Alles klopte Voor 1 persoon 2 pers kamer met bedden naast elkaar en een stroeve inloopdouche ( ik ben 79) Goede chauffeur Goede reisleidster ( Annemie ) Niet te beroerd om iets extraâs te doen,zoa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Canarische eilanden Cruise geboekt bij OAD. Alles was tot in de puntjes geregeld en het contact voor de reis met OAD was telefonisch en heel persoonlijk. De reis was hartstikke leuk dus wij (4perso... ãã£ãšèŠã
Heerlijke fietsvakantie langs de meren en de Drau met OAD We hebben een heel goed verzorgde vakantie in Karinthië Oostenrijk gehad. Jackie heeft echt haar uiterste best gedaan. Marc was... ãã£ãšèŠã
Prettig zaken gedaan met Oad. Goed contact met vriendelijke medewerkers. Goed telefonisch te bereiken. Prijs /kwaliteit van ons hotel was goed.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vanuit de hoofdvestiging in Enter organiseren ca. 35 enthousiaste medewerkers volledig georganiseerde excursiereizen en rondreizen per bus in Europa, trips naar Disneyland® Paris met de bus of met eigen vervoer, riviercruises en wandel- en fietsvakanties (individueel of met een groep).
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Boeking ging bijna in een keer goed.
Canarische eilanden Cruise geboekt bijâŠ
Canarische eilanden Cruise geboekt bij OAD.
De reis was hartstikke leuk dus wij (4personen) waren heel tevreden
Mooie reis
Mooie reis, prettige reisleiding en chauffeur, goed hotel. Al met al: prima!
Alles klopte
Alles klopte
Goede chauffeur
Goede reisleidster ( Annemie )
Niet te beroerd om iets extraâs te doen,zoals eetgelegenheden te zoeken en meelopen ( indien nodig)
Prima reis!
Prima reis!
Reisleidster en chauffeur top.
Goede gids in leibtzig
Gids Dresden beetje vermoeiend
Prettig hotel.
Prettig zaken gedaan met Oad
Oad voelt erg vertrouwd
Oad voelt erg vertrouwd, goede service en een mooie excellentbus. Goede chauffeur die ook als reisleider erg goed voor alle vakantiegangers was. Goed hotel.
Het was voor ons de eerste keer metâŠ
Het was voor ons de eerste keer met OAD.
De eandelreis was iedere dag naar een ander wandelgebied. Dat maakte het afwisselend. En je kon ook een dag naar Innsbruck gaan.
Dit is de tweede keer dat me om eenâŠ
Dit is de tweede keer dat me om een review gevraagd wordt. Sorry dat vind ik echt teveel.
Wegens voorrang voor goede sneeuw voorâŠ
Wegens voorrang voor goede sneeuw voor langlaufen en sneeuwwandelen!
Zelfs als dit voor de 2-de keer naar Seefeld gaan betekende!
Hertlijke zorgeloze vakantie gehad
Hertlijke zorgeloze vakantie gehad. Onze prettige bekwame buschauffeur/gids heeft nog goede sneeuwplekken gevonden. Hotel Traube was heel fijn mbt service en vooral bij thuiskomst was het zwembad, de sauna en het stoom- en bubblebad fantastisch. Kortom een dikke pluim!
Mooie reis voor een aantrekkelijke prijs
Goed georganiseerde reis voor een aantrekkelijke prijs. De chauffeur/reisgids was top, het hotel keurig met vriendelijk personeel en goede keuken.
Mooie reis
Voorafgaand aan de boeking heb ik telefonisch contact gehad met OAD. Mijn vragen werden goed en eerlijk behandeld. De reis zelf was ook goed georganiseerd. In het bijzonder complimenten aan de chauffeur die ons veel wist te vertellen over Tirol en de locaties die we bezochten.
Wat een leuke reis is het geweest
Wat een leuke reis is het geweest . Alles perfect geregeld . Mooi hotel met goede bedden . Elke dag keuze uit 2 menu s en een heel goed ontbijt . Wij hadden een hele leuke groep en een fantastische buschauffeur Edgar . Edgar heeft ons naar mooie plekken gebracht met veel goede tips wat er te doen was . Was onze eerste reis met Oad wij geven een dikke 10
Mooie reis
Mooie reis naar Tirol, leuke excursies, langlaufles en skies en schoenen allemaal inbegrepen en alles uitstekend geregeld. Leuk hotel, lieve mensen en fijne
chauffeur.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹