Går ej att lita på deras fÀrgkarta för fem öre, köpte blond silver, blev brun grå i håret. Ser hemskt ut. Trots en level 10 blondt hår som toningen anvÀndes i vart det helt fel nyans.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nöjd med alla produkter jag bestÀllde! BestÀllde blekning, en toning och color reboot. Tyckte inte att rebooten gav sÃ¥ mycket förÀndring i mitt slingade hÃ¥r med bruna tillsatta pigment men i det mörk... ãã£ãšèŠã
Har nu köpt hÃ¥rfÀrg hos October Stockholm för fjÀrde gÃ¥ngen i rad och Àr sÃ¥ nöjd! Det finns jÀttemÃ¥nga nyanser att vÀlja pÃ¥ som man kan mixa hur man vill. FÀrgerna Àr dryga, luktar gott och ger jÀtt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àlskar supporten man fÃ¥r via instagram dom svarar alltid fort, leveransen Àr Àven den snabb ca 2 dagar. Toningen Àr underbar. Jag har sjÀlv varit frisör och alltid undrat varför det inte finns att... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi ger kunden tillgång till vår professionella hårfÀrg som kombinerat med vår online support ger kunden en möjlighet att nå ett salongsnÀra resultat nÀr de vÀljer fÀrga sitt hår hemma.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rekommenderar helt fel fÀrger och kanâŠ
Rekommenderar helt fel fÀrger och kan inte göra rÀtt för sig. KÃP INTE AV DESSA.
Otrevlig personal och oproffsiga.
Och fel hjÀlp i supporten så jag bestÀllde grejer dom rekommenderade och resultatet blev katastrof och får varken hjÀlp eller pengarna tillbaka. VÀrsta servicen jag vart med om.

Nöjd!
Jag har hemmablekt håret med blondering ifrån annat fabrikat. ( ni vet sån dÀr medel pris fÀrg ifrån mat affÀr) sedan blev jag för snål att rÀdda resultatet av frisör, så gissa om jag blev glad nÀr jag hittade october på nÀtet! Från att mitt hår var ljusgult och orange.. så blev rÀddningen 9.12 very light pearl blond. Blev så Mycket bÀttre Àn det var innan! Tack till er! Fick Àven med en liten extra present vilket gjorde mig glad! ( fint lÀppstift) Jag Àr glad och mycket nöjd och rekommenderar er varmt! Produkten kÀndes snÀll mot håret! Verkligen nöjd! Tack! NÀsta gång jag får för mig att bleka ska jag helt klart köpa era produkter ifrån start!

Fab!
Snabb frakt, superbra produkt och fick en gåva med min bestÀllning, ett lÀppstift i perfekt fÀrg! Topp!

Octoberstockholm ããã®åç
KÀndes först svÃ¥rt att klara att fÀrgaâŠ
KÀndes först svÃ¥rt att klara att fÀrga botten och lÀngder i olika nyanser, men tack vare kundtjÀnst och deras instruktioner blev det lÀtt med bÃ¥de mÃ¥tt och tid. Ãr nöjd med resultatet!

Bra online support
Fina pigment i fÀrgerna
Lite svårt att förstå blandningen utav fÀrgen.

Octoberstockholm ããã®åç
Skön ansiktsolja som ger lyster ochâŠ
Skön ansiktsolja som ger lyster och inte kladdar.
Absolut ska bestÀlla på nytt
TyvÀrr besviken
TyvÀrr besviken. Jag har i grund o botten mörkt hÃ¥r men har senare tiden varit ljus. Jag har Àven rÀtt mycket grÃ¥tt hÃ¥r och de ljusa har fÃ¥tt vÀldigt mycket gult i sig. Enligt rekommendationer skulle man anvÀnda ash fÀrgerna för att neutralisera de gula tonerna och fÃ¥ en fin ljusgrÃ¥ aktigt resultat. Jag kan tyvÀrr inte se skymten av de grÃ¥a. De enda positiva Àr att Àven utvÀxten har smÀlt in i övriga gula tonerâŠ
Förstörde mitt hår
Köpte 3 olika fÀrger och anvÀnde den som låg nÀrmast min egna. Hårbotten blev ljust orange och topparna blev grå. Returnerade resterande av fÀrgerna omgående.
Dm:ade deras ig och fick så bra tips
Dm:ade deras ig och fick så bra tips, Àr så nöjd med håret! Ska fortsÀtta köra enbart deras grejer
Ãr supernöjd med resultatet!
Professionell och snabbt svar pÃ¥ minaâŠ
Professionell och snabbt svar på mina frågor om hårfÀrgen på Instagram. JÀtte fint lÀppstift med som present. Har inget dåligt att sÀga!
Mycket bra kvalitet på varor
Mycket bra kvalitet på varor. Snabb leverans.Bra paketering. Rekommenderas varmt!
BÀsta produkterna jag testat förâŠ
BÀsta produkterna jag testat för fÀrgning hemma. Otroligt hjÀlpsam personal lÀtta att chatta med.
Allt Àr vÀldigt bra
Allt Àr vÀldigt bra. Jag gillar produkten. Men varför Àr det ingen leverans till paketbox?
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ