Oliolipoke レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

ELENDIG SERVICE - medarbejderen var flÞjtende ligeglad med om vi var der eller ej. Gad dÃ¥rligt svare. Havde en latterlig lille skrattende hÞjtaler stÃ¥ende ved kassen hvor vi skulle tale sammen. Umul... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har flere gange bestilt mad hos Olioli og vÊret ok tilfreds. Mandag d. 2. Juni 2025 bestilte min mand og jeg en stor Poké Bowl med ekstra And til deling. Dagen efter blev vi begge syge samtidig med... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Endnu en skuffende og dyr oplevelse. Tofu bowl var af rÃ¥ tofu uden den mindste tilberedning. Den anden Bowl erstattede de stegt knoldselleri / sÞd kartoffel med rÃ¥ broccoli- uden smag og tilberedni... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Samme oplevelse som Sissel skriver. Bestilte men mangler min sÞns mad. Bestilte pÃ¥ nettet med levering fra RÞdovre. Har ringet til butikken flere gange med bliver smidt af. Brugte det nummer so... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

PrÞv vores hawaii-inspirerede Poke Bowls i KÞbenhavn, Frederiksberg, Kastrup lufthavn, Østerbro og Lyngby. OLIOLI moderne poke bowls.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Klam vanilje sauce

Bestilte en byg selv poke med spicy cashew dressing, og modtager en poke med en besynderlig sÞd vanilje dressing, som smager utrolig ubehageligt. Jeg har spist den dressing utallige gange, og en spicy cashew dressing skal selvfÞlgelig ikke smage sÞdt, og af vanilje. Gennem Wolt får jeg bare det nÊsvise svar at det er det jeg har bestilt, og sådan skal den smage. AmatÞrer. Maui Poke it is!

2021幎8月5日
5぀星のうち1の評䟡

Uspiseligt!! uengageret personale!!! Ikke en stjerne vÊrd!!

Jeg har vÊret bestilt mad 3 gange. 1 gang var der ikke en finger at sÊtte på det.
2 gang. Personale ekstrem uengageret, virkede som om de ikke gad vÊre der. De havde ikke styr på bestillinger og blandede min sammen med en andes. I stedet for at starte forfra, tog de det op med fingrene. De havde ikke halvdelen af det der var på menuen. Da jeg kommer ud og skal spise, ser jeg at de stadig ikke har lavet den korrekt og har blandet rundt på tingene. Skuffende!!

3 gang. USPISELIGT!!! Det smagte som om jeg havde fået bundresterne af cashewnÞdderne, hvor jeg også har fået alt det salt med der ligger i bunden. Hele bowlen var saltet til, og måtte give op efter 2 bidder, det var ikke til at spise.

Ekstrem skuffende og for dårligt, når man betaler helt urimeligt meget for en SALAT!! Det er en ommer.

2021幎6月4日
5぀星のうち1の評䟡

Det var virkelig ikke sÊrlig godt.

Det var virkelig ikke sÊrlig godt.

Vi havde bestilt 2 combo. Juicen var helt ok. De to poke-bowls var vi ikke synderligt begejstret for, hvor noget af maden var kold og noget var varmt, så det endte med at blive lunkent og hurtigt meget kvalmt. Desuden var kyllingkÞdbollerne som hoppebolde og helt seje i det. Vi havde også bestilt tempurarejer og det er nÊsten det vÊrste jeg nogensinde har prÞvet, de var iskolde, nÊrmest frosne og det er virkelig ikke rart. Alt i alt en rigtig skuffende oplevelse. Det var på Amagerbrogade.

2021幎5月22日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig service og uengageret personale

Jeg er så ked af, hvor dårligt et personale denne kÊde vÊlger at ansÊtte! Maden smager super godt når man endelig får hvad man bestiller.
Jeg har vÊret en trofast kunde nu gennem flere år og de sidste fire gange har jeg fået en andens bestilling end den jeg angav.
Dråben var igår, da jeg forsÞgte på en pÊn måde at sige at jeg gerne vil se på når de laver min mad, da jeg har vÊret uheldig med mine bestillinger de sidste fire gange, hvortil den unge pige svarer- ja, det er jo derfor vi har glas ved vores montrum.
SÞrgeligt, at personale er årsag til at man må vÊlge andre grÊsgange.

2021幎5月19日

Øv oplevelse

Jeg kÞbte en combo deal med 1x side, 1x juice og 1x poké bowl over Wolt, og da det ankom, der var tempura rejerne kolde, og jeg fik ikke min juice. Der var ikke utrolig meget smag i poké bowlen, ud over gomadressingen.

2021幎4月28日

PÃ¥ Frederiksberg

PÃ¥ Frederiksberg, Gl. Kongevej var servicen bestemt hellere ikke noget at juble over hellere ej salatbowlen hvor prisen er total overvurderet.

Dejligt at se et ung miljÞ med en gruppe unge mennesker som tydeligvis holder af hinanden, men de havde mere travlt med at snakke med hinanden end at betjene sine gÊster!

Ikke nok med det, kom en ung pige ind med sin lille hund hvilket er MEGET uhygiejnisk når drengene står og “laver mad”, hunden var i produktionsområde, ikke så appetitligt.

2021幎4月26日
5぀星のうち2の評䟡

RÃ¥ avocado og ingen dressing

Jeg bestilte en pokebowl fra Olioli Hellerup i går, og havde tilvalgt avocado. Avocadoen var rå og smagte derfor ekstremt surt og det var slet ikke sÊrlig lÊkkert. Jeg havde bestilt ekstra dressing, men der befandt sig nÊsten ingen dressing deri. Jeg er skuffet! Man betaler 129kr og forventer kvalitet, men det var der intet af.

2021幎4月9日

Skuffende besÞg hos OliOli

Sidste besÞg forfÊrdeligt. Min laksebowl så ikke specielt appetitlig ud, da det lignede bowleren bare havde kastet ingredienserne på min madret. Udover det, så var den utrolig tÞr, hvilket er på baggrund af, at der blev sparet meget på gomadressing, hvor der normalt bliver puttet moderat dressing i maden. Generelt ikke en god oplevelse, håber der tages stilling til den slags i fremtiden

2021幎4月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス