レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ubetinget de to ringeste pizzaer vi nogensinde har fået, mÊrkelig smag af gammel fedt eller ost hvis man kan kalde det det!. Utroligt butikker vil sÊlge det produkt..

Lige tilberedt to stk pizzaer. Salami + lufttÞrret gris
KÞbt i SuperBrugsen Juelsminde. Hvad skal jeg sige? Bunden smager som snobrÞd, kÞdet smager for gammelt. Udover disse to “smage” - ingen sma... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter begejstrede udrÃ¥b i LÞvens Hule, vovede jeg mig ud i to forskellige dybfrosne kÞbepizzaer á 100kr. Hverken smagen af svampepizzaen eller pÞlsepizzaen var noget at skrive hjem om. Den sÞdlige ed... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god frysepizza, som jeg ogsÃ¥ har smagt frisklavet flere gange, direkte fra ovnen pÃ¥ Food Festival og ved andre events. Bunden er blevet bedre med tiden pga hÞjere hydrering, og personligt e... もっず芋る

䌁業情報

1. オヌガニック蟲堎
  2. オヌガニック食品店

圓該䌁業による蚘述

ØKOLOGISK OG HÅNDLAVET PIZZA Ole havde lÊnge gÃ¥et og grublet over, hvordan han kunne fÃ¥ de gode smagsoplevelser og rÃ¥varer fra gÃ¥rden i Hammel ind til byen. En vinterdag i starten af 2013 fandt han lÞsningen. Han skulle sÊlge pizzaer pÃ¥ Northside. Pizzaer, fordi Ole var betaget af tanken om at skabe et helt mÃ¥ltid mad. Northside, fordi festivalen ligesom Ole, har hÞje standarder indenfor Þkologi og bÊredygtighed. Men Ole ville ikke bare sÊlge en almindelig pizza, som vi kender den med tomatsauce. Han ville genopfinde pizzaen. Han afprÞvede forskellige bunde, forskelligt fyld og forskellige smagssammensÊtninger. Resultatet blev en ny nordisk fortolkning af pizzaen, hvor tomatsaucen blev erstattet af et lag hyppede kartofler, hvor bund og fyld blev tilberedt hver for sig, og hvor pizzaen blev bagt i en hjemmebygget brÊndefyret stenovn. Da Northside lÞb af stablen i forsommeren 2013, blev Oles nordiske fortolkning af pizzaen en kÊmpe succes. Og herfra gik det stÊrkt. En festivalpizza blev til Pizza pÃ¥ GÃ¥rden, hvor folk fra nÊr og fjern hver fredag kunne hente friskbagte pizzaer pÃ¥ gÃ¥rden i Hammel. Pizza pÃ¥ GÃ¥rden blev til Pizza pÃ¥ Hjul, hvor Ole og hans kollegaer rejste landet rundt med den hjemmebyggede brÊndefyrsovn for at bage pizzaer til fÞdselsdage, sommerfester og julefrokoster. Og Pizza pÃ¥ Hjul blev til pizzaer pÃ¥ frost. Ikke bare i erkendelse af, at danskerne havde fÃ¥et Þjnene op for de kompromislÞse pizzaer fra gÃ¥rden i Hammel, men ogsÃ¥ fordi Ole Þnskede at give alle en mulighed for at vÊre sammen med dem de holder af, uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten af det, de spiser. Ved endnu engang at eksperimentere havde Ole fundet en perfekt mÃ¥de at fryse pizzaer ned pÃ¥, sÃ¥ smagsoplevelsen forblev levende. I dag kan du kÞbe Oles pizzaer pÃ¥ frost i store dele af landet - Ole vil nemlig vÊre hele Danmarks fredagspizza.

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

156件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 83に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Pizza med KalvekÞd:

Pizza med KalvekÞd:
Fantastisk velsmagende pizza, god, enkelt og fantastiske smag i kÞdet, samt en fantastisk bund der ikke bliver for tÞr.

2023幎1月10日

Oles Gård からの回答

Hej Ivan, mange tak for din anmeldelse, super godt at hÞre, isÊr at bunde fungerer godt. Tusind tak fordi du vil tage dig tiden til at skrive om os.
Bh Ole

Bedste kÞbepizza nogensinde

kÞbte den godt nok på bud i spar men vi blev bestemt ikke skuffet. Til dato den bedste frysepizza vi har fået, så vi forstår ikke helt de dårlige anmeldelser.
Hilsen de tilfredse nordjyder 👍😊

2023幎1月21日

Hej Kasper,
Mange tak for din anmeldelse. Super dejligt at hÞre, og helt fantastisk at vi et kommet mere ud i det nordjyske :-)
Dejligt at du vil tage dig tiden til at skrive om os, det betyder virkelig meget.
Rigtig go dag
bh Ole

Et mareridt af usselhed en total skandale

Et mareridt af usselhed en total skandale.
Efter lÊnge, fik jeg endelig lov til at smage den mega top lÊkre pizza som jeg tit havde kigget på i disken, som jeg dog valgte fra grundet den hÞje pris. Nu var de på tilbud, så det blev alligevel min tur til at smage Oles pizza. Det var med store forventninger, måske lidt for store?..
Idet pizzaerne bliver serveret for mig bliver jeg mÞdt af et lidt uheldigt syn. Pizzaen med salami, havde mangel pÃ¥ bÃ¥de tomatsovs og ikke mindst ost, dog var jeg heldig at fÃ¥ et stykke med lidt ekstra Spice (enormt meget rosmarin) NÃ¥, efter det fik jeg serveret en pizza med ja jeg tror det blev kaldt for lufttÞrret gris😰 Den sÃ¥ indbydende ud, da der var nok ost pÃ¥ til at dÊkke hele pizzaens bund. Men sikke en lugt, der var ingen tvivl om at dette var luftrÞret gris, jeg blev mÞdt af lugten af en tÞr gammel flÊskesteg. Begge pizzaer havde en klam sÞd smag, og jeg mÃ¥tte pimpe min pizza med salt flere gange. Smagen var ikke i top, desvÊre. Ja, sÃ¥ dÃ¥rlig jeg mÃ¥tte gÃ¥ fra bordet med dÃ¥rlig samvittighed over ikke at kunne efterlade min tallerken tom. Med skam hÊngende over hovedet, serverede jeg pizzaresten med den groteske asymetriske lump af kÞd pÃ¥, for min hund. Min meget hÞflige hund spiste op. Godt (men dyrt) alternativ til en lidt anderledes tÞrkost til hunden🀗 Og det er for at sige det pÃ¥ den pÊne mÃ¥de.

2023幎1月10日

Oles Gård からの回答

Hej Alberte , Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg er selvfÞlgelig super ked af at hÞre at I har haft en dårlig oplevelse med vores pizza. Det vil jeg gerne beklage.
Vi arbejder hele tiden på at gÞre tingene ordentligt og bedre, og er altid modtagelige overfor konstruktiv kritik.

3 gang er lykkens gang..

3 gang er lykkens gang... FÞrste, eneste og sidste gang... Havde kÞbt 3 stk på tilbud til 60 pr stk.. Og tÊnkte skulle det vÊre, så skrev til fruen om vi skulle prÞve Oles pizza.. Så vi kÞbte 3 stk, har aldrig fået så smaglÞs og ringe pizza, den med skinke, lugtede af gammel trÊls gris, og de andre var heller ik noget at sÊtte tÊnderne i, har sjÊlden set at mine bÞrn sagde tak for mad, så hurtigt... Men hunden fik noget at spise.. Men dÊlme dyr hunde mad.. Og nok Þkologisk.. Men de spare dÊlme ik på pappet

2023幎1月11日

Oles Gård からの回答

Hej Flemming, Mange tak for din anmeldelse. Jeg er selvfÞlgelig ked af at hÞre om din dårlige oplevelse. Vi bestrÊber os på at levere en kvalitetsoplevelse hver gang, men det lyder som om din oplevelse har vÊret langt fra dette.
mvh Ole

Virkelig gode pizzaer. Kan klart anbefales.

Vi fik forleden pizzaerne til aftensmad for fÞrste gang og det var en virkelig positiv overraskelse. Pizzaerne smager ikke som man skulle forestille sig at en frysepizza smager og giver et helt andet indblik på hvordan en pizza også kan smage.

Både bundene og kÞdet fÞles af kvalitet og bl.a. skinken er skåret ud i gode tykke skiver, så man virkelig også kan smage kÞdet.

Selvom det er dyrere end en almindelig frysepizza (og selvfÞlgelig også bedre), så vil jeg også anbefale at man spiser dem til mere festlige sevÊrdigheder, da de fjerner den kedelighed der ellers ville vÊre ved almindelige frysepizzaer.

Pizzaerne kan klart anbefales.

2022幎12月20日

Hej Rasmus,
Tusind tak for din anmeldelse, det er super dejligt at hÞre :-)

Kulinarisk selvmord.

Vi har lige spist pizza i dag, det smagte sÃ¥ dÃ¥rligt, troede det bar overskredet sidste salgsdato. De var kÞbt i super Brugsen i Skagen pÃ¥ tilbud, og de var desuden meget smÃ¥. Det var med salami og den anden var skinke, som smagte sÃ¥ forfÊrdeligt, det var som om den var dÃ¥rlig. Det smagte kun af kogt gammel flÊskesteg med mÊrkelig eftersmag. Den vÊrste smagsoplevelse nogensinde pÃ¥ pizza 🀮🥵

2022幎12月18日

Hej Claus,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg vil gerne dybt beklage den dårlige oplevelse du har haft. Det er selvfÞlgelig en stor fejl fra vores side, som desvÊrre sker en gang i mellem når alt laves i hånden. Vi bestrÊber os selvfÞlgelig på at kunne undgå dette i fremtiden. Du Þnskes en god dag

God, men vanvittig pris

FrysepizzamÊssigt, er det absolut den bedste jeg har prÞvet, ufattelig tÊt på på en friskbagt pizza. Men prisen fatter jeg ikke. Nuvel, det er en fantastisk frysepizza. Men jeg kan hente en friskbagt pizza for 60 kroner der både er stÞrre og så vÊlge at nedfryse. Det gÞr jeg i ny og nÊ, kÞber 7-8 pizzaer for at nedfryse og så få en frisk pizza, som er 95% som det friske produkt. Det er her hvor jeg undrer mig over pizzaerne. Jeg forventede til den pris, et eller andet udover det sÊdvanlige, men fik egentlig bare en standard margherita pizza. Hvad er det der gÞr at produktet ligger 70-250% over en friskbagt pizza? En frisk frokostpizza her i byen er 40 kroner, med 3-4 slags fyld. Hvis det var prislejet for Oles Pizza tÊnker jeg faktisk sagtens jeg ville kunne fristes til at overgå til dem, men jeg ser det som svÊrt at blive andet end en niche vare medmindre der pilles ved prisen.

2022幎12月10日

Oles Gård からの回答

Hej Dan, Mange tak for din anmeldelse. Super med et indspark ift pris og kvalitet, som meget gerne skulle hÊnge sammen. Som det ser ud lige nu med råvarepriser, så er det ikke muligt for os at lave en billigere pizza, når alt skal vÊre Þkologisk og håndlavet.
mhv Ole

KÞbte en Oles pizza igÃ¥r for efter et

KÞbte en Oles pizza igÃ¥r for efter et Ã¥rs pause fra dem. GlÊdede mig sindssygt for de smager jo himmelsk. Til min store skuffelse opdagede jeg at der nu bliver brugt ostelÞbe og lign. Istedet for vesterhavsost el primera. Endnu vÊrre var smagen ogsÃ¥ nu. SjÊldent har jeg smagt noget sÃ¥ dÃ¥rligt og nÊsten smaglÞst, som pap. Tror ogsÃ¥ chilipestoen er slÞjfet. Jeg endte med at smide nÊsten halvdelen ud. KÞber ALDRIG en Oles pizza til 100 kr igen😫😡😡😡😡😡

2022幎12月7日

Oles Gård からの回答

Hej Maria, Tak for din anmeldelse. Det var noget af en omgang sure smileyer. Beklager 100 procent for din dårlige oplevelse. Til info kan jeg fortÊlle dig at ostelÞbe bruges i alle oste - det er et enzym som får mÊlken til at koagulere så den bliver skÊrbar. Tjek det ud på wikipedia hvis du vil blive lidt klogere. Chilipesto har der aldrig vÊret på min pizza, til gengÊld har der alle dage vÊret chilimarmelade, som forhåbentligt også var på din pizza, med mindre vi har glemt at putte det på.
Håber du får mod på at give det en chance igen i fremtiden, ellers går det nok.
go dag til dig
mvh Ole

Tak for en dejlig pizzaoplevelse

Tak for en dejlig pizzaoplevelse. Det er ikke sidste gang 👍🏌

2022幎12月1日

Hej Dorthe,
Mange tak for din anmeldelse, det er super dejligt at hÞre
bh Ole

Bedste frysepizza man kan kÞbe

Har nu smagt Oles Pizza af flere omgange og det bliver bestemt ikke den sidste.

2022幎12月1日

Hej Mikkel,
Tusind tak for din anmeldelse, virkelig dejligt at hÞre.

Med tanke på at man betaler 100,- for

Den ryger simpelthen ned på 1 stjerne nu. Han udbad sig oplysninger og fik det hvorefter jeg får email om ikke jeg vil prÞve igen og få belÞbet refunderet. Det gider jeg så ikke bruge tid på og nu får han så trustpilot til at slette anmeldelsen hvis jeg ikke sender kvittering på pizza spist for 4 måneder siden. Latterligt altså.

Med tanke på at man betaler 100,- for en fryse pizza til 1 person så må forventningerne skrues i vejret, men jeg skal love for at de rÞg i gulvet med en fart.

Fulgte anvisningen til punkt og prikke, men alligevel var bunden blÞd i midten og pizza'erne smagte ikke af en brik, de var knas tÞrre, smaglÞse og stort set ingen tomatsauce på dem.

Vi rev lidt parmesan udover for bare at få en lille smule smag.

Det var vegetar med svampe samt salami vi prÞvede, men vi kommer aldrig til at kÞbe dem igen.

2022幎11月20日

Oles Gård からの回答

Hej Carsten, Tak for din anmeldelse.

Jeg er vild med Oles pizza 👌 dejligt

Jeg er vild med Oles pizza 👌 dejligt med noget nemt der samtidig er super lÊkkert . KÊmpe anbefaling herfra 👌

2022幎10月14日

Hej Tina
Bh. Anne, Oles gård

Når det skal vÊre nemt og hurtigt

NÃ¥r det skal vÊre nemt og hurtigt. Men man ikke gider gÃ¥ ned pÃ¥ kvalitet og gode rÃ¥vare ♥

2022幎10月7日

Hej Rune
Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Vi er glade for du synes godt om kvaliteten og de gode råvarer i en Oles pizza.
Bh. Anne, Oles gård

Endelig en frostpizza som er vÊrd at

Endelig en frostpizza som er vÊrd at spise. SprÞd bund, gode rÃ¥varer og en rigtig god smag. Økologi, dyrevelfÊrd og bÊredygtighed oveni. Oles Pizza er alle pengene vÊrd.

2022幎10月1日

Hej Sigurd
Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Du sÊtter ord på alt det vÊrdifulde, som en Oles pizza er. KÊmpe tak!

Rigtig god!

Super oplevelse og rigtig god pizza!

Hej Zenel
Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Vi er glade for du synes godt om Oles pizza. Fortsat go aften.

Fantastisk gode pizzaer

Fantastisk gode pizzaer, har fået mange men forhåbentlig ikke den sidste

Hej Peter
Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Vi er glade for du synes så godt om Oles pizza.

Den bedste pizza!

FÞrste gang vi prÞver Ole’s pizza og det bliver helt sikkert ikke den sidste!

Hej Anne
Tak fordi du tager dig tiden til at anmelde os. Vi er rigtig glade for at lÊse, at jeres fÞrste Oles pizza, ej heller skal vÊre den sidste. Vi har flere smagsvarianter I kan vÊlge imellem. Se her: https://www.oles-gaard.dk/produktudvalg/

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。