レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

UseriÞst firma Odense Stil Hold jer vÊk herfra ! Kjolen er modtaget og den ligner overhovedet ikke, det der vises pÃ¥ deres hjemmeside. Har kÞbt billigere kjoler i bedre kvalitet. Men da der s... もっず芋る

RINGE SERVICE! Bestilte i november og fik ikke mine varer fÞr efter halvanden mÃ¥ned, trods de skriver 5-7 dage. StÞrrelser passede langt fra normalen og helt umuligt at sende retur. Fik svar pÃ¥ at... もっず芋る

Har siden 29/12-2023 forsÞgt at fÃ¥ tilsendt en retur seddel til et par stÞvler. Absolut ingen respons trods flere henvendelser. SÞrgeligt at et firma behandler deres kunder sÃ¥dan. Der var andre inte... もっず芋る

De bestilte varer (2 trÞjer) viste sig at komme fra Kina, selvom hjemmesiden sÃ¥ ud til at vÊre dansk. Transporten tog over en mÃ¥ned og den ene trÞje viste sig at have en forkert facon. Den anden var... もっず芋る

1.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

KØB ALDRIG😡😡😡😡😡 noget pÃ¥ denne

KØB ALDRIG😡😡😡😡😡 noget pÃ¥ denne hjemmeside, de trÊkker pengene , nÃ¥r man henvender sig pr mail kan den ikke modtages , jeg har bestilt for snart en mdr siden , har intet hÞrt og intet modtaget , har prÞvet at annullere min ordre men man kan ikke fÃ¥ fat i nogen

2023幎12月6日

ALDRIG KØB NOGET HOS ODENSE STIL

Skoene var ikke den rigtige farve (skulle vÊre råhvid/ beige men er lysebrune) jakken passer til et barn på 12 år men kÞbt i stÞrrelse M.
Alligevel gÃ¥r Êrmerne mig til albuerne (og jakken som pÃ¥ billedet pÃ¥ Odense stil’s hjemmeside gÃ¥r helt ned af benene) gÃ¥r mig kun til over knÊet.
(Jeg er 162cm hÞj og vejer 60kg) Odense stil får så mange mails de ikke har styr på, at deres indboks er fyldt op, og man modtager autosvar når man vil i kontakt med dem.
Jeg handler aldrig mere hos dem.

2023幎12月5日

Avoid this company

Avoid this company!

It's not only that the order came way later than it was advertised, but one of the sweaters came damaged, and I've sent 6 mails and got no response.

This is an unfair company, and don't fall under its low prices or nice pictures.

UPDATE: although most people accept the tradition 20% refund that Odense Stil offers, I kept on insisting and informing them that I would complain to institutions, and finally I got a 50% refund. So if you fall for these scammers, at least be informed, that you need to keep insisting on your rights.

2023幎12月4日

Endelig kom mine stÞvler

Jeg bestilte 12/11-23 et par billige stÞvler på nettet hos Odense Stil. Jeg fik en ordrebekrÊftelse.Tjekkede så Trustpilot og skrev dem efter 1 uge med et trackingnr, men ingen stÞvler. 30/11-23 kom stÞvlerne.

2023幎11月30日

Hold jer fra dem!

Hold jer fra dem!

Mage til kinesisk plastisk L*** man får ind ad dÞren (kÞbt to par gummisko) og i en alt for lille stÞrrelse, som ikke svarer til en normal/europÊisk str 40!

I er ikke den ene stjerne vÊrd.

2023幎12月3日

Bestil IKKE fra denne hjemmeside

Bestil IKKE fra denne hjemmeside, billeder svarer overhovedet ikke til den vare jeg modtog.
Det er billige efterligninger som kommer fra Kina.

Odense stil har ingen kundeservice OVERHOVEDET
svarer ikke på mail, er IKKE et dansk firma, men fup.

Kvaliteten på produktet er helt uholdbart i forhold til hvad de skriver på deres hjemmeside.
Burde lukkes af forbrugerrådet, for falsk markedsfÞring.

2023幎12月3日

Scam/snydt

Scam/snydt, Made in Hongkong! OrtopÊd sko, to nr for små. En gang plastic fantastisk, altså en gang billig bras.
Skrev inden varen kom til kundeservice, for at fortryde kÞbet. Intet hÞrt.

2023幎11月27日
自発的なレビュヌ

Odense stil er ikke dansk og deres

Odense stil er ikke dansk og deres varer sendes direkte fra Hong Kong.

Derudover annullerede jeg en ordre efter odense stils egne retningslinjer, men de annullerede aldrig min ordre, og de svarer mig aldrig på mine henvendelse. Jeg har nu fået mine penge tilbage med hjÊlp fra min bank, da denne virksomhed slet ikke overholder deres aftaler.

Jeg kan kun kraftigt fraråde at man handler med Odense stil.

2023幎12月2日

NUL STJERNER

NUL STJERNER - Virkelig blevet snydt af Kina varer der er plastik og for lille i stÞrrelsen. Skriver med dem omkring retur men det er googleoversatte beskeder jeg får retur! Og det at få pengene retur er fuldstÊndigt umuligt at kommunikere omkring !

2023幎11月16日

HANDEL IKKE HOS DEM

HANDEL IKKE HOS DEM, DE SVINDLER!
jeg bestilte en fed jakke.. konstaterede sÚ at en XL ikke er en normal XL men en pygmÊ XL
jeg kontakter dem, og her 10 dage efter svare de ikke..
har prÞvet på e-mail og på deres kontakt formular på hjemmesiden, uden de svare igen.. har enda sat mit nummer på så de kan ringe hvis jeg af uransaglige årsager ikke får deres Mails...

2023幎11月20日

Der vÊrste firma

Der vÊrste firma! Svindel og humbuk!
Modtaget min ordre 2 mÃ¥neder efter bestilling. Mangler svar fra” kundeservice”, og man kan kun sende mails ikke ringe. De er sÃ¥ frÊkke, at skrive 2 mÃ¥neder og efter mange henvendelser hvor jeg intet svar har fÃ¥et, om jeg mon har checket min postkasse eller hos naboen? Der er varen lige leveret efter 2 mÃ¥neders venten pÃ¥ bÃ¥de vare og et svar fra dem.
Har fået en meget ringe cardigan fra dem, i den dårligste kvalitet!
Handl aldrig med dem.

2023幎10月10日
自発的なレビュヌ

Hvis der var minus stjerner ville jeg

Hvis der var minus stjerner ville jeg vÊlge minus 1000000.
I svarede aldrig mig. Den dårligste service. Skoene kommer for sent til den store fest jeg var til. Skoene er så smalle og jeg ved ikke hvad jeg skal med de mÞh sko fra Kina.
Jeg er ved at kaste op over st jeg har stÞttet Kina. Det vÊrste er at i snÞd mig til at gÞre det.
Meget tideligt opdagede jeg at i er et fupfirma. Og jeg annullerede ordren. Men i ignorerede mig. 2 gange ignorerede i mig. Lige meget hvornår jeg skrev svarede i aldrig. Jeg sidder nu med et par dyre Kina sko jeg ikke kan bruge.
I trak pengene fÞr varen var afsendt, hvilket er forbudt i Danmark. Det fortalte jeg jer også. Men intet svar. Aldrig har jeg vÊret så utilfreds.
Sendt fra min iPhone

2023幎11月29日