レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kÞbt en standardmadras, ikke et specialfremstillet modul. I har hÊvet pengene i strid med reglerne. Hvis jeg ikke har et trackingnummer inden for 24 timer, annullerer jeg ordren og kontakter m... もっず芋る

Produkt 123Camp Classicbox - Passt perfekt in unseren 2000er Toyota Previa R3, da sie flach genug ist, um aufrechtes Sitzen auf dem Bett zu ermöglichen und darunter aussen genug Platz fÃŒr KÃŒhlschran... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg gik med tankerne om at kÞbe et tagtelt til min mand, men havde en masse dumme spÞrgsmÃ¥l - Andreas hjalp mig med dem alle og var virkelig flink og tÃ¥lmodig, og havde en masse gode rÃ¥d til mig.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alt forlÞb godt, bestilling nem, meddelelse om at pakken ankommer med omdeling, her gÃ¥r lidt tid da pakken skal fra Tyskland, alt kan fÞlges via omdelers hjemmeside. En gave ankommer to dage senere,... もっず芋る

䌁業情報

1. アりトドア衣料・甚品店

圓該䌁業による蚘述

Vi sÊlger innovativt off-grid udstyr til din nÊste tur ud i det fri.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

49件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 75に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

vÀxelkursen överensstÀmmer inte med inköpstillfÀllet

Jag har fått grejen inte på samma vÀxelkurs nÀr jag hade gjort bestÀllningen, utan på annorlunda vÀxelkurs som hade blivit senare och det var en stor skillnaden 3200 sek dyrare Àn nÀr jag hade gjort bestÀllningen.

2026幎3月23日

Hej.

Vi er selvfÞlgelig Êrgerlige over at modtage en 1-stjernet anmeldelse – isÊr nÃ¥r vi ikke kan genkende det, du beskriver.

Produktet har hele tiden vÊret prissat til 6.995 DKK, hvilket også er den pris, der fremgår tydeligt gennem hele kÞbsprocessen. Det svarer til ca. 10.500 SEK, og der har ikke på noget tidspunkt stået en pris på 3.200 SEK.

Den pris, man godkender ved betaling, er den endelige pris, og der bliver ikke lagt ekstra belÞb oveni undervejs.

Hvis der er sket en misforståelse, vil vi meget gerne have mulighed for at få det afklaret. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte.

Andreas
OffgridConnection.dk

Langsom service

Tlf bliver ikke svaret, besked på mail, som de anbefaler, besvares fÞrst efter en uge. Valgte at bestille men fik intet trackingnummer og ingen besked. Pakken dukkede dog op 14 dage efter bestilling.

2025幎12月16日

Offgridconnection からの回答

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at forlÞbet ikke har levet op til dine forventninger, og jeg vil gerne give lidt kontekst.
Jeg har svaret pÃ¥ dine mails samme dag, men det er korrekt, at jeg i en periode primÊrt har haft mulighed for at svare via mail og ikke telefon. Som mindre virksomhed er jeg alene om driften, og i perioder med ferie og travlhed kan det desvÊrre betyde, at telefonen ikke altid bliver taget – men mails bliver besvaret.
Forsinkelsen på leveringen skyldtes at min leverandÞr havde udfordringer hos fragtfirmaet, hvilket jeg også forklarede dig undervejs. Derudover blev pakken forsÞgt leveret på din adresse uden held, hvilket desvÊrre kan give ekstra leveringstid, som jeg ikke har mulighed for at påvirke.
Jeg beklager oprigtigt, hvis kommunikationen eller ventetiden har vÊret frustrerende for dig. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give, og vi arbejder lÞbende på at forbedre både kommunikation og leveringsflow.

Super god!

Super god oplevelse og god kvalitet og service og levering :D

2026幎1月3日

Offgridconnection からの回答

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os! Vi er glade for at hÞre, at bÃ¥de service og produkt levede op til forventningerne 🙌

Fantastisk service

LÊkre produkter til gode priser. Rigtig god og hurtig respons på spÞrgsmål mm. Jeg havde taget fejl af hvornår BF tilbudene udlÞb, men fik det til BF pris alligevel igen super service. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos
Offgridconnetion.

2025幎12月10日

Offgridconnection からの回答

Tak for de pÊne ord – det betyder meget! 😊 Fedt at hÞre, at du er glad for bÃ¥de produkterne og servicen. Vi prÞver altid at finde en lÞsning, sÃ¥ godt du fangede os ifm. BF-tilbuddet. GlÊder os til at hjÊlpe dig igen en anden gang!

No chance to regret og money back.

English below.
Har modtaget et defekt og ubrugeligt produkt. Offgridconnection forsÞger med afslag i prisen for at jeg beholder produktet. Meget skriveri frem og tilbage med dokumentations billeder. Offgridconnection trÊkker i langdrag fordi de håber at jeg giver op. Har kontaktet ForbrugerklagenÊvnet om råd.

I have received a defective and unusable product. Offgridconnection is trying to reduce the price so that I can keep the product. A lot of writing back and forth with documentation pictures. Offgridconnection is dragging its feet because they hope I will give up. I have contacted the Consumer Complaints Board for advice.

2025幎10月1日

Offgridconnection からの回答

Jeg synes det er rigtig Êrgerligt at lÊse din anmeldelse – isÊr fordi vi faktisk har gjort alt, hvad vi kan for at hjÊlpe dig og finde en lÞsning, du selv kunne vÊre tilfreds med.

Da du skrev kort efter leveringen, stod det klart, at produktet desvÊrre var blevet beskadiget under fragten. Vi har derfor vÊret i dialog bÃ¥de med dig og vores leverandÞr for at finde ud af, hvordan det kunne lÞses bedst muligt. Jeg har tilbudt dig flere muligheder – enten at sende produktet retur og fÃ¥ dine penge tilbage, fÃ¥ kompensation for skaderne, eller fÃ¥ nye beslag sendt, sÃ¥ modulet kunne bruges igen.

Vi har pÃ¥ intet tidspunkt forsÞgt at trÊkke sagen ud eller slippe udenom – tvÊrtimod. Det tager bare lidt tid at finde den bedste lÞsning, nÃ¥r der er en leverandÞr og et fragtfirma involveret, og vi ville gerne gÞre det rigtigt.

Som lille virksomhed betyder det rigtig meget for os at behandle vores kunder ordentligt – og det gÞr ondt at fÃ¥ en anmeldelse som denne, nÃ¥r vi faktisk har gjort alt for at finde en fair lÞsning. Vi tager altid ansvar, ogsÃ¥ nÃ¥r noget gÃ¥r galt, og vi hÃ¥ber stadig, at vi kan finde en afslutning, du kan vÊre tilfreds med.

Andreas – OffgridConnection

Solcellerne fungerer fint

Solcellerne fungerer fint, - og kvik levering.

2025幎9月29日

Offgridconnection からの回答

Fedt at hÞre – tak for din tilbagemelding! 😊 God fornÞjelse med solcellerne – og sig endelig til, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp til noget.

Venlig og imÞdekommende

Venlig og imÞdekommende - hurtig svar og ekspedition

2025幎9月18日

Offgridconnection からの回答

Tusind tak! Det er dejligt at hÞre – vi gÞr altid vores bedste for at svare hurtigt og hjÊlpe godt 😊

Gode og hurtige svar

Super hjÊlpsomme Andreas 🙏🏻

2025幎5月5日

Offgridconnection からの回答

Tak for de pÊne ord! Det var en fornÞjelse at hjÊlpe – du siger bare til, hvis du har brug for mere hjÊlp fremover 🙏😊

Det tog langt tid.

Det tog langt tid men det virker og ok.

2025幎9月12日

Offgridconnection からの回答

Tak for din Êrlige anmeldelse! Beklager ventetiden – vi gÞr vores bedste for at fÃ¥ alt hurtigt ud, men dejligt at hÞre, at det virker som det skal. Vi hÃ¥ber, du bliver glad for det 😊

Melder klar til eventyr

Super nem at bestille, god vejledning inden kÞb. Hurtig levering og teltet er bare helt PERFEKT og passer SÅ godt til min lille bil, glÊder mig super meget til alle de eventyr jeg skal ud pÃ¥.
KÊmpe anbefaling herfra

2025幎9月3日

Offgridconnection からの回答

Tusind tak for den fede anmeldelse – det lyder som om du er mere end klar til eventyr, og det gÞr os virkelig glade! 😄 Fantastisk at hÞre, at teltet passer perfekt til din bil – vi hÃ¥ber, det bliver starten pÃ¥ mange gode ture! 🚐✚

Hurtig levering og god kundeservice

Bestilte mit telt mandag, og fik det fredag. Super service og konstant information om hvor teltet befandt sig under leveringen.
Lyn hurtige til at svare på spÞrgsmål, selv i weekenden.

2025幎7月28日

Offgridconnection からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse! 🙏 Vi gÞr vores bedste for at give hurtig og personlig service – ogsÃ¥ i weekenden nÃ¥r det brÊnder pÃ¥ 😉 Godt at hÞre, at teltet kom hurtigt frem og at du hele tiden var opdateret undervejs. Rigtig god fornÞjelse med det! 🏕💚

Top klasse

Super service svare selvom de har ferie, hurtig levering, vanvittig god kvalitet
De burde have mange flere stjerner

2025幎7月9日

Offgridconnection からの回答

Tusind tak for de flotte ord – det varmer virkelig! 🀩 Vi prÞver altid at vÊre der, ogsÃ¥ selvom vi holder lidt ferie – og det er fedt at hÞre, at bÃ¥de levering og kvaliteten har levet op til forventningerne 🙌 Tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi hÃ¥ber du bliver glad for dit udstyr og fÃ¥r mange gode ture ud af det! 🌄🚐

Alt forlÞb perfekt.

Ventetiden var lidt lang, men jeg forstår at det var en forud bestilling. Ellers forlÞb alt perfekt

2025幎7月7日

Offgridconnection からの回答

Tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for at hÞre, at alt ellers forlÞb som det skulle – og ja, vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tÃ¥lmodighed ifm. forudbestillingen. Rigtig god fornÞjelse med dit nye udstyr – vi hÃ¥ber, det bliver starten pÃ¥ mange fede eventyr! 🚐☀

Positiv

Positiv. Hurtig levering

2025幎6月25日

Offgridconnection からの回答

Tak for din anmeldelse! 🙌 Dejligt at hÞre, at du havde en positiv oplevelse og at leveringen var hurtig. Vi hÃ¥ber, du bliver glad for dit nye udstyr! 😄

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。