レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

hold jer fjern! har solgt min bil tilbage i januar, har ikke fået penge endnu. virksomheden bliver politianmeldt den 12.05.2026.

Super god service. Vores bil blev afhentet uden beregning, og oven i kÞbet pÃ¥ en helligdag. Meget god dialog med OJ Autoophug, og da vi en uge senere havde spÞrgsmÃ¥l, blev der fulgt op pÃ¥ vores SMS me... もっず芋る

Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr hÞjere end hvad jeg blev tilbudt andre steder. Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhente... もっず芋る

Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vigtigst selvfÞlgelig, sÃ¥ virker det som en seriÞs og veldreven virksomhed, som IKKE snyder dig. De svarede hurtigt og hÞfligt pÃ¥ alle mine henvendelser if... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車解䜓業者

圓該䌁業による蚘述

Østjylland Autoophugs historie startede i maj 2017, hvor virksomheden blev stiftet af en gruppe erfarne jyske autoophuggere. Med over 20 Ã¥rs erfaring fra branchen besluttede de sig for at starte forretning op i Østjylland. Idag servicerer vi det meste af Jylland med det mÃ¥l at gÞre bilskrotning sÃ¥ simpelt som muligt og pÃ¥ den mÃ¥de spare miljÞet for unÞdig harme.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

41件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

AmatÞrer og dårlig kommunikation desvÊrre...

Brugte deres hjemmeside, hvor der står man kan indhente et tilbud. De skriver at der er svar inden 24 timer, hvilket passede meget godt. Dog skal det siges, at jeg fik et skam tilbud på sÞlle 2200 kr. - som vist er standard hos dem. De har ikke forholdt sig til bilen eller spurgt ind til den - det eneste de ville vide, var hvor adressen var.
Jeg synes det virker lidt suspekt, at man bare for en mail, hvor deres signatur står "hilsen fra min iphone"

Lugter lidt af amatÞr desvÊrre....

2021幎9月17日

SÃ¥dan et skodfirma

Sådan et skodfirma, smadrer bil, overdÊkket tÞrresnorspergola og elbarnevogn, fordi deres fastgÞrelse af bil til optrÊk ikke holdte. De lÞber fra aftaler og rykker det og bruger dårlige undskyldninger og LYVER til sidst da de tror jeg vil give op med sag, kan ikke passe at en vogn de henter vil de IKKE tage ansvar for, både med nedkÞring af mand og smadret indkÞring og intet sket fra 30/5 2021til 16/8 2021 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

2021幎8月22日

Kan ikke anbefale OJ Autoophug
 Vi

Kan ikke anbefale OJ Autoophug
 Vi aftalte 2.800kroner. FÞrst fik jeg kun udbetalt 2.200kroner. Jeg gjorde dem opmÊrksom pÃ¥ fejlen - sÃ¥ udbetalte de 300kroner mere. De sidste 300kroner har jeg ikke fÃ¥et udbetalt - og regner heller ikke med at fÃ¥ dem, da de ikke reagerer pÃ¥ min sidste besked
 DÃ¥rligt

2021幎8月20日
自発的なレビュヌ

En klar anbefaling herfra..

En klar anbefaling herfra... To sÞde unge mÊnd afhentede skrot bilen. Og kÊmpede lidt med at få deres bil vendt i vores gårdsplads. Men hold op hvor var de bare seje... Pengene hurtigt på konto..

2020幎8月5日
自発的なレビュヌ

Hurtig, hÞflig og seriÞs betjening...

Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vigtigst selvfÞlgelig, så virker det som en seriÞs og veldreven virksomhed, som IKKE snyder dig.

De svarede hurtigt og hÞfligt på alle mine henvendelser ifb. skrotningen af min gamle dieselbil.... Modsat mange andre ophuggere, (herunder en i HammershÞj), som skuffede mig dybt.
Jeg har modtaget min forhÞjede skrotningsgodtgÞrelsen og er fuldt tilfreds. Eneste lille mangel var at jeg savnede en formel kvittering på at de modtog min bil, så til en anden gang bÞr i altid stikke folk en sådan. Men ellers super service.

2020幎4月8日
自発的なレビュヌ

Super behandling men kun hos dem!

Min gode gamle dieselbil fra 2005 er netop blevet afhentet af 2 rare medarbejdere fra Østjylland autoophug. Det har vÊret en fornÞjelse at bruge firmaet. Det har vÊret nemt og bekvemt for mig og den venlige og profesionelle behandling har vÊret ud over det sÊdvanlige
De stiller op på en sÞndag med et fejeblad, fordi jeg har haft problemer med, selv at aflevere den. Jeg havde forestillet mig, at de så ville komme en gang i den fÞlgende uge. Men nÊh nej, Michael deroppefra skrev, at de ville hente den sÞndag, så der er stÞrre chance for at JEG, kan nå at vÊre med i puljen til den forhÞjede skrotprÊmie på 5000 kr. ialt.
Hver gang jeg har mailet til dem vedr. spÞrgsmål om skrotningen, har jeg fået svar indenfor ganske kort tid også selvom kl. var 22 en lÞrdag aften eller kl. 8 sÞndag morgen.

Derfor skal de have 5 stjerner

Jeg har siden d. 24/2 forsÞgt at få bilen skrottet hos forskellige ophuggere i Jylland.
Det har vÊret en interessant opgave, som egentlig burde vÊre ligetil, men det er det ikke.
MiljÞstyrelsen henviser til en hel rÊkke forhandlere og ophuggere, som er miljÞcertificerede, så det burde vÊre nemt og sikkert for borgeren. Jeg brugte hele ugen og det meste af fredagen på at ringe rundt til en del af dem, og de svar jeg fik var foruroligende.
De fleste benÊgtede at de overhovedet kendte til at de stod på listen, men når jeg gik til dem, fandt jeg ud af at det var fordi de ikke gad at modtage bilen.

Anders Petersen i Risskov ville ikke fordi han angiveligt havde bÞvl med at få penge fra MiljÞstyrelsen

Egå Bilhus gad ikke bÞvlet, kun hvis jeg ville handle en anden bil hos ham

Edvard auto på TrÞjborg benÊgtede at kende til at han var med i ordningen, selvom han står på miljÞstyrelsens liste

Kvikcenter i Risskov benÊgtede også at vÊre en del af ordningen, selvom han også står på listen

Den vÊrste var Galten Ophug, Aarhusvej i Galten
Der smed en ubehagelig mand rÞret pÃ¥ da jeg spurgte til prisen pÃ¥ bilen “SÃ¥ kan du sgu bare finde et andet sted” lÞd det fÞr rÞret blev klasket pÃ¥

2020幎3月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。