䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス
  2. 健康食品店

圓該䌁業による蚘述

TRIVECore™ er et dansk produceret alt-i-en tilskud, der kombinerer greens, enzymer, kollagen og prÊbiotiske fibre med 22 vitaminer og mineraler i ét dagligt scoop. Pulveret har en frisk smag af citrus og oplÞses nemt i vand.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

12件のレビュヌ

Trive er et godt produkt-

Trive er et godt produkt- det smager okay, omend jeg synes det smager lidt for meget af citron. Jeg har endnu ikke mÊrket forskel, men forventer, at der er en positiv forskel efter den fÞrste måned. Det er nemt at tage og giver mig god samvittighed ift indtag af vitaminer og det sunde grÞnne

2025幎8月27日

TRIVE からの回答

Hej Sussan, tusind tak for anmeldelse 😊. Dejligt at du fået et godt indtryk af TRIVE so far. Jeg har noteret din feedback om smagen til vores produktudvikling.

Det er lidt individuelt med kosttilskud, hvor hurtigt folk mÊrker en effekt (afhÊnger bl.a. af alder, livsstil og kostvaner). Men typisk tager 1-3 måneders brug med TRIVE.

SlÞjt indtryk

Produktet smager ikke af citrus som der står - lidt Êrgerligt. Effekt tÊnker jeg dog stadig er ok.

Generel en slÞj oplevelse at modtage, havde forventet en mere luksuriÞs fÞlelse når man betaler til denne pris. Istedet får man en printet lab med info hvor printeren ikke har haft mere farve, og en lille tynd lap papir med ekstra info, som ikke er klippet ordentlig ud. Det hele virker generelt meget billigt, og selvom det er en start up, kan man godt gÞre sig umage og sikre at pris og kvalitet/fÞrstehåndindtryk er bedre :-)

2025幎8月30日

TRIVE からの回答

Hej Sofie, tusind tak for din feedback. Jeg er virkelig ked af at hÞre, at unboxing-oplevelsen ikke levede op til dine forventninger – og at smagen ikke lige er dig.

Vi har tilsat rimelig meget naturlig citrussmag. Generelt får vi god feedback på smagen, men jeg ved godt, at det er meget individuelt. Mange nÊvner, at de synes citrussmagen kommer mere frem, når man bruger iskoldt vand.

Flyeren er printet hos et professionelt trykkeri på mat papir. Det giver et lidt mere afdÊmpede farver end hvis det er trykt på glossy papir.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre produkt og oplevelse, så jeg tager din kommentarer med videre til nÊste gang vi skal producere TRIVE (og arbejde på nye smagsvarianter). Vi vi kigger også lÞbende på, hvordan vi forbedre vores unboxing-oplevelse.

Mange tak fordi du gav dig tid til at give os konstruktiv feedback.

God service og kommunikation

God service og kommunikation, de leve op til hvad de love og aftaler (Ordre #1084) jeg kan klart anbefale give det et try out

2025幎8月27日

TRIVE からの回答

Hej Nicole, tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre, du har haft en god oplevelse hos os 🙏

Mega fedt

Mega fedt - drikker det hver morgen.

2025幎8月14日

Hey Sejer, tusind tak for din anmeldelse. Fedt at hÞre, du er glad for TRIVE 🙏

Synes det smager godt

Synes det smager godt, og er nu blevet en integreret del af min rutine om morgenen.

2025幎8月25日

TRIVE からの回答

Hej Rasmus, tusind tak for anmeldelse 👏. Vi har arbejdet meget med smagen, sÃ¥ dejligt at hÞre, du synes om den.

Easy to get all I need.

First impression. Only been scooping for two weeks now.
Easy to get all I need.
So simple and it even taste fine.

2025幎8月7日

TRIVE からの回答

Hey Birger, thank you your review. Nice to hear that you like the taste. Keep it up 👏

Best,
Alexander / TRIVE

Godt produkt

Nu har jeg brugt det i over en måned (er på bÞtte nr 2) og jeg har mÊrket en klar forbedring i mit energiniveau. Forbedringen kom egentlig ret hurtigt, men jeg ville lige vÊre sikker på det ikke bare var tilfÊldigt ;-) Produktet har også givet mig ro i maven. Jeg har ikke fÞlt mig oppustet siden. Jeg har tendens til hård mave og i starten fik jeg ikke drukket nok vand, så det skal man måske vÊre opmÊrksom på. Min mave har ikke haft det så godt lÊnge. IndholdsmÊssigt så passede det her produkt mig bedst.

2025幎8月4日

TRIVE からの回答

Hej Maja, tusind tak for din anmeldelse :). Hvor er det fedt at hÞre, du allerede mÊrker forbedringerne!

En af vores fokuspunkter med TRIVE har netop vÊret pÃ¥ sÊrligt maven og fordÞjelsen. Effekten hÊnger bl.a. sammen indholdet af calcium, som bidrager til fordÞjelsesenzymernes normale funktion samt chlorella som bidrager til at Þge vÊksten af ​​gavnlig tarmflora.

Effekten på energiniveau og mental klarhed hÊnger sammen med TRIVECore's indhold af bl.a. Vitamin C, B2, B3, B6, B12, som bidrager til at mindske trÊthed og udmattelse og nervesystemets normale funktion. Samt Jern og Zink, der bidrager til en normal kognitiv funktion.

Mvh Alexander // TRIVE

MÊrkbar forskel på energiniveauet!

Jeg har nu brugt Trive i lidt over en mÃ¥ned, og jeg kan allerede mÊrke en positiv forskel i min hverdag – isÊr nÃ¥r det kommer til mit energiniveau. Jeg fÞler mig mere frisk og klar i hovedet, og det har gjort en stor forskel i bÃ¥de arbejde og fritid.

2025幎6月26日

TRIVE からの回答

Hej Oliver, tusind tak for anmeldelse 🙏. Dejligt du allerede mÊrker effekten af TRIVECore.

Har prÞvet AG1 fÞr men dette er langt bedre

Har prÞvet AG1 fÞr, men dette er bedre. Lavet i dk, bedre ingrediensliste, bedre smag og konsistent. Og med andre kosttilskud bliver jeg meget bloated og det er svÊrt for maven at fordÞje. Det her fÞles nemmere. Og har haft mere energi de sidste 14 dage siden jeg startede. GlÊder mig til nÊste måneds sending

2025幎6月1日

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det fedt at hÞre, du er glad for TRIVECore 😊

Vi har arbejdet meget med smag og konsistens – og har netop ogsÃ¥ tilsat ingredienser, som er gode for fordÞjelsen (chlorella, der bidrager til at Þge vÊksten af ​​gavnlig tarmflora og calcium, som bidrager til fordÞjelsesenzymernes normale funktion).

Det hÞjere energiniveau, du oplever hÊnger sammen med indholdet af vitamin C, B2, B3, B6, B12, som bidrager til at mindske trÊthed og udmattelse og nervesystemets normale funktion.

Virkelig lÊkkert produkt

Virkelig lÊkkert produkt! Jeg har brugt Trive i knap tre uger nu, og jeg er super tilfreds. Smagen er rigtig god, og det er blevet en dejlig lille vane at tage det lige inden sengetid. Jeg synes allerede, jeg kan mÊrke en positiv effekt.

P.S. Jeg er ikke den bedste til at huske mine vitaminpiller eller fÃ¥ nok grÞntsager, sÃ¥ det her giver mig et ekstra boost! 😂

2025幎5月29日

TRIVE からの回答

Hej SÞren, tak fordi du deler din erfaring med os. Godt at hÞre, du har fÃ¥et opbygget en god vane allerede 👏

Mvh Alexander // TRIVE

Jeg har tidligere brugt Athletic Greens (AG1)

Jeg har tidligere brugt Athletic Greens (AG1), men fik det altid dårligt efter at have indtaget det det og jeg ved ikke hvorfor. Nok grundet noget med ingredienserne.

Nu har jeg dog brugt Trive i 3 uger efter at have fået det anbefalet og har aldrig nogle bivirkninger. TvÊrtimod fÞler jeg mig friskere efter at have drukket Trive, og jeg synes smagen er meget bedre end andre lignende produkter, og så er smagen vÊsentligt bedre og ikke nÊr så kunstig.
Det er for tidligt for mig at sige noget om effekterne, men selve oplevelsen med at indtage produkter meget bedre for mig.

2025幎5月8日

TRIVE からの回答

Hey Christian, tak for din fine anmeldelse 😊. Det er virkelig dejligt at hÞre, du er glad for smagen og fÞler dig friskere efter at have drukket TRIVE. Det hÊnger bl.a. sammen med indholdet af vitamin C, B2, B3, B6, B12, som bidrager til at mindske trÊthed og udmattelse.

I forhold til den fulde effekt, så er TRIVECore ikke noget quick-fix, men en langsigtet investering i din sundhed 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。