レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen week onze salontafel mogen ontvangen. Er werd rekening gehouden met 4 weken levertijd. 4 dagen later kregen wij een mail dat we toevallig al op de route vielen en onze tafel al konden verwa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In mijn zoektocht naar de ideale eettafel bij de site van Oldinn uitgekomen. Bestelling verliep soepel net als de bezorging en de communicatie daarover. De tafel zelf is echt fantastisch. Een aanrader... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Klantenservice een dikke nul. Bereikbaarheid min nul. Nergens op de webshop staat een bedrag van 79 euro die je zou moeten betalen als je iets retourneert. Als je niet tevreden bent en graag wilt re... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe tafel, én met de service van Oldinn. Het proces van het bestellen tot de levering verliep soepel en snel en Oldinn hield ons steeds op de hoogte van de bestelst... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Mails die ik gestuurd heb

Mails die ik gestuurd heb, werden direct beantwoord.

De bezorgservice was uitermate goed.

oldinn.nl からの回答

Bedankt voor deze mooie review 😊

Fijn om te horen dat onze reactiesnelheid én de bezorgservice zo goed bevallen zijn. Wij doen elke dag ons best om klanten zo snel en netjes mogelijk te helpen, dus dit waarderen wij enorm!

Veel plezier gewenst met uw bestelling en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen 🙌

Top! Prima service,

Top! Ik bestelde op dinsdag een mooi kastje wat nog afgeprijsd was ook en het werd dezelfde week op vrijdag bezorgd 👍
Ging keurig met een track en tracé en die werd op de dag van bezorging met een kwartier ververst.
Conclusie: super mooi kastje en keurig bezorgd en dat binnen een week!

Wat een geweldige review, bedankt Corina 😊

Super fijn om te horen dat alles zo snel en netjes verlopen is van bestelling tot levering! Ook mooi dat de track & trace goed bevallen is en u zo precies kon meekijken met de route 😊

Heel veel plezier gewenst met het mooie kastje en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen 🙌

Mooi product

Ik heb bij dit bedrijf al een mooie tv kast gekocht en een eettafel.
Goede service, en er wordt per mail altijd snel gereageerd.
Bezorgen is ook prima. Geregeld van te voren krijg je een mail en je kan de bestelling goed volgen.

oldinn.nl からの回答

Wat leuk om te horen dat u inmiddels al meerdere mooie meubels bij ons heeft gekocht 😊

Bedankt voor uw vertrouwen, de mooie woorden over onze service én de bezorging. Fijn dat ook de track & trace en communicatie goed bevallen zijn!

Wij wensen u heel veel plezier met uw tv-kast en eettafel 🙌
Bedankt namens het hele team van Old Inn Wonen!

Mooie meubels

Mooie meubels
Vakkundig geleverd
Enorme prettige mensen
Aanrader

Bedankt voor deze prachtige review Martine 😊

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de meubels, de levering én ons team. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Heel veel plezier gewenst met uw bestelling en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Ik was opzoek naar een ronde houten

Ik was opzoek naar een ronde houten tafel via social media bij Old Inn Wonen terecht gekomen. Wel iets langer gewacht dan aangegeven levertijd, maar netjes mijn tafel ontvangen en hij is perfect!

oldinn.nl からの回答

Bedankt voor uw mooie review 😊

Fijn om te horen dat u via social media bij ons terecht bent gekomen en uiteindelijk zo blij bent met uw ronde houten tafel!

Dank ook voor uw geduld tijdens de iets langere levertijd. Gelukkig is de tafel uiteindelijk perfect uitgepakt 🙌

Heel veel plezier gewenst met uw mooie aankoop en bedankt voor het vertrouwen in Old Inn Wonen!

5぀星のうち5の評䟡

Hele goede service en top product

Hele goede service en communicatie van het bedrijf. Bezorgdag en tijd werd goed gecommuniceerd en de bezorger was er ook op het afgesproken tijdstip. Het product is van hele goed kwaliteit. Kortom dit bedrijf is echt een aanrader

2026幎5月10日

Wat een geweldige review, bedankt Rein 😊

Super fijn om te horen dat zowel de communicatie, levering als de kwaliteit zo goed bevallen zijn. Wij vinden het erg belangrijk dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn, dus mooi dat dit ook zo ervaren is!

Heel veel plezier gewenst met uw aankoop en bedankt voor het vertrouwen én de aanbeveling aan Old Inn Wonen 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Een mooie ronde eettafel besteld

Een mooie ronde eettafel besteld tegen een goede prijs. Levering verliep soepel. Werd 30 minuten van tevoren netjes gebeld en daarnaast kon ik via een link het tijdstip van bezorgen nauwkeurig in de gaten houden. Erg tevreden over dit bedrijf en dus zeker een aanrader.

Bedankt voor deze mooie review Natascha 😊

Wat fijn om te horen dat zowel de levering als de communicatie zo soepel verlopen zijn. Onze chauffeurs doen altijd hun best om klanten netjes op de hoogte te houden, dus mooi dat dit zo gewaardeerd wordt!

Heel veel plezier gewenst met uw prachtige ronde eettafel en bedankt voor het vertrouwen én de aanbeveling aan Old Inn Wonen 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Mooie spullen. Alles wordt goed gecommuniceerd

Alles wordt goed gecommuniceerd. Duurt even voor de bestelling komt want wordt op maat gemaakt. Ziet er prima uit. Heel blij met m'n tv kast en eettafel. Keurig bezorgd en van tevoren ingelicht of ze er bijna zij . Echte aanrader

Bedankt voor uw prachtige review Manya 😊

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de communicatie, levering én natuurlijk uw tv-kast en eettafel!

Veel van onze meubels worden speciaal geproduceerd, waardoor de levertijd soms iets langer kan zijn. Des te mooier om te horen dat het wachten uiteindelijk meer dan de moeite waard was 🙌

Heel veel plezier gewenst met uw mooie meubels en bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling aan Old Inn Wonen!

5぀星のうち1の評䟡

Hele slechte communicatie en service

Hele slechte communicatie en service! Telefonisch niet bereikbaar! Ik heb 27 maart 8 stoelen geleverd gekregen. Bij het in elkaar zetten van de stoelen bleek dat er bij 2 stoelen geen schroeven zaten dus dat ze niet in elkaar konden. Ik heb daar 2 mails over gestuurd, werd niet gereageerd. Daarna via whats app berichten gestuurd. Na flink wat vraagtekens kreeg ik eindelijk reactie. De schroeven zouden verstuurd worden. Helaas was dit niet het geval. Na weer heel veel berichten te hebben gestuurd kreeg ik 4 weken later eindelijk de schroeven binnen! Helaas waren deze voor 1 stoel en niet voor 2. Ik kan de laatste stoel dus nog steeds niet in elkaar zetten. Ze beloofde dat ik afgelopen vrijdag dan echt de schroeven zou ontvangen maar helaas is dit weer niet het geval. We zijn nu 11 mei, 27 maart heb ik de order al ontvangen en tot op heden nog steeds niets op gelost. Wat een enorm slechte service! Zou hier nooit meer iets kopen want er word toch zelden tot niet gereageerd!

Beste Anita,

Wat vervelend om te lezen dat dit zo verlopen is. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen geven.

Zou u hierover nogmaals contact willen opnemen via [administratie@oldinn.nl](mailto:administratie@oldinn.nl) onder vermelding van uw ordernummer? Dan kijken wij dit direct opnieuw voor u na en zorgen wij dat dit netjes verder wordt opgepakt.

Zeer teleurstellend en onbetrouwbaar

Update: Ik vrees dat jullie verward zijn met een andere klant. Ik heb nog nooit iets gewijzigd aan mijn order. Ik heb 20 januari 2026 tafel model Nancy besteld en 17 maart 2026 per mail gevraagd wanneer de tafel geleverd werd aangezien de levertijd verstreken was. Toen kreeg ik te horen nog 45 dagen op schip en 2 weken levertijd daarna. Ben er nooit over geÃŒpdatet.

Daarnaast is mij per 1 april 2026 gezegd het geld wordt binnen 30 dagen teruggestort. Wat overigens wettelijk binnen 14 dagen moet gebeuren. Nu is het 11 mei 2026 en heb ik nog steeds geen geld terug op mijn rekening. Ik wacht ook nog op antwoord op mijn mail.

———————————————————

Zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf. De communicatie is traag en slecht. Bellen is niet mogelijk. Ik ben nooit geïnformeerd over de enorme vertraging van mijn bestelling. Pas nadat ik zelf contact opnam, kreeg ik te horen dat de levering nog maanden zou duren.

Vervolgens heb ik de bestelling geannuleerd, maar inmiddels wacht ik al 6 weken op mijn geld. Ik heb overigens gekozen voor betalen bij levering, maar mij werd gevraagd het toch vooraf over te maken. Daar heb ik enorme spijt van. Geld innen lijkt snel geregeld, maar terugbetalen blijkt ineens ontzettend moeilijk. Ondertussen word je aan het lijntje gehouden met beloftes van spoedige terugbetalingen die vervolgens uitblijven.

Net als de andere reviews krijg ook ik sterk het gevoel dat dit bedrijf mijn geld zo lang mogelijk zelf probeert te houden. Ik hoop ontzettend dat ik mijn geld spoedig terug ontvang.

Beste mevrouw,

Wij vinden het erg jammer om deze review te lezen, zeker omdat deze geen volledig beeld geeft van de situatie.

Tijdens het bestelproces is uw order namelijk meerdere keren door uzelf aangepast. Hierdoor zijn ook de bijbehorende levertijden gewijzigd. Dit is telkens netjes vanuit ons systeem verwerkt. Daarnaast hebben wij steeds geprobeerd u zo goed mogelijk te woord te staan via e-mail.

Uw retourbetaling wordt daarnaast gewoon volgens onze algemene voorwaarden verwerkt, zoals wij dit altijd doen. Dat proces loopt via onze administratie en retourbatches. Wij begrijpen uiteraard dat wachten vervelend is, maar het is onjuist om te suggereren dat wij geld zouden “vasthouden”. Wij bestaan inmiddels al 54 jaar en hebben in die periode honderdduizenden bestellingen en retourbetalingen netjes afgehandeld.

Wij ervaren het als jammer dat er publiekelijk een beeld wordt geschetst alsof wij niet zouden terugbetalen, terwijl uw terugbetaling gewoon in behandeling is conform de afgesproken procedure.

Gelukkig kunnen nieuwe klanten ook de vele positieve reviews lezen van klanten die juist onze service, kwaliteit en communicatie waarderen. Daar zijn wij trots op en daar werken wij iedere dag hard voor.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf! Ik moest de levering uitstellen, geen probleem. Alles netjes geregeld. Heel vriendelijke bezorgers ook, top!

Beste Patricia,

Hartelijk dank voor uw mooie review en fijne woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat het uitstellen van de levering soepel geregeld kon worden en dat u tevreden bent over onze service én de bezorgers. Dat geven we uiteraard ook graag aan hen door!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen en voor uw mooie bestelling dat waarderen wij enorm.

Wij wensen u heel veel plezier met uw meubels!

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijk zacht teddy fauteuil!

Vandaag binnen gekregen.
Goede contact gehad via de mail.
Beantwoorden je vragen.
En goede service gratis geleverd!
Erg blij met de teddy fauteuil, heerlijk zacht, en zitdiepte ook erg fijn!
Bedankt!

2026幎5月9日

Beste Renata,

Hartelijk dank voor uw prachtige review en de mooie foto’s! 😊

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de teddy fauteuil en dat deze heerlijk zacht zit. Ook erg leuk om te lezen dat het contact via de mail prettig verliep en dat u tevreden bent over onze service.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe fauteuil en willen u nogmaals bedanken voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen!

5぀星のうち5の評䟡

Na een bezoek in de winkel hebben wij

Na een bezoek in de winkel hebben wij onze tafel binnen een week geleverd gekregen. De communicatie verliep soepel en we zijn op tijd. ingelicht over de lever data. Hele fijne ervaring.

2026幎4月25日

Beste Janssen,

Hartelijk dank voor uw mooie review en fijne woorden! 😊

Wat geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u uw tafel al binnen een week geleverd heeft gekregen. Fijn dat de communicatie soepel verliep en dat u tevreden bent over de updates rondom de levering.

Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe tafel en hopen u in de toekomst nog eens terug te mogen zien bij Old Inn Wonen!

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en de mooie bestelling dat waarderen wij enorm.

Met 30% korting en sneller geleverd dan gedacht

Met 30% korting een tv-meubel gekocht. Aangenaam verrast door de mooie kwaliteit voor een goede prijs.
Tijdens de online bestelling was de levertijd 16 weken, maar dat werden er uiteindelijk 13. Meevallertje. Ook relaxed: bezorging kon al om 7.00 uur in de ochtend. Hoefde ik dus niks met werk te regelen 😀

2026幎5月7日

Beste Michiel,

Hartelijk dank voor uw geweldige review en mooie woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van het tv-meubel én dat de levering uiteindelijk sneller was dan verwacht. Altijd mooi meegenomen natuurlijk! En helemaal ideaal dat de levering vroeg in de ochtend kon plaatsvinden zodat u niets hoefde te regelen met werk 😀

Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe meubel en willen u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in Old Inn Wonen en uw mooie bestelling.

5぀星のうち5の評䟡

Heel blij met dit bedrijf

Heel blij met dit bedrijf! Buiten dat onze eettafel en bijpassende salontafels heen mooi zijn, zijn we ook zeer tevreden met de goede service die ze verlenen. Reageren snel en zijn erg vriendelijk.

2026幎4月16日

Beste Cindy,

Wat ontzettend fijn om te lezen hartelijk dank voor uw mooie review en lieve woorden! 😊

Geweldig om te horen dat u zo blij bent met de eettafel en de bijpassende salontafels. Nog mooier vinden wij het dat u ook tevreden bent over onze service en communicatie. Daar doen we het met het hele team voor!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen en voor uw mooie bestelling. Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw meubels en veel gezellige momenten in huis.

Prachtige tafel

Prachtige tafel, geweldig verpakt en een keurig transport bedrijf, dat een belletje gaf, dat ze er aan kwamen en er keurig werd afgeleverd. Top

Beste Cor,

Hartelijk dank voor uw prachtige review en mooie woorden! 😊

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de tafel, de verpakking én de levering. Fijn dat alles netjes en zorgvuldig is verlopen en dat het transportbedrijf u goed op de hoogte heeft gehouden.

Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe tafel en willen u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in Old Inn Wonen en uw mooie bestelling.

Goede service.

Goede service.. bijzonder mooie tafel ontvangen.
Aanrader!!!

Beste Sureya,

Hartelijk dank voor uw mooie review en enthousiaste woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service én de prachtige tafel. Daar doen we het met veel plezier voor!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Old Inn Wonen en voor het aanraden van ons bedrijf dat waarderen wij enorm.

Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe tafel!

Goede service!

Bij het bestellen van een eettafel was de genoteerde levertijd 2-12 werkdagen. Ik zette vaart achter het verkopen van de huidige eettafel en was deze gauw kwijt. Echter veranderde een paar dagen later op de site de genoteerde levertijd naar een aantal maanden, dus zouden we een aantal maanden zonder eettafel zitten. Ik heb contact gehad met de klantenservice en wij mochten gratis gebruik maken van een leentafel! Dit was erg fijn, er werd een model uitgekozen die leek op de bestelde tafel en een week later werd deze bezorgd. Uiteindelijk is de bestelde tafel na 4 maanden bezorgd, dus het was erg fijn dat we een mooie leentafel in de tussentijd hadden. Wij zijn nu erg blij met de huidige eettafel en dankbaar voor de service.

Beste Naomi,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! 😊

Wij begrijpen heel goed dat het schrikken was toen de levertijd veranderde terwijl uw vorige eettafel al verkocht was. Daarom vinden wij het extra fijn om te lezen dat de tijdelijke leentafel voor u een goede oplossing is geweest in de tussentijd.

Geweldig om te horen dat u uiteindelijk blij bent met de geleverde eettafel én tevreden bent over onze service. Daar doen we het met het hele team voor!

Nogmaals hartelijk dank voor uw geduld, vertrouwen en mooie bestelling. Wij wensen u ontzettend veel plezier en gezellige momenten aan uw nieuwe eettafel.

Snelle levering!

Snelle levering!

2026幎5月5日

oldinn.nl からの回答

Bedankt voor uw review, Taco!

Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen daar doen we het voor 🚚

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen!

Prima communicatie sales support

Prima communicatie met sales support na een dubbele bestelling.
Daarna opgepakt en 1 bestelling geannuleerd. Verzending ging soepel en vlot.
Mooie tafel, erg blij mee

2026幎5月4日

oldinn.nl からの回答

Bedankt voor uw mooie review, Ivo!

Fijn om te horen dat het contact goed is verlopen en dat alles netjes is opgelost. Mooi dat de levering soepel ging en dat u blij bent met de tafel daar doen we het voor!

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Old Inn Wonen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。