Nu har jeg miste tilliden til butikken for de lover hele tid og overholder ikke den aftale som man bliver lover og kundeservice er bare ikke op to date
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg køber udelukkende stiger til mine rotter hos Dyrenes No.1 (eller broer som de kalder dem ;) ), og mine rotter ELSKER dem! :D Jeg har heller aldrig (7-9-13) haft problemer med levering eller... もっと見る
Dårligeste kunde service nogen sinde ! Havde købt og varme lampe for under en 1 månede siden og det stoppede pludselig med at virke Det fortæller jeg den ældre mand i butikken hvor han hidser sig o... もっと見る
De havde lige det jeg ledte efter og endda meget billigt. Jeg blev kontaktet af kundeservice efter min bestilling, da en af mine bestilte varer var udsolgt. Men de kunne i stedet tilbyde varen med en... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
I Dyrenes no.1 yder vi vores bedste for hvert enkelt kunde og vi sætter servicen højt. Vores medarbejdere har en bred viden og kan hjælpe dig med alt, lige fra krybdyr, fisk, heste og høns. Vores butik rummer et stort udvalg i tilbehør og foder til alle kæle- og hobbydyr.
Stejlhøj 26, 4400, Kalundborg, デンマーク
- Butik@dyrenesno1.dk
- www.dyrenesno1.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nu har jeg miste tilliden til butikken…
Nu har jeg miste tilliden til butikken…
Jeg har været fast kunde hos Dyrenes…
Jeg har været fast kunde hos Dyrenes No. 1 i Kalundborg i flere år, men denne oplevelse har desværre fået mig til at miste tilliden til butikken.
Jeg købte Royal Canin Sterilised 37 (10 kg) til 839 kr. og opdagede inden for under 5 minutter efter købet, at præcis samme foder blev solgt i Maxi Zoo til 597 kr. Jeg kørte derfor direkte tilbage til butikken og spurgte, om de ville prismatche eller give mig pengene retur.
Ingen af delene blev imødekommet. I stedet tog butikken foderet retur og udleverede et tilgodebevis på 839 kr., selvom det ikke var det, jeg bad om. Jeg stod dermed uden mine penge og med et tilgodebevis, som binder mig til at handle i butikken igen.
Jeg har fuld forståelse for, at en butik ikke er forpligtet til at prismatche, men når man vender tilbage næsten med det samme, havde jeg forventet en mere fleksibel og kundevenlig håndtering – især som loyal kunde gennem flere år.
En meget skuffende oplevelse af kundeservice!
God kunde service
God kunde service
Der er altid god service og de har alt til alle dyr. Vi har handlet i butikken i rigtig mange år, og vil blive ved med det.
Varm anbefaling
De var så søde at kontakte mig, da den ene varer blev udsolgt, sendte hurtigt min pakke afsted. Postnord klokkede dog gevaldigt i det, de sendte min pakke retur igen, Dyrenes no1 var meget behjælpelige med at få den sendt retur med det samme, og hjalp mig med at tracke den. Kæmpe anbefaling herfra!
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser, foretrækker klart at handle her til min fugl.
Altid god service uanset om det er via nettet eller i butik
Dårligste kunde service nogen sinde
Det fortæller jeg den ældre mand i butikken hvor han hidser sig op og nærmest hæver stemmer og snager af mig
Kæmpe udvalg i udstyr og fine priser
Kæmpe udvalg i udstyr og fine priser. Dog vil jeg foreslå enhver der køber fisk hos dyrenes nr1 aldrig at handle med den ældre tæt byggede mand. Han er dog noget af det mest uvenlige jeg har mødt. Vi giver butikken 9 fisk og beder om intet retur men da vi gerne vil have et par kribensis hidser han sig hurtigt op fordi vi meget gerne vil prøve at få et par med hjem og siger til sidst at nu gider han sq ikke mere. Han nåede at fange i alt 4 fisk...... Sætter ikke mine ben der mere.
Køber til alle mine dyr i dyrenes no 1…
Køber til alle mine dyr i dyrenes no 1 elsker deres udvalg , elsker at der er MEGET natur bide produkter til hunde , elsker deres foderdyr til mine krybdyr -elsker deres rodekasser m tilbudsvarer -har lige købt 2 seler til boxer hunde for omkring 200 😊kæmpe besparelse -de er gode til at man bare kan komme igen og bytte en vare ❤jeg er fan
Levering dagen efter bestilling
Levering dagen efter bestilling . Super priser og havde lige det jeg skulle bruge. Handler bestemt der igen .
Hurtig levering.
Jeg bestilte min vare online søndag og fik det leveret tirsdag.
super god butik jeg handler ikke andre…
super god butik jeg handler ikke andre steder ( medmindre der er noget specielt der kun fås på internettet ) og medarbejderne har forstand på det meste ellers går de på internettet efter svar. mvh Anders Dideriksen
Meget tilfreds!
Meget tilfreds!
20 timer efter bestilling kan varen afhentes.
Tak for en god handel!
Beskidt butik
Beskidt butik
Spurgte efter noget til hunden
Fik at vide at det kun kunne købes hos dyrlæge
Det passer så ikke
kalundborg
kalundborg
købte flere forskellige fisk. bla nogle neon fisk. jeg fik at vie at der var garenti på fiskene i 14 dage, der døde allerede 3 neon fisk de følgende dage og da jeg var nede i butikken fik jeg at vide de døde fisk skulle med, (lidt svært når man har maller i akvariet og hvis de dør om natten) så er de væk om morgenen. der var ikke noget at gøre og jeg fik også at vide at de ofte oplevede folk der snød dem.....:(((((( giver ikke meget for deres såkaldte service
3 ud af 5 stjerner!
Har bestilt hos dem et par gange. Har altid modtaget mine varer efter få dage. Dog kun 3 ud af 5 stjerner af få grunde..
1. En af gangene da jeg bestilte nogle ting til mit akvarie oplevede jeg noget ubehageligt da jeg åbnede pakken. Det vrimlede med biller (lignede nogle man bruger som foder af en art?) virkelig ubehageligt.. og klamt..
2. En af de andre gange oplevede jeg at de ikke havde den viste vare hjemme så de kunne bytte varen ud med en tilsvarende af andet mærke.
3. Jeg oplevede på et tidspunkt at flere af de ting jeg havde bestilt ikke var hjemme. Fik dog refunderet pengene tilbage med det samme :)
Ellers har jeg bare været så tilfreds! Dog mangler der billeder samt opdateringer på lagerstatus på webshoppen, og bedre beskrivelse af tingene.
Jeg handler helt klart hos jer igen! Men vær lidt obs på hvad i sender med i jeres pakker - smiler :-)
Dårlig service
Bestilte en halsbånd efter at have skrevet omkring farven på den og sendt billeder fra deres side. Den var ik på lager. Så de spørger om jeg vil vente. Det vil jeg. Så efter et par uger får jeg besked på at de sender nu. Jeg modtager og det ligner på ingen måde billedet på siden. Og virker meget dårlig kvalitet. Jeg skriver og får svar på at det er det forkerte hals bånd. De sender det rigtige og jeg skal udskrive en retur label på det halsbånd jeg har modtaget forkert. Det nye kommer og er så mega bred til en chihuahua og stadig samme model som den anden. Bare meget bred. Det ligner på ingen måde billedet på siden. Så vil ik have dem. Jeg sender begge retur. Men de vil så ik give fragt prisen tilbage. Vi skriver frem og tilbage. De skriver bare de kun har det ene billeder til hjemmeside. Men det hjælper jo ik mig noget. Når jeg ik har fået det jeg bestilte. De skriver nogen vil kontakte mig. Der er der ingen ser gør. Så skal jeg selv kontakte. Jeg gider ik spilde mere energi på dem.
lang tid levering
Dyrene er mere end velkomne
Jeg har altid følt mig super velkommen i butikken! Og dyrene er også altid velkomne til en lille godbid:-)
Vi har lille hund, så vi har været rigtig glade for deres system med at købe hundemad til kg. pris, i stedet for af skulle købe 15 kg til en lille hund!:-)
4år senere. stadig ikke modtaget mine penge eller varen.
Ja en lille opfølgning 4år efter, endte med ejeren ikke engang ville snakke med mig og bad de ansatte om at sige hun ikke var der eller i møde. Og 4år efter er der stadig intet kommet, eller refunderet penge.
Bestilte en vare tilbage i maj 2011, den var så defekt, sendte den retur fik så en forkert vare retur, tilbage med den fik så det jeg skulle som osse gik istykker efter kort tid!
Skriver 3mails til dem uden svar. efter 3uger kommer der så svar, sender varen retur.
Og får intet tilbage og ingen udmelding fra dem.
efter en måneds tid skriver jeg et par mails uden svar. ringer så til dem
Hvor de siger de ka ikke forstå der ikke er sendt noget og vil undersøge det. Der går yderlige en måneds tid uden svar eller vare, ringer igen samme udmelding.
Ringer igen d.29.nov hvor de igen vil undersøge det og ringe tilbage som de aldrig gør..
Ringer igen d.2.dec hvor jeg blir bedt om at ringe op igen også er der bare telefonsvare derfra
Nu har det så taget ca.6måneder indtil videre!

Dyrenesno1 からの回答
Trustpilot エクスペリエンス