Jeg er virkelig begejstret for min nye kasket fra Pleasant! Leveringen var lynhurtig, og kasketten var tydeligt pakket med kÊrlighed og omtanke â bÊredygtige koncept. Jeg elsker, der bliver skabt... ãã£ãšèŠã
Ny kasket med bÃ¥de stil og samvittighed. Jeg er virkelig begejstret for min nye kasket fra Pleasant! Den har et unikt og superlÊkkert design, som virkelig skiller sig ud â man kan se og mÊrk... ãã£ãšèŠã
Det er intet mindre end et prisvÊrdigt koncept i en branche som har kÊmpe store udfordringer rent klimamÊssigt. Alene af den grund fortjener Pleasant 5 stjerner. Ud over det, sÃ¥ er det en skide hyg... ãã£ãšèŠã
Modtog to skjorter og to kasketter i dag fra Pleasant, og kvaliteten var fantastisk. Super cool, at de blander en cool og unik stil med et bÊredygtigt perspektiv. Deres guide pÃ¥ hjemmesiden h... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pleasant er et tÞjmÊrke, der upcycler og laver nyt tÞj af brugt tekstil. God stil, god samvittighed. LÊs mere pÃ¥ www.pleasant.dk ð±
Vesterhavsgade 15, 7700, Thisted, ãã³ããŒã¯
- 20965531
- info@pleasant.dk
- pleasant.dk
En helt igennem positiv oplevelse
En helt igennem positiv oplevelse, hurtig levering og ikke mindst et produkt der svÊre til billedet og beskrivelsen.
Super
Jeg har kÞbt en hue er varm her i kulden og fungerer rigtigt fint.
Meget tilfreds med produktet ogâŠ
Meget tilfreds med produktet og levering. Nemt at bestille, hurtigt sendt ud og virkelig et smukt produkt jeg har fÃ¥et. Rigtig dejligt koncept med en gode vÊrdier â€ïž
SkÞnne produkter - hÞj kvalitet og sublim kundeservice
SkÞnne produkter - flot kvalitet og finish. Og kundeservice var outstanding. Er super glad for mine kÞb.
Komfort, bÊredygtighed og coolness ð
Pleasants kasketter er ikke kun smarte, men også bÊredygtige. Og det er nok de mest behagelige kasketter jeg har prÞvet.
Har kÞbt fra Pleasant en del hen overâŠ
Har kÞbt fra Pleasant en del hen over de sidste par år. Det er altid super fede designs og god kvalitet. Vil altid vÊre mit goto for lÊkre sommerskjorter og kasketter. Levering tager lidt tid, men altså 'You have to wait for good things', og så er det heller ikke vÊrre.
Hurtig levering og lÊkker capð€©
Nemt og perfekt
Det er fÞrste gang at jeg handler hos Pleasant og kÞbet er en gave som endnu ikke er afleveret. Produktet ser ud som forventet og kvaliteten virker til at vÊre god. Selve handlen forlÞb som forventet, så alt i alt, en god oplevelse.
Varm anbefaling af både dem og deres produkter
Virkelig god service. Jeg fik ved en fejl tilsendt en hat i den forkerte stÞrrelse, og fik straks svar på min mail ang. fejlen og en ny hat blev sendt afsted med det samme. Jeg blev oven i kÞbet tilbudt at komme ned i deres pop up på Roskilde og bytte den forkerte hat til en anden. Så tak for en virkelig fin service. Kan varmt anbefale både firma og produkter :)
Jeg sÊlger kasketter fra Pleasant i minâŠ
Jeg sÊlger kasketter fra Pleasant i min lille butik pÃ¥ SamsÞ og jeg elsker det. Elsker konceptet, pasform, kvalitet og kontakten med Rasmusð«¶ð»Det er nemt at mÊrke de bÊredygtige vÊrdier fra Pleasant herover pÃ¥ Þen.
Super god kÞbeoplevelse, lÊkkert produkt
Hurtig levering, og min nye kasket er sÃ¥ fin og rar at have pÃ¥ ð
Super fed kastet
Jeg er virkelig begejstret for min nye kasket fra Pleasant!
bÊredygtige koncept. Jeg elsker, der bliver skabt nyt liv,af gamle tekstiler â
Jeg handler helt sikkert hos Pleasant igen.
Ny kasket med bÃ¥de stil ogâŠ
Ny kasket med både stil og samvittighed.
Jeg er virkelig begejstret for min nye kasket fra Pleasant! Den har et unikt og superlÊkkert design, som virkelig skiller sig ud â man kan se og mÊrke, at der er kÊlet for bÃ¥de stil og kvalitet.
Leveringen var lynhurtig, og kasketten var tydeligt pakket med kÊrlighed og omtanke â en fornÞjelse at modtage.
Det bedste af det hele er dog det bÊredygtige koncept. Jeg elsker tanken om, at der bliver skabt nyt liv af gamle tekstiler â det fÞles godt at stÞtte en virksomhed, der tager ansvar og tÊnker grÞnt hele vejen rundt.
Jeg handler helt sikkert hos Pleasant igen.
TÞj for planeten til 5 stjerner!
Udover at kÞbsoplevelsen bare fungerer og du får nem og hurtigt betjening, så er Pleasant bare stedet hvor man både tager hÞjde for planeten, skaber et community og laver fede skjorter. At man skal fÞlge med i drops og hurtigt ind og se om der er noget i den stÞrrelse man Þnsker, gÞr det kun mere spÊndende!
Produkterne er god kvalitet
Produkterne er god kvalitet, og det er fedt at der er tÊnkt på bÊredygtighed hele vejen igennem. KÊmpe anbefaling herfra.
God kvalitet og service
Super fede produkter og godt budskab! :-) Jeg fik min ordre hurtigt efter bestilling og alt fungerede absolut upåklageligt.

Superfine produkter og upÃ¥klageligâŠ
Superfine produkter og upåklagelig service.

6 stjerner hvis man kunne give det
6 stjerner hvis man kunne give det. Handlede på Pleasant.dk og har også kÞbt i deres butikker. LÊkkert tÞj og caps og kÊmpe bonus, at det er lavet af genbrugsmaterialer. Derudover er det gode mennesker, der står bag.

Superb!
Great, high quality clothes and great shopping experience - was really quick every time i have ordered, and queries answered really quickly.

Rigtig godt koncept
Rigtig godt koncept - og en hjemmeside, der oser af god stil og fine idéer. LÊkre produkter, fair priser og lynhurtig levering. Vi har anbefalet Pleasant til alle vi har vÊret sammen med i julen, og som har kommenteret vores sÞns flotte kasket. KÞber 100% sikkert her igen.