Alles klopte Voor 1 persoon 2 pers kamer met bedden naast elkaar en een stroeve inloopdouche ( ik ben 79) Goede chauffeur Goede reisleidster ( Annemie ) Niet te beroerd om iets extraâs te doen,zoa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Canarische eilanden Cruise geboekt bij OAD. Alles was tot in de puntjes geregeld en het contact voor de reis met OAD was telefonisch en heel persoonlijk. De reis was hartstikke leuk dus wij (4perso... ãã£ãšèŠã
Heerlijke fietsvakantie langs de meren en de Drau met OAD We hebben een heel goed verzorgde vakantie in Karinthië Oostenrijk gehad. Jackie heeft echt haar uiterste best gedaan. Marc was... ãã£ãšèŠã
Prettig zaken gedaan met Oad. Goed contact met vriendelijke medewerkers. Goed telefonisch te bereiken. Prijs /kwaliteit van ons hotel was goed.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vanuit de hoofdvestiging in Enter organiseren ca. 35 enthousiaste medewerkers volledig georganiseerde excursiereizen en rondreizen per bus in Europa, trips naar Disneyland® Paris met de bus of met eigen vervoer, riviercruises en wandel- en fietsvakanties (individueel of met een groep).
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima chauffeur die ook af en toe vanâŠ
Prima chauffeur die ook af en toe van de gebaande weg ging om leuke plaatsjes aan te doen. Mooie reis, goed hotel, lekker eten en drinken, mooie excursies.
Stiptheid en buschauffeur.
Stiptheid en buschauffeur.
Maar tegenwoordig is een groepsreis een zeer bejaard publiek dat met rolletjes en stokken loopt.
En beginnen alleen aan zichzelf te denken.
Helaas altijd hotels ver buiten het gebied en gedateerd.
Weinig flexibiliteit
Chauffeur was ontzettend bekwaam
Chauffeur was ontzettend bekwaam. Wist veel te vertellen over Schotland.
Veel excursies dus veel van het landâŠ
Veel excursies dus veel van het land kunnen zien. Chauffeur en hoofdkantoor lagen niet op 1 lijn als het gaat om waar de chauffeur verantwoordelijk voor was. Chauffeur heeft het goed opgepakt. Mooie reis gehad.
Het was gezellig de vakantie
Top reis
Goed georganiseerde reis.
Prima vriendelijke chauffeur die zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft.
Chauffeur en fietsbegeleider warenâŠ
Chauffeur en fietsbegeleider waren uitstekend, hotel en fietsroutes minder
Bas & Jos
Had vooral te maken met de reisbegeleiders en de interactie in de groep.
Advies is wel om een fiets met wat bredere banden te adviseren.
Mooie reis mooie fietsreis alleen hotelâŠ
Mooie reis mooie fietsreis alleen hotel kamers en diner vielen tegen
Leuk programma, gemotiveerde reisleiding.
Behalve dat het een leuk programma was waren ook de chauffeur en de reisleidster zeer gemotiveerd er een prima reis van te maken. Hoewel ze allebei weinig ervaring in Zweden hadden, hebben ze zich goed ingelezen en zijn ze met eigen initiatieven gekomen om de reis interessanter te maken. Dit is prima gelukt.
De hotels waren goed, het ontbijt overal prima, alleen bij het diner was het eten niet altijd warm, mogelijk ook doordat we erg laat aten en dit niet de Zweedse gewoonte is.
Heerlijke fietsvakantie langs de merenâŠ
Heerlijke fietsvakantie langs de meren en de Drau met OAD
We hebben een heel goed verzorgde vakantie in Karinthië Oostenrijk gehad.
Jackie heeft echt haar uiterste best gedaan. Marc was uitstekend als buschauffeur. Samen vormden ze een heel goed team in het regelen, humor en aandacht geven aan de groep.
De hotels waren prima qua eten en slaapcomfort.
De gehuurde fietsen voldeden volledig aan onze wensen. Complimenten!
We kijken terug op een fantastische reis!ðâïžðŽ
Henry en Monique - Wervershoof
Fantastische begeleiding door chauffeurâŠ
Fantastische begeleiding door chauffeur Frits en reisleider Parfin.
Nog twee opmerkingen:
Ik mis de deelnemerslijst (privacy speelt m.i. geen rol)
De afstand en tijd tussen opstap en Didam is veel te lang.
Goede reisleidster en chauffeur om dezeâŠ
Goede reisleidster en chauffeur om deze reis te begeleiden
Wij mochten met Carin als busâŠ
Wij mochten met Carin als bus schauffeur en reisleidster mee naar Engeland. Het was een Top vacantie met Carin .
Mooie fietsroutes in Karinthië.
Mooie fietsroutes in Karinthië.
Mark was een super buschauffeur en Jacqueline(Jackie) een prima reisleidster. Beiden hebben alles supergoed geregeld.
De hotels waren ook goed, al misten we ivm de warmte wel de airco.
Tel hierbij een fijne groep reisgenoten op en zo werd het een top vakantie
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ