企業が回答しました
At have en stand hos Reshoppit Odense har været en mega god oplevelse. Kan anbefales til alle :-)
企業が回答しました
Jeg har haft en stand i Reshoppit (Odense) 4-5 gange og kan kun anbefale stedet 😀 Venligt og hjælpsomt personale. Stedet er pænt, overskueligt og rydeligt. Eneste minus er de nye parkeringsregl... もっと見る
企業が回答しました
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Odense er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Thriges Plads 5, 5000, Odense C, デンマーク

reshoppit.dk Odense からの回答
Jeg har haft en super oplevelse med Reshoppit!
Jeg har solgt en masse tøj og det har været utroligt nemt og ligetil. God service i butikken og en nem app hvor jeg har kunne følge med i mit salg.

reshoppit.dk Odense からの回答
Genialt koncept! At have en stand hos Reshoppit har været en super god oplevelse. Det hele fungerer professionelt og jeg blev meget positivt overrasket over mit salg. Dertil er det en fed butik at komme i og har også selv gjort et par gode køb. Jeg kommer helt sikkert tilbage, både som sælger og som køber 🔥

reshoppit.dk Odense からの回答
Jeg har selv lejet en stand hos Reshopit og har altid haft en rigtig god oplevelse i butikken. Jeg fik studierabat på min standleje og blev guidet over telefonen med formalia. Både med salg af mine items men også fra de ansatte. Jeg er altid blevet mødt med af et smil og rigtig god betjening. Både som shopper og som standlejer.

reshoppit.dk Odense からの回答
Meget professionelle og hjælpsomme, og har solgt godt.

reshoppit.dk Odense からの回答
Det er første gang, jeg har haft en stand hos Reshoppit, og det har kun været en rigtig god oplevelse. Det er nemt at booke en stand og sætte den op, og personalet er altid meget hjælpsomme og imødekommende. En kæmpe anbefaling herfra.

reshoppit.dk Odense からの回答
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Reshoppit Odense!
Det er simpelthen så dejligt at komme et sted, hvor man både kan få hjælp til prissætning og samtidig bliver mødt af de sødeste piger, der arbejder derude. De er altid smilende, hjælpsomme og tager sig tid til én.
Jeg har fået solgt en masse tøj gennem dem, og har også været så heldig, at de har fremhævet en del af det i butikken, hvilket virkelig har gjort en forskel. Det betyder meget, at de engagerer sig og hjælper med at få varerne godt præsenteret.
Butikken er altid ren og pæn, og man kan virkelig mærke, at der bliver gjort noget ud af, at tingene står flot og overskueligt. De er super gode til at rydde op og holde orden i ens tøj, så det er en fornøjelse både at aflevere og at gå på opdagelse i butikken.
En virkelig god oplevelse hver gang – kæmpe anbefaling herfra!

reshoppit.dk Odense からの回答
Har altid været kunde her både som shopper og sælger- altid en god oplevelse og godt concept

reshoppit.dk Odense からの回答
Stedet er pænt, overskueligt og rydeligt.
Eneste minus er de nye parkeringsregler, hvor der kun er 15. min. gratis parkering.
Vil klart overveje en stand igen 😀

reshoppit.dk Odense からの回答
Stort udvalg af tøj. Altid mange i butikken og god mulighed for at få solgt sit tøj.

reshoppit.dk Odense からの回答
Virkelig god oplevelse. Jeg har 3 gange haft en stand og har været tilfreds alle gange.
En stand er en smule dyr og de trækker også et ret stort beløb - men uanset hvad så har jeg tjent en del på det hver gang.

reshoppit.dk Odense からの回答
God mulighed for at tjene på sit tøj samtidig med det er under gode forhold

reshoppit.dk Odense からの回答
Nemt at booke en stand og sætte den op. Godt med salg og nemt med udbetaling.

reshoppit.dk Odense からの回答
Har haft stand 9 gange og solgt godt næsten hver gang. Kan anbefales.

reshoppit.dk Odense からの回答
Altid god service i butikken 😊
Har haft stor glæde af at sælge ud af mit tøj her!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。