Oad レビュヌ 8,257

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Alles klopte Voor 1 persoon 2 pers kamer met bedden naast elkaar en een stroeve inloopdouche ( ik ben 79) Goede chauffeur Goede reisleidster ( Annemie ) Niet te beroerd om iets extra’s te doen,zoa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Canarische eilanden Cruise geboekt bij OAD. Alles was tot in de puntjes geregeld en het contact voor de reis met OAD was telefonisch en heel persoonlijk. De reis was hartstikke leuk dus wij (4perso... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Heerlijke fietsvakantie langs de meren en de Drau met OAD We hebben een heel goed verzorgde vakantie in Karinthië Oostenrijk gehad. Jackie heeft echt haar uiterste best gedaan. Marc was... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prettig zaken gedaan met Oad. Goed contact met vriendelijke medewerkers. Goed telefonisch te bereiken. Prijs /kwaliteit van ons hotel was goed.

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Vanuit de hoofdvestiging in Enter organiseren ca. 35 enthousiaste medewerkers volledig georganiseerde excursiereizen en rondreizen per bus in Europa, trips naar Disneyland® Paris met de bus of met eigen vervoer, riviercruises en wandel- en fietsvakanties (individueel of met een groep).

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Kerstreis naar Nauders

Kerstreis naar Nauders geboekt. Was heel fijn. Hotel is heel goed. Al vaker geweest en nog nooit slechte ervaring gehad in dit hotel. Chauffeur Mark was ook een hele leuke en ervaren man. Je kunt echt merken dat hij liefde heeft voor het vak en het land. Oad is een goede organisatie. Zijn al vaak met hun op vakantie geweest.

5぀星のうち4の評䟡

Een sfeervolle riviercruise met Kerst. Ondanks dat de cruiseboot wat gedateerd

Ondanks dat de cruiseboot wat gedateerd was, was de service aanboord perfect, ook de kamers (wel gehorig) waren schoon!! Het eten was in één woord verrukkelijk en gevarieerd.
De begeleiding was goed.
Alleen de dagexcursie in Budapest, bij winterdag in een bus met donkere ramen was jammer. (te donker om goed te zien of foto’s te maken).
Kerstcruise Passau-Wenen-Bratislava-Boedapest met OAD

Mooie kerstreis Dresden

Fijne reis met de chauffeur /reisleider Erik die een echte gastheer is die veel kan vertellen over de omgeving en altijd voor zijn gasten klaarstaat.
Een heerlijk hotel met goede kamers en mooie buffetten.
De excursies waren goed geregeld met een leuke afwisseling en een mooi optreden van het kamerkoor van de frauenkirche
Mooie kerstreis

Compliment voor OAD

Compliment voor OAD
We moesten annuleren door het overlijden van m'n zwager
We kregen een codoliancekaartje dat was voor ons een onverwacht ruggesteuntje
Ook de afwikkeling was zoals je van een top reisorganisatie mag verwachten
Nogmaals dank OAD

2025幎12月21日

Fijne ervaring!

Fijne ervaring!
Belde net voor half 6 voor een korte vraag. Zal zelf online boeken. Medewerker gaf aan geen probleem ik zet hem er voor je in. Goed geboekt. Hierna aantal keer gebeld voor wijziging naar ander hotel alsnog goed geholpen met nieuwe prijzen.

Heb Disney geboekt. Kleine tip: mocht je niet van drukte bij het ontbijt houden en gekke drukte in bussen kies dan niet voor b en b hotel. Gelukkig slaap je er alleen en hebben 4 fantastische dagen gehad! Bedankt oad voor ondersteuning 🥰

2025幎12月7日

Fijne ervaring

OAD heeft voor mij geholpen om onze vakantie aan te passen, een extra persoon mee te nemen en dat allemaal zonder moeite. De medewerker aan de telefoon was vriendelijk en behulpzaam

2025幎11月17日

Disneyland

Echt een super tijd gehad in Disneyland Parijs we konden onze koffers gewoon achter laten bij de balie kregen onze papieren en konden zo het park in later terug gegaan om de koffers na de kamer te brengen was ook zo gedaan en later gewoon weer lekker het park in gegaan en ook nog super lekker weer alleen jammer dat sommige matrassen niet erg lekker lagen mijn moeders matrassen lag heel scheef als ze lag en de andere leek een bult in de matras te hebben later ook nog bijna ruzie gehad in de Starbucks met 1 van de medewerkers ik had een bestelling gedaan en na 20 min had ik mijn bestelling nog niet dus vragen of er miss iets miss was gegaan waren ze gewoon mijn bestelling kwijt krijg ik een Beker in handen gedrukt met ijs koffie waar ik niet om gevraagd had maar voor de rest was alles super geregeld

2025幎11月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス