ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Powiem tak: nie traktujÄ tego jako sposób na zarobek, tylko jako pÅatnÄ rozrywkÄ. Jak pójdÄ do kina, teÅŒ wydam 50â60 zÅ i nic z tego nie mam, oprócz frajdy. Tu podobnie. WpÅacam raz na jakiÅ czas, ust... ãã£ãšèŠã
Po kilku dziwnych przygodach na róŌnych stronach, gdzie bonus znikaÅ, a wypÅata wisiaÅa tydzieÅ, byÅem juÅŒ zraÅŒony. Tutaj póki co nic takiego siÄ nie dzieje. Konto zweryfikowaÅem jednego dnia, nastÄpn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
OdzyskaÅem trochÄ po przegranej
Najpierw spaliÅem 200 zÅ jak idiota, bo graÅem za szybko i nie patrzyÅem. Potem ochÅonÄ Åem, wziÄ Åem bonus reload, pokrÄciÅem spokojniej i udaÅo siÄ odzyskaÄ ponad poÅowÄ. Kasyno swoje, ale trzeba mieÄ gÅowÄ na karku.
Dobre filtrowanie po providerach
Szukam zwykle gier jednego dostawcy, bo mam swoje ulubione. Tutaj mogÄ sobie odfiltrowaÄ tylko tego producenta i nie oglÄ dam wszystkiego naraz. OszczÄdza mi to sporo czasu i nerwów.
Kilkakrotnie źle wpisaÅam hasÅo, nie zablokowali od razu
Mam tendencjÄ do mylenia haseÅ i tu teÅŒ mi siÄ to zdarzyÅo. Po paru próbach pojawiÅo siÄ tylko captcha, a nie od razu ban. Dla mnie wygodne, bo nie musiaÅam od razu pisaÄ do supportu o odblokowanie konta.
MaÅe kroki, maÅe wygrane
Nie rzucam siÄ na wysokie stawki, krÄcÄ za grosze. DziÄki temu mój budÅŒet starcza na dÅuÅŒej. Wygrane teÅŒ sÄ maÅe, ale czasem coÅ siÄ uzbiera i moÅŒna wypÅaciÄ. Kasyno nie robi problemów przy maÅych wypÅatach, co doceniam.
Przejrzyste limity czasowe
Fajne jest to, ÅŒe moÅŒna ustawiÄ, ile maksymalnie czasu dziennie chce siÄ spÄdzaÄ w kasynie. Jak dobijam do tego limitu, wyskakuje info i nie mogÄ dalej graÄ. Na poczÄ tku mnie to wkurzaÅo, ale teraz doceniam, bo inaczej Åatwo byÅoby odpÅynÄ Ä na parÄ godzin.
JÄzyk ukraiÅski by siÄ przydaÅ, ale dajÄ radÄ
Jestem z Ukrainy, polski znam Årednio, ale interfejs jest prosty, wiÄc ogarniam wszystko. Fajnie by byÅo mieÄ teÅŒ wersjÄ ukraiÅskÄ strony, moÅŒe kiedyÅ. Na razie najwaÅŒniejsze, ÅŒe depozyty i wypÅaty dziaÅajÄ normalnie, bez niespodzianek.
Pierwszy bonus daÅ rade
Nie za bardzo kumam te wszystkie warunki obrotu, ale tu jakoÅ ogarnÄ Åem. Bonus startowy wpadÅ, trochÄ poklikaÅem w Book of coÅ tam, wyciÄ gnÄ Åem parÄ zÅotych na konto. MogÅoby byÄ jaÅniej napisane, ale dziaÅa.
Messy loyalty system
They say they have levels and rewards but I honestly couldnât see what I was getting. Points go up, nothing changes, no clear explanation. Just feels like numbers for decoration.
Wygrana na telefonie w kuchni
StaÅam przy garach, makaron siÄ gotowaÅ, ja z nudów odpalam slot i trafiÅam free spiny. SkoÅczyÅo siÄ 250 zÅ na plusie, aÅŒ siÄ ÅmiaÅam sama do siebie. Potem juÅŒ tylko szybka wypÅata i obiad smakowaÅ lepiej.
No compensa el estrés
Entre que si documentos, que si verificación, que si espera de retiro, que si promociones que caducan, todo el rato con la sensación de que si no estás atento pierdes algo. Esto deberÃa ser ocio y aquà es un estrés constante. Prefiero no complicarme la vida con este casino.
Limited Country Restrictions Info
One downside is that the list of restricted countries isnât very prominent. A friend of mine tried to sign up from abroad and only found out at the end. They should show this more clearly before registration.
Drobne lagi, ale tylko na Wi-Fi w pociÄ gu
Jak gram w domu na LTE, wszystko Åmiga. TrochÄ przycina tylko jak jadÄ pociÄ giem i ÅapiÄ sÅaby sygnaÅ, ale to chyba nie wina kasyna. Po reconnect saldo zawsze jest poprawne.
Wieczorny rytuaÅ po siÅowni
Wracam z siÅowni, biorÄ prysznic, robiÄ shakeâa i odpalam sobie 30â40 minut grania. To juÅŒ taki mój maÅy rytuaÅ. WaÅŒne, ÅŒe strona dziaÅa stabilnie, bo szlag by mnie trafiÅ, gdyby po caÅym dniu roboty i treningu jeszcze coÅ siÄ zacinaÅo. Jak na razie zero problemów, wiÄc rytuaÅ trwa.
Bezpiecznie z punktu widzenia IT
PracujÄ w IT, wiÄc zawsze patrzÄ na certyfikaty SSL, politykÄ haseÅ itd. Tutaj wszystko wyglÄ da porzÄ dnie â strona szyfrowana, hasÅo musiaÅo mieÄ odpowiedniÄ dÅugoÅÄ i znaki, sesja wygasa po czasie bezczynnoÅci. Drobiazgi, ale ÅwiadczÄ , ÅŒe ktoÅ o tym myÅli.
Nichts fÌr AnfÀnger
HÀtte mir einfache ErklÀrungen gewÌnscht, vielleicht kleine Tutorials fÌr Spiele. Stattdessen nur Fachbegriffe, und wenn man nachfragt, kommt eine Standardantwort aus dem Helpcenter.
Gra na telefonie w ÅóŌku
Nie bÄdÄ ukrywaÄ, gram gÅównie wieczorami w ÅóŌku, tuÅŒ przed snem. Wiem, ÅŒe to pewnie niezdrowe, ale mnie uspokaja. Strona mobilna dziaÅa pÅynnie, nie wywala mnie z gier. Raz tylko slot siÄ zawiesiÅ przy wygranej, trochÄ panika, ale po odÅwieÅŒeniu wszystko wróciÅo i kasa byÅa doliczona. Dla mnie takie drobne wpadki sÄ do przeÅŒycia, póki wypÅaty idÄ normalnie.
Confusing Bonus Rules
I honestly tried to read their bonus terms but it's just walls of text. In the end I realized my winnings from the free spins were void because I bet too high. They could state that more clearly up front.
Plenty of local payment options
I was pleasantly surprised to see so many local payment methods available for my country. Besides the usual cards and e-wallets, they also support a couple of regional banking apps I already use. Deposits were instant and I didnât get hit with any hidden currency conversion fees. It makes the whole process feel less sketchy when you can use familiar local services instead of random processors.
MaÅo nachalne powiadomienia
Nie lubiÄ jak mi telefon brzÄczy co chwilÄ od jakiejÅ apki, tutaj tego nie ma. Mam wÅÄ czone powiadomienia e-mail, ale przychodzÄ naprawdÄ raz na jakiÅ czas, gÅównie jak jest jakaÅ wiÄksza promocja. Nic mi nie wyskakuje po nocach ani co godzinÄ. CzujÄ, ÅŒe mam kontrolÄ, a nie ÅŒe ktoÅ mnie ciÄ gnie na siÅÄ z powrotem do gry.
Not the best choice for poker fans
If youâre looking for full-on poker rooms with cash tables and tournaments, this isnât the place. They only have a few casino poker variants and video poker machines. Fun for a quick fix but nothing deep. I keep a separate poker client for serious play and use this site more for slots and blackjack.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã