åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Oil By Nature Þnsker vi at skabe en virksomhed, der gÞr en reel forskel â bÃ¥de for vores kunder og for naturen. Vores koncept bygger pÃ¥ kvalitet, trovÊrdighed og ansvarlighed, og vi strÊber efter at vÊre et sted, hvor man trygt kan handle naturlige produkter, der virker. Det, der gÞr os unikke, er vores kombination af erfaring og tradition. Med Peter Rasmussen som daglig ansvarlig, og hans mange Ã¥rs viden om olier og naturlige ekstrakter, sikrer vi et sortiment, der er nÞje udvalgt og testet. Samtidig viderefÞrer vi stolte traditioner gennem samarbejdet med Arvids Medicare, producenten af Arvids Liniment, som har vÊret solgt i Danmark i over 80 Ã¥r. Men vores ambition stopper ikke ved gode produkter. Vi Þnsker ogsÃ¥ at give tilbage til naturen. Derfor planter vi ét trÊ for hvert eneste produkt, vi sÊlger. PÃ¥ den mÃ¥de stÞtter du som kunde bÃ¥de din egen velvÊre og en grÞnnere fremtid â helt automatisk. Vi vil gerne kendes for: Naturlige kvalitetsprodukter med dokumenteret effekt Ãrlighed og gennemsigtighed i alt, hvad vi gÞr Personlig ekspertise og mange Ã¥rs erfaring BÊredygtighed i praksis, ikke kun i ord â herunder vores trÊ-plantningsprogram En virksomhed, der sÊtter mennesker og natur fÞrst Tak fordi du stÞtter os og vores mission om at skabe et bedre, mere bÊredygtigt valg for alle.
Fasanhaven 68, 4220, KorsÞr, ãã³ããŒã¯
- oilbynature.dk
Det bedste produkt
Vi har brugt Arvids olie i vores familie i årevis og er lykkelige for at den er tilbage
LÊkre produkter og super fin service.
LÊkre produkter og super fin service.
Her vil jeg helt sikkert handle igen.
Gode naturlige produkter uden parfume
Gode naturlige produkter uden parfume. KÞbte bl.a.
Kaktus Olie Renewal Serum, som er dejlig fugtgivende og gÞr huden blÞd.
Helt fantastisk!
- meget god service - med dejlig besked om hvordan jeg blander olierneâŠ.:)
Fantastisk lÊkre produkter og så fin service
De lÊkreste produkter jeg har modtaget og den bedste service
Hurtig levering lige til dÞren
Hurtig levering lige til dÞren. Jeg modtog ogsÃ¥ en personlig besked og lille gave ð
Anbefaler ð¥°
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering!
Jeg har vÊret flittig bruger af produkterne, de seneste 10 år og kan slet ikke undvÊre dem.
Det spÊnder lige fra Arganolie, Êteriske olier, shampoo, balsam, badesalt, universal- liniment og mange flere.....ð€©

Oil By Nature ApS ããã®åç
âïžâïžâïžâïžâïž Fantastisk oplevelse og lÊkreâŠ
âïžâïžâïžâïžâïž Fantastisk oplevelse og lÊkre produkter!
Jeg er virkelig positivt overrasket over OILBYNATURE. Mine produkter kom hurtigt, og indpakningen var flot og professionel. Duften er naturlig og behagelig uden at vÊre for kraftig, og konsistensen fÞles luksuriÞs pÃ¥ huden. Jeg kan allerede mÊrke forskel â min hud fÞles mere blÞd, fugtet og glÞdende.
Det jeg isÊr elsker er, at ingredienserne fÞles rene og naturlige, og at produkterne ikke virker fedtende. Servicen har ogsÃ¥ vÊret super â hurtig respons og venlig kundekommunikation. Jeg fÞler mig tryg ved at handle her igen og glÊder mig allerede til at prÞve flere produkter.
Kan varmt anbefales! ð¿âš
Jeg har efterhÃ¥nden prÞvet en delâŠ
Jeg har efterhånden prÞvet en del hårolier, men denne skiller sig virkelig ud. Konsistensen er let og ikke-fedtet, hvilket gÞr den utrolig nem at fordele i håret uden at tynge det ned. Allerede efter fÞrste brug kunne jeg mÊrke en tydelig forskel: håret blev blÞdere, mere medgÞrligt og fik en smuk, naturlig glans.
Duften er mild og behagelig, og den forsvinder hurtigt efter påfÞring, så den ikke kolliderer med andre produkter. Det bedste er, at olien fungerer lige godt i både fugtigt og tÞrt hår. I spidserne forebygger den effektivt slid, og i lÊngderne samler den kruset hår og giver et sundere look.
Efter et par ugers brug ser mit hÃ¥r bÃ¥de sundere og stÊrkere ud. Det knÊkker mindre, og jeg behÞver faktisk ikke bruge lige sÃ¥ mange stylingprodukter som fÞr. En ekstra bonus er, at man kun behÞver ganske fÃ¥ drÃ¥ber â flasken holder derfor lÊnge.
Alt i alt er dette en hårolie, der lever op til alle sine lÞfter. Hvis du leder efter et produkt, der både plejer, beskytter og giver glans uden at virke tungt, kan jeg varmt anbefale denne.