hold jer fjern! har solgt min bil tilbage i januar, har ikke fået penge endnu. virksomheden bliver politianmeldt den 12.05.2026.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god service. Vores bil blev afhentet uden beregning, og oven i kÞbet pÃ¥ en helligdag. Meget god dialog med OJ Autoophug, og da vi en uge senere havde spÞrgsmÃ¥l, blev der fulgt op pÃ¥ vores SMS me... ãã£ãšèŠã
Jeg fik et fint tilbud fra OJ-Autoophug inden for de 24 timer som de lovede. Tilbuddet var ca 1000kr hÞjere end hvad jeg blev tilbudt andre steder. Aftalen gik som det skulle, bilen blev afhente... ãã£ãšèŠã
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vigtigst selvfÞlgelig, sÃ¥ virker det som en seriÞs og veldreven virksomhed, som IKKE snyder dig. De svarede hurtigt og hÞfligt pÃ¥ alle mine henvendelser if... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ãstjylland Autoophugs historie startede i maj 2017, hvor virksomheden blev stiftet af en gruppe erfarne jyske autoophuggere. Med over 20 Ã¥rs erfaring fra branchen besluttede de sig for at starte forretning op i Ãstjylland. Idag servicerer vi det meste af Jylland med det mÃ¥l at gÞre bilskrotning sÃ¥ simpelt som muligt og pÃ¥ den mÃ¥de spare miljÞet for unÞdig harme.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kan klart anbefale OJ autoophug
Kan klart anbefale OJ autoophug. Havde virkelig en god oplevelse hos dem, og en super god services jeg fik. Der har ikke vÊret en fingre og sÊtte på noget, super hurtige og effektive til at svare tilbage og vil helt sikkert henvende mig til dem igen, hvis det skulle ske.
Var oppe med vores gamle Daihatsu coureâŠ
Var oppe med vores gamle Daihatsu coure i gÃ¥r, som skulle skrottes. Alt forlÞb hurtigt, nemt og med god service. I dag er den aftalte skrot pris allerede pÃ¥ min konto. Kan kun anbefales ð
Super Service
God service og pengene på kontoen dagen efter :-)
Kan anbefales - godt forlÞb
Kan anbefales. Aftalt afhentning samme dag med ca. tidspunkt, afmelding samme dag, penge på kontoen to dage efter.
AmatÞrer og dårlig kommunikation desvÊrre...
Brugte deres hjemmeside, hvor der står man kan indhente et tilbud. De skriver at der er svar inden 24 timer, hvilket passede meget godt. Dog skal det siges, at jeg fik et skam tilbud på sÞlle 2200 kr. - som vist er standard hos dem. De har ikke forholdt sig til bilen eller spurgt ind til den - det eneste de ville vide, var hvor adressen var.
Jeg synes det virker lidt suspekt, at man bare for en mail, hvor deres signatur står "hilsen fra min iphone"
Lugter lidt af amatÞr desvÊrre....
SÃ¥dan et skodfirma
Sådan et skodfirma, smadrer bil, overdÊkket tÞrresnorspergola og elbarnevogn, fordi deres fastgÞrelse af bil til optrÊk ikke holdte. De lÞber fra aftaler og rykker det og bruger dårlige undskyldninger og LYVER til sidst da de tror jeg vil give op med sag, kan ikke passe at en vogn de henter vil de IKKE tage ansvar for, både med nedkÞring af mand og smadret indkÞring og intet sket fra 30/5 2021til 16/8 2021 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kan ikke anbefale OJ Autoophug⊠ViâŠ
Kan ikke anbefale OJ Autoophug⊠Vi aftalte 2.800kroner. FÞrst fik jeg kun udbetalt 2.200kroner. Jeg gjorde dem opmÊrksom på fejlen - så udbetalte de 300kroner mere. De sidste 300kroner har jeg ikke fået udbetalt - og regner heller ikke med at få dem, da de ikke reagerer på min sidste besked⊠Dårligt
Forvent ikke fulde belÞb
Super flinke - men de udbetalte kun 2200, på trods af at tilbyde 3000. Ret useriÞst.
Super flinke og rare
Super flinke og rare! God rigtig service !
Klart et sted jeg vil bruge igen hvis er,
Kan kun anbefale :)
top service flinke og rare gutter derâŠ
top service flinke og rare gutter der fik min gamle disel bil. meget hjemplsom .super kan kun anbefales.
Alt ligesom aftalt. Punktligt og professionel. Kan varmt anbefales!
Kan godt anbefales
det er flinke folk. Der blev lavet en lille fejle med betaling men det blev rette op med det samme. Ikke sidste gang jeg bruger oj.
Anbefales
God. Afhenter bilen hurtigt. Betaler hurtigt. Kan anbefales.
Manglende betaling for afhentning
En bil afhentet 25. -3.er ikke afregnet efter 12 dage endnu. Der var sket en misforståelse og er rettet nu.
TOP SERVICE OG FAIR PRISER.
En klar anbefaling herfra..
En klar anbefaling herfra... To sÞde unge mÊnd afhentede skrot bilen. Og kÊmpede lidt med at få deres bil vendt i vores gårdsplads. Men hold op hvor var de bare seje... Pengene hurtigt på konto..
Hurtig, hÞflig og seriÞs betjening...
Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vigtigst selvfÞlgelig, så virker det som en seriÞs og veldreven virksomhed, som IKKE snyder dig.
De svarede hurtigt og hÞfligt på alle mine henvendelser ifb. skrotningen af min gamle dieselbil.... Modsat mange andre ophuggere, (herunder en i HammershÞj), som skuffede mig dybt.
Jeg har modtaget min forhÞjede skrotningsgodtgÞrelsen og er fuldt tilfreds. Eneste lille mangel var at jeg savnede en formel kvittering på at de modtog min bil, så til en anden gang bÞr i altid stikke folk en sådan. Men ellers super service.
Super behandling men kun hos dem!
Min gode gamle dieselbil fra 2005 er netop blevet afhentet af 2 rare medarbejdere fra Ãstjylland autoophug. Det har vÊret en fornÞjelse at bruge firmaet. Det har vÊret nemt og bekvemt for mig og den venlige og profesionelle behandling har vÊret ud over det sÊdvanlige
De stiller op på en sÞndag med et fejeblad, fordi jeg har haft problemer med, selv at aflevere den. Jeg havde forestillet mig, at de så ville komme en gang i den fÞlgende uge. Men nÊh nej, Michael deroppefra skrev, at de ville hente den sÞndag, så der er stÞrre chance for at JEG, kan nå at vÊre med i puljen til den forhÞjede skrotprÊmie på 5000 kr. ialt.
Hver gang jeg har mailet til dem vedr. spÞrgsmål om skrotningen, har jeg fået svar indenfor ganske kort tid også selvom kl. var 22 en lÞrdag aften eller kl. 8 sÞndag morgen.
Derfor skal de have 5 stjerner
Jeg har siden d. 24/2 forsÞgt at få bilen skrottet hos forskellige ophuggere i Jylland.
Det har vÊret en interessant opgave, som egentlig burde vÊre ligetil, men det er det ikke.
MiljÞstyrelsen henviser til en hel rÊkke forhandlere og ophuggere, som er miljÞcertificerede, så det burde vÊre nemt og sikkert for borgeren. Jeg brugte hele ugen og det meste af fredagen på at ringe rundt til en del af dem, og de svar jeg fik var foruroligende.
De fleste benÊgtede at de overhovedet kendte til at de stod på listen, men når jeg gik til dem, fandt jeg ud af at det var fordi de ikke gad at modtage bilen.
Anders Petersen i Risskov ville ikke fordi han angiveligt havde bÞvl med at få penge fra MiljÞstyrelsen
Egå Bilhus gad ikke bÞvlet, kun hvis jeg ville handle en anden bil hos ham
Edvard auto på TrÞjborg benÊgtede at kende til at han var med i ordningen, selvom han står på miljÞstyrelsens liste
Kvikcenter i Risskov benÊgtede også at vÊre en del af ordningen, selvom han også står på listen
Den vÊrste var Galten Ophug, Aarhusvej i Galten
Der smed en ubehagelig mand rÞret pÃ¥ da jeg spurgte til prisen pÃ¥ bilen âSÃ¥ kan du sgu bare finde et andet stedâ lÞd det fÞr rÞret blev klasket pÃ¥
Jeg vil klart anbefale ÃstjyllandâŠ
Jeg vil klart anbefale Ãstjylland autoophug.
Jeg bestilte bil til afhentning. Som ikke havde nogen tandstang (styretÞj), og det var intet problem. Den blev hentet dagen efter som aftalt. Og dagen efter bilen var hentet havde jeg pengene på kontoen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ