レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen week onze salontafel mogen ontvangen. Er werd rekening gehouden met 4 weken levertijd. 4 dagen later kregen wij een mail dat we toevallig al op de route vielen en onze tafel al konden verwa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Klantenservice een dikke nul. Bereikbaarheid min nul. Nergens op de webshop staat een bedrag van 79 euro die je zou moeten betalen als je iets retourneert. Als je niet tevreden bent en graag wilt re... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Klantenservice een dikke nul.

Klantenservice een dikke nul.
Bereikbaarheid min nul.
Nergens op de webshop staat een bedrag van 79 euro die je zou moeten betalen als je iets retourneert. Als je niet tevreden bent en graag wilt retourneren, moet je de retourzending zelf betalen en dat bedrag is 79 euro. Ik zou niemand maar dan ook niemand ooit aanraden om hier wat te kopen!

2026幎5月19日

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Bij Old Inn Wonen kunnen producten gewoon gratis geretourneerd worden binnen 30 dagen, mits deze schadevrij zijn en in de originele verpakking zitten. Alleen wanneer klanten na levering op een later moment willen ruilen of opnieuw transport wensen, rekenen wij hiervoor transportkosten van €79,- vanwege het grote meubeltransport.

Wij vinden het vervelend dat hierover onduidelijkheid is ontstaan en kijken graag met u mee naar uw situatie. Daarnaast zijn wij bereikbaar via e-mail en WhatsApp/app voor vragen of hulp.

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen met uw ordernummer zodat wij dit netjes samen kunnen oplossen.

Old Inn Wonen

5぀星のうち5の評䟡

Mijn eettafel werd eerder bezorgd dan

Mijn eettafel werd eerder bezorgd dan de aangegeven tijd.
De bezorgers waren netjes optijd. Goed contact voordat de levering plaats zou vinden.

2026幎5月5日

oldinn.nl からの回答

Bedankt voor uw mooie review Cansu!

Wat fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat het contact vooraf duidelijk was. Wij proberen klanten altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de route en levering.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe eettafel en bedanken u alvast voor uw bestelling bij Old Inn Wonen!

Old Inn Wonen

5぀星のうち5の評䟡

Een mooie salon tafel gekocht bij

Een mooie salon tafel gekocht bij jullie en een snelle levering.
De tafel was zeer goed verpakt.
Wij zijn er super blij mee.

Bedankt voor de mooie review Carla 😊

Wat fijn om te horen dat u blij bent met de salontafel en de snelle levering. Ook goed om te lezen dat alles netjes verpakt is aangekomen.

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

Mooie stoel
Fijne communicatie met het bestellen/afleveren, tevreden

Bedankt voor uw mooie review Monique 😊

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering, de communicatie en natuurlijk de stoel zelf!

Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor het vertrouwen in Old Inn Wonen.

Snel geleverd

Snel geleverd 10 min van te voren gebeld dat ze kwamen top

Bedankt voor uw mooie review Tim 😊

Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat het belletje vooraf als prettig is ervaren!

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en bedanken u voor het vertrouwen in Old Inn Wonen.

5぀星のうち5の評䟡

Salontafel voor mooie prijs en snelle levering

Afgelopen week onze salontafel mogen ontvangen. Er werd rekening gehouden met 4 weken levertijd. 4 dagen later kregen wij een mail dat we toevallig al op de route vielen en onze tafel al konden verwachten!
We zijn lang zoekende geweest en liepen bij velen tegen enorme levertijden en hoge prijzen aan, nu de exacte tafel die we wilde gevonden voor een super nette prijs en snelle levering! Uiterst tevreden over Old Inn Wonen, zeker een aanrader.

2026幎5月14日

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review Joey 😊

Wat leuk om te lezen dat jullie precies de tafel hebben gevonden waar jullie naar zochten én dat we deze zelfs sneller konden leveren dan verwacht!

Wij proberen altijd slim mee te plannen op bestaande routes zodat klanten soms eerder geleverd kunnen krijgen dan de aangegeven levertijd 😊

Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe salontafel en bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling aan Old Inn Wonen!

Op 26 maart 2026 heb ik contact

Op 26 maart 2026 heb ik contact opgenomen met Old Inn Wonen omdat bij mijn bestelling van de Eetkamertafel Rome Ovaal 240 cm de schroeven ontbraken. Hierdoor kon ik het tafelblad niet aan de tafelpoot bevestigen.

Het bleek dat de tafelpoot en het tafelblad niet bij elkaar passen. De bevestigingspunten (“oren” van het onderstel) komen niet overeen met de gaten in het tafelblad. De tafelpoot is kleiner dan het tafelblad. Dit heb ik direct aan het bedrijf gemeld.

Op 11 april 2026 kreeg ik van Old Inn Wonen alleen losse schroeven toegestuurd. Daarbij werd verwacht dat ik zelf aanpassingen zou doen en nieuwe gaten zou boren. Dit heb ik geweigerd, omdat ik geen schade wil veroorzaken aan een nieuw product en dit gevolgen kan hebben voor de garantie.

Op 12 april 2026 heb ik opnieuw contact opgenomen en duidelijk aangegeven dat:

* de tafel niet gemonteerd kan worden omdat de onderdelen niet bij elkaar passen;
* ik geen gaten ga boren in een nieuwe tafel;
* ik nog steeds wacht op het vervangende onderdeel (“klikker”) van het Tv meubel Rino 200 cm.

Op 23 april 2026 gaf Old Inn Wonen uiteindelijk toe dat er een fout was gemaakt met de montageset en dat ik niet de juiste bevestigingsmaterialen had ontvangen. Zij beloofden nieuwe onderdelen op te sturen.

Later hebben zij alsnog bouten toegestuurd, maar deze konden niet worden bevestigd omdat de gaten niet overeenkomen. Het probleem wordt genegeerd en er wordt gedaan alsof er geen sprake is van een duidelijk technisch defect.

Inmiddels zijn we bijna twee maanden verder en het probleem is nog steeds niet opgelost. Ik heb thuis een tafelblad dat niet op het onderstel past en daardoor volledig onbruikbaar is.

Zeer teleurstellende ervaring en slechte service.

Beste Grytsenko,

Bedankt voor uw bericht.

Onze collega heeft vandaag telefonisch contact met u gehad over deze situatie. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is verlopen en excuses voor het ongemak.

Wij sturen een chauffeur/service langs om dit netjes voor u op te lossen zodat de tafel correct gemonteerd kan worden.

Bedankt voor uw geduld en begrip. Wij gaan ervoor zorgen dat dit correct wordt afgehandeld.

Heel tevreden

Heel tevreden! Fijne kortingen op de site, het bestelproces ging gemakkelijk en de bezorging was ontzettend snel en betrouwbaar. Met de tafel zelf zijn we ook heel blij; die ziet er precies zo uit als op de foto.

Bedankt voor uw mooie review Karen 😊

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het bestelproces, de snelle levering én natuurlijk de tafel zelf!

Wij doen ons best om mooie kwaliteit voor scherpe prijzen aan te bieden en het is geweldig om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe tafel en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

Ideale tafel gevonden

In mijn zoektocht naar de ideale eettafel bij de site van Oldinn uitgekomen. Bestelling verliep soepel net als de bezorging en de communicatie daarover. De tafel zelf is echt fantastisch. Een aanrader om hier je meubels te bestellen, want ze zijn van zeer goede kwaliteit, worden zorgvuldig verpakt en verstuurd.

2026幎5月16日

Bedankt voor uw prachtige review 😊

Wat leuk om te horen dat u bij Old Inn Wonen de ideale eettafel heeft gevonden! Fijn dat zowel het bestelproces, de communicatie als de bezorging soepel zijn verlopen.

Daarnaast geweldig om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de zorg waarmee alles verpakt en geleverd is.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tafel en bedanken u hartelijk voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Service is top

Service is top, er was een deurklem afgebroken door ons eigen toedoen, maar zij hebben er gratis een opgestuurd. De salontafel, eetkamertafel en dressoir bevallen heel erg goed en staan 👌🏻
Een dikke aanrader!!

2026幎5月16日

Bedankt voor uw geweldige review Roland 😊

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over zowel de service als de meubels! Natuurlijk helpen wij graag mee wanneer er iets gebeurt 😊

Super leuk om te lezen dat de salontafel, eettafel en het dressoir zo mooi staan bij jullie 👌🏻

Heel veel plezier gewenst met jullie meubels en bedankt voor het vertrouwen en de aanrader!

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, prima e mail contact, ook de levering is perfect, een half uurtje van tevoren wordt je gebeld dat ze de meubels komen brengen en je kan ze prima volgen via track and trace. Goed en duidelijk alles uitgelegd via de e mail hoe ze werken. De tafel is perfect en staat prachtig. #aanrader ✅

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review Joyce 😊

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service, het e-mailcontact én de levering. We proberen alles zo duidelijk mogelijk te communiceren zodat klanten precies weten waar ze aan toe zijn 😊

Daarnaast geweldig om te lezen dat de tafel perfect staat en helemaal naar wens is!

Heel veel plezier gewenst met uw aankoop en bedankt voor het vertrouwen én de aanrader ✅

8 Months Later — Still Missing Parts, Damaged Furniture & Nothing But Lies

Terrible experience.
I ordered 3 pieces of furniture in September and was told everything would arrive in November. Of course, time kept passing and every single time there was the same excuse and the same lies — that they hadn’t received this, or they were still waiting for that.

On top of that, communication is absolutely awful. They ignore messages and leave them on seen for days. After extremely frustrating communication, I finally received part of the order in January, while the third item arrived even later. Now it is May, and the table arrived damaged. We contacted them immediately, but again the communication was terrible and it was just lie after lie.

It has now been 8 months since our order and we STILL do not have everything we paid for because the damaged part has never been replaced.

I also want to point out that their website offers a “pay when delivery arrives” option, which is completely FALSE. They will still ask you to pay in advance afterwards, even if you selected that option.

I absolutely do NOT recommend ordering from this website!!!

2025幎9月19日
5぀星のうち5の評䟡

Fijn bedrijf met mooie betaalbare spullen

Goede communicatie via whatsapp bij vragen, goede levering chauffeur en laat netjes met 3 mails en 1 belletje net van tevoren weten wanneer ze komen bezorgen. Mooie prijs kwaliteit verhouding. Ben blij met mijn tafels ❀

Bedankt voor uw mooie review Elvira 😊

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de communicatie, de levering én natuurlijk de tafels zelf ❀

Wij proberen klanten altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden rondom de levering, dus super leuk dat dit zo positief is ervaren.

Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe tafels en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

5 april bestelling gedaan voor een

5 april bestelling gedaan voor een nieuwe eettafel, netjes geleverd. Maar bij uitpakken bleken de schroeven te missen. Er zouden schroeven opgestuurd worden, deze nooit ontvangen, zouden kwijtgeraakt zijn bij je post. Na whatsapp contact werd er verteld dat ze nieuwe schroeven zouden opsturen. Deze heb ik tot op heden niet ontvangen. 29 april retour aangevraagd, en die eettafel staat nog steeds in doos in mn woning. (Al 6 weken!!)Meerdere malen gemaild wanneer het wordt opgehaald, ik moet maar afwachten want ze zijn afhankelijk van welke regio de transporteur rijdt.. of ik nog even geduld wil hebben, die is aardig op kan ik je vertellen!
Update 19-5: schroeven geleverd, maar nog steeds staat de tafel in de doos in mn huis. Nog niks vernomen over wanneer ze het komen ophalen. Vandaag zouden ze telefonisch contact opnemen, niet gebeurd

2026幎4月5日

Beste Peeters,

Bedankt voor uw review.

Wij begrijpen heel goed dat deze situatie erg vervelend is geweest en excuses voor het ongemak en de vertraging.

De ontbrekende onderdelen zijn inmiddels vanuit ons opnieuw verstuurd. Daarnaast zal onze collega u morgen nog even telefonisch benaderen om samen te controleren of inmiddels alles naar wens is en correct is opgelost.

Bedankt voor uw geduld en begrip.

Wat een fijn bedrijf!

Wat een fijn bedrijf! Naast de goede en snelle service valt vooral de hoge kwaliteit van de producten op. Onze nieuwe tafel voelt zeer robuust aan en heeft een prachtig design. Het contact met Oldinn verliep heel soepel; je merkt aan alles dat klantvriendelijkheid hier hoog in het vaandel staat. Een prachtige, stijlvolle tafel die perfect past bij wat we zochten!

2026幎5月13日

Bedankt voor uw prachtige review 😊

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over zowel de kwaliteit van de tafel als onze service. Wij vinden het erg belangrijk dat klanten zich goed geholpen voelen, dus het is super fijn om te horen dat dit ook zo is ervaren.

Daarnaast fantastisch dat de tafel perfect aansluit bij wat jullie zochten en dat het robuuste ontwerp zo in de smaak valt!

Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe tafel en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen.

5぀星のうち5の評䟡

Blij met onze nieuwe tafel

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe tafel, én met de service van Oldinn. Het proces van het bestellen tot de levering verliep soepel en snel en Oldinn hield ons steeds op de hoogte van de bestelstatus. Dat was erg prettig. De markante tafel staat prachtig in ons interieur, bovendien voelt deze stevig en degelijk aan. Kortom; wij zijn zeer tevreden klanten!

2026幎5月4日

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review Jeroen 😊

Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe tafel én de service van Old Inn Wonen!

Fijn dat het gehele proces van bestellen tot levering soepel is verlopen en dat de updates over de bestelstatus als prettig zijn ervaren. Daarnaast super leuk om te lezen dat de tafel zo mooi in jullie interieur staat en ook stevig en degelijk aanvoelt.

Heel veel plezier gewenst met jullie prachtige tafel en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goeie communicatie en mooie stoelen

Snelle levering, goeie communicatie per mail. Zes eetkamerstoelen besteld, deze waren goed verpakt en het onderstel was gemakkelijk onder te zitting te monteren. Ik ben zeer tevreden.

Bedankt voor uw mooie review Arjenne 😊

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de communicatie én natuurlijk de eetkamerstoelen!

Goed om te lezen dat alles netjes verpakt was en de montage gemakkelijk verliep 😊

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe stoelen en bedanken u voor het vertrouwen in Old Inn Wonen.

5぀星のうち4の評䟡

Heel blij met mijn eettafel en salontafel

Heel blij met mijn eettafel en salontafel. Het heeft wel 5 maanden opzich laten wachten helaas, maar toch ben ik tevreden met mijn eettafel. Salontafel heb ik vandaag ontvangen is helaas wel onstabiel, maar wel heel mooi!

Bedankt voor uw review Eda 😊

Wat fijn om te horen dat u blij bent met uw eettafel en salontafel en bedankt voor uw geduld tijdens de langere levertijd.

Wel vervelend om te lezen dat de salontafel momenteel wat onstabiel aanvoelt. Onder onze tafels zitten verstelbare steldoppen zodat u deze thuis stabiel kunt afstellen, ook op een ongelijke vloer 😊

Mocht het hiermee niet lukken, stuur dan gerust even een e-mail naar [info@oldinn.nl](mailto:info@oldinn.nl) met uw ordernummer en eventueel een foto/video. Dan kijken wij uiteraard graag met u mee.

Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe meubels en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

5぀星のうち4の評䟡

Mooi product, goede prijs.

Wij hadden bij vrienden een mooie ronde tafel gezien die bij Oldinn gekocht was. Zij hadden een supersnelle levering, omdat de tafel op voorraad was en ook nog voor een mooie prijs. Dus wij gingen ook snel over tot bestelling en verwachtten de tafel ook snel. Toen bleek de tafel er wat langer over te gaan doen, deze moest nog verscheept worden vanuit het land van herkomst. We hebben er even op moeten wachten, maar uiteindelijk na een kleine 12 weken werd de tafel netjes geleverd. De verpakking was zeer degelijk en het tafelblad was volledig en dik ingepakt met stevig schuim. Met de bijgeleverde toolkit en schroeven, was het installeren zo gepiept. We hebben wel een paar keer contact gezocht met Oldinn en kregen elke keer vrij snel een gepast antwoord over de leverstatus. Tussentijdse updates zouden wel hebben bijgedragen aan een nog betere ervaring, maar al met al zijn wij tevreden over de aankoop, de communicatie en ook het product zelf, zeker voor de prijs die wij ervoor hebben betaald.

2026幎5月4日

Wat een prachtige en eerlijke review, bedankt Jos 😊

Fijn om te horen dat jullie uiteindelijk zo tevreden zijn met de tafel, de kwaliteit én onze service. Wij begrijpen heel goed dat wachten soms lastig is bij producten die nog onderweg zijn vanuit het land van herkomst, daarom waarderen we jullie geduld enorm.

Ook bedankt voor de mooie feedback over de communicatie en verpakking daar besteden wij veel aandacht aan 😊
En jullie tip over tussentijdse updates nemen wij zeker mee!

Heel veel plezier gewenst met jullie prachtige tafel en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen 🙌

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。