レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Vanaf het begin tot het einde een prima en goed contact. Duidelijk verhaal en bijbehorend advies. Geen lange wachttijd, ook heel prettig. Al met al een goede keus! Mogelijk binnenkort weer met hun in... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De terugkoppeling vanaf offerte t/m installatie was heel goed. De snellader was scherp geprijsd en van goede kwaliteit. De installateur was vriendelijk en bekwaam en heeft de snellader keurig geplaat... もっず芋る

䌁業情報

1. 倪陜゚ネルギヌ䌚瀟
  2. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者
  3. 倪陜光発電所

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

De aarde is aan het opwarmen, dus hoogste tijd om daar samen iets aan te doen. Zonnepanelen kunnen ons daarbij een goed eindje mee op weg helpen. Met zonnepanelen op uw dak draagt u niet alleen bij aan een schonere wereld, maar helpt u ook uw eigen portemonnee. Een geweldig concept! Daarom vinden wij dat zonne-energie toegankelijk gemaakt moet worden voor iedereen. Op deze manier kunnen alle daken in Nederland omgetoverd worden tot groene- energiefabriekjes en gaan wij met z’n allen alsnog een zonnige toekomst tegemoet.

連絡先

通垞1カ月以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Compliment aan de NZU

De installateur was vriendelijk en bekwaam en heeft de snellader keurig geplaatst. Na ongeveer een half jaar nog een telefoontje gehad van NZU of alles naar wens is. Dat verdient ook een compliment.

2026幎3月26日

Laadpaal Zaptec plaatsen

Onze laadpaal hebben we gekocht en laten installeren door NZU. Het hele voortraject verliep makkelijk en soepel. Afspraken werden snel gemaakt en prima nagekomen. De offerte was duidelijk en compleet. De monteur heeft de laadpaal netjes aangelegd, kabels werden keurig weg gewerkt en zelfs de bestrating is prima terug gelegd. Na plaatsing werd dezelfde dag de laadpaal geactiveerd door de monteur. Top service. We maken nog steeds met veel plezier gebruik van de laadpaal. NZU is een aanrader!

2025幎7月10日
5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service en proactief meedenken

NZU heeft bij ons een ZEPTAC laadstation en een nieuwe groepenkast geïnstalleerd. Vanaf de offerteaanvraag tot de uiteindelijke oplevering zijn wij uitstekend geïnformeerd. De monteur was erg vriendelijk, gaf een heldere uitleg over het systeem en liet alles keurig achter. Wat we extra waardeerden, was het technische inzicht: de installatie werd direct voorbereid op 3-fase laden, zodat we na de netverzwaring door Enexis meteen op volle snelheid (11 kW) konden laden zonder dat er een extra afspraak nodig was. Wij zijn zeer tevreden en raden NZU absoluut aan voor deze werkzaamheden!

2025幎8月6日
5぀星のうち3の評䟡

Goede uitvoering, maar opvolging laat te wensen over

Ik ben destijds gebeld door Liroy voor een tevredenheidsonderzoek. Op zich is alles rondom de uitvoering goed verlopen en daar ben ik ook tevreden over.

Tijdens dat gesprek had ik nog een aantal vragen. Liroy gaf aan dat hij dit zou uitzoeken en hierop terug zou komen. Inmiddels zijn we bijna een paar maanden verder en heb ik hier helaas nooit meer iets op gehoord.

Na het telefoontje, waarin ook werd aangegeven dat ik een mail zou ontvangen voor het plaatsen van deze review, heb ik bewust even gewacht. Ik wilde eerst antwoord krijgen op mijn openstaande vragen, omdat voor mij niet alleen de uitvoering telt, maar ook de opvolging en service eromheen.

Ik heb 2 weken geleden nog een herinnering gestuurd, maar ook daarop geen reactie ontvangen. Blijkbaar blijft het bij alleen het eerste contactmoment.

Dat is zonde, want anders had de beoordeling zeker hoger uitgepakt. Nu kom ik uit op 3 sterren.

2026幎3月8日

We zijn supertevreden over NZU

We zijn supertevreden over het traject van communicatie en plaatsing van de laadpaal door NZU. We hebben vertrouwen in de formule van NZU en het team. Vooral de uitleg dat met de koop het servicepakket betaald is en er geen blijvende maandelijkse kosten zijn was doorslaggevend.
Het belangrijkste is dat het laden vanaf dag één zonder problemen gaat. Nog bedankt voor het plezierige plaatsen en het installeren van de app.

2026幎3月21日
5぀星のうち5の評䟡

NZU levert goede prijs/kwaliteit en houdt zich aan de afspraken

NZU reageerde snel op mijn adviesaanvraag voor een laadpaal en hield het gehele traject contact met mij.
DE situatieschouw ging perfect en conform afspraak.
Het advies voor welke laadpaal geschikt zou zijn was uitstekend en die is ook geplaatst, wederom geheel conform afspraak.
Geen financiele verrassingen, ze doen wat ze zeggen en doen dat goed. Ik ben heel tevreden!

2025幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

komen de afspraken niet na

komen de afspraken niet na
na lange tijd een laadpaal geplaatst
die voldeed niet aan de afspraak
zou op zon energie laden maar werkte niet
en wilde niet de uitleg geven die daarvoor nodig was
kreeg wel een aangetekende brief aanmaning voor betaling 1662,46 euro voor laadpaal die niet werkte
op mijn verzoek is die weer verwijderd maar moest toch 150,00euro betalen waardeloos bedrijf

2025幎6月27日
NZU ロゎ

NZU からの回答

Beste heer Vrijsen,

Dank voor uw review, iedere klantbeleving is erg belangrijk voor ons.

Maar wel erg jammer om te lezen dat u het traject zo heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk om dit even toe te lichten, omdat wij tijdens het hele traject juist veel moeite hebben gedaan om met u mee te denken en oplossingen te bieden. Zo bent u ook bij ons op kantoor geweest, waar wij een prettig gesprek hebben gehad en alles rustig met u hebben doorgenomen.

U heeft bij ons een offerte geaccepteerd voor een Zaptec laadstation, een systeem dat slim laden combineert met zonne-energie en dynamische energietarieven om zo voordelig mogelijk te laden.

Na de installatie gaf u aan dat u uitsluitend op zonne-energie wilde laden. Wij hebben uitgelegd dat dit in Nederland in de praktijk niet wordt aangeboden door laadpalen, omdat het opladen van een auto dan vaak zeer lang kan duren. In uw situatie – waarbij de auto maar één keer per week wordt gebruikt – zou dit betekenen dat het opladen mogelijk een groot deel van de week in beslag neemt. Desondanks hebben wij steeds met u meegedacht en geprobeerd om zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen..

Zo hebben wij:

* extra uitleg en ondersteuning gegeven over de werking van het systeem

* een aanvullende oplossing geplaatst om tegemoet te komen aan uw wensen

* meerdere bezoeken uitgevoerd

* gesprek bij ons op kantoor.

En uiteindelijk het laadstation op uw verzoek weer gedemonteerd.

Voor alle werkzaamheden, installatie, servicebezoeken, graafwerk, kabelwerk en het demonteren van de laadpaal hebben wij uiteindelijk slechts €150 in rekening gebracht, wat aanzienlijk lager is dan de daadwerkelijke kosten van de uitgevoerde werkzaamheden.

Wij vinden het jammer dat u desondanks ontevreden bent, terwijl wij gedurende het hele traject hebben geprobeerd om tot een passende oplossing te komen.

Mocht u alsnog vragen hebben of zaken willen bespreken, dan staan wij uiteraard altijd open voor een gesprek.

Nederlandse Zonnepanelen Unie

Zeer fijne klantenservice

Laadpaal via NZU afgenomen. Professionele hulp en installatie. Onlangs had de laadpaal storing en moest dit verholpen worden. Hiervoor uitmuntend contact met de klantenservice gehad! Heel vriendelijk en behulpzaam. Kan het bedrijf van harte aanbevelen!

2026幎2月20日

Laadpaal na zonnepanelen via NZU

Na jaren geleden zonnepanelen te hebben laten plaatsen via NZU, nu na wat rondzoeken ook voor een laadpaal via de NZU gekozen. Op wat opstartperikelen na - die goed - redelijk snel - en netjes zijn opgelost na zijn we tevreden. Recent bij een uitdaging even gebeld en dat werd snel uitgezocht en opgelost voor ons.

2026幎2月17日

Wij hebben bij NZU een set van 15 zonnepanelen gekocht

Wij hebben bij NZU een set van 15 zonnepanelen met optimizers gekocht en vanaf het eerste gesprek hierover met een van hun contactpersonen tot en met het plaatsen was het een prima ervaring. De contactpersoon was heel duidelijk in de offerte en de personen die ze geplaatst hebben waren super vriendelijk en heel netjes met hun werk. Ik heb naar een tijd ook problemen met het internet gehad zodat ik geen gegevens van de omvormer kon zien maar ook toen werd ik keurig en goed geholpen dus de nazorg is ook prima.
Ik kan niet anders zeggen dat het van het begin tot nu een succes verhaal is wat ik iedereen kan aanraden.

2026幎2月16日
5぀星のうち5の評䟡

Was even zoeken wie er goed was.

Heb flink lopen kijken wie de beste aanbieding voor een laadpaal had voor mij situatie omdat ik een plug en hybride rijd en bij NZU gevonden duidelijk en prettig overleg afgesproken wanneer en hoe die geplaatst moest worden en daar werd keurig gedaan en de monteur die hem kwam plaatsen kon je zien dat het niet zijn eerste laadpaal was heel snel en deskundig geïnstalleerd ben er na bijna een jaar zeer tevreden over

2026幎2月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス