ikke nÃ¥r man forlade... ãã£ãšèŠã
Utrolig flink og velorienteret sÊlger. Grundig forklaring pÃ¥ alle detaljer. Meget brugbar prÞvekÞrsel, der gav god fornemmelse af vognen. Stor hjÊlpsomhed i forhold til at investere pÃ¥ en helligdag, h... ãã£ãšèŠã
Har kÞbt Fendt CV hos nyvejlecaravan. Super behandling ved kÞb og ikke mindst efterfÞlgende hvis der var noget vi var i tvivl om. Stod bl.a. i Italien med en Aircon der havde sprunget en sikring som s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Vejle Caravans A/S ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I vores butik eller webshop finder du et omfattende sortiment af campingudstyr. Uanset om det er telte, kÞkkenudstyr, campingmÞbler eller andet, kan du finde det hos os.
Vores vÊrksted servicerer alle mÊrker, og vi er stolte af at vÊre DCU-certificeret. Du kan trygt overlade din campingvogn eller autocamper til vores dygtige teknikere, der sikrer, at alt fungerer optimalt.
Hos Ny Vejle Caravan prioriterer vi kundeservice hÞjt. Vi giver altid en venlig og imÞdekommende betjening, så du kan handle hos os med fuld tillid.
Du får service med et smil!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Vi hjÊlper dig hele vejen på camping
- ðïž DrÞmmer du om en fantastisk campingferie? Hos Ny Vejle Caravan - Danmarks CampingGIGANT kan vi hjÊlpe dig med at gÞre din ferie til en uforglemmelig oplevelse! Vi tilbyder et stort udvalg af campingvogne, autocampere og udstyr, sÃ¥ du kan finde prÊcis det, du har brug for. Med vores ekspertise og erfaring er vi dedikerede til at give dig den bedste service og vejledning. Uanset om du er pÃ¥ udkig efter en helt ny campingvogn eller en brugt autocamper, kan du finde det hos os. Vi har altid mange vogne pÃ¥ lager, sÃ¥ du kan vÊlge mellem forskellige mÊrker og modeller. Vores engagerede team stÃ¥r klar til at besvare dine spÞrgsmÃ¥l og hjÊlpe dig med at finde det rette kÞretÞj til dine behov. Vi tilbyder ogsÃ¥ professionel rÃ¥dgivning, sÃ¥ du kan fÃ¥ mest muligt ud af din campingferie. BesÞg os hos Ny Vejle Caravan - Danmarks CampingGIGANT, hvor du fÃ¥r det store udvalg og service med et smil! Vi glÊder os til at byde dig velkommen og hjÊlpe dig med at planlÊgge din drÞmmeferie pÃ¥ hjul.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kaputte Wasserpumpe
Kaputte Wasserpumpe â schnelle, unkomplizierte nette Hilfe. Innerhalb 10 Minuten erledigt. Vielen herzlichen Dank

Vejle Caravans A/S ããã®åç
Vi har lige kÞbt ny campingvogn hosâŠ
Vi har lige kÞbt ny campingvogn hos vejle ny caravan center og fået den bedste bedste behandling. Alle lige fra direktÞr, dem i butikken og dem på vÊrkstedet er bare så flinke og hjÊlpsomme. En rigtig god oplevelse.
Tak herfra hilsen Lotte og Lasse

Utrolig positiv oplevelse
Vi har her i maj/juni 2024 kÞbt vores 3. Campingvogn ved Vejle Caravans og vi har også denne gang vÊret yderst tilfredse med handlen. Vores erfaring med Vejle Caravans er, at de er super kompetente og er gode til at samarbejde omkring de Þnsker vi har haft til de nye vogne. Ved kÞb af vores vogne hos Vejle Caravans har bytteprisen ved den brugte også vÊret fair.
Campingvognene er altid blevet leveret som aftalt og her sidste gang var der en udfordring med en ladebooster, men også her viste Vejle Caravans professionelisme og tilbÞd, at komme til os og få det udbedret, så udover vi oplever en mega god salgsafdeling, så mÞder vi også en meget kompetent vÊrkstedsafdeling, så samlet set er vi mega tilfredse med Vejle Caravans og det bliver også der vores 4. Campingvogn bliver kÞbt.
Henrik og Camilla

Vejle Caravans A/S ããã®åç
Tjek dine kÞb med det samme!!
Tjek dine kÞb med det samme!!
KÞbte en camp-let til nytårskur i januar. Da vi skulle hente den, var der rod i ledningsnettet, og de fik lov at beholde den og udbedre det. Om mandagen blev den leveret hjemme hos os (god service). Der var bare stadig rod i ledningsnettet! Og en ikke tÊt samling af ledninger under vognen. Så jeg valgte at udskifte hele ledningsnettet selv. FÞrste gang vi så kommer ud og campere, viser det sig at der har vÊret mus i skÞrtet som er fyldt med huller (der er ingen huller i de andre teltsider/tekstiler der lå pakket sammen med skÞrtet).
Men til trods for at vi stadig er inden for 6 måneder var der ikke så meget som en rabat eller noget at få som erstatning (en ny koster trods alt 2350,-)
Så selv om vognen er fin og kÞbt på tilbud, fÞler jeg ikke at servicen lever op til hvad man bÞr kunne forvente
VÊrkstedet og Morten BÞgelund
SÃ¥ fin service af Morten og fin og meget hurtig service af vÊrkstedet ð€ tak sÃ¥ kan vi kÞre roligt pÃ¥ ferie ð
Vh Jan og Kirsten Ardal Jensen

SÊlgeren udviste stor engagement
SÊlgeren udviste stor engagement, god service og viden. Venlig betjening
De får vores bedste anbefaling

Go service
Tak til Bo fra vÊrkstedet for go service ved spÞrgsmål til gaskÞleskab.

Vejle Caravans A/S ããã®åç
Vi kÞrte ud for at kigge på Autocamper.
Vi kÞrte ud for at kigge på Autocamper.
Startede ved Vejle Caravan fik en god snak med Steen, kÞrte videre til 2-3 andre forhandlere som ikke rigtigt havde tid til kunder ð€ kÞrte sÃ¥ tilbage til Vejle Caravan handlede en lÊkker Autocamper aftalte hvad vi gerne ville have ekstra aftalte en leveringsdag, da vi kom pÃ¥ dagen var alt lavet som lovet + de lige havde sÞrget for at skifte tandrem. ðð»ðð»
Bedre service skal man lede lÊnge efter alle ansatte er smilende og hjÊlpsomme.
Tusinde tak for en god handel.
Susanne og Heinrich Kruse

Vejle Caravan âŠ
Vi var efter et par Ã¥r hvor vi havde prÞvet at ligge som fadtligger, nÃ¥et til den konklusion at det ikke lige var det vi skulleð€ sÃ¥ vi besluttede at gÃ¥ ned i str vogn ð«£meget ned ðð fra en 7 M til 465..
efter et par forgÊves forsÞg pÃ¥ at handle ved nogle stykker endte vi sÃ¥ ved Vejle Caravanðª
Hold nu op vi blev taget godt i mod, super sÞde og meget venlige mennesker der er ansat der,, vi fik nogle gode snakke om hvor vi havde vÊret og hvad vi ville fremad rettetð valget faldt pÃ¥ en ny Fendt 465 ( LÊkker vogn) og vi fandt en rigtig fin bytte pris, hvor bÃ¥de de og os var tilfredse skÞn oplevelse.
Da de skulle klargÞre vognen fik vi en opringning fra ham der skulle montere diverse udstyr, sÃ¥ vi var helt pÃ¥ det rene med hvad og hvordan det skulle gÞres, og igen super service og rigtig fint arbejde de havde lavetðð ros til vÊrkstedet,
Sidst vil jeg lige nÊvne overdragelsen af vognen, den var super blev vist rundt alt blev prÞvet og vist sÃ¥ vi ikke stod med nogle ubesvarede spÞrgsmÃ¥l, ð lÊkker mÃ¥de at afslutte en dejlig handel pÃ¥.
SÃ¥ helt kort til sidstð©ð°
Tak for en god handel og alle jer der lÊser dette trods det er lidt langt, KÃR der ned I bliver ikke skuffetðª

Tak til salgschef Steen Christensen forâŠ
Tak til salgschef Steen Christensen for god service ð
Og det er ikke fÞrste gang han har hjulpet os, så stor tak og ros til Vejle caravan.
Kan varmt anbefales ð

Vejle Caravans A/S ããã®åç
Hold nu op en god oplevelseð
Hold nu op en god oplevelseð Reparation og gennemgang af autocamper. Fagligt, sagligt og informativtâŠ.. og hurtigtððŒ Gode rÃ¥d og forklaring, der er til at forstÃ¥.
FÞrste besÞg her, men skulle behovet opstÃ¥ igen, ved vi godt hvor vi skal henvende osð
Topkarakter herfra ð¥
Mvh Svend og Bette

KÞb af autocamper
Vi kÞrte nord på efter vi havde lavet en aftale om at se på en camper, vi var lidt i god tid og kÞrte heldigvis lige et smut forbi Vejle Caravan for at sondere markedet inden vi fortsatte nord på. Vi kom så bare ikke lÊngere, vi blev modtaget med et fantastisk indtryk, desuden har de et kÊmpe udvalg og en velassorteret butik, den 5. Camper vi så på blev der handlet om og vi fÞlte os total godt behandlet , at vi aflyste den anden aftale, tusind tak for et fantastisk kÞb , vi kommer helt sikkert igen.
Mvh Rita og Torben Heldt

Vejle Caravans A/S ããã®åç
Vi har ofte handlet hos nyvejlecaravan
Vi har ofte handlet hos nyvejlecaravan. Har altid fået top betjening, hvad end det var kÞb eller bare et spÞrgsmål om en detalje omkring brug og drift af campingvogn.
Dejlig butik, dejlig atmosfÊre og leveringsdygtige af de fleste gÊngse stumper, og hvis ikke, er de behjÊlpelige med at skaffe.
Vi kommer gerne igen.
Ilse og Peter

Vejle Caravans A/S ããã®åç
Vanvittig positiv kÞbsoplevelse og service ud over det sÊdvanlige
âDen krÞllede pigeâ som hun sagde hun blev kaldt, hjalp mig og jeg fik en vanvittig positiv oplevelse. Fik reservedele og derudover ogsÃ¥ vejledning af mine stÊnger ud fra billeder og fik printet og lamineret en opstillingstegning. Det tog ingen tid og jeg har sparet mange timer.

Har nu kÞbt 2 campingvogne + telt mm
Har nu kÞbt 2 campingvogne + telt mm. hos Ny Vejle Caravan,
Virkelig god service- kan virkelig anbefales.

Dejlig og godt info og vejledning
Dejlig og godt info og vejledning
Vi tak for gode hjÊlpe.
Neil og Marianne

Vejle Caravans A/S ããã®åç
Rigtig god services og betjening altidðð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã