レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har lige prÞvet white tandpasta I glas, mund virker frisk efter den men mÃ¥ske kunne vÊre uden alkohol i. Kokos fibre opvaske bÞrste og svamp, virker ikke besvarlige og nemt. Solcreme virker behageligt... もっず芋る

Mig og min familie prÞver at vÊre plastikfri og skÃ¥ne miljÞet og vores krop for farlige kemikalier. SÃ¥ det sÃ¥ dejligt at kunne shoppe hos Þkofamilien og modtage en pakke uden plastik eller noget, sÃ¥ e... もっず芋る

Jeg har kÞbt to deoer. Ben & Anna Naturlig Deodorant Papertube - Persian Lime (40 g) Naturlig deodorant stick - Sweet Summer (40g) For det fÞrste nÃ¥r man vil smÞre dem i armenhulen, h... もっず芋る

Mit kÞb var en mulepose, en rummelig skuldertaske. En vare, der kun fÞres fÃ¥ steder i Danmark. Den taske jeg modtog var Þkologisk og i stof og perfekt syet, og stoffet var neeutralt og smukt i en dÊmp... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ
  2. 寝宀家具店
  3. むンテリア デザむン店
  4. ホビヌショップ
  5. 日甚品店
  6. キッチン家具店

圓該䌁業による蚘述

Økofamilien er en lille passioneret familievirksomhed, der brÊnder for at gÞre Þkologiske og kemifrie produkter tilgÊngelige for alle. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter, der er nÞje udvalgt med fokus pÃ¥ kvalitet, materialer og ansvarlighed over for miljÞ og samfund. Hos Økofamilien Þnsker vi at inspirere og gÞre det nemt for familier og enkeltpersoner at trÊffe oplyste og kemifrie valg i hverdagen, uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med funktionalitet eller Êstetik. Vi tror pÃ¥, at smÃ¥ Êndringer i dagligdagen kan gÞre en stor forskel for fremtiden. Derfor tilbyder vi produkter inden for husholdning, personlig pleje, madopbevaring og livsstil, som hjÊlper vores kunder med at reducere deres affald, bruge fÊrre ressourcer og leve mere kemifrit. Vores produkter er ofte Þkologiske, plastikfri, genanvendelige eller produceret under ansvarlige forhold, sÃ¥ vores kunder kan handle med god samvittighed. Økofamilien arbejder ogsÃ¥ for at skabe opmÊrksomhed omkring alternativer til almindelige produkter gennem inspiration, viden og dialog. Vi vÊrdsÊtter vores kunders input og strÊber efter at tilbyde den bedste service og oplevelse – fra let navigation pÃ¥ vores hjemmeside til hurtig levering og imÞdekommende kundeservice. Vi er mere end en webshop – vi er en del af en bevÊgelse mod en mere ansvarlig fremtid. Hos Økofamilien Þnsker vi at vÊre din foretrukne partner i rejsen mod en mere bÊredygtig og kemifri livsstil. Sammen kan vi gÞre en forskel.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

201件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 16に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fantastiske bivoks stagelys.

Hvide bivoks stagelys 25 cm. : meget smuk rÃ¥hvid farve, brÊnder med hÞj jÊvn flamme,meget lang brÊndetid og sÃ¥ LØBER DE IKKE.

2025幎10月17日

KÊre Niels,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner!
Vi er meget glade for at se at du virker glad for dine hvide bivokslys - de er også fantastiske.😊

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os - det sÊtter vi virkelig stor pris på.

Vi hÃ¥ber at se dig forbi Økofamilien en anden gang, og Þnsker dig en rigtig dejlig dag.

De bedste hilsener,
Martin og resten af Økofamilien🌿

Meget hurtig afsendelse

Meget hurtig afsendelse, modtog varen dagen efter.
Den er forÞvrigt fantastisk.

2025幎10月13日

KÊre Lisbeth,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner! ❀

Amen altsÃ¥, det er da fantastisk at hÞre - dejligt at det hele bare kÞrte som smurt. Hvor er det ogsÃ¥ dejligt at hÞre at du ogsÃ¥ er blevet glad for produktet.😊

Vi håber at se dig igen en anden gang!
Martin og resten af Økofamilien 🌿

meget hurtig levering af Þko og

meget hurtig levering af Þko og bÊredygtige soya lys.

2025幎10月8日

KÊre Mona,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner! 🥰

Hvor er det dejligt at hÞre at du modtog dine lys hurtigt - så er vores mission fuldfÞrt ❀ Vi håber du bliver rigtig glade for dem.

Vi håber at se dig igen en anden gang!

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse. Har kÞbt biovoksklude. De er taget i brug og det tegner til jeg bliver rigtig glad for dem 😊

2025幎10月8日

KÊre Lene,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner! 🥰

Vi skyndte os så meget vi kunne - så det er dejligt at hÞre at du sÊtter pris på vores anstrengelse. ❀
Bivokskludene er også geniale! Vi håber du bliver ved med at vÊre glade for dem.

Martin og resten af Økofamilien 🌿

Nemt at finde rundt på hjemmesiden

Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Hurtig ekspedition, og de fineste varer

2025幎10月7日

KÊre Randi,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner! ❀

Din anmeldelse betyder utrolig meget for os. FÞrst og fremmest er det dejligt at hÞre at du synes godt om strukturen pÃ¥ vores hjemmeside - en ting som vi bruger utrolig meget tid pÃ¥, men som de fÊrreste mÃ¥ske tÊnker over. 🥰
Og sÃ¥ er det dejligt at hÞre at du sÊtter pris pÃ¥ de anstrengelser vi gÞr os, for at fÃ¥ vores ordre afsted hurtigt, sÃ¥ folk ogsÃ¥ kan komme til at nyde deres indkÞb hurtigt. 😊

Hurtig og problemfrit.

Hurtig og problemfrit.

2025幎10月1日

KÊre Tine,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner! 🥰

Dejligt at hÞre at du modtog din ordre hurtigt og uden problemer undervejs - sÃ¥ er vi glade! 😊

Martin og resten af Økofamilien 🌿

Hurtig levering og produkterne var som

Hurtig levering og produkterne var som forventet. God kvalitet!

2025幎9月25日

KÊre Linda,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner! 🥰

Vi bliver så utrolig glade, når vi hÞrer fra kunder at de sÊtter pris på de anstrengelser vi har gjort for at få ordren afsted så hurtigt som muligt. Så tusind tak for det!
Dejligt at hÞre at du også synes godt om de produkter, som vi har udplukket til vores sortiment.

Vi håber at se dig en anden gang 😊

2025幎10月1日

KÊre Kurt,
Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner!

Vi gÞr rigtig meget for at få ordre sendt afsted så hurtigt som muligt, så vi bliver altid så utrolig glade, når vi hÞrer fra kunder at de sÊtter pris på vores anstrengelse.
Tusind tak for det - og fordi du ville dele din oplevelse.

Vi håber at se dig en anden gang 😊

Martin og resten af Økofamilien 🌿

Gode priser og god levering

Gode priser og god levering - rigtig dejlige produkter

2025幎9月1日

KÊre Helene,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner! ❀

Vi er meget glade for at hÞre, at du fandt nogle dejlige produkter, og at leveringen af din ordre gik som Þnsket! Tusind tak fordi du ville dele din oplevelse.

Vi håber at se dig en anden gang 🥰
Rigtig god weekend!

Kvalitetsbevidste produkter og god

Kvalitetsbevidste produkter og god betjening

2025幎8月29日

KÊre Ann,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner! 🥰

Hvor er det dejligt at hÞre, at vi du havde en god oplevelse med dit kÞb hos os, og at du fandt nogle produkter du kunne lide!

Håber vi ses igen ❀

big deception

I received a defective product, and to this day I have still not been refunded or offered a replacement solution. My insight is about the customer service and not the products. No follow up and the case is still not closed ! i love the concept but Unfortunately I won t use them again because of bad experience with customer service, I still not have receive answer about an issue I got with a purchase made in November 2024 - we are in july 2025 - and it has been my responsibility to ask again and. letÂŽs cross the fingers

2025幎7月10日

Rigtig god kundeservice

Jeg har handlet ved Þkofamilien et par gange og har haft gode oplevelser. DesvÊrre modtog jeg senest en shampoobar som slet ikke fungerede for mit hår, men Þkofamilien var så venlige at sende mig en shampoo fra et andet mÊrke i stedet for, som heldigvis var meget bedre.

2025幎4月30日

KÊre Nanna,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner! 🥰

Hvor er det dejligt at hÞre, at vi kunne hjÊlpe og at den anden shampoo bar passede bedre til dit hår. Den er også hurtigt blevet en favorit her hos os selv.

Sig endelig til, hvis vi kan hjÊlpe en anden gang!
Håber vi ses igen ❀

Virkelig god service

Jeg kontaktede Þkofamilien på mail, om de kunne sende min pakke hurtigst muligt, da jeg akut havde brug for min varer inden weekenden. Allerede to min efter svarer de, at ordner de med det samme. 30 min senere får jeg en ny mail, at nu er min pakke klar. Senere samme eftermiddag blev den hentet af GLS, så forventer at få den leveret dagen efter. Super god service og virkelig hurtig svartid!

2025幎5月1日

KÊre Emilie,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og de 5 stjerner! ❀
Vi er sÃ¥ glade for, at vi kunne hjÊlpe dig hurtigt videre inden weekenden. Vi kunne se at du modtog pakken dagen efter - sÃ¥ dejligt at det hele lykkedes. 🏃‍♀💚
Det betyder utrolig meget for os, at du tog dig tid til at skrive - tusind tak for det.

Vi Þnsker dig en rigtig skÞn dag!

Gode alternative varer

Gode alternative varer, som kan erstatte noget af alt det problematiske plastik man mÞder i hverdagen. Servicen er i top, og leveringen hurtig. Jeg er SÅ glad for at have fundet Økofamilien!

2025幎3月29日

KÊre Louise,
Tusind tak for din varme anmeldelse og de 5 stjerner! ❀

Det gÞr os virkelig glade at hÞre, at du har fundet glÊde i de naturlige og kemifrie alternativer som vi tilbyder – det er netop dét vi hÃ¥ber pÃ¥ at kunne bidrage med, i denne verden af fast fashion og amoralske udenlandske webshops.

Hvor er det ogsÃ¥ dejligt at hÞre at bÃ¥de service og levering har levet op til dine forventninger 👌

Vi er sÃ¥ glade for at have dig med i vores Økofamilie – og vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen!

Kan anbefales

KÞbte nogle rigtigt gode ting til en rigtigt god pris.
Bl.a. indkÞbsnet og soyalys.
Gode varer som kom hurtigt!

2025幎3月2日

KÊre Line,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og de 5 stjerner! ❀

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er blevet glad for dit kÞb – og ikke mindst at du fik dem hurtigt! Vi gÃ¥r meget op i bÃ¥de kvalitet og hurtig levering, sÃ¥ det glÊder os virkelig, nÃ¥r det mÊrkes hos jer.

Vi hÃ¥ber du bliver ved med at have stor glÊde af produkter - og hÃ¥ber at se dig hos Økofamilien en anden gang.

Martin og resten af Økofamilien 🌿

DÃ¥rlig returnering af penge.

Bestilte en vare, som jeg havde spurgt indtil, om den passede til min Nespresso maskine. Fik svaret at det gjorde den. Det gjorde den så bare ikke alligevel!
Sendte den retur og 13 dage efter I har modtaget min returnering, har jeg stadig ikke modtaget mine penge.
Det er dårlig kundeservice, og jeg handler ikke her mere, og kan heller ikke anbefale jer til andre.
Som svar på jeres skriv, så bad I mig selv om at afprÞve kapslen i min maskine, og den har ikke taget skade af det, da jeg selvfÞlgelig ikke brugte vold, hvilket jeg ville vÊre nÞd til ellers.
De 13 dage, er incl. den kommende weekend.
Hvem der er tarvelig her, ja det er i hvert fald ikke mig. Jeg oolyser kun min dårlige oplevelse.

2025幎1月24日

KÊre Lisa,
Det du skriver ikke er korrekt, og vi synes det er tarveligt at lÊgge en sådan anmeldelse.

Vi er utrolig kede af at du fÞler at du har fået en dårlig kundeservice hos os, for vi har virkelig gjort vores allerbedste for at servicere dig som kunde.

Det er i dag 9 dage, og ikke 13 dage, siden vi har modtaget din pakke retur på vores lager.
DernÊst, så har du selv accepteret tidsrammen for refunderingen. Vi er en E-mÊrket virksomhed, så vores handelsbetingelser er godkendt iht. deres strenge reglement for beskyttelse af kunden, og i disse handelsbetingelser er vi givet maksimalt 14 dage fra du skriver at du Þnsker at returnere, til vi skal refundere dit kÞb. Det er i dag 11 dage siden du skrev at du Þnskede at returnere. Disse handelsbetingelser accepterede du, da du afgav ordren.

Men - selvom vi er indenfor den tidsramme som E-mÊrket har indskrevet i vores handelsbetingelser, så er vi bestemt ikke tilfredse med at have brugt så lÊnge på en returnering, som vi har i dette tilfÊlde. Dette skyldes at denne sag ikke er helt lige til - idet produktet er taget i brug og vi har en uoverensstemmelse med hvad producenten siger og hvad du har observeret.

Din forespÞrgsel omkring hvorvidt din Nespresso maskine er kompatibel med de genanvendelige kaffekapsler vi har i sortiment, er besvaret med stÞrste forsigtighed og med vejledning fra producenten selv. DesvÊrre oplever du problemer med kapslernes brug i din maskine, og returnerer derfor produktet. Vi selvfÞlgelig utrolig kede af at vi har vejledt dig forkert, og at du derfor må returnere produktet - og derfor betaler vi selvfÞlgelig for returneringen af produktet, så du ingen udgifter havde med returen.

Du og jeg aftaler derefter at vi lige hÞrer producenten, hvorfor kapslerne alligevel ikke passede i maskinen. Grundet weekenden og travlhed hos producenten går der desvÊrre nogle dage fÞr vi hÞrer tilbage fra dem, hvor de skriver: "The Nespresso Citiz & Milk De Longhi machine perfectly matches our refillable Waycap capsules. However, in rare cases, small tolerances in either the machine or the capsule can cause such issues".
I sådanne tilfÊlde, hvor vi fÞler at vi har vejledt forkert, så er det vigtigt for os at prÞve at forstå hvor det er gået galt. Vi tog derfor ud til en butik, som sÊlger denne maskine, som du også ejer, for at se om vi kunne genskabe problemet eller i det mindste forstå problemet. DesvÊrre kunne vi ikke genskabe problemet. På trods af dette besluttede vi at, som god kundeservice, så ville vi lade tvivlen komme kunden til gode og refundere ordren, hvilket den står til at blive i dag.

Normalt ville vi skrive at vi håber at du, på trods af din dårlige anmeldelse, måske en dag havde lyst til at handle hos os igen - men nogle gange må man måske bare acceptere at det ikke er det rigtige match.
Så i stedet håber vi at du finder en anden dejlig webshop, som du ender med at blive rigtig glad for.

Vi Þnsker dig alt det bedste.
Venligst
Økofamilien

Hej Økofamilien - Martin

Hej Økofamilien - Martin
Jeg er meget imponeret over jeres kundeservice - du ydede mig en udsÞgt service i forbindelse med en pakke der var nogle GLS/pakkeshop-forviklinger med.
Tusinde tak og god jul til dig og hele Økofamilien.
Og produkterne er rigtig fine....

2024幎12月17日

Super produkter

Gode varer med fine vÊrdier. Dog lidt trÊls at man skal klikke ting ud af kurven, fordi de prÞver at sÊlge ekstra.

2024幎11月21日

KÊre Jesper,
Tusind tak for din vÊrdifulde anmeldelse og for din feedback på dit kÞb - og tak for den efterfÞlgende snak.
Vi er rigtig kede af at din oplevelse med vores "Plant et trÊ" donation i checkout, som du oplevede havde tilfÞjet sig selv til din varekurv. Det er selvfÞlgelig ikke noget vores hjemmeside skal eller må gÞre, og noget vi tager meget seriÞst. Vi Þnsker bestemt ikke at pådutte nogen et produkt eller en donation - det skal vÊre et aktivt valg.

Du skal have tusind tak for at tage tiden til at forklare din oplevelse og de tekniske detaljer ifm. dit kÞb. Som jeg forklarede da vi talte sammen, så ville vi få vores IT hold til at teste det igennem og se om de kunne finde eller replikere fejlen. Det er desvÊrre ikke lykkedes os at fremprovokere eller replikere samme fejl, og umiddelbart vil siden kun tilfÞre "Plant et trÊ" donationen til varekurven, hvis vi aktivt tilvÊlger den.

Vi vil i den nÊste tid vÊre ekstra opmÊrksomme på om en sådan fejl skulle dukke op, ligesom vores IT også vil blive ved med at teste for fejl i kÞbsprocessen i Safari browseren. Skulle du shoppe rundt på hjemmesiden en anden gang, og opleve det samme, så tÞv endelig ikke med at tage fat i os med det samme.

Jeg håber at vores opfÞlgende snak har givet den sidste stjerne til din oplevelse.
Vi Þnsker dig en rigtig god dag. :)

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice! Selv i en reklamationssag var servicen meget imÞdekommende og hjÊlpsom. Tak for en god oplevelse.

2024幎11月14日

KÊre Makle
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner ❀ Vi er virkelig SÅ utrolig glade for at du har haft en god oplevelse, selv nÃ¥r der har vÊret en reklamation - det er det vi lever for.

Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag!

Kvalitetsprodukter og ydre emballage

Kvalitetsprodukter og ydre emballage som kan genbruges - jeg har handlet hos dem flere gange og har altid vÊret super tilfreds.

2024幎10月3日

KÊre Sacha,
Tusind tak for din sÞde anmeldelse og for de 5 stjerner ❀ Vi er virkelig glade for at hÞre at du har gode kÞbsoplevelser hos os og sÊtter stor pris på at du vil handle hos os igen og igen.

Vi Þnsker dig en rigtig dejlig dag!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。