レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid hurtig levering - og en ‘ Top god ‘ kundeservice . Der gik lidt tid fÞr end jeg , efter altid at have handlet hos ikuosk ,- fandt ud af at disse to ‘ webshops ‘ = eksisterede i samrÃ¥d med hinan... もっず芋る

Nogenlunde fragt tid pÃ¥ 3 dage, fik alle de korrekte varer men en pose chips var Ã¥bnet og chipsene var blevet blÞde og klamme og derfor smidt ud. Kassen var ubeskadiget og der var fin ekstra plads i d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har efterhÃ¥nden bestilt en del gange hos snamix.dk og det fungerer upÃ¥klageligt. Jeg bestiller hovedsagligt sodavand i forskellige afarter og jeg er lige imponeret hver gang, for de er pakket ind... もっず芋る

I love the sugar free drink mixes and all the other options. They have a lot of listed items that aren't in stock, which can be a bummer, but it can't really be helped with customs rules. The excellen... もっず芋る

䌁業情報

1. 菓子屋

圓該䌁業による蚘述

Snamix er din ultimative destination for lÊkkerier, der bringer smil pÃ¥ lÊben! Vi har gjort det til vores mission at samle de bedste, mest spÊndende og unikke snacks, slik, chokolade og drikkevarer fra hele verden og gÞre dem tilgÊngelige for dig, uanset hvor i Danmark og Europa du befinder dig. Vores webshop er fyldt med alt fra populÊre klassikere til sjÊldne godter, som du mÃ¥ske aldrig har smagt fÞr. Vi er passionerede omkring kvalitet og smag, og vi hÃ¥ndplukker kun de bedste produkter fra internationale producenter og kendte mÊrker. Hos os finder du slik fra USA, Japan, MellemÞsten og Europa, chokolade fra anerkendte chocolatiers og spÊndende drikkevarer, der kan give din hverdag et sÞdt twist. Hos Snamix betyder hurtig levering og fremragende kundeservice alt for os. Vi sÞrger for, at dine favoritter nÃ¥r frem til dig hurtigt og sikkert, sÃ¥ du ikke skal vente lÊnge pÃ¥ at forkÊle dig selv eller dine nÊrmeste. Uanset om du sÞger noget sÞdt, noget surt, noget sprÞdt eller noget chokoladeovertrukket, har vi noget, der passer til enhver smag og lejlighed. Snamix er ikke bare en webshop – det er et univers for alle os, der elsker at udforske nye smagsoplevelser. Vi Þnsker at skabe glÊde og begejstring ved at bringe internationale trends og nostalgiske barndomsminder direkte til din dÞr. Vi tilfÞjer lÞbende nye produkter til vores sortiment, sÃ¥ der altid er noget nyt at opdage. SÃ¥ uanset om du leder efter en sÞd snack til hyggeaftenen, en unik gave til en slik-elsker, eller du vil prÞve eksotiske lÊkkerier fra andre lande, er Snamix stedet for dig. Vi gÞr det let og bekvemt at fÃ¥ adgang til en verden af sÞde fristelser – ét klik vÊk!

• Peter Willemoes Vej 129, 5220, Odense SØ, デンマヌク

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2197件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Rigtig dårlig oplevelse Jeg bestilte en

Rigtig dårlig oplevelse Jeg bestilte en masse energidrik og drikkevarer da det ankom fandt jeg ud af af alle energidrikkene var udlÞbet over dato synes jeg godt man kunne have haft beskrevet så man ikke kÞber katten i sÊkken Der er meget af det Jeg måtte hÊlde ud fordi det var for gammelt spil af penge

2026幎4月10日
自発的なレビュヌ

Over sidste salgsdato kan smages!

Over sidste salgsdato kan smages!
Skal rettes til: TÆT PÅ sidste salgsdato kan smages!
Lakridserne har nået udlÞbsmåned, - og det kan smages (selv om det er nogen tid siden, jeg sidst smagte pontefract cakes)

2026幎1月7日

Hej Ove,

Tak for din anmeldelse. Vi har gennemgÃ¥et din ordre og kan se, at du har bestilte 8 x Haribo Pontefract Cakes Soft Liquorice Share Size, som har en bedst fÞr-dato 31.01.2026 – altsÃ¥ nÊsten én mÃ¥ned efter leveringstidspunktet. Produktet var derfor ikke overskredet pÃ¥ dato.

Produktet var samtidig markeret som et “Stop Madspild”-produkt, og du har fÃ¥et 50% rabat netop pÃ¥ grund af den korte holdbarhed. Disse varer tilbydes for at mindske madspild, selvom de stadig er inden for bedst fÞr-datoen.

Vi vil desuden gÞre opmÊrksom på, at alle vores produkter er angivet med bedst fÞr-dato direkte på produktsiden, så man som kunde har mulighed for at se datoen og trÊffe et informeret valg inden bestilling.

Vi takker dig for at vÊre med til at reducere madspild og er kede af, at produktet ikke faldt i din smag. Din feedback er noteret.

Team Snamix

Fine varer og hurtig levering

Fine varer og hurtig levering. Alt er fint.

2025幎12月18日

Tusind tak for din anmeldelse, Nina! 😊
Dejligt at hÞre, at alt var fint, og at du var tilfreds med både varerne og den hurtige levering.
Tak fordi du handlede hos Snamix 🍬

Nöjd

Snabb leverans utav order!
Mycket bra, rekommenderar verkligen!

2025幎12月6日

Stort tack för 5 stjÀrnor, Wiggo! ⭐
Vad roligt att höra att du Àr nöjd och att leveransen var snabb.
Tack för din rekommendation – det betyder mycket för oss! 🍬😊

VÀnliga hÀlsningar,

Well packaged

Well packaged, fast and reliable. 10/10 would order from them again.

2025幎12月8日

Thank you so much for the 5 stars, Gary! ⭐
We’re happy to hear that your order was well packaged and arrived fast and reliable.
A 10/10 recommendation truly means a lot to us — we’d love to have you order from Snamix again! 🍬😊

Best regards,
Team Snamix

Altid en fornÞjelse at handle hos jer 👌

2025幎12月5日

Tusind tak for de 5 stjerner, Georgia! ⭐
Det glÊder os virkelig at hÞre, at det altid er en fornÞjelse at handle hos os 👌
Tak for din tillid og opbakning – vi glÊder os allerede til din nÊste ordre 🍬✚

ingen problemer

jeg fik det jeg bestilte uden problemer. + to bolcher.

2025幎11月26日

Tusind tak for de 5 stjerner, Peter! ⭐
Dejligt at hÞre, at alt gik uden problemer, og at du fik det, du bestilte – og endda lidt ekstra bolcher med pÃ¥ vejen 🍬😉
Tak fordi du handlede hos Snamix, og vi håber at se dig igen snart!

Vi have kÞbt for 1000 udenlansk slik plus en gnaver

Vi have kÞbt for 1000 udenlansk slik til vores sÞn fÞdselsdag det kom frem rigtig hurtigt. Da vi fik kassen ind af dÞren så vi et lille udbetydeligt hul på stÞrrelse med en 5 krone og det sker tit med pakker så det hang vi os ikke i da vi begynder at pakke ud kommer der en mÊrkelig lugt og da vi kom til bunden var der en flad mus /rotte vi sender mail til forhandler med billeder og det for vi ikke noget svar på vi prÞver at ringe men kun telefonsvarer så får vi endeligt en mail tilbage men det er IA som vi ikke kan bruge til noget som helst i dag kommer jeg igennem og medarbejdere siger at det ordernummer ikke passer og så han ikke tid til at vente på os der var andre i kÞen og deres ordernummer starter med s og der er ikke noget nummer på de papir vi har de ved ikke hvad service er og vi krÊver en retur så de kan få deres slik og sodavand og husdyr tilbage var meget utilfreds med den medarbejder som ikke vil hjÊlpe os og vi får en mail så vi kan vurder snamix på trustpilot så det gÞr vi så

2025幎11月28日

Hej kunde

Vi er meget kede af at hÞre om den oplevelse, du beskriver. Vi vil dog gerne understrege, at vi aldrig sender pakker indeholdende nogen form for dyr – og vi kan derfor ikke genkende den situation, du beskriver. Alle vores pakker pakkes og kontrolleres i et rent og kontrolleret miljÞ, og sÃ¥dan en hÊndelse ville vÊre ekstremt usandsynlig.

Vi kan heller ikke finde en ordre, der matcher de oplysninger, du har givet, og uden et gyldigt ordrenummer har vi ikke mulighed for at undersÞge sagen nÊrmere eller hjÊlpe korrekt. Uden et gyldigt ordrenummer eller dokumentation er der ikke mulighed for, at vi kan undersÞge sagen eller bekrÊfte, at der overhovedet er foretaget et kÞb hos os.

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside. Gode priser og hurtig fragt ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra

2025幎11月25日

Tusind tak for de 5 stjerner, Kira! ⭐
Det glÊder os rigtig meget, at du synes vores hjemmeside er overskuelig, priserne gode, og at leveringen var hurtig.
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og hÃ¥ber at sende flere lÊkkerier din vej snart 🍬✚

Got what I ordered

2025幎11月27日

Thank you so much for the 5 stars, Scott! ⭐
We're glad to hear you got exactly what you ordered.
We appreciate you choosing Snamix and hope to serve you again soon! 🍬😊

Best regards,
Team Snamix

Min datter var så glad da hun fået

Min datter var så glad da hun fået hendes lÊkkert snacks.
God service.

2025幎11月13日

Tusind tak for din anmeldelse, Donnah! 💛
Hvor er det dejligt at hÞre, at din datter blev sÃ¥ glad for sine lÊkre snacks – det gÞr os virkelig glade! 🍬✚

Vi beklager, hvis der har vÊret nogen form for gene i forbindelse med ordren, og vi er glade for, at du alligevel oplevede god service hos os.
Tak fordi du valgte Snamix – vi glÊder os til at sende mere lÊkkert din vej.

Team Snamix

Voldsomt hurtig levering, pakken var allerede sendt af sted efter ca 10 minutter.
Og er meget tilfreds med indpakning og selv tingene jeg kÞbte .

2025幎11月1日

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du oplevede en superhurtig levering, og at både indpakning og varerne levede op til dine forventninger.
Hos Snamix gÞr vi os umage for at fÃ¥ sendt pakkerne afsted sÃ¥ hurtigt og sikkert som muligt — derfor er det fantastisk at hÞre, at du lagde mÊrke til det 🚀🍬

Tak fordi du handlede hos os!
Team Snamix

Hurtig levering, gode priser og meget tilfreds med mit kÞb.

2025幎11月9日

Tusind tak, Marianne, for de flotte 5 stjerner! 🌟
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er tilfreds med både levering, pris og dit kÞb. Det betyder meget for os!
Vi håber at se dig igen snart. 😊

Friskt

Super! mine twizzlers kom efter bare én hverdag og var friske og blÞde, ikke stenhårde som de ellers tit er når man kÞber dem i andre slikbutikker.

2025幎11月3日

Hej Mathilde,
Tusind tak for de 5 stjerner og den skÞnne anmeldelse! 😊
Det glÊder os virkelig at hÞre, at dine Twizzlers kom hurtigt frem og var friske og blÞde – prÊcis som de skal vÊre!
Vi hÃ¥ber, vi fÃ¥r lov at sende dig mere lÊkkert slik snart igen 🍬
Team Snamix 🍬

Det slik jeg bestilte var overskredet

Det slik jeg bestilte var overskredet sidste holdbarhedsdato med en måned. Det var ikke okay.
Der stod at det var tÊt på sidste dato men ikke overskredet.

2025幎10月25日

Hej Jes,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at du har bestilt Skittles Squishy til -50%, som var markeret som et “Stop Madspild”-produkt med bedst fÞr-dato september. Disse produkter sÊlges til nedsat pris netop for at mindske madspild og stÞtte miljÞet 🌍
Selvom datoen nu er overskredet, er sÃ¥danne varer som oftest stadig helt fine at spise – derfor vÊlger vi at tilbyde dem som et alternativ til at smide dem ud.

Vi gÞr altid opmÊrksom på bedst fÞr-datoer direkte på produktsiden, så vores kunder kan trÊffe et informeret valg ved kÞb.
Vi beklager naturligvis, hvis dette ikke har fremstået tydeligt nok i dit tilfÊlde, og vi tager din feedback med os, så vi kan gÞre det endnu klarere fremover.

Med venlig hilsen,
Team Snamix 🍬

Sindssyg hurtig levering med kvalitet

Sindssyg hurtig levering med kvalitet varer der ikke var beskadet

2025幎10月4日

Tusind tak for de flotte 5 stjerner, Magnus! 🌟
Vi er super glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de levering og kvaliteten af varerne. Hos Snamix gÞr vi os umage for, at alt nÃ¥r hurtigt og sikkert frem – sÃ¥ det betyder meget for os at fÃ¥ din feedback!
Vi hÃ¥ber, vi snart fÃ¥r lov at sende endnu mere lÊkkert slik og chokolade din vej 🍬🍫

БыстрП ЎПставОлО

БыстрП ЎПставОлО. КПМфеты вкусМые, рекПЌеМЎую =)

2025幎10月6日

Tusind tak for de flotte ord, Oleksandra! 💖
Vi er glade for, at du er tilfreds med bÃ¥de levering og vores lÊkre slik 🍬
Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget! 🙏

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。