企業情報

4. インターネット ショップ
  5. オフィス用品卸業者
  6. トナー カートリッジ提供業者

当該企業による記述

Welkom bij OfficeNext, uw betrouwbare partner in werkplekinnovatie. Vanuit onze basis in het bruisende Slego 1, het havengebied van Amsterdam, hebben we een sterke focus op efficiënte handel en resultaten. Geen praatjes, maar daden. Met onze expansie naar de Benelux zetten we de nieuwe standaard in kantoorbeheer. Frankrijk en Duitsland staan al op onze lijst voor verdere groei. We bieden meer dan 50.000 producten van topmerken zoals Apple en HP, en garanderen dat bestellingen vandaag geplaatst, de volgende werkdag in huis zijn.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Uitstekende klantenservice – fout snel en grootmoedig opgelost!

Ik had per ongeluk een Italiaans toetsenbord besteld. Een half uurtje later werd ik opgebeld met de vraag of het klopt dat ik een Italiaans toetsenbord wilde. Ik legde uit dat dit inderdaad de verkeerde was. De medewerker heeft meteen een US toetsenbord voor mij besteld en geprobeerd de andere bestelling te annuleren. Dit lukte helaas niet, maar in plaats van mij daarmee op te zadelen, zei hij dat ik het verkeerde toetsenbord gewoon mocht houden zonder dat ik er iets extra's voor hoefde te betalen.
Zulke klantenservice zie je niet vaak. Echt super!

2026年3月27日
5つ星のうち5の評価

Goede service. Ik zeg altijd het is niet erg om fouten te maken het gaat erom hoe je het oplost. Bij mijn bestelling waren wat beschadigingen ontstaan. Zonder problemen wordt het keurig opgelost. Rden om er vaker wat te bestellen.

2025年7月29日

Sinds we bij OfficeNext bestellen

Sinds we bij OfficeNext bestellen, willen we niet anders meer. Water, koffie en andere benodigdheden zijn niet alleen snel geleverd, maar vaak ook goedkoper dan in de supermarkt. Het is ons vaste adres geworden, niet alleen voor kantoor maar ook voor thuis. Topservice en altijd betrouwbaar!

2025年2月24日
5つ星のうち2の評価

(Apple) product top, verzending slecht! Koop elders!!

Helaas toch een slechte ervaring meegemaakt dankzij verzending. Ik heb een MacBook aangeschaft voor 1820 euro die elder 1840 kostte. Als een Hollander die paar euro willen besparen heeft mij uiteindelijk toch veel problemen opgeleverd. de MacBook wordt via DHL geleverd, een bedrijf wat vaak fouten maakt in bezorging en overall service. Helaas bij mij ook het geval. Een dag thuis gebleven van werk om de laptop in ontvangst te nemen. Dit is helaas niet gebeurd waardoor ik de volgende dag iemand heb moeten inschakelen om mijn pakketje in ontvangst te nemen. Diegene hoefde ook geen handtekening te zetten wat het extra fraudegevoelig maakt. Ik heb mijn les geleerd. Koop je spullen gewoon bij een gerenommeerde zaak die met fatsoenlijke bezorging en dergelijke service werkt. Helaas vanuit officenext ook geen passende oplossing aangeboden gekregen. Voor mij de laatste keer.

2025年7月10日
5つ星のうち1の評価

Slechte communicatie

Slechte communicatie, ze doen schijnbaar niets voorraad. Soort Temu voor kantoorartiklen, heel slecht.

2025年3月28日

Officenext からの回答

Hoi Mr. R, werkt u nog steeds bij OfficeCentre?
Dank voor uw 'compliment'. Wij streven inderdaad naar een efficiënt en modern platform—vergelijkbaar met Temu qua gebruiksgemak, maar dan mét kwaliteit en betrouwbaarheid.

We werken direct samen met ALSO Nederland en PBS Benelux en zijn officieel partner van merken als HP, Apple en Canon. Hierdoor kunnen we meer dan 50.000 kantoorartikelen en Office IT-producten leveren, vaak al de volgende dag—en tegen de beste condities, zonder omwegen.

Voor zakelijke klanten die waarde hechten aan snelheid, service en een eerlijk prijsmodel, zijn we gewoon het juiste adres.

Aardige manager

Aardige manager, deed zijn best de producten voor ons on de juiste datum te leveren.
Complimenten voor de uitvoering

2025年3月3日

Officenext からの回答

Bedankt voor uw review! We helpen u graag weer in de toekomst. Binnenkort breiden we ons assortiment flink uit, met onder andere gereedschap en consumentenelektronica. Namens ons hele team: bedankt!

Sterke service, aanrader

Sterke service, korte lijnen, snelle reacties. Volgende keer bestel ik hier weer.

2024年12月31日

Officenext からの回答

Hoi Paul, bedenkt voor uw review, mail of bel ons gerust als u weer wat nodig heeft.

Top.

Erg blij met de service en producten in het assortiment. Aanrader.

2024年11月4日

Officenext からの回答

Hoi Bas, bedankt voor je review en ook voor je bestelling van de Apple Watch! We helpen je graag weer in de toekomst. Groeten van het OfficeNext-team."

topervaring!

voor het eerst via deze website besteld. dit gaat erg makkelijk, duidelijke site, ruime keuze en alles snel geleverd. Top!

2024年10月24日

Top service

Top service!

Ik ben ontzettend goed geholpen met mijn vragen, een breed assortiment. En levering ging ook helemaal soepel! Ik ga zeker vaker hier bestellen.

2024年10月22日

Trustpilot エクスペリエンス