NÃ¥r man kÞber en Odder, sÃ¥ kÞber man en af de dyreste barnevogne i Danmark og vi havde hÞje forventninger til vognen. Vi var til rÃ¥dgivning hos Babysam, hvor valget stod imellem North og Vida, hvor... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Elendig kvalitet. Vi kÞbte en Odder vida (Ã¥rgang 2020), som vi nu er ved at bruge til 2. barn. KÞreoplevelsen er elendig. Hjulene âjammerâ konstant og det er bare en hÃ¥rd oplevelse at manÞvre... ãã£ãšèŠã
Odder north er pÃ¥ ingen mÃ¥de terrÊngÃ¥ende og egner sig meget dÃ¥rligt til grusveje, stier eller fortovsfliser, da stellet er stift og Ufleksibelt. Baby hopper rundt, som var den en lille... ãã£ãšèŠã
Odder Vida, kÞbt i juli 2022. Taget i brug oktober 2022. Baghjulene falder⊠palen i lÃ¥sen blev skiftet for 3 uger siden. Falder nu af igen. Vi har ogsÃ¥ fÃ¥et skiftet bagaksel for 6 mÃ¥neder s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Odder barnevogne Det hele starter med tryghed! Verden udenfor Êndrer sig hele tiden. Men lige der, inde i barnevognen, er der trygt og godt. Du kan nok ikke huske det, men du kan mÃ¥ske huske fÞlelsen. 100 Ã¥r med Odder Odder barnevognen har vÊret en stor del af det danske gadebillede, siden Roland Petry byggede den fÞrste Oddervogn til sin sÞn i 1925. En blev til mange, og Oddervognen flyttede ind i parcelhuskvarterer, pÃ¥ villaveje og i institutioner. Den blev billedet pÃ¥ den danske barnevognskultur. Og de smÃ¥ sover stadig i barnevogn Ã¥ret rundt â i regn og rusk, i sne og slud. Trygt at sove ude Odder Barnevognsfabrik blev grundlagt med en vision om at skabe den bedste barnevogn til nybagte forÊldre, og det mÃ¥l har aldrig Êndret sig. Fra de fÞrste barnevogne bygget i et baglokale til de moderne vogne, der fremstilles i dag, har fokus altid vÊret pÃ¥ kvalitet, sikkerhed og design. Selv i det uforudsigelige danske klima fÞles det trygt at lade sit barn sove ude i en Odder-barnevogn. Med stolthed viderefÞrer Odder Barnevognsfabrik denne tradition, for nogle behov Êndrer sig aldrig â Som det behov en forÊlder har for at give sit barn en god start pÃ¥ livet. â behovet for at give trygheden videre
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Odder North
Når man kÞber en Odder, så kÞber man en af de dyreste barnevogne i Danmark og vi havde hÞje forventninger til vognen. Vi var til rådgivning hos Babysam, hvor valget stod imellem North og Vida, hvor vi blev anbefalet North, da den var bedst hvor der er lidt ujÊvnt, som stier og grus. Nu har vi kÞrt nogle ture og blev til sidst nÞdt til at tage ud i butikken, da vi troede vognen måske var samlet forkert. KÞreoplevelsen er mildest talt forfÊrdelig. Almindelige stier, fortove eller et lille bump på vejen betyder at vores baby vÊlter rundt inde i barnevognen (vi bruger en Najell som lift i barnevognen). Der er absolut ingen stÞdabsorbering når man kÞrer tur med sin baby og kÞreoplevelsen er lidt som en trÊkvogn fra Harald Nyborg. Selv et helt almindeligt fortov går man meget forsigtigt på.
Vi fÞler vi har betalt for en Rolls Royes og den kommer på firkantede hjul. Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at kÞbe en Odder North efter vores oplevelse og se på andre mÊrker, hvor både jeres baby for en tryg oplevelse på turen og i som forÊldre kan nyde en masse dejlige gåture.
Elendig kvalitet.
Elendig kvalitet.
Vi kÞbte en Odder vida (Ã¥rgang 2020), som vi nu er ved at bruge til 2. barn. KÞreoplevelsen er elendig. Hjulene âjammerâ konstant og det er bare en hÃ¥rd oplevelse at manÞvrere rundt.
I forgårs er vi så på tur med baby, hvor stellet simpelthen knÊkker!! Jeg var vÊret inde at tjekke garantien. Fem års brudgaranti på stellet. Det er 5 år og 4 månede siden vi kÞbte vognen.
Vi har kÞbt en brugt emmajunga og vil ALDRIG nogensinde anbefale nogen at kÞbe Odder.
Til Odder: Vi hÞrer meget gerne fra jer, såfremt I på nogen måde er dialogvillige. Alternativt må I også meget gerne få produktet retur til analyse inden det ryger på lossepladsen.
ForfÊrdelig vogn som ikke lever op tilâŠ
Jeg skulle have en barnevogn som skulle kunne bruges til at kÞre ture i blandt andet skov og grusvej med. Jeg fik på det kraftigste anbefalet en odder north som skulle vÊre den bedste til terrengående ture. Dette kÞb har jeg dog fortrudt lige siden. Vognen er helt forfÊrdelig at kÞre med på andet end en lige vej. Der er så dårlig affjedring i, og vognen er så stiv i det, at baby ryster absurd meget rundt nede i barnevognen. Ved de mindste ujÊvnheder i vejen, brosten, grus eller bare fortov, ligger baby og ryster voldsomt nede i kassen. Jeg ringede til babysam for at spÞrge om man kunne skifte de rÊdselsfulde punkterfri dÊk ud med liftdÊk, for måske bare at tage en lille smule af stÞdene, men fik at vide at det kan man ikke. Jeg kan på ingen måde komme ud og gå de ture med min baby som jeg havde drÞmt om med denne vogn og det er jeg enormt ked af. Jeg vil ikke anbefale nogen at kÞbe denne barnevogn!
Odder north :stiv og ufleksibel.
Odder north er på ingen måde terrÊngående og egner sig meget dårligt til grusveje, stier eller fortovsfliser, da stellet er stift og Ufleksibelt.
Baby hopper rundt, som var den en lille popcorn.
Ved kÞbet blev der ikke informeret om den manglende kÞre-komfort eller, hvilken dÊkmodel barnevognen skulle leveres medâŠ..
Men:
Man kan selvfÞlgelig tilkÞbe 4 luftdÊk, for omk 1000 kro, uden at vide om dette vil gÞre barnevognen bedre, blÞdere og mindre stiv.
Så tÊnk jer om, hvis I skal kÞre med barnevogn på andet underlag end
nyfejet asfalt.
Selve barnevogns-kassen er i store trÊk meget fin, savner dog en udluftnings-mulighed til varme sommerdage.
Generelt set er kÞbet af Odder north desvÊrre blevet fortrudt mange gangeâŠ
Klapvogn der ifÞlge medarbejdere ikke tåler at kÞre på brosten og mangelfuld service fra BabySam
Vi kÞbte vores Odder Una klapvogn (2021-model) i maj 2022.
Kort tid efter begyndte vi at opleve problemer med, at hjulene faldt af, fordi nitten i midten af hjulet gik lÞs. Vi fik udskiftet hjulene hos BabySam hele tre gange. Medarbejderne fortalte os, at det âsker hele tidenâ og er âhelt normaltâ â og en af gangene fik vi endda at vide, at klapvognen ikke tÃ¥ler at blive brugt pÃ¥ brosten.
Efter at have insisteret over for butikschefen fik vi i februar 2023 udleveret et nyt stel, som efter sigende skulle vÊre forbedret og uden de samme problemer.
Vi Þnskede egentlig at fÃ¥ pengene tilbage, men det blev afvist med begrundelsen, at det ville âÞdelÊgge dagens omsÊtningâ.
I oktober 2025 â under en gÃ¥tur med vores yngste sÞn â sank stellet pludselig sammen, fordi en af samlingerne var gÃ¥et lÞs.
Jeg gik direkte til BabySam, men de kunne ikke hjÊlpe, da garantien var overskredet med otte måneder. De oplyste også, at de ikke lÊngere har reservedele til denne model, hvilket for mig tyder på, at der har vÊret mange problemer og henvendelser omkring netop denne vogn.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse. En klapvogn i den prisklasse burde holde langt lÊngere, og servicen fra BabySam har desvÊrre ikke levet op til forventningerne.
Vores Odder Vida er kÞbt i december â21âŠ
Vores Odder Vida er kÞbt i december â21 og brugt siden maj â22. Det fÞrste hjul knÊkker i marts â23. Sidenhen har jeg via babysam kÞbt 3 nye hjul og senest fÃ¥et af vide at stellet desvÊrre bare er dÃ¥rligt. Lige nu er det nemlig stellet, der giver slip pÃ¥ hjulene, sÃ¥ de falder simpelthen bare af, mens man gÃ¥r med sit sovende barn. Synes det er vildt at en vogn til omkring 10.000 kr er af sÃ¥ ringe kvalitet.
Pro-tip: Vi har vores 2. barn i den nu, sÃ¥ vi slÃ¥r bare lige hjulene pÃ¥ plads for hver 5. meter vi gÃ¥r og sÃ¥ ellers griber vognen inden den kÊntrer, hvis man lige skulle have vÊret uopmÊrksom. Det fungerer super godt! ðð»
Odder regnslag 2025
Er der nogen, der har erfaring med det nye regnslag fra Odder?
Jeg har netop vÊret i BabySam for at finde ud af, om det er mig, der bruger det forkert⊠Vi oplever, at der bliver ekstremt varmt inde i vognen (op til 55 grader â selvom det kun er 16 grader udenfor), fugtigt/dugget, og at der nÊrmest ikke kommer frisk luft ind til barnet! Vores dagplejemor tÞr slet ikke bruge regnslaget pÃ¥ grund af den manglende ventilation.
I BabySam fik vi at vide, at det gamle regnslag ikke lÊngere kan kÞbes, og at Odder lige nu er i gang med at âindsamle data fra forbrugere omkring regnslaget, som skal bruges til forbedringerâ.
Kald mig bare hysterisk, men jeg har mÃ¥ske to rimelige krav: at regnslaget holder vand ude â og at mit barn kan trÊkke vejret (det plejer at vÊre ret essentielt!).
Medarbejderen i BabySam sagde, at vi gerne mÃ¥tte forsÞge at klippe hul i plastikken for bedre ventilation. Men helt Êrligt, det virker ikke sÊrlig holdbart, at det er kunden, der selv skal begynde at eksperimentere med lÞsningerâŠ
Hvor vil jeg hen med det her opslag? Måske bare give en venlig advarsel til andre, der bruger regnslaget i god tro, så man ikke får en ubehagelig oplevelse med et barn der ikke vågner!
Odder North - Manglende sikkerhed og kvalitet.
Vi kÞbte tilbage i efteråret 2023 en Odder North i BabySam. Valgte faldt på Odder, da vi fik rådgivning omkring, at netop Odder skulle vÊre den fÞrende barnevogn på market inden for kvalitet og sikkerhed.
Barnevognen blev taget i brug Februar 2024, og her et år efter brug, står vi nu med en barnevogn jeg ikke lÊngere tÞr eller vil lade min datter blive kÞrt rundt i.
Vi har nu 3 gange uafhÊngig af hinanden, med 3 forskellige hjul, oplevet at et af hjulene pludseligt helt uden varsel, er faldet af, da der er gået et hjulleje.
Den seneste gang dette er sket resultererede det i, at jeg vÊltede med vognen mens vores datter sad oppe i den.
Dette har sat en kÊmpe forskrÊkkelse i os begge, og min datter er nu så utryg ved sin barnevogn.
Det skal nÊvnes, at hver gang dette er sket. Har vi opsÞgt BabySam og der er blevet foretaget service/reparation og lovet at det ikke vil ske igen, realiteten har bare vÊret en anden.
Vognen har stået i en opvarmet garage og er serviceret, efter den pågÊldende vejledning vi har fået ift. smÞrrelse af hjul henover vinteren.
Jeg stÃ¥r derfor nu og Þnsker, at benytte mig af min reklamationsret som forbruger og blive kompenseret med penge retur, men intet hÞrer jeg, hvorfor mon kan man tÊnkeâŠ
Kan det virkelig passe at man bruger +10000kr på en barnevogn, også skal man gå så meget på kompromis med sikkerheden?
Jeg kan og vil på ingen måde fremover anbefale, at kÞbe en barnevogn fra Odder.
Da ingen bÞrn skal udsÊttes for lignende hÊndelse.

Oddervognen ããã®åç
Katastrofalt
Vi havde store forventninger til Odder Una Kombi, men det har vÊret en kÊmpe skuffelse. Stellet går konstant i stykker, og hjulene bliver ved med at falde af. Ikke ligefrem ideelt, når du transporterer en baby(!).
Vi har renset, smurt og justeret, men lige meget hjÊlper det. Til sidst kÞbte vi endda et helt nyt stel i håb om en lÞsning, men det har prÊcis de samme problemer. Hjulene falder stadig af, og stellet fÞles usikkert. Barnevognen kan ikke tåle almindelig brug.
Når man betaler for en premium-vogn, forventer man kvalitet⊠men det her er ren frustration.
Kan på ingen måde anbefale denne barnevogn. DesvÊrre.
Vores odder una duo havde problemer âŠ
Vores odder una duo havde problemer med stellet, vi var inde i babysam og aflevere det, der gik ikke lang tid fÞr vi fik et nyt stel, Sà dejligt vi fik hjÊlp uden problemer og vente tid! Helt klart en kÊmpe anbefaling for god service!
Bremsen pÃ¥ vores helt nye barnevogn erâŠ
Bremsen på vores helt nye barnevogn er stoppet med at virke :(
Vi er lige nu i en reklamationsdialog med Odder gennem babysam, og er meget overrasket over at der bliver reageret så langsomt på en bremse der er i stykker på vores barnevogn (Odder Vida Dark blue stel). Vi kÞbte barnevognen d 21 juni, og tog den i brug 2. Uge af juli 2024.
Som helt nye forÊldre er det super utrygt at bremsen pludselig er holdt op med at virke, og at det fÞles som om vi ikke kan stole på Vores egen barnevogn. Den 10. September stoppede bremsen med at virke, og vi skyndte os ned til babysam dagen efter. Vi har flagget problemet til babysam d. 11 september 2024, som har bekrÊftet at produktet er i stykker, og de har hjulpet os med at starte reklamationsprocessen.
Beklageligvis er Odder langsomme til at svare, og vi kÞrer nu fortsat rundt med en meget dyr barnevogn, hvor bremsen ikke virker. Vi venter i spÊnding på at hÞre fra Odder, og det er som sagt virkelig utrygt som forÊldre at kÞre rundt med dette produkt som ikke duer.
Vi er fulgt forstående for at det self kan tage tid med reklamation, men forstår ikke hvorfor der reageres så langsomt på en bremse der ikke virker?
Vi overvejer endda om vi bÞr kÞbe en ny vogn fra en anden virksomhed, og Þnsker pt ikke at anbefale Odder til nogen, og håber andre kommende forÊldre lÊser dette, og vÊlger at kÞbe et andet mÊrke.
KnÊkket stel ð«£
Har kÞbt en Odder Una duo for et par pr siden og brugt den til et barn fÞr og nu nr 2. Har egentlig vÊret rigtig glad for den, men nu er noget af stellet knÊkket og fordi jeg ikke kan finde kviteringen kan jeg ikke få hjÊlp. Der må jo vÊre en fejl på det, for at det spontant kan knÊkke og troede de ville hjÊlpe mig med at få den svejset sammen. DesvÊrre ikke tilfÊldet.
3 stjerner fordi jeg kun delvist erâŠ
3 stjerner fordi jeg kun delvist er tilfreds med mit kÞb af Odder Vida 2 Linen udgaven. FÞrst fik jeg et stel hvor drejehjulene larmede forfÊrdeligt meget. Stellet blev sendt til reparation, men det lÞste ikke problemet. Efter dialog med babysam fik vi et nyt stel. Larm fra hjulene er betydeligt bedre, men nu virker låsen kun på venstre baghjul.
Det kan ikke vÊre rigtigt at man kÞber den dyreste barnevogn i babysam, for så at have de udfordringer med det. Det er godt nok skuffende.
Udover det, er jeg vild med selve barnevognskassen, som min datter elsker at sove sine lure i.
Elegant og stabil barnevogn
Intet andet at sige end perfekt barnevogn. (Odder Vida)
Poor design and build longevity
As other have said, a good visual design with poor build quality and poor longevity design.
Our 3 year old Una wheels click when moving - as also mentioned by others, a design flaw where the break cable does not retract fully after use; it needs a system like a bike where the cable is adjustable.
After contacting babysam as advised, the parts are no longer made, so the only choice is to buy a new frame.
On top of brake issue, the handle plastic cover is also peeling off.
Very disappointed in such an expensive item.
Efter under 6 mÃ¥neders brug oplever viâŠ
Efter under 6 måneders brug oplever vi misfarvning indvendig i kalechen. Kontakter hurtigt babysam som er imÞdekommende og hjÊlpsomme ift. kontakten til Odder.
Odder fralÊgger sig ud fra billeder alt ansvar og mener det er udefrakommende(??) Hvad dette betyder ved vi ikke og vi kan på inden måder se, hvordan misfarvningen er sket.
Barnevogn var brugt sparsomt og kun det nederste af kalechen er misfarvet. Derudover står barnevognen indenfor i opvarmet hus, når den ikke bliver brugt. Både nat og dag.
Odders eneste tilbud er at vi kan kÞbe en kaleche lidt billigere eller selv betale for en damprens. Vi ikke ved om der virker!
Vi har tidligere haft samme model og selv efter 7 år havde den ikke samme misfarvning.
Virkelig dårlig oplevelse denne gang og tÊnker ikke vi kÞber Odder igen.
Dejlig barnevogn.
Har en Vida vogn, og er meget tilfreds med den. Synes der er tÊnkt på mange gode detaljer, fx lomme til babyalarm, at pladen kan laves til sidde position, og lynlåsen i dÊkket foran, er bare nogle af de detaljer som gÞr en forskel.
Udover det er den virkelig nem at slå sammen og tage med i bilen.
Generelt bare en god barnevogn!
Odder Vida barnevogn
Har vÊret super tilfredse med vores Odder Vida barnevogn. Det er den tredje barnevogn vi har og med afstand den bedste af dem vi har haft.
Stellet vejer meget lidt og er let at slå sammen så den er nem at få med i bilen. Også måden kassen klikkes af og på stellet fungerer super godt!
Alt i alt en stor anbefaling af Odder Vida her fra!
Vida barnevogn til reparation efter under 4 km
Efter kÞb af en ny Vida barnevogn, fra Odder, havde vi en klar forventning om at alt var som det skulle vÊre til den lilles fÞrste tur.
Men nej. Det ene hjul kÞrer skÊvt, og "larmer", endda helt uden barn i. Efter ikke engang 4 km, vil de have den indleveret til reparation. Man bliver helt nervÞs for hvor slemt det kunne stå til efter 10 km.
Forhandleren gav selv udtryk for at nye hjul vil vÊre en bedre og hurtigere lÞsning, for alle parter.
Men nej, nu skal vi undvÊre en ubrugt barnevogn i x antal dage/uger, fordi Odder ikke har testet deres produkt ordentligt igennem. Utilfredsstillende service på et produkt der ellers gerne vil forenes med hÞj kvalitet.
Odder Vida
Odder Vida, kÞbt i juli 2022. Taget i brug oktober 2022.
Baghjulene falder⊠palen i låsen blev skiftet for 3 uger siden. Falder nu af igen.
Vi har også fået skiftet bagaksel for 6 måneder siden, den skal skiftes igen da bremsen hÊnger.
Forhjulene der knÊkkede bremsen efter 1 måned, blev skiftet.
Odder VAR kvalitet.. den tid er forbi
Babysam skal have ros for service!!!

Oddervognen ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹