Heel begripvol en mee denkend.Goede kwaliteit en service! Al jaren zeer prettige ervaring met Oculista!
レビュアーのコメントを見てみましょう
Totaal andere kleur gekregen dan vorige bestelling. Assortiment vernieuwd? Prima, maar bedenk dan andere naam. Dit was voor mij misleidend en ik baal enorm (weggegooid geld ☹️) Hoewel het nieuwe li... もっと見る
企業が回答しました
Internet pagina is fijn en gebruikers vriendelijk. Snelle service en bestelling was de volgende dag al binnen. Was zeker blij verrast. Er was helaas bij 1 paar lenzen een zichtbaar kleur verschil... もっと見る
Great service, fast delivery, quality products . I purchased few months back Solotica hidrocor Mel and Ice 12 months - happy with both , you can wear them daily or not , they are soft , comfortable an... もっと見る
企業情報
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I love itttt♡♡♡♡ !
I love itttt♡♡♡♡ !! Echt waar het zijn de mooiste lenzen ooit!
Ik ga zeker weer een keertje bestellen.
Very fast customer service and helpful!
Very fast customer service and helpful!
Besides that, the product came very fast and i love the lenses. Looks so natural.
Mooie solotica lenzen.
Awesome
Very nice lens! I ordered Solotica Mel Hidrocolor and they are amazing! Definitely I will order again! They were exactly as described.
Best lenses ever !!
Dit word mijn tweede Review over de Solotica Lenzen.. Wat een geweldig bedrijf is het wegens hun klantvriendelijkheid en hun service. Zelden dat een bedrijf zo snel is qua vragen beantwoorden en bezorgen. Ben hartstikke blij met mijn tweede paar lenzen, dekken super goed en oogt helemaal natuurlijk. op naar het derde paar :)
Ik ben zo erg te vreden met solotica …
Ik ben zo erg te vreden met solotica lenzen. Kwaliteit vol en geschikt voor donkere ogen. Verder zal ik er nog een paar bestellen!! ook heb ik mijn vriendinnen verteld hoe georgious het is😍😍😍 OMG so beautifull
Super ervaring!!
Oculista is een betrouwbare site! Ik had zoals belooft mijn bestelling binnen 2 dagen thuis. De lenzen waren precies, zoals zij op de site beschreven werden. Ben zeer te vreden met de website en natuurlijk ook met mijn bestelling. Dit bedrijf zou ik aan iedereen aanraden, want zij komen hun woorden echt na!!
K heb jaarlenzen besteld maar toen ik ….
K heb jaarlenzen besteld maar toen ik ze opende en ze in deed zag ik door een lens heel wazig. Ik heb contact gezocht maar t enige wat ik te horen kreeg. We kunne niks voor je doen want de zegel is verbroken. Heel vreemd 70 eur naar de knoppen. Hoe kan ik anders zien dat de lenzen wel goed zijn. Nooit meer oculista voor mij
Wat voor passende oplossing. Een lens kan ik pqs beoordelen als ik ze in heb. En lenzen in doen kan ik pas als ik de zegel verbreek. Ik heb meerdere malen gemaild. Ze kunnen niks voor me doen. K was vaste klant. Maar ik heb ook gezegd t gaat me niet om t geld. Maar 70 eur is geen klein bedrag en als ik lensen alleen in doe om te passen en zo mijn nare ervaring op doe. En oculista niks voor me kan doen vind ik onder niveau. K vind dat ik recht heb op 1 nieuwe lens voor de lens die beschadigd is. Want een lens waar je niet door kan zien is in mijn ogen beschadigd. En als oculista alleen kan zeggen. De zegel is verbroken. Vraag ik me toch af. Hoe kan ik er ooit achter komen dat de lens niet juist is. Als ik de zegel niet verbreek. Vertel mij dat aub. T gaat om veel geld niet om 5 euro.

Oculista - since 2016 からの回答
Ik ben erg tevreden met zowel de snelle …
Ik ben erg tevreden met zowel de snelle levering als de goede kwaliteit van de lenzen.
Prachtige lenzen, geweldige medewerkers!
Prachtige lenzen! Goede kwaliteit. Hele aardige en behulpzame medewerkers die voor je klaar staan. PostNL had mijn pakketje geretourd en het een en ander ging mis. Ik nam contact op met de medewerkers en zij stonden mij te woord. Zij waren zeer behulpzaam en verzonden de lenzen weer naar mij. Ik kreeg ze meteen de volgende dag binnen. De jaarlenzen zijn zeker een aanrader en de omgang van het oculista team naar de klant toe is goed!
Ik heb de Natural Quartzo lenzen van …
Ik heb de Natural Quartzo lenzen van Solotica gekocht en ze zijn supermooi! Snelle levering binnen 1 dag! Goede online service, al je vragen worden beantwoord en de chat medewerkers zijn heel vriendelijk. Ik ben zeer tevreden en de lenzen zitten heel lekker. Ik wil ook andere kleurtjes bestellen. Ik vind Oculista heel professioneel te werk gaan, je krijgt zelfs een boekje met zorgtips! De website is mooi vormgegeven en de functionaliteit is uitstekend.
I💖Oculista
Zondag lenzen Azul besteld en een …
Zondag lenzen Azul besteld en een eyebrow kit. Nu net al binnen gekregen super service! bestelde altijd via Amerika, maar dit gaat vele malen sneller en de service is perfect!
Mvg,
Manuela
Bedankt aan het Oculista team!
Beste Oculista team!
Ik heb tot nu toe toch al 5 keer besteld bij jullie, omdat ik het fijn vind dat jullie eerlijk zijn over de producten, de verzendingstijd is snel en zonder problemen elke keer geweest.
Daarnaast zien mensen het niet eens dat het lenzen zijn die ik draag!
Krijg zo vaak complimenten over ze!
Daarbij wil ik jullie zeker voor bedanken!
Met Vriendelijke Groeten aan heel het Oculista team!
Valentina Aljiu
Leuk en betrouwbaar
Super leuke lenzen, binnen 2 dagen kwamen ze al per post thuis! Ik stelde een vraag via Instagram en werd direct vriendelijk geholpen.
Ik heb een halfjaar geleden ook lenzen besteld via een internationale site. Ik heb 2x zo veel geld uitgegeven voor de solotica lenzen, en moest 3 weken wachten!
Super aankoop
Ik was al een tijdje opzoek naar kleurlenzen die mijn donkere ogen op een natuurlijke wijze lichter konden maken. Ik deed super veel research op youtube en kwam terecht bij de "solotica" lenzen. Voorheen bestelde ik deze op buitenlandse sites. Dit nam helaas heel veel tijd in beslag (2 tot 4 weken) + ik moest een paypal account aanmaken.
Ik googlde wat verder en kwam uiteindelijk op Oculista terecht waar ik géén paypal account voor hoefde te maken maar met iDeal kon betalen en gratis verzending EN binnen 3 dagen binnen had. De prijs was zoveel lager dan op de buitenlandse websites en het kwam super snel binnen in een mooie, verzorgde verpakking. Ik ben superblij met mijn aankoop via jullie website. Heel erg bedankt!
Super mooie lenzen
Super mooie lenzen. Ik heb zelf de Natural colors kleur diamant en is niet van echt te onderscheiden . Zeker een aanrader !! Zou zeker nog meer kleuren willen hebben 😍
Beste,
Beste,
Ik vind het een super website! Zo vriendelijk en alles is duidelijk.
Voor het eerste keer heb ik Solotica lenzen besteld, ben echt benieuwd, spijtig dat jullie geen lenzen met sterkte hebben :(
Ik vroeg we gewoon af, als ik lenzen vandaag heb besteld, wanneer komen ze aan in Belgie? Want ik heb alleen een mailtje gekregen dat het nog '"in process" is.
Ik hoop op uw begrip en alvast dank voor jullie medewerking!

Oculista - since 2016 からの回答
super mooie kleurlenzen !!!
geweldige service en super mooie kleurlenzen! I am soo happy
thank you Oculista
a very happy customer
Super service & product!
Wauw! In de eerste instantie nooit gedacht dat ik mijn solotica lenzen zo snel geleverd zou krijgen. Vervolgens binnen een dag of 2 gekregen! Super mooi ingepakt en bewaardoosje erbij! Ze zijn ook goed dekkend en zien er super realistisch uit! Denk dat ik maar meerdere kleurtjes moet bestellen met de tijd 😍 Al met al een super service & product!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。