Wir haben suf der Durchreise in Dänemark einen Steinschlag gehabt. Wir sind zu Bilglas in Odense gefahren ohne Termin oder Vorankündigung. Der super nette Mitarbeiter hat uns den Steinschlag sofort re... もっと見る
企業が回答しました
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Bilglasgruppen Odense! Vi ringede den 17. og talte med Luise om at få skiftet frontruden på vores Audi Q4 e-tron. Allerede dagen efter stod bilen klar, og en time... もっと見る
企業が回答しました
De var klar til tiden - venlig og opmærksom modtagelse - fandt yderligere stenslag som blev lavet. Kaffe på kande. Har ikke prøvet før - men troede at stenslaget efter rep ikke kunne ses men det se... もっと見る
企業が回答しました
Eminent god service! Jeg var presset på at få skiftet forruden med kun et par dage til en længere bilferie. Receptionen var meget imødekommende og fik på 10 min. arrangeret jeg kunne komme til dag... もっと見る
企業が回答しました
Hos Bilglasgruppen Odense er vi specialister i udskiftning, kalibrering og reparation af alt autoglas. Vi kan skifte dine bilruder eller udføre reparation af forrude på vores værksted, din bopæl eller din arbejdsplads. Vi er ikke kun Danmarks bedste til reparation og udskiftning af forrude m.m., vi er også dem med den bedste pris. Husk at du har frit værkstedsvalg!Odense
Teknikvej 47, 5260, Odense, デンマーク
God og venlig betjening.
Resultatet var meget bedre end forventet.
Så super oplevelse, jeg kommer igen.

Bilglasgruppen Odense からの回答
Fik ny forrude på under 24 timer. Hurtig og god service. Intet at klage over.

Bilglasgruppen Odense からの回答
Bardzo mili i uprzejmi panowie, wymienili przednią szybę w moim aucie, szybko i sprawnie za naprawdę przyzwoitą cenę w porównaniu z innymi firmami.
Jestem bardzo zadowolona i w razie konieczności w przyszłości - na pewno wymienię szybę właśnie tam.

Bilglasgruppen Odense からの回答
Fantastisk kompetent og venlig service. Kan kun anbefales.

Bilglasgruppen Odense からの回答
Hurtig og professionel service.
Jeg fik tid samme dag.
Venlige personale
Vil klart anvende dem igen

Bilglasgruppen Odense からの回答
Hurtig tid- hurtig udskiftning af forruden imens jeg gik tur.
Og en pose slik på forsædet- DET havde jeg ikke forventet.

Bilglasgruppen Odense からの回答
Receptionen var meget imødekommende og fik på 10 min. arrangeret jeg kunne komme til dagen efter.
Udførelsen tog knap to timer, hvor både kalibrering af kamera, nye viskere og parkeringsur blev fixet, og der var tid til en hyggesnakke med mekaniker undervejs.
Det var også muligt at leje en lånebil, hvis nødvendigt.
Den bedste anbefaling herfra.

Bilglasgruppen Odense からの回答
Glade og imødekommende personale. Havde bestilt tid til et forrude skift, alt gik som det skulle, ingen skader på lak eller interiør under operationen.
Efter endt rudeskift blev bilen støvsuget.
Bare god service og smilende personale. Tak

Bilglasgruppen Odense からの回答
Fantastisk oplevelse, god service og meget rumlig personale. Mads er skide god.

Bilglasgruppen Odense からの回答
Behagelig modtagelse, færdigt arbejde som lovet og tilbud om vand til min hund (det var en varm dag).

Bilglasgruppen Odense からの回答
Allerede bare ved opkald til Bilglas gruppen fik jeg den bedste behandling og vejledning.
På værkstedet var også en god oplevelse og god betjening, kan varmt anbefale Bilglas gruppen. Og prisen var den billigste af de tre steder jeg ringede og fik priser fra

Bilglasgruppen Odense からの回答
Virkelig top service! Fik ny forrude til en meget konkurrencedygtig pris. Det tog kun 1 time for dem, og jeg ventede i deres venterum med kaffe og det hele.
Deres kundeservice svarer enormt hurtigt (også i weekenden) og jeg fik hurtigt en tid/tilbud efter jeg henvendte mig. Kan klart anbefale dem😊

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。