Jestem bardzo zadowolona ze wspóÅpracy i z decyzji o rozpoczÄciu programu oddÅuÅŒeniowego. Od samego poczÄ tku otrzymywaÅam profesjonalnÄ pomoc, jasne informacje i odpowiedzi na wszystkie moje pyta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Z caÅego serca polecam tÄ firmÄ. Przeprowadzili mnie przez caÅy proces IVA profesjonalnie, spokojnie i z ogromnym wsparciem. Wszystko byÅo dokÅadnie wyjaÅnione, zawsze mogÅam liczyÄ na pomoc i szybki... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Witam Bardzo chciaÅbym podziÄkowaÄ za zajÄcie siÄ mojÄ sprawÄ pani Izabeli. JeÅli myÅlisz ÅŒe,nie ma juÅŒ wyjÅcia z sytuacji w której siÄ znalazÅeÅ,proszÄ zadzwoÅ do biura. Izabela zrozumie sprawÄ nie o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jestem bardzo zadowolona , nawet mogÄ uczciwie stwierdziÄ PORUSZONA ÅŒyczliwoÅciÄ I pomocÄ jakÄ otrzymaÅam ze strony przemiÅej Pani Izy . Ze starannÄ dokÅadnoÅciÄ I indywidualnym podejÅciem pomogÅa mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ODDLUZANIEUK to nazwa marketingowa UK DEBTBUSTERS PL LTD â firmy wspierajÄ cej Polaków mieszkajÄ cych w Wielkiej Brytanii w zrozumieniu dostÄpnych rozwiÄ zaÅ dotyczÄ cych zadÅuÅŒenia. Od 2016 roku pomagamy osobom, które znalazÅy siÄ w trudnej sytuacji finansowej i potrzebujÄ spokojnego, zrozumiaÅego wyjaÅnienia dostÄpnych moÅŒliwoÅci oraz wsparcia w przygotowaniu swojej sprawy do oceny przez specjalistÄ. Nasza siedziba znajduje siÄ w Glasgow w Szkocji, jednak wspieramy klientów na terenie caÅej Wielkiej Brytanii â telefonicznie oraz online, w jÄzyku polskim. ð¹ Jak dziaÅamy Pomagamy uporzÄ dkowaÄ informacje i dokumenty dotyczÄ ce sytuacji finansowej klienta oraz wyjaÅniamy, jakie rozwiÄ zania mogÄ byÄ dostÄpne w danym przypadku, m.in. IVA, Trust Deed czy DMP. KaÅŒda sytuacja jest inna, dlatego dostÄpnoÅÄ i warunki poszczególnych rozwiÄ zaÅ zaleÅŒÄ od indywidualnej oceny dokonanej przez odpowiednio licencjonowanego lub autoryzowanego specjalistÄ. ODDLUZANIEUK nie udziela indywidualnych porad finansowych ani regulowanego debt advice. Nasza rola polega na wsparciu informacyjnym i przygotowawczym oraz â za zgodÄ klienta â przekazaniu sprawy do odpowiedniego specjalisty lub wspóÅpracujÄ cej firmy regulowanej/licencjonowanej. ð¹ Nasze wsparcie â pomagamy zrozumieÄ dostÄpne rozwiÄ zania w prosty i przejrzysty sposób â wspieramy w kompletowaniu dokumentów i przygotowaniu informacji finansowych â pomagamy przygotowaÄ sprawÄ do rozmowy ze specjalistÄ â wszystko odbywa siÄ w jÄzyku polskim â bez bariery jÄzykowej i niepotrzebnego stresu Nie pobieramy od klientów opÅat za nasze wsparcie informacyjne i przygotowawcze. Naszym celem jest, aby osoby zgÅaszajÄ ce siÄ do nas mogÅy Åwiadomie zrozumieÄ dostÄpne rozwiÄ zania i spokojnie przejÅÄ przez proces zwiÄ zany z ich sytuacjÄ finansowÄ .
214 Castlemilk Drive, G45 9JS, Glasgow, è±åœ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
PodziÄkowania dla caÅego zespoÅu, chciaÅbym tu wyróŌniÄ PaniÄ IzabelÄ. PeÅen profesjonalizm, wsparcie i pomoc. Firma którÄ tworzÄ Åwietni ludzie godna zaufania i polecenia.

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Bardzo dziÄkujÄ pani Izabeli za wsparcie . Od poczÄ tku przyjÄcia mojej sprawy byÅa bardzo zaangaÅŒowana . Wszystko bardzo dobrze przeprowadziÅa .W razie pytaÅ zawsze mogÅam do niej napisaÄ a pani Izabela mi wszystko wytÅumaczyÅa .

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
ChciaÅ bym bardzo podziekowac caÅemu zespoÅowi za pomoc,w szczególnoÅci pani Izabeli która od przyjÄcia mojego zgÅoszenia byÅa bardzo pomocna,przeprowadziÅa mnie przez caÅy proces bez problemu,dziekuje i pozdrawiam

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
ChciaÅabym podziÄkowaÄ caÅemu zespoÅowi, a szczególnie Pani Izabeli i równieÅŒ Jamesowi. Przez caÅy okres Pani Iza byÅa bardzo pomocna, odpowiadaÅa na kaÅŒde pytanie, sÅuÅŒyÅa poradÄ
. W poniedziaÅek otrzymaÅam akceptacjÄ wniosku. KamieÅ spadÅ mi z serca. Bankowe odsetki mnie zjadaÅy. Niejednokrotnie pÅakaÅam i martwiÅam siÄ jak poradziÄ sobie wyjÅÄ z tej pÄtli zadÅuÅŒenia. Jestem ogromnie wdziÄczna za udzielonÄ
mi pomoc i ogromne wsparcie. W koÅcu bÄdÄ mogÅa spokojnie ÅŒyÄ. Jeszcze raz bardzo dziÄkujÄ i polecam PaniÄ
IzÄ innym osobom, które znajdÄ
siÄ w sytuacji bez wyjÅcia podobnej jak moja.
WspaniaÅa praca caÅego zespoÅu. Jeszcze raz dziÄkujÄ z caÅego serca.

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Very nice and professional service. I highly recommend, no one will be disappointed. Thank you for your help, especially Mrs. Izabela for the support I received at every stage of the process and everything was explained thoroughly from the very beginning. Of course I would also like to thank James. Thank you and I highly recommend this company.

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
ChciaÅabym bardzo podziÄkowaÄ caÅemu zespoÅowi ale szczególnie Izabeli ,bardzo mi pomogÅa wspieraÅa w caÅym procesie odpowiadaÅa na kaÅŒde pytanie ,pomogÅa przejÅÄ przez caÅy proces i siÄ udaÅo Jestem naprawde wdziÄczna za to spadÅ mi kamieÅ z serca.Rekomenduje 100%.DziÄkujÄ jeszcze raz .

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Chcialbym podziekowac Izabeli za wsparcie w tak trudnej i stresujacej sytuacji.Wszystko przebieglo szybko sprawnie i profesjonalnie.

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Na samym poczÄ tku ChciaÅbym podziÄkowaÄ caÅemu zespoÅowi a w szczególnoÅci Pani Izabeli I Jamesowi. NaprawdÄ kochani jeÅli macie problemy finansowe z róŌnych przyczyn bo ÅŒycie róŌne figle nam przynosi wiec nikt was nie bedzie palcami wytykaÅ ÅŒe jesteÅcie najgorsi...a wiÄc do sedna. Tak Jak wspomniaÅem wczesniej Iza profesjonalne podejÅcie oraz wsparcie . Jestem juz po zakoÅczonym moim wniosku oczywiÅcie z wynikiem pozytywnym wiÄc teraz moÅŒna ÅŒyÄ spokojniej. Polecam z caÅego serca najlepsza i najszybsza pomoc w uk. Pozdrawiam Mirek

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
DziÄkujÄ bardzo za wsparcie które otrzymaÅam od Izy. Sytuacja dla mnie byÅa bardzo stresujÄ ca i Iza wspieraÅa mnie jak tylko mogÅa. DziÄkujÄ Za to ÅŒe byÅa zawsze dostÄpna kiedy potrzebowaÅam . DziÅ juÅŒ jestem kilka dni po akceptacji wniosku. Jestem lÅŒejsza o stres i szczÄÅliwa ÅŒe trafiÅam na IzÄ. DziÄkujÄ jeszcze raz bardzo! Polecam z caÅego serca !

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Iza jest bardz profesionaln i bardzo pomocna bardzo mi pomogla i nie wiem jak sie odwdzieczyc przez caly czas byla zemnna jak wszystko zrobic i wsparcie od firmy bardzo poleca uslugi firmy

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Wsparcie jakie otrzymaÅam od Izabeli i Jamesa jest nieocenione. Przez caÅy okres wspóÅpracy byÅam nadal czujÄ siÄ pod pÅaszczykiem ochrony. Jestem wdziÄczna za pomoc, wyrozumiaÅoÅÄ i cierpliwoÅÄ. Bez Waszego wsparcia nadal byÅabym rozdarta i nerwowÄ
duszÄ
DziÄkujÄ Debt Buster , dziÄkujÄ Izabelli, dziÄkujÄ James i caÅemu zespoÅowi za mój dzisiejszy spokój i radoÅÄ.
Polecam z caÅego serca, to bardzo empatyczny i profesjonalny zespóÅ, który sprawia , ÅŒe Åwieci sÅoÅce.

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
I'm so happy I asked for the help I really needed. Everyone I spoke to on the phone was really nice and made me feel comfortable discussing my situation and answering questions. I feel like I'm heading in the right direction, thank you. He explained all the available options and possibilities to me. Helped me organize my evidence and choose the right path. This reduced my financial burden, knowing that my debts are being managed.

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Wspolpraca z Izabelà byla bardzo przyjemna i bezstresowa. Przez caly czas mialam jej wsparcie, zadno z moich pytan nie bylo problemem. Jestem wdzieczna za caly czas jaki poswiecila mojej sprawie i temu zeby mi pomoc. Dzieki niej moja sprawa zakonczyla sie sukcesem. Polecam serdecznie DebtBusters Pl Ltd, poniewaz sà profesjonalistami w kazdym calu. Izabelo dziÚkujÚ x

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Witam z caÅego serca chciaÅam podziÄkowaÄ za pomoc dobrze ze na tym Åwicie sÄ jeszcze tacy ludzie co tak pomagajÄ i wyciÄ gajÄ ludzi z dÅugów bardzo miÅa i profesjonalna obsÅuga caÅy proces poszedÅ szybko i sprawnie co najwaÅŒniejsze pani Izabela to anioÅ z sercem na dÅoni przekochana kobieta â€ïžTeraz mogÄ spaÄ spokojnie i ÅŒycie stanie siÄ lepsze.

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Bardzo profesjonalne wsparcie i miÅa obsÅuga.

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Bardzo profesjonalnie wsparcie i miÅa obsÅuga , wszystko perfekcyjnie wytÅumaczone i objaÅnione

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
ChciaÅbym podziÄkowaÄ za opiekÄ w sprawie wniosku ...w efekcie którego otrzymaÅem pomoc ...caÅy zespóŠjest bardzo pomocny z polskiej jaki i z angielskiej strony

UK DEBTBUSTERS PL LTD ããã®åç
Thank you for your support and help in my situation. I was at the bottom and now I feel like I'm swimming towards the shore. Fantastic service and great people. Don't be afraid if u need help. 100% Recommended!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã