レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er virkelig begejstret for min nye kasket fra Pleasant! Leveringen var lynhurtig, og kasketten var tydeligt pakket med kÊrlighed og omtanke – bÊredygtige koncept. Jeg elsker, der bliver skabt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ny kasket med bÃ¥de stil og samvittighed. Jeg er virkelig begejstret for min nye kasket fra Pleasant! Den har et unikt og superlÊkkert design, som virkelig skiller sig ud – man kan se og mÊrk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det er intet mindre end et prisvÊrdigt koncept i en branche som har kÊmpe store udfordringer rent klimamÊssigt. Alene af den grund fortjener Pleasant 5 stjerner. Ud over det, sÃ¥ er det en skide hyg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Modtog to skjorter og to kasketter i dag fra Pleasant, og kvaliteten var fantastisk. Super cool, at de blander en cool og unik stil med et bÊredygtigt perspektiv. Deres guide pÃ¥ hjemmesiden h... もっず芋る

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Pleasant er et tÞjmÊrke, der upcycler og laver nyt tÞj af brugt tekstil. God stil, god samvittighed. LÊs mere pÃ¥ www.pleasant.dk 🌱

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Har kÞbt fra Pleasant en del hen over

Har kÞbt fra Pleasant en del hen over de sidste par år. Det er altid super fede designs og god kvalitet. Vil altid vÊre mit goto for lÊkre sommerskjorter og kasketter. Levering tager lidt tid, men altså 'You have to wait for good things', og så er det heller ikke vÊrre.

2025幎7月24日

Nemt og perfekt

Det er fÞrste gang at jeg handler hos Pleasant og kÞbet er en gave som endnu ikke er afleveret. Produktet ser ud som forventet og kvaliteten virker til at vÊre god. Selve handlen forlÞb som forventet, så alt i alt, en god oplevelse.

2025幎7月1日
5぀星のうち5の評䟡

Varm anbefaling af både dem og deres produkter

Virkelig god service. Jeg fik ved en fejl tilsendt en hat i den forkerte stÞrrelse, og fik straks svar på min mail ang. fejlen og en ny hat blev sendt afsted med det samme. Jeg blev oven i kÞbet tilbudt at komme ned i deres pop up på Roskilde og bytte den forkerte hat til en anden. Så tak for en virkelig fin service. Kan varmt anbefale både firma og produkter :)

2025幎7月4日

Super fed kastet

Jeg er virkelig begejstret for min nye kasket fra Pleasant!
bÊredygtige koncept. Jeg elsker, der bliver skabt nyt liv,af gamle tekstiler –
Jeg handler helt sikkert hos Pleasant igen.

2025幎5月26日
5぀星のうち5の評䟡

Ny kasket med både stil og

Ny kasket med både stil og samvittighed.

Jeg er virkelig begejstret for min nye kasket fra Pleasant! Den har et unikt og superlÊkkert design, som virkelig skiller sig ud – man kan se og mÊrke, at der er kÊlet for bÃ¥de stil og kvalitet.

Leveringen var lynhurtig, og kasketten var tydeligt pakket med kÊrlighed og omtanke – en fornÞjelse at modtage.

Det bedste af det hele er dog det bÊredygtige koncept. Jeg elsker tanken om, at der bliver skabt nyt liv af gamle tekstiler – det fÞles godt at stÞtte en virksomhed, der tager ansvar og tÊnker grÞnt hele vejen rundt.

Jeg handler helt sikkert hos Pleasant igen.

2025幎5月8日
5぀星のうち5の評䟡

TÞj for planeten til 5 stjerner!

Udover at kÞbsoplevelsen bare fungerer og du får nem og hurtigt betjening, så er Pleasant bare stedet hvor man både tager hÞjde for planeten, skaber et community og laver fede skjorter. At man skal fÞlge med i drops og hurtigt ind og se om der er noget i den stÞrrelse man Þnsker, gÞr det kun mere spÊndende!

2025幎5月7日

God kvalitet og service

Super fede produkter og godt budskab! :-) Jeg fik min ordre hurtigt efter bestilling og alt fungerede absolut upåklageligt.

2025幎3月31日

Pleasant からの回答

Mange tak Michelle! Det er vi glade for at hÞre. Vi håber du bliver glade for dit kÞb. :)

6 stjerner hvis man kunne give det

6 stjerner hvis man kunne give det. Handlede på Pleasant.dk og har også kÞbt i deres butikker. LÊkkert tÞj og caps og kÊmpe bonus, at det er lavet af genbrugsmaterialer. Derudover er det gode mennesker, der står bag.

2025幎3月13日

Pleasant からの回答

Ahh tak. Den her anmeldese varmer og har gjort vores dag bedre :)

Superb!

Great, high quality clothes and great shopping experience - was really quick every time i have ordered, and queries answered really quickly.

2025幎1月7日

Pleasant からの回答

Thanks a lot Chris. Appreciate your review :)

Rigtig godt koncept

Rigtig godt koncept - og en hjemmeside, der oser af god stil og fine idéer. LÊkre produkter, fair priser og lynhurtig levering. Vi har anbefalet Pleasant til alle vi har vÊret sammen med i julen, og som har kommenteret vores sÞns flotte kasket. KÞber 100% sikkert her igen.

2024幎12月18日

Pleasant からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Vi er virkelig glade for at hÞre i spreder ordet omkring Pleasant - mange tak. Det betyder meget!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。