レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Superervaring! Op 2e paasdag even op de gok een vraag gestuurd over levertijd. Toch gelijk antwoord gekregen. Na bestelling is product ook direct verstuurd en binnen 1 dag afgeleverd. Topservice!

䌁業情報

1. パ゜コン ショップ
  2. パ゜コン アクセサリ店
  3. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  4. 移動䜓通信事業者
  5. 通信機噚提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

TechFabrique.nl is de online aanbieder voor de zakelijke en consumentenmarkt op het gebied van de juiste IT-hardware. Wij staan voor eenvoud, toegankelijkheid, betrouwbaar en 100% servicegericht. TechFabrique.nl is dan ook dé one stop shop voor al uw benodigdheden omtrent kantoor en ICT.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Na stroeve start goed opgepakt

Ik heb daar een laptop besteld. Gewoon standaard routine en dat ging goed. Toen wilde ik een verlenging van de garantie bestellen. Gevraagd per mail. Antwoord duurde vrij lang, maar antwoord was niet duidelijk, dus nog even een controle vraag. 3 x een mail gezonden, maar niet meer vernomen. Geeft geen solide gevoel.

Na deze melding meteen bericht van eigenaar. Kreeg een oprecht bericht en daarna ook meteen opgelost. Kan gebeuren maar goed opgepakt. Dus tevreden.

2026幎3月31日

Samsung A17 8 256gb 5G

Maandag besteld maar geen bevestiging van bestelling of betaling. Woensdag via whatsapp contact gezocht. Snelle reactie en opheldering. Mobiel werd nog dezelfde dag bezorgd. Ik bleek een fout in mijn e-mailadres te hebben gemaakt. Probleem hersteld en binnen no-time de factuur binnen. Echt snelle reactie en oplossing op mijn vraag. Uitstekende ervaring!

2026幎4月8日

Service een dikke 10+

2de paasdag mijn telefoon laten vallen. Even gebeld voor wat informatie, naderhand nog een belletje terug gekregen met wat extra info wat betreft mijn keuze. Top zaak, volgende ochtend was de telefoon al binnen. Kan niet anders zeggen goed geregeld! Dat extra belletje terug zijn we gewoon weg niet meer gewend, top service.

2026幎4月6日
5぀星のうち1の評䟡

Geen ster verdiend - Alleen na juridische drang incourante levering vervangen

Na het leveren van een incourant mobiel, heb ik zelfs mijn rechstbijstandsverzekering moeten inschakelen omdat men niet wilde handelen volgens de wet, ondanks dat dat meerdere keren telefonisch, als in de mail is voorgelegd.
Maar de brief van mijn jurist deed het bedrijf binnen 1 minuut kantelen en deed zelfs voorkomen dat ze allang via de mail een voorstel hadden gedaan (...)
Ik zal hier nooit meer kopen, wat een onbeschoft gedrag. Gelukkig is door juridische drang het alsnog op de juiste manier vervangen. Dat kostte me veel tijd, inspanning en ergenis.

2026幎2月7日
TechFabrique.nl - Jouw IT Shop ロゎ

TechFabrique.nl - Jouw IT Shop からの回答

Alles keurig en netjes opgelost door Techfabrique.nl!

Jammer dat er mensen zijn die geen eerlijke review schrijven en leugens verspreiden, nadat het bedrijf alles netjes heeft opgelost.

Voor ons als bedrijf voelt dit als onrechtvaardig terwijl wij de klant een nieuwe telefoon hebben opgestuurd, nadat er pas na anderhalf maand gemeld is dat de telefoon niet goed zal zijn (barst in het scherm). Nu worden wij als bedrijf in een slecht daglicht gesteld en leugens verspreid door Mevrouw Janneke Zandberg zoals: Dat we niet volgens wet hebben gehandeld. integendeel, wij hebben juist alles netjes afgehandeld en dat zelfs na dat een klant pas anderhalve maand na aankoop bij ons aanklopt voor een probleem. Dit geeft wel aan hoe klantvriendelijk wij zijn en ver gaan voor een klant terwijl we dit wettelijk gezien niet hoefden te doen.

Wij hebben boven alle voorwaarden van de wet gehandeld en alles voor de klant gedaan om toch de klant voordeel van de twijfel te geven en de klant tevreden gesteld. Nu krijgen we dit als bedankje van Mevrouw Janneke Zandberg. Dit soort mensen kunnen je bedrijf letterlijk naar de afgrond helpen terwijl het bedrijf meer dan goed handelt. Mevrouw gaat dan ook heel erg buiten het boekje en zou zich hiervoor moeten schamen om zo’n review te plaatsen. Maar goed

Even een opsomming van de situatie:

Ten eerste heeft mevrouw Janneke niet eens bij ons een telefoon gekocht, maar haar zoon heeft de telefoon bij ons gekocht.

Op 2 januari heeft de bestelling plaatsgevonden en is netjes binnen enkele dagen geleverd (feestdagen en weekend tussendoor) en pas op midden februari wordt er gemeld dat de telefoon een barst in het scherm heeft. Dit is natuurlijk voor ons een vreemde situatie dat er na zoveel tijdbestek pas een melding wordt gemaakt van dat het scherm gebarsten is.

Dit roept enige twijfel op omdat in die anderhalve maand van alles met een telefoon gebeurt kan zijn. Zoals: valschade. Ondanks twijfel hebben wij de klant toch het voordeel van twijfel gegeven en na aantal keren telefonisch gecommuniceerd te hebben, stelden we eerst een reparatie voor ( op onze kosten). Dit vond de klant (de zoon van Janneke) niet goed genoeg en hebben na intern overleg toch overwogen om de klant een nieuw toestel op te sturen.

Na dat wij intern hebben overlegt vond Janneke het ''leuk'' om een jurist in te schakelen omdat het te lang duurde volgens haar mening
 Nou dit is pas onbeschoft en alle perken te buiten terwijl wij bezig zijn om alles netjes op te lossen en dit een paar daagjes duurde. Weet niet hoe Mevrouw Janneke hierbij komt dat er geen mail is geweest, maar destijds hebben wij netjes op de mail gereageerd dat het kapotte toestel terug naar ons gestuurd kon worden en als deze bezorgd zou worden direct een nieuwe toestel vanuit onze kant naar de klant zou worden opgestuurd. (Wij hebben telefonisch de klant zelfs nog bevestigd dat de telefoon is aangekomen)

Conclusie:
Hopelijk gaat de Mevrouw Janneke Zandberg realiseren dat ze blij mag zijn dat haar zoon bij ons heeft gekocht (haar zoon mag in zijn handen knijpen met deze oplossing) en niet bij de grotere partijen waar na anderhalf maand gewoon naar de algemene voorwaarden wordt verwezen en dat ze in dat geval nog steeds met hetzelfde toestel had gezeten.

Slot:
Koop uw telefoon of laptop gewoon bij ons! Wij staan met onze klantvriendelijke klantenservice voor u klaar en handelen alles netjes af mochten er dingen zijn. (Uiteraard op een eerlijke manier)

Goede service kapotte Macbook

Bij ontvangen van mijn nieuwe Macbook bleek dat het scherm kapot was. TechFabrique heeft dit verder volledig met Apple geregeld en mij een nieuwe Macbook opgestuurd. Erg fijn!

Door alle feestdagen duurde het proces wat langer maar ik ben erg blij dat zij mij zo goed hebben geholpen.

2026幎1月19日
5぀星のうち4の評䟡

Hp Zbook fury noBusinessWorky....

Hp Zbook fury laptop aangeschaft voor bedrijfsmatig gebruik. Unit was defect bij aankomst en is netjes vervangen. Echter het vervangende apparaat begon na 2 weken dezelfde kuren te vertonen. Hierbij is als compensatie een carepack 3y toegevoegd door TechFabrique, super. Echter duurde het toevoegen een aantal weken en kon hp de "next business day" niet waar maken. 4 weken verder is de laptop "vakundig" gerepareerd door HP en kan nu helemaal niet meer opstarten. Nieuwe reparatie datum is onduidelijk en vervanging van het apparaat is kennelijk moeilijk, langzaam en/of onmogelijk. Gelukkig kan na 3 maanden problemen de laptop terug verzonden worden met geld terug gerantie :).

Al met al, Techfabrique heeft een bereikbare klantenservice, maar wordt helaas streng geremt door de procedures van HP en wilt hier ook niet de verantwoording voor nemen. Prima shop, maar koop geen HP producten...

2025幎9月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス