レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

At have en stand hos Reshoppit Odense har været en mega god oplevelse. Kan anbefales til alle :-)

5つ星のうち4の評価

Jeg har haft en stand i Reshoppit (Odense) 4-5 gange og kan kun anbefale stedet 😀 Venligt og hjælpsomt personale. Stedet er pænt, overskueligt og rydeligt. Eneste minus er de nye parkeringsregl... もっと見る

企業情報

1. リサイクル ショップ
  2. セカンドハンド ショップ
  3. 古着店

当該企業による記述

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Odense er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

4.7

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mega god oplevelse

2026年4月8日

Hej Signe,

Tak for din anmeldelse, og for at anbefale reshoppit Odense 💚
Jeg er glad for at høre, at oplevelsen har været lige som den skulle være!

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en super oplevelse med…

Jeg har haft en super oplevelse med Reshoppit!
Jeg har solgt en masse tøj og det har været utroligt nemt og ligetil. God service i butikken og en nem app hvor jeg har kunne følge med i mit salg.

2026年3月28日

Hej Nimand,

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god og nem oplevelse med at sælge i Reshoppit. Vi ønsker netop at gøre det så simpelt som overhoved muligt! ♻️

Genialt koncept

Genialt koncept! At have en stand hos Reshoppit har været en super god oplevelse. Det hele fungerer professionelt og jeg blev meget positivt overrasket over mit salg. Dertil er det en fed butik at komme i og har også selv gjort et par gode køb. Jeg kommer helt sikkert tilbage, både som sælger og som køber 🔥

2026年3月18日

Hej Karin,

Jeg er glad for at høre om din fantastiske oplevelse. Det er skønt, at du har fået solgt en masse ud! ♻️

Vi glæder os til at tage imod dig igen i fremtiden 💚

Fantastisk service!

Jeg har selv lejet en stand hos Reshopit og har altid haft en rigtig god oplevelse i butikken. Jeg fik studierabat på min standleje og blev guidet over telefonen med formalia. Både med salg af mine items men også fra de ansatte. Jeg er altid blevet mødt med af et smil og rigtig god betjening. Både som shopper og som standlejer.

2026年3月12日

Hej Trine,

Tak for din anmeldelse, og for at dele din oplevelse 💚
Jeg er glad for at høre, at du har kunne rådgive dig ved personalet - vi er altid klar til at hjælpe!

Jeg ønsker dig en skøn dag.

Meget professionelle og hjælpsomme

Meget professionelle og hjælpsomme, og har solgt godt.

2026年3月8日

Hej Kamilla,

Tak for din anmeldelse, og tak for de søde ord om personalet - det varmer 💚
Dejligt at høre, at du har haft succes med at sælge ud!

Virkelig god oplevelse

Det er første gang, jeg har haft en stand hos Reshoppit, og det har kun været en rigtig god oplevelse. Det er nemt at booke en stand og sætte den op, og personalet er altid meget hjælpsomme og imødekommende. En kæmpe anbefaling herfra.

2026年3月2日

Hej Mille,

Vi er glade for at høre, at din første oplevelse med en stand hos Reshoppit har været så positiv. Vi arbejder netop på at gøre det nemt at booke og opsætte en stand, så det betyder meget for os at høre, at det fungerer godt i praksis.

Tak for de pæne ord om personalet – dem giver vi helt sikkert videre.
Vi håber at se dig igen snart. 😊

5つ星のうち5の評価

De er så søde de unge mennesker 😊

2026年2月27日

Hej Anni,

Tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre 😊
Vores medarbejdere gør deres bedste for at skabe en god og imødekommende oplevelse, så det betyder meget for os, at du lægger mærke til deres indsats.

Vi ønsker dig en skøn dag!

De bedste hilsner,

Så skønt og hjemsom personale + Nem process

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Reshoppit Odense!

Det er simpelthen så dejligt at komme et sted, hvor man både kan få hjælp til prissætning og samtidig bliver mødt af de sødeste piger, der arbejder derude. De er altid smilende, hjælpsomme og tager sig tid til én.

Jeg har fået solgt en masse tøj gennem dem, og har også været så heldig, at de har fremhævet en del af det i butikken, hvilket virkelig har gjort en forskel. Det betyder meget, at de engagerer sig og hjælper med at få varerne godt præsenteret.

Butikken er altid ren og pæn, og man kan virkelig mærke, at der bliver gjort noget ud af, at tingene står flot og overskueligt. De er super gode til at rydde op og holde orden i ens tøj, så det er en fornøjelse både at aflevere og at gå på opdagelse i butikken.

En virkelig god oplevelse hver gang – kæmpe anbefaling herfra!

2026年2月25日

Hej Leona,

Jeg er glad for at høre, om din gode oplevelse hos Reshoppit Odense. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig godt taget imod af personalet, og at du oplever både hjælpsomhed og engagement i forhold til prissætning og præsentation af dine varer. Det er en oplevelse, vi ønsker at give til alle vores kunder.

Vi er også glade for, at du lægger mærke til, at butikken holdes pæn og overskuelig – det gør vi os umage for hver dag.

Tusind tak for din varme anbefaling, og vi håber at se dig igen snart. 😊

Godt concept

Har altid været kunde her både som shopper og sælger- altid en god oplevelse og godt concept

2026年2月26日

Hej Sophie,

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken - både som kunde og standlejer 💚

Reshoppit Odense

Stedet er pænt, overskueligt og rydeligt.
Eneste minus er de nye parkeringsregler, hvor der kun er 15. min. gratis parkering.
Vil klart overveje en stand igen 😀

2026年2月25日

Hej Torben,

Jeg er glad for at høre, at du har haft flere gode oplevelser med at have stand hos Reshoppit Odense, og at du oplever både personalet og butikken som venlig, overskuelig og pæn 💚

Tak også for din feedback omkring parkeringsreglerne – det er noget, vi godt forstår kan være en udfordring. Vi er i gang med at se, hvorvidt der kan findes en løsning på dette.

Stort udvalg af tøj

Stort udvalg af tøj. Altid mange i butikken og god mulighed for at få solgt sit tøj.

2026年2月20日

Hej Frederikke,

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med både køb og salg i Reshoppit Odense 💚

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Jeg har 3 gange haft en stand og har været tilfreds alle gange.
En stand er en smule dyr og de trækker også et ret stort beløb - men uanset hvad så har jeg tjent en del på det hver gang.

2026年2月18日

Hej Emely,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har tjent godt på at have en stand hos os. Vi glæder os til at tage imod dig igen i butikken 💚

Super fint sted

Det fungerer rigtig fint og der er altid god service.

2025年12月6日

Hej Ida

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at salget og personalets service, lever op til dine forventninger ♻️

Super hyggelig butik

Super hyggelig butik, sød personale og god atmosfære

2025年12月4日

Hej Maja

Tak for din anmeldelse. Jeg bliver rigtig glad for, at høre, at du synes der er en god atmosfære i vores butik. Vi arbejder altid på at skabe en så god, hyggelig og tryg atmosfære som overhoved muligt 💚

5つ星のうち5の評価

God mulighed for at tjene på sit tøj…

God mulighed for at tjene på sit tøj samtidig med det er under gode forhold

2025年12月5日

Hej Stinna

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft succes med at sælge ud af dit tøj. Det er bare helt perfekt ♻️💚

5つ星のうち5の評価

Nemt at booke en stand og sætte den op

Nemt at booke en stand og sætte den op. Godt med salg og nemt med udbetaling.

2025年12月5日

Hej Caroline

Det er skønt at høre, at hele processen har fungeret godt. Vi ønsker det skal være så simpelt som overhoved muligt 💚

5つ星のうち5の評価

Dejligt sted med god atmosfære.

Har haft stand 9 gange og solgt godt næsten hver gang. Kan anbefales.

2025年11月29日

Hej Jannie

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du flere gange har valgt at have stand ved os, og at du har haft god succes med dette 😍

Tak fordi at du anbefaler at have stand ved os!

Altid god service i butikken 😊

Altid god service i butikken 😊
Har haft stor glæde af at sælge ud af mit tøj her!

2025年11月29日

Hej Emma

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplever en god service og har haft glæde af at sælge dit tøj hos os 💚

Vi håber snart at se dig i butikken igen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。