レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SÃ¥ professionelle og sÞde, man fÞler sig i trygge hÊnder hele vejen igennem, fik lavet linseskift i gÃ¥r, og sidder her og lÊser og skriver uden brug af briller, de fÃ¥r den varmeste anbefaling fra mig... もっず芋る

Jeg bestilte tid til forundersÞgelse i malmÞ klinikken. Og det var en super behagelig og grundig undersÞgelse. Jeg fik sÃ¥ afvide, at mit syn var for "godt" til at fÃ¥ lavet laser , og han ikke ville a... もっず芋る

Lige fra fÞrste kontrol, til operation, til sidste kontrol var service, venlighed og professionalisme i top. At jeg ikke giver maximum skyldes, at jeg dengang selv skulle sÞrge for transporten til S... もっず芋る

Der bliver taget hÃ¥nd om dig fra fÞrste kontakt. Kompetent behandling lige fra telefonpasser, til lÊge. Jeg var aldrig i tvivl om hvad der skulle ske, og hvorfor. Det overraskede mig lidt, at ALT var... もっず芋る

䌁業情報

1. 県科センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

PÃ¥ VÃ¥rda ØjenKlinik er vi eksperter i Þjenoperation, laseroperation og Þvrig Þjenkirugi. De fleste synsfejl kan afhjÊlpes med Þjenoperation - enkelt, hurtigt og smertefrit. Og ville det ikke vÊre skÞnt at slippe for briller og kontaktlinser?

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

24件のレビュヌ

Så professionelle og sÞde

Så professionelle og sÞde, man fÞler sig i trygge hÊnder hele vejen igennem, fik lavet linseskift i går, og sidder her og lÊser og skriver uden brug af briller, de får den varmeste anbefaling fra mig, er så glad for jeg valgte at kÞre til MalmÞ og få det lavet. 10000000000 stjerner fra mig :-)

2024幎11月22日
自発的なレビュヌ

Meget professionel og tryg behandling

Meget professionel og tryg behandling. Fik i MalmÞ opereret trifocale linser ind for 3 uger siden Jeg har ikke på noget tidspunkt haft ondt og jeg ser bedre end jeg havde turde håbe på. Jeg har aldrig set så godt på afstand fÞr, både dag og nat. SkÊrm- og lÊsesyn er også tip top. Jeg skal bruge lidt mere lys, når jeg lÊser, men det var jeg helt forberedt på. Mine varmeste anbefalinger her fra.

2021幎11月12日

Linse skifte

Linse skifte

Jeg havde lÊste om opperationen på nettet flere gange men synes det var lige i overkanten ved de danske kliniker men da jeg stÞdte på den svenske klinik med forundersÞgelse på Frederiksberg var jeg ikke i tvivl om det var nu det skulle gennem fÞres.
nu er det mere end to uger siden og jeg ser bedre og bedre dag for dag.
var til syns prÞve i dag og min syn var +0,25 så det må man sige er hen af perfekt syn!
Der er stadig lidt skygger og reflexer men jeg regner med det forsvinder inden nÊste undersÞgelse i september.
SÃ¥ jeg kan bestemt anbefale klinikken og bare springe ud i det.

2021幎5月21日

Super fin behandling

Super fin behandling

Var i MalmÞ for at få en undersÞgelse og opmåling til linseudskiftning.
Morten var meget grundig, men anbefalede mig til sidst til at vente da han mente at jeg stadig havde bedre fleksibilitet i min naturlige linse, trods min 47Ã¥r.

Super venlig og tryg behandling. Jeg kommer tilbage om et par år når jeg er blevet "moden" 👍

2021幎2月1日

Full HD oplevelse

Det er nu 4 måneder siden jeg fik foretaget en No-cut operation og jeg er helt fantastisk glad for resultatet. Jeg er 25 år og havde -4 og -4,25 på mine Þjne. Inden operationen skyldtes min stÞrste bekymring smerten forbundet med den, men jeg er blevet positivt overrasket over, at jeg på intet tidspunkt har haft ondt. Operationen tager omkring 30 sekunder på hvert Þje og det vÊrste ved den, var ugen efter, hvor Þjnene vÊsker og heler. Jeg havde lukkede Þjne i to dages tid og kunne ikke gÞre ret meget andet end at lytte til lydbÞger og musik. Jeg kunne se nok efter operationen til selv at komme hjem med toget. Jeg oplevede stÊrk lysfÞlsomhed direkte efter operationen, men som aftog over de efterfÞlgende to uger.

Det eneste minus ved oplevelsen, var at klinikken giver én en pose med salve og Þjendråber og forklarer at man kommer til at skulle bruge mere (hvilket man gÞr), men selv må kÞbe det. Til prisen burde de selv kunne bruge de ekstra 100-200 kr. og give sine kunder prikken over i'et i service.

Jeg kan varmt anbefale operationen til enhver med nedsat syn. Det var klart pengene vÊrd og er tjent hjem på de udgifter til briller og kontaktlinser jeg ellers ville have haft over årene. Jeg giver fem stjerner for krystalklart syn.

2017幎1月31日

Super god konsultation

Jeg bestilte tid til forundersÞgelse i malmÞ klinikken. Og det var en super behagelig og grundig undersÞgelse. Jeg fik så afvide, at mit syn var for "godt" til at få lavet laser , og han ikke ville anbefale det til mig, da jeg nok ikke ville mÊrke den store forskel.
Var utrolig glad for hans Êrlighed, og han ikke bare var ude på at tjene penge.

2016幎11月17日
自発的なレビュヌ

Jeg vÊrdsÊtter super syn hver eneste dag!

Det er nu nogle år siden at jeg fik lavet en LASEK behandling. Super professionel behandling både her i KÞbenhavn, hvor undersÞgelserne foregik, og selve operationen i MalmÞ. Kan varmt anbefales.
Stort set hver eneste dag glÊder jeg mig over, hvor godt jeg ser. FÞr brugte jeg kontaktlinser og syntes jeg så godt, men det er bare så meget bedre nu!!

2013幎3月17日

TOP KLASSE

Fra fÞrste samtale til laserbehandling til sidste tjek, har det hele vejen igenne vÊret behagelig og top professionel behandling. De problemer og mangler flere oplever at have med andre klinikker (som man har hÞrt om bl.a. via pressen) har jeg ikke stÞdt på.
Behandlingen var i top, betjeningen fra receptionisterne i DK og Sverige var i top. Jeg har fÞlt mig godt behandlet fra fÞrste fÊrd.
Og hvor er det skÞnt at kunne vÊre fri for briller og linser :o)

2012幎6月28日

Alt var perfekt

At jeg ikke giver maximum skyldes, at jeg dengang selv skulle sÞrge for transporten til Sverige og retur. Men det trÊkker ikke meget ned, da jeg havde en hyggelig tur med familien.

2012幎6月26日

Vil ikke fortryde det

Fra den fÞrste dag jeg ringede ind for at forhÞre mig blev jeg behandlet fantastisk...
Lige meget hvor meget jeg spurgte fik jeg altid et svar der var til at forstå..
Efter operationen blev der virkelig holdt styr og hjulpet så det fik mig til at fÞle mig tryg..
I dag 3 år efter har jeg ingen problemer og har ikke fortrudt det..
Vil til enhver tid anbefale VÃ¥rda....

2012幎6月24日
自発的なレビュヌ

De bedste penge jeg har brugt på mig selv

Jeg fik foretaget LASEK for snart 3 år siden efter at have brugt kontaktlinser i mange år, og jeg har ikke fortrudt det eet sekund. TvÊrtimod Êrgrer jeg mig over at jeg ikke gjorde det noget fÞr. Både ved forundersÞgelse i KÞbenhavn, under selve operationen (i MalmÞ) og til kontrollerne bagefter i KÞbenhavn fÞlte jeg mig i trygge hÊnder, og personalet var venligt og professionelt. Jeg er ikke helt ung, og i samråd med ÞjenlÊgerne fik jeg indbygget en lÊsebrille (+0.5) i mit ene Þje. Selve operationen var 'piece of cake', og dagene derefter, hvor jeg helst havde lukkede Þjne, hÞrte jeg lydbÞger - og sov og sov og sov. Synet blev fÞrst normalt efter nogle uger, og i den tid var jeg selvfÞlgelig lidt nervÞs, men jeg snakkede med personalet på Vårda som beroligede mig, og alt var da også helt normalt. De mange måneder med solbriller gik hurtigt; det blev hurtigt en vane, og jeg er stadig flittig solbrille-bruger. I dag er det en selvfÞlge for mig at have normalt syn, og jeg nyder at jeg i modsÊtning til de fleste at mine jÊvnaldrende, endnu ikke har brug for lÊsebriller.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Vårda Øjenklinik.

自発的なレビュヌ

Alle der overvejer det - gÞr det!

Februar 2009 - efter forundersÞgelser i Bredgade er dagen for operationen kommet. Alle er venlige og rolige i MalmÞ, det har jeg brug for. Selvom at jeg er overbevist om, at det er den rigtige beslutning, er jeg stadig lidt nervÞs, mens jeg venter på at blive opereret. Da jeg fÞrst ligger under laseren er nervÞsiteten aflÞst af et kÊmpe fokus på at ligge stille med hovedet. Efter 7 min på briksen bliver jeg bedt om at sÊtte mig op. "Kan du se mig" - spÞrger lÊgen.
Jo tak det kunne jeg.

De efterfÞlgende dage skiftede mit syn meget, 4 timer mellem 2. og 3. dag sved mine Þjne vÊrre, end hvad der kan beskrives, men det var det vÊrd!!!
Den fÞrste morgen jeg vågnede uden linser i og kunne se alt klart - både nÊr og fjernt - var en utrolig stÊrk oplevelse, der stadig sidder i mig.
Jeg har ingen problemer haft og alle har vÊret Êrlige og hjÊlpsomme i processen. Jeg er gået fra -4.00 til 0.00. Det har givet mig et nyt liv og en frihed, som alle bÞr give sig selv. Jeg var 29 år og havde haft stabilt syn i 5 år, da jeg blev opereret.

Stor tilfredshed

Beslutningen:
FÞrste gang jeg tÊnkte på at få lavet en laseroperation fandt jeg ud af at der var nogle krav jeg ikke opfyldte. Mit syn var stabilt. Jeg havde -4,5 og -4,75 plus bygningsfejl så uden linser eller briller var jeg nÊrmest blind. Jeg var bare ikke gammel nok.
Da jeg endelig blev 18 Ã¥r tog det mig over et Ã¥r at tage beslutningen. Jeg ved ikke hvorfor det var sÃ¥ svÊrt men nok mest fordi jeg var bange for at noget kunne gÃ¥ galt. Jeg er ung og aktiv. En synsnedsÊttelse vÊrre end den jeg havde i forvejen ville vÊre en ”katastrofe” for resten af mit liv.
Jeg kiggede pÃ¥ de forskellige muligheder pÃ¥ Internettet men fÞrst da jeg mÞdte en pÃ¥ min alder, der havde fÃ¥et lavet en tilsvarende operation gennem ”godtsyn” hjalp det pÃ¥ min beslutning og jeg tÊnkte at en forundersÞgelse er fÞrste skridt pÃ¥ vejen. Den var gratis og uforpligtigende hvilket gjorde det lettere at sende e-mailen og fÃ¥ en dato.

ForundersÞgelsen
Der var intet farligt ved forundersÞgelsen. Blot en del apparater, der kiggede på mine Þjne. FÞrste apparat var den med den lille båd på vandet, der bliver skarp og slÞret hele tiden. Derefter var det et apparat med en masse orange ringe i spiral, der kÞre ind og ud. Herefter den almindelige syns-kontrol-stol med styrke måling og forstÞrrelseskikkert. Til sidst skulle hornhinde tykkelsen måles med en måler der bippede en hel masse gange og forsigtigt rÞrte ved selve Þjet. Efter fÞrste gennemgang fik jeg en pupiludvidende dråbe så jeg fik pupiller så store, at man nÊrmest ikke kunne se min blå Þjenfarve (tog 3 dage fÞr de var normale igen!) og herefter målinger med de fÞrste apparater igen (for at se hvordan pupillerne vil reagerer/ hvor hurtigt de trÊkker sig sammen igen/ noget med mÞrkekontrasten)
Efter undersÞgelsen var jeg meget i tvivl og valgte selv efter nogle dage, at kontakte godtsyn og få en operationsdato. I vente tiden mellem undersÞgelsen og operationen skiftede jeg meget mellem at ville og ikke ville. Jeg lavede en plus og minus liste og efter at have snakket om det med alle besluttede jeg at gennemfÞre det.

Operationsdagen – Tirsdag d. 11. marts 2008
Dagen var kommet og togbilletten fra Odense til Malmö var bestilt. Jeg havde min kÊreste med og turen derover gik hurtigt.
Da jeg ankom til adressen var min fÞrste tanke ”det kan da ikke vÊre her” men da jeg kom indenfor pÃ¥ klinikken var der rigtig pÊnt og hyggeligt.
Receptionisten Lena bÞd os velkommen og tog mig med ind for at dryppe med de fÞrste bedÞvende dråber.
Herefter var der en œ times ventetid hvor Lena bad om at se mine papirer, så jeg fandt email- bekrÊftelsen fra Godt Syn frem men noget manglede. Jeg havde ikke fået udleveret nogen sort mappe med girokort som hun sagde jeg skulle og panikken begyndte at brede sig. Heldigvis fik jeg lov at fortsÊtte og lovede selvfÞlgelig at betale lige så snart jeg kom hjem.
Efter 30 min. tjekkede kirurgen op på oplysningen fra forundersÞgelsen og jeg var klar til at komme ind på operationsstuen.
Jeg fik sko-sutter og hår-samler på og kom ind og ligge på en behagelig briks i et kÞligt rum, hvor en assistent dryppede mig 2 gange i Þjnene med bedÞvelse. Samme som til forundersÞgelse men det sveg kun 1. gang.
Nu var tiden inde og kirurgen kom og satte en tang på mit Þjenlåg og tÞrrede Þjet med alkohol mens jeg blev instrueret i at kigge på det grÞnne blinkende lys oppe i maskinen. Laseren begyndte mens jeg kun kunne hÞre en knitrende lyd og lugte en lidt brÊndt lugt. Max 2. min efter var det tur til venstre Þje hvor kirurgen spildte lidt alkohol ved siden af det bedÞvede Þje så et sveg rigtig meget og jeg helst ville hoppe ned og sige tak for denne gang men det var blot tanker og jeg fik også det andet Þje lavet.
Det var overstået på 5 min og jeg kunne faktisk se noget lige med det samme, virkelig overraskende. Jeg blev fÞrt ind i et mÞrkt hvilerum med liggemÞbler og få tÊndte fyrfadslys. Efter 10 min alene hvor Þjnene vÊnnede sig til mÞrket og slappede af kom Lena og min kÊreste ind så hun kunne forklare os hvor tit og med hvad jeg skulle dryppe i Þjnene.
Vi kunne nu tage hjem, så solbrillerne kom på og så gik turen helt fint tilbage til Odense. (De andre folk i toget kigge dog lidt mÊrkeligt på mig fordi hver 10. min ringede min telefon og det var tid til at dryppe Þjnene igen!)

De fÞrste 14 dage efter
De fÞrste par dage gik fint. Dryppede lÞs og sov en masse. Øjnene havde det fint og synet svingede en lille smule men ikke mere end at jeg kunne stÃ¥ i kÞkkenet og bage en kage dagen efter operationen (dog var persienner lukket til og solbrillerne pÃ¥!).
Om aftenen på 2. dagen (onsdag) havde jeg besluttet at rejse til fÞdselsdag på Bornholm. Jeg tog toget til KÞge og natfÊrgen i kahyt uden store problemer. FÞdselsdagen (torsdag) gik stille og roligt med masser af gÊster til receptionen hvor jeg sov en imellem.
Fredag/lÞrdag (4./5. dagen) skete der det, der ikke måtte ske. Under en lur var jeg ved et uheld kommet til at gnide mig i Þjet og jeg vågnede med mange smerter i venstre Þje. Jeg prÞvede alt, artelac, smertestillende pille og bedÞvende dråber men intet hjalp. Jeg prÞvede at sove det vÊk men smerter var der lige så snart jeg vågnede. Jeg kunne ikke rejse hjem om lÞrdage som planlagt og udskÞd det til mandag formiddag med flyveren. I lufthavnen ringede jeg til godtsyn og det lykkes mig efter en masse ynk, at få presset mig ind til en tid på klinikken samme formiddag.
På klinikken i bredgade, ventede jeg 3. kvarters tid til de havde plads til at se på mig.
ӯjenlÊgen” prÞvede at kigge pÃ¥ Þjet men det lÞb bare i vand og gjorde sÃ¥ ondt at han mÃ¥tte bedÞve det med de kraftigste drÃ¥ber. Endelig forsvandt smerten lidt og han kunne kigge pÃ¥ Þjet. Jeg havde fÃ¥et lavet en lille rift Þverst i venstre Þje sÃ¥ i stedet for at begynde pÃ¥ de nye ÞjendrÃ¥ber som planlagt skulle jeg fortsÊtte med antibiotika plus 5 gange dagligt med en helende klistret creme ind til tuben var tom (og jeg synes der var alt for meget i!).
Det tog en uge med masser klistercreme, sÞvn, og smerter at komme over riften. I den uge tÊnkte jeg et par gange, at de her smerter ikke var det hele vÊrd men jeg holdt ud (kunne ikke rigtig gÞre andet).
En uge forsinket kunne jeg så begynde på de sidste helende Þjendråber og var tilbage i den almindelige proces. Det gik fremad for hver dag og synet var nÊsten skarpt konstant. Jeg kunne se nedtonet tv og computer og Þjnene lÞb nÊsten ikke i vand lÊngere men de var stadig trÊtte om aftenen så det var tidligt i seng.
14 dage efter operationen var jeg så igen klar til at arbejde en smule

1. mdr. efter - 1. kontrol
FÞrste kontrol pÃ¥ bredgade vidste at helingsprocessen gÃ¥r rigtig fint – prÊcis som den skal. Mit syn er ogsÃ¥ nÊsten perfekt. Jeg er blevet en lille smule langsynet i stedet for men det kan sagtens nÃ¥ at fortage sig og det er ikke noget jeg ligger mÊrke til.

2. mdr. efter - 2. kontrol
Anden kontrol viste det samme og tog kun 5 min. ligesom den fÞrste (fÞltes lidt som spild af tid når jeg tog helt fra Odense til KBH).

EfterfÞlgende:
I dag er det nÊsten 5 mdr. siden og mit nye syn fungere rigtig godt og har gjort min aktive hverdag med sport specielt vandsport meget lettere. Det fÞles som om det er flere år siden jeg stod op om morgenen og puttede linser. Jeg er rigtig glad for at jeg fik det gjort og trods mit uheld i starten fortryder jeg ikke at jeg fik det gjort.
23-6-2012: Nu 4 år siden og mit syn er stadig helt perfekt - ingen problemer så jeg kan kun anbefale vårda Þjenklinik - Held og lykke :)

Helt fint

Helt fint, har fuld syn på mit Þje.. Dog lÞb jeg ind i en ÞjenbetÊndelse ca. 1 måned efter operationen. Mit Þje som jeg blev opereret på synes jeg er blevet lidt mere fÞlsomt end tidligere... Men ellers alt i alt en fin oplevelse!

Super kompetente!

Efter min forundersÞgelse hos Vårda Þjenklinik var jeg ikke et Þjeblik i tvivl! Den personlige behandling jeg fik var mere end jeg havde forventet. Ikke en eneste gang under undersÞgelsen og samtalen blev jeg forsÞgt overtalt til at tage denne operation.
Jeg fik fremlagt fordele og ulemper uden jeg skulle trÊkke ulemperne ud af dem. En meget saglig og professionel vejledning ud fra hvad der ville vÊre bedst for mine Þjne.
En NoCut operation er ikke bare en dans på roser. Selve operationen er en smal sag. Den er hurtigt overstået og så godt som smerte fri. Men når bedÞvelsen har lagt sig begynder 2-3 dage hvor man har det bedst i et mÞrkt rum og med lukkede Þjne. Derefter gik det stille og roligt fremad. Jeg har ikke haft nogen komplikationer efter operationen og vil til enhver tid anbefale andre at bruge Vårda Þjenklinik hvis de vil vÊre linse/brille fri!
Ud over den gode behandling og resultat de leverer så var det også det billigste sted jeg havde fundet på det tidspunkt.
Har kun rosende ord at sige om Vårda Þjenklinik og deres NoCut operation.

自発的なレビュヌ

Fantastisk både fÞr og efter

Da jeg skrev en mail om muligheden for at få en Þjnoperation var de meget hurtige til at svare. Det var intet problem at jeg bode i Aalborg, de gjorde dog opmÊrksom på at der ville komme nogle kontrol tjek jeg skulle til fÞr og efter opperationen. I hele forlÞbet har jeg fÞlt mig tryk, og har jeg ringet og spurgt om noget svare de altid venligt. De foreslog også deres afdelling i gÞteborg istedet for malmÞ da det ville ligge tÊttere på, valgt dog MalmÞ da jeg har familie i KÞbenhavn. Mit syns forlÞb gik som de lovede og kan varm anbefale dem til andre,

自発的なレビュヌ

Havde svÊrt ved at tro mine egne Þjne...

Det er bare det bedste jeg nogen sinde har brugt penge på, min stÞrste Êrgelse er bare at jeg ikke har gjort det noget fÞr, jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, og tilmed er det utrolig venlige og dygtige medarbejder de har, man fÞler sig tryg og hjertelig velkommen både fÞr, under og efter behandlingen.
Mvh Klaus

自発的なレビュヌ

Den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv!

Jeg fik får 1œ år siden en laseroperation hos Vårda, og har aldrig fortrudt det. Det er den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv.
Kompetente personer hele vejen rundt og jeg var på intet tidspunkt bange for hvad der skulle ske.
Kan varmt anbefale klinikken til de som går med overvejelsen omkring at få lavet sådan en operation.

2012幎2月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。