レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har lige prÞvet white tandpasta I glas, mund virker frisk efter den men mÃ¥ske kunne vÊre uden alkohol i. Kokos fibre opvaske bÞrste og svamp, virker ikke besvarlige og nemt. Solcreme virker behageligt... もっず芋る

Mig og min familie prÞver at vÊre plastikfri og skÃ¥ne miljÞet og vores krop for farlige kemikalier. SÃ¥ det sÃ¥ dejligt at kunne shoppe hos Þkofamilien og modtage en pakke uden plastik eller noget, sÃ¥ e... もっず芋る

Jeg har kÞbt to deoer. Ben & Anna Naturlig Deodorant Papertube - Persian Lime (40 g) Naturlig deodorant stick - Sweet Summer (40g) For det fÞrste nÃ¥r man vil smÞre dem i armenhulen, h... もっず芋る

Mit kÞb var en mulepose, en rummelig skuldertaske. En vare, der kun fÞres fÃ¥ steder i Danmark. Den taske jeg modtog var Þkologisk og i stof og perfekt syet, og stoffet var neeutralt og smukt i en dÊmp... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ
  2. 寝宀家具店
  3. むンテリア デザむン店
  4. ホビヌショップ
  5. 日甚品店
  6. キッチン家具店

圓該䌁業による蚘述

Økofamilien er en lille passioneret familievirksomhed, der brÊnder for at gÞre Þkologiske og kemifrie produkter tilgÊngelige for alle. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter, der er nÞje udvalgt med fokus pÃ¥ kvalitet, materialer og ansvarlighed over for miljÞ og samfund. Hos Økofamilien Þnsker vi at inspirere og gÞre det nemt for familier og enkeltpersoner at trÊffe oplyste og kemifrie valg i hverdagen, uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med funktionalitet eller Êstetik. Vi tror pÃ¥, at smÃ¥ Êndringer i dagligdagen kan gÞre en stor forskel for fremtiden. Derfor tilbyder vi produkter inden for husholdning, personlig pleje, madopbevaring og livsstil, som hjÊlper vores kunder med at reducere deres affald, bruge fÊrre ressourcer og leve mere kemifrit. Vores produkter er ofte Þkologiske, plastikfri, genanvendelige eller produceret under ansvarlige forhold, sÃ¥ vores kunder kan handle med god samvittighed. Økofamilien arbejder ogsÃ¥ for at skabe opmÊrksomhed omkring alternativer til almindelige produkter gennem inspiration, viden og dialog. Vi vÊrdsÊtter vores kunders input og strÊber efter at tilbyde den bedste service og oplevelse – fra let navigation pÃ¥ vores hjemmeside til hurtig levering og imÞdekommende kundeservice. Vi er mere end en webshop – vi er en del af en bevÊgelse mod en mere ansvarlig fremtid. Hos Økofamilien Þnsker vi at vÊre din foretrukne partner i rejsen mod en mere bÊredygtig og kemifri livsstil. Sammen kan vi gÞre en forskel.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

201件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 16に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Varmepude

KÞbte en varmepude man skal varme i mikroovnen. Fungere rigtig godt og holder mega godt pÃ¥ varmen pga. det betrÊk der skal udover. Eneste problem er at den lugter 🥎

2026幎1月23日
自発的なレビュヌ

God service og faktisk sortiment

SkÞn butik/webshop
Jeg havde lÊnge ledt efter en madkasse jeg ved der er fri for kemi som multi allergier men Þnskede også en madkasse der netop holde tÊt og man opdele ens mad godt
Fandt Haps Nordic madkasse med fem rum hos Þkofamilien.
De sende pakken lyn hurtig og var glÊdelig overrasket hvor lÊkker den madkasse var og kommer til give mange gode madpakker i fremtiden, for den er lavet af kvalitet

2025幎12月9日

Super hurtig levering

Super hurtig levering selv midt i Black Fridays pakkekaos. De havde lige dét, jeg stod og manglede. Handler gerne hos Økofamilien igen!

2025幎11月1日

KÊre Sofie,

Tusind tak for din sÞde anmeldelse og de 5 stjerner! 💖

Det betyder sÃ¥ meget for os at hÞre at du havde en god oplevelse hos os, selv her i den meget travle tid. Vi havde kaldt Økofamilie-teamet ind til at pakke i Black Friday weekenden, sÃ¥ vi kunne fÃ¥ en masse ordre afsted hurtigt - og hvor er vi glade for at hÞre at det er vÊrdsat. Tusind tak! 🥰

Meget god kundeservice

Meget god kundeservice.

Kom til at blive for sent med at få pakken gra GLS,(min skyld), og okofamiliens kundeservice var nemt og hurtigt til at få varen sendt igen.

2025幎12月1日

KÊre Johan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐

Vi er også glade for at vi kunne hjÊlpe med at få din pakke hurtigt afsted igen - vores kunder betyder alt for os, så at få ros for vores kundeservice betyder utrolig meget for os. Tusind tak!

God og nem hjemmeside

God og nem hjemmeside med levering som aftalt uden problemer.

2025幎11月24日

KÊre Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner! ⭐

Det betyder SÅ MEGET at hÞre at hjemmesiden er god og nem at finde rundt i. Tusind tak!

Produkter med kvalitet

LÊkre produkter, nemt at handle, fine informationer og hurtig levering

2025幎11月5日

KÊre Helene,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner! ❀

Hvor er det dejligt at hÞre - for alt det du nÊvner der, det er omrÃ¥der som vi putter utrolig meget tid og energi ind i. SÃ¥ det betyder hele verden at hÞre at det er det vÊrd - og at det lÊgges mÊrke til. Tusind tak! 🥰

Martin og resten af Økofamilien🌿

SkÞnne varer der kom meget hurtigt

SkÞnne varer der kom meget hurtigt efter bestilling

2025幎11月15日

KÊre Lis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi gÞr alt vi kan for netop at fÃ¥ ordrerne afsted sÃ¥ hurtigt vi kan - sÃ¥ du kan komme til at nyde dem, sÃ¥ det er dejligt at hÞre at det lykkes, og at du fandt nogle skÞnne produkter hos os. 😊

Jeg kÞbte madkasser for 1300 kr

Jeg kÞbte madkasser for 1300 kr, og erfarede ved modtagelse at den ene havde silikone belÊgning tÊt op af maden, og det Þnsker jeg ikke til mine bÞrn. Derfor oprettede jeg en retur af den ene madkasse. GLS har ved en fejl scannet den gamle postlabel, sÃ¥ kassen kom retur til mig, og jeg mÃ¥tte endnu engang kÞbe porto og returlabel -som i alt har kostet mig 80 kr. Svaret retur fra Økofamilien var efter gentagne ubesvaret mails fra deres kundeservice, at de havde oprettet et tilgodebevis til mig istedet for at fÃ¥ pengende retur. Jeg gjorde indsigelse, og hÞrer ingenting. Da jeg igen rykker efter 3 uger uden svar fÃ¥r jeg lang forklaring om at grundet pakken har vÊret sendt frem og tilbage to gange sÃ¥ er der gÃ¥et mere end 14 dage fra levering - til trods for at jeg umiddelbart efter levering skrev til dem at jeg Þnskede at returnere.... under AL kritik og elendig kundeservice!

2025幎10月29日

KÊre Maria,

Vi er utrolig kede af at du fÞler at du har fået en dårlig kundeservice hos os, for vi har virkelig gjort vores allerbedste for at servicere dig som kunde.

Der er tydeligvis to sider af denne sag, og du udelader en hel del information, hvilket vi ikke helt synes er fair, så vi beskriver lige sagen lidt mere.

Du kÞber en madkasse hos os, der har et kemifrit platinsilikoneindlÊg i låget, som sikrer at madkassen er tÊt, hvilket egentlig er både godt beskrevet i teksten og synligt på billedet - men dette må du have overset.

Du skriver til os den 22. august at du Þnsker at returnere madkassen, hvilket vi svarer på, at det er helt fint og at vi afventer produktet retur. IfÞlge kÞbeloven, har man som kÞber så 14 dage fra at man erklÊrer sin retur, til at man skal have sendt produkterne retur.
DesvÊrre hÞrer vi intet fra dig, og modtager heller ikke nogen varer, fÞr du 2,5 uge senere skriver til os, hvor dine penge bliver af. Her forklarer vi dig at vi intet har modtaget, og heller ikke kan se at der skulle vÊre en pakke på vej til os.

Det viste sig, fandt vi ud af sammen med dig, at du havde sendt en pakke afsted til os, men glemt at fjerne den fÞrste fragtlabel, hvilket gjorde at pakken blev sendt tilbage til dig. Og det er selvfÞlgelig mega Êrgerligt, men det er desvÊrre dit ansvar som afsender, at sikre at din pakke overholder transportÞrens regler, f.eks. at en pakke kun må bÊre én fragtlabel. Dette er også rigtig godt beskrevet på vores hjemmeside, under returnering.

Sjovt nok kunne vi jo se, ud fra den tracking du sendte til os, at du havde afhentet din returpakke med din madkasse 5 dage inden at du skriver til os og spÞrger hvor dine penge bliver af. Og man kan altså ikke både beholde produktet og få pengene refunderet..

Du beslutter herefter at beholde produktet yderligere 3 uger, og sender endeligt dit produkt afsted, som vi modtager den 2. oktober, dvs. 6 uger efter at du havde skrevet at du ville returnere produktet. Derfor har du ikke overholdt returbetingelserne, og vi har derfor kun mulighed for at tilbyde dig et tilgodebevis.

Det er rigtigt at en uge efter at vi har sendt dig dit tilgodebevis, der klager du over beslutningen. Umiddelbart modtog vi aldrig denne mail, men ser den fÞrst da du rykker 2 uger senere. Vi er, som jeg også skrev til dig, utrolig kede af at vi ikke havde svaret på din fÞrste mail, men vi desvÊrre aldrig havde set den, hvilket vi kun kunne beklage rigtig meget. Efter din mail genbesÞgte vi din retursag, og gennemgik den til bunds igen, men vurderede at sagen var håndteret korrekt fÞrste gang, hvilket vi så skrev til dig.
DesvÊrre modtog vi aldrig svar fra dig på disse mails - kun en notifikation om denne anmeldelse, hvilket vi da synes er Êrgerligt.

Vi håber at du på trods af din anmeldelse har lyst til at give vores produkter en chance - evt. en af madkasserne uden silikoneindlÊg?

Vi Þnsker dig en dejlig dag, og håber at vi ser dig igen en anden gang.
Martin og resten af Økofamilien 🌿

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering

2025幎10月18日

KÊre Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi gÞr alt vi kan for netop at fÃ¥ kundernes varer afsted sÃ¥ hurtigt vi kan - sÃ¥ I kan komme til at nyde dem, sÃ¥ det er dejligt at hÞre at det lykkes, og at du fik en god oplevelse med dit kÞb hos os. 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。