ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dit is de eerste keer dat ik lashes gebruik, je brengt ze makkelijk aan en je voelt ze helemaal niet zitten, super comfortabel de lashes blijven wel tot 7 dagen zitten Ik ben er super tevreden me... ãã£ãšèŠã
Echt een aanrader! Ik had nog nooit eerder zelf lashes gezet maar het is heel makkelijk te gebruiken door de duidelijke uitleg die wordt meegegeven. Ze blijven mooi zitten so would definitely buy agai... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dé webshop voor DIY wimpers! Creëer zelf de perfecte look met onze hoogwaardige lashes en snelle levering. Deel jouw ervaring en laat een review achter! OBSESSED BY LASHES
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- info@obsessedbylashes.com
- obsessedbylashes.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik heb ze gedragen naar een feestje enâŠ
Ik heb ze gedragen naar een feestje en ze bleven perfect zitten tot het einde van de avond. Zelfs na dansen en zweten! Echt goede kwaliteit.
De eerste keer dat ik ze droeg
De eerste keer dat ik ze droeg, kreeg ik meteen vragen waar ik mijn wimpers vandaan had. Dat zegt voor mij al genoeg. Ze geven volume, lengte en een mooie krul die de hele dag blijft.
Perfect
Ik heb ze voor een speciale gelegenheid gedragen en ze maakten mijn hele uitstraling af. Mijn ogen leken groter en meer open ð. Wat ik fijn vind is dat ze niet zwaar aanvoelen en niet naar beneden trekken. Aan het einde van de avond zaten ze nog steeds perfect!
Super mooie lashes en makkelijk aan teâŠ
Super mooie lashes en makkelijk aan te brengen!!
Heeeele fijne wimpers
Heeeele fijne wimpers! Waren ook mega snel binnen.
Ik krijg oprecht zoveel complimentenâŠ
Ik krijg oprecht zoveel complimenten als ik deze draag. Het maakt mijn ogen echt groter en sprekender. Dit merk heeft me echt verrast.
Soooo obsessed with these lashes
Soooo obsessed with these lashes! Iâve been wearing Serenity for a few months now, and I keep getting compliments. I live on an island, and itâs so easy and quick to look good in this hot weather without having to worry about redoing them every day.
Ik heb al zoveel verschillendeâŠ
Ik heb al zoveel verschillende wimpermerken geprobeerd, maar deze zijn echt mijn favoriet tot nu toe. Ze zijn vol zonder te zwaar te zijn en geven precies die mooie lift aan mijn ogen. Wat ik vooral fijn vind, is dat ze de hele dag comfortabel blijven zitten. Ik ga zeker opnieuw bestellen.
Mooi
Ik heb ze gedragen op een bruiloft en ze maakten mijn make-up echt compleet. Ze gaven een elegante, volle uitstraling zonder dat het onnatuurlijk oogde. Ik voelde me er echt zelfverzekerd door.
Aanrader!!
Ik draag niet vaak nepwimpers omdat ze meestal zwaar voelen, maar deze zijn zó licht. Na een paar minuten voel ik ze niet eens meer zitten. Echt top.
Ik gebruik deze wimpers nu een paarâŠ
Ik gebruik deze wimpers nu een paar weken en ik kan oprecht zeggen dat ze mijn nieuwe favoriet zijn. Ze geven mijn ogen meteen meer diepte en volume zonder dat het er overdreven uitziet. Wat ik vooral fijn vind, is dat ze licht aanvoelen en niet zwaar op mijn oogleden drukken. Zelfs na een lange dag blijven ze mooi zitten en behouden ze hun vorm. Dit merk heeft me echt positief verrast.
Super lashes
Ik heb best gevoelige ogen, dus ik ben altijd voorzichtig met nieuwe wimpers proberen. Maar deze zitten zó comfortabel. Geen irritatie, geen prikkend gevoel in de binnenhoek. Ze blenden ook heel mooi met mijn eigen wimpers waardoor het geheel natuurlijk oogt. Ik krijg regelmatig de vraag of het mijn eigen wimpers zijn.
Mijn look voelt compleet
Ik twijfelde eerst om ze te bestellen, maar ik ben zó blij dat ik het heb gedaan. Ze geven mijn make-up meteen een professionele uitstraling. Zelfs op dagen dat ik weinig tijd heb, zorgen deze wimpers ervoor dat mijn look compleet voelt. Dit is echt een blijvertje in mijn make-up collectie.
Wat ik fijn vind aan deze wimpers isâŠ
Wat ik fijn vind aan deze wimpers is dat ze geschikt zijn voor verschillende looks. Of ik nu ga voor een zachte dagelijkse make-up of een full glam avondlook, ze passen er perfect bij. Echt een merk waar ik op kan vertrouwen.
Wat ik vooral waardeer is hoe licht zeâŠ
Wat ik vooral waardeer is hoe licht ze aanvoelen. Soms vergeet ik gewoon dat ik wimpers op heb. Ze blijven goed zitten en zien er aan het einde van de dag nog steeds mooi uit. Dat heb ik bij andere merken wel anders meegemaakt.
Ik draag normaal geen nepwimpers omdatâŠ
Ik draag normaal geen nepwimpers omdat ik het vaak te heftig vind, maar deze hebben me echt overtuigd. Ze geven een subtiele maar mooie boost aan mijn look. Perfect als je iets extraâs wilt zonder dat het té is.
Wat een verschil maken deze wimpers
Wat een verschil maken deze wimpers! Mijn hele look ziet er meteen verzorgder en glamoureuzer uit. De band is dun en flexibel, waardoor ze makkelijk aan te brengen zijn, zelfs als je niet super ervaren bent. Ze blijven ook mooi in vorm na meerdere keren dragen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ