Går ej att lita på deras fÀrgkarta för fem öre, köpte blond silver, blev brun grå i håret. Ser hemskt ut. Trots en level 10 blondt hår som toningen anvÀndes i vart det helt fel nyans.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nöjd med alla produkter jag bestÀllde! BestÀllde blekning, en toning och color reboot. Tyckte inte att rebooten gav sÃ¥ mycket förÀndring i mitt slingade hÃ¥r med bruna tillsatta pigment men i det mörk... ãã£ãšèŠã
Har nu köpt hÃ¥rfÀrg hos October Stockholm för fjÀrde gÃ¥ngen i rad och Àr sÃ¥ nöjd! Det finns jÀttemÃ¥nga nyanser att vÀlja pÃ¥ som man kan mixa hur man vill. FÀrgerna Àr dryga, luktar gott och ger jÀtt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àlskar supporten man fÃ¥r via instagram dom svarar alltid fort, leveransen Àr Àven den snabb ca 2 dagar. Toningen Àr underbar. Jag har sjÀlv varit frisör och alltid undrat varför det inte finns att... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi ger kunden tillgång till vår professionella hårfÀrg som kombinerat med vår online support ger kunden en möjlighet att nå ett salongsnÀra resultat nÀr de vÀljer fÀrga sitt hår hemma.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Proffsiga
Proffsiga, bra bemötande, alltid koll och Àr alltid vÀldigt hjÀlpsamma.

Octoberstockholm ããã®åç
HÃ¥rfÀrgen va hur bra som helst ochâŠ
HårfÀrgen va hur bra som helst och håret kÀndes jÀttebra efter.
Har haft svårt att hitta en fÀrg som stannar i håret och testade truecolor som varit en rÀddning.
Det enda som sÀnker betyget något Àr att man inte kan bestÀlla enbart fÀrgkrÀmen. Då jag blandar lite annorlunda hade det varit bra.
Har lagt in en andra bestÀllning och kommer fortsÀtta bestÀlla dÀrifrån.

Otroligt undermålig service
Otroligt undermålig service. Jag bad flera gånger om instruktioner, som dock var oerhört svårförståeliga. Tillslut bad jag att få byta person att kommunicera med men inte heller det tillgodoseddes. Detta gjorde att nÀr jag anvÀnde fÀrgen fick jag inte det resultat jag önskade, antagligen på grund av bristande instruktioner. Tråkigt.

Bra hårfÀrg
Bra hårfÀrg men skålen jag också bestÀllde var inte samma som på bilden.

Octoberstockholm ããã®åç
Riktigt dÃ¥lig beskrivning hur man skaâŠ
Riktigt dålig beskrivning hur man ska göra. FÀrgen blev katastrof!!

Salongs fÀrg fast hemma
Salongs fÀrg fast hemma, kan vÀl inte bli bÀttre. Jag tycker inte alls att det sliter pÃ¥ hÃ¥ret. Ãr super nöjd

Super nöjd
Super nöjd. Har tidigare jobbat som frisör och saknat de âriktigaâ fÀrgerna och blekningarna. Sen hittade jag October Stockholm och Àr verkligen sååå nöjd. Blir sÃ¥ fint resultat. Ãven blekningen Àr sÃ¥ skonsam och effektiv.

Octoberstockholm ããã®åç
Köpte silverblond och det blev guldigt
Köpte silverblond och det blev guldigt, trots att jag Àr blond med några ljusgrå hårstrån i hårbotten. Så fÀrgen blir inte som på förpackningen

Falsk marknadsföring
Produkten jag fick stÀmmer inte överens med vad jag bestÀllde. Ni visar en bild på något på hemsidan men sen får man något annat. Fick inte ens allt jag bestÀllde.

Octoberstockholm ããã®åç
JÀttenöjd blev superbra resultat medâŠ
JÀttenöjd blev superbra resultat med fÀrgen

Octoberstockholm ããã®åç
DÃ¥ jag skickade en frÃ¥ga om att fÃ¥ mittâŠ
Då jag skickade en fråga om att få mitt hår ljusare så tycker jag inte jag fick ordentligt svar om tillvÀgagångssÀtt och styrka som det ska blandas ut med , bil 5 el 20

Alltid October
Alltid nöjd med både service och produkter. Tappar aldrig mer hår Àn vid vanlig schamponering. Helt fantastiskt! Nu nÀr jag upptÀckt October så köper jag inget annat.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ