Olivious Nederland BV レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fijne ervaring. Behulpzame klantenservice. Eerste levering waren de flesjes ingedeukt, dit had overigens geen invloed op de kwaliteit van het product. Toch kreeg ik een nieuwe nalevering. De smaak i... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Ik gebruik het sinds kort en kan nog niet zeggen of mijn cholesterol verlaagd is. Over 2 maanden bloedprikken dan weet ik of mijn cholesterol verlaagd is. Tot die tijd blijf ik het gebruiken en als he... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mijn darmen waren erg onrustig en dat is beter sinds gebruik van dit- voor mij- smakelijke drankje. Gebruik het nu 8 dagen dus wat er verder nog verbeterd zal de lange termijn uitwijzen. Ik blijf het... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na wat startproblemen met de eerste twee leveringen, wat overigens door Olivious heel goed is opgelost, ging het met de leveringen daarna perfect. Ik heb sinds het nemen van deze flesjes minder darmpr... もっと見る

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

Wat Olivious uniek maakt? Onze gepatenteerde olijfshots maken het mogelijk om dagelijks te profiteren van de kracht van extra vergine olijfolie, zonder gedoe. Gemaakt van hoogwaardige olijfolie uit Sardinië, boordevol polyfenolen en gezonde vetten met bewezen gezondheidsvoordelen voor hart, bloedvaten, spijsvertering en gewrichten. Olivious is 100% natuurlijk, handig verpakt in een dagelijks te drinken flesje, en wordt maandelijks vers geproduceerd – zodat je altijd kunt rekenen op maximale werking én een milde, aangename smaak. Steeds meer tevreden gebruikers ontdekken hoe goed het voelt én smaakt. Wie eenmaal begint, blijft vaak terugkomen – en dat is voor ons het mooiste bewijs.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 61

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Het is een super goed vitamine ik had…

Het is een super goed vitamine ik had al jaren last van mijn darmen sterkte nog last van aambeien na twee shot alle pijn en ongemaak Gevoel is weg ik had het echt niet verwachten ik ga nog meer bestellen

2025年11月17日

Olivious Nederland BV からの回答

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zich na zo’n lange tijd eindelijk beter voelt. Dat Olivious al na twee shots zoveel verlichting heeft gegeven bij uw darmklachten en aambeien, maakt me oprecht blij. Dank u wel dat u dit met ons deelt. 🙏 Groetjes, Stefanie

Goed product

Goed product , geloofwaardig snelle perfecte levering !

2025年11月6日

Olivious Nederland BV からの回答

Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat het product en de snelle levering zo goed bevallen.

5つ星のうち5の評価

Met de bezorging ben ik dik tevreden en…

Met de bezorging ben ik dik tevreden en het heeft mij ontzettend goed geholpen

2025年11月5日

Olivious Nederland BV からの回答

Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de bezorging naar wens was én dat Olivious u zo goed heeft geholpen. Dat maakt ons echt blij! Groetjes van Stefanie

Top service

2025年10月28日

Olivious Nederland BV からの回答

Dank je wel voor je mooie reactie! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes, Stefanie

5つ星のうち4の評価

Dat nu ook in Duitsland geleverd kan…

Dat nu ook in Duitsland geleverd kan worden, is fijn

2025年10月14日

Olivious Nederland BV からの回答

Wat leuk om te horen, dank je wel! We zijn blij dat Olivious nu ook in Duitsland verkrijgbaar is — zo kunnen nog meer mensen dagelijks profiteren van de kracht van pure olijfpolyfenolen.

5つ星のうち3の評価

Ik vind het oké maar erg duur

Ik vind het oké maar erg duur, voor nog geen halve euro per flesje maak ik het zelf, ook hoge kwaliteit en op maat voor mijn eigen gezondheidssituatie gemaakt. En beter voor het milieu!

2025年10月9日

Olivious Nederland BV からの回答

Dank voor je feedback Antoinette. Met Olivious weet je zeker dat je elke dag de juiste, werkzame hoeveelheid binnenkrijgt, precies de dagelijkse hoeveelheid polyfenolen volgens de EFSA-gezondheidsclaim en zonder vervelende kriebel in je keel. (kenmerkend voor de supergezonde polyfenolen) Zelf mengen kan natuurlijk, zorg dan wel dat deze olie van goede en verse kwaliteit is, niet ouder dan 1 jaar en 100% eerste persing.

5つ星のうち2の評価

Helemaal niks 4 dagen achter elkaar…

Helemaal niks 4 dagen achter elkaar ingenomen nou alleen maar misselijk voor de rest niks voor mij werkt het niet.

2025年10月5日

Olivious Nederland BV からの回答

Wat jammer om te horen, Loes. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Soms heeft het lichaam even tijd nodig om te wennen aan de polyfenolen en goede vetten in Olivious. We horen niet vaak dat mensen misselijk worden van onze shot, in dat geval adviseren we het tijdens of na een maaltijd te nemen. Als je wilt, denken we graag met je mee wat het beste werkt voor jou.

Smaak heerlijk

Smaak heerlijk, net geen 10 jammer dat er een E stof in zit

2025年10月5日

Olivious Nederland BV からの回答

Goed dat het goed smaakt voor je. Niet elk E-nummer is ongezond, zonnebloempitlecithine (E322) is daar een goed voorbeeld van. Het is een natuurlijk ingrediënt uit zonnebloempitten dat zorgt voor een mooie, stabiel drankje. Daarnaast bevat het fosfolipiden en choline, die bijdragen aan een gezonde hersen- en leverfunctie. Het verbetert ook de vetvertering en ondersteund zelfs je cholesterol voor een betere cardiovasculaire gezondheid. We kiezen er bewust voor, juist omdat het een natuurlijk en functioneel onderdeel is van de formule.

Een goede service

Alles wordt binnen een paar dagen bij mij afgeleverd

2025年9月29日

Olivious Nederland BV からの回答

Bedankt voor je fijne review! 😊
Wat goed om te horen dat alles steeds snel bij je aankomt — daar doen we ons best voor!

snelle verzending

snelle verzending

Het helpt echt tegen slechte stoelgang ga nu iedere dag.

2025年9月25日

Olivious Nederland BV からの回答

Wat fijn om te lezen Thea, elke dag regelmaat maakt echt verschil. Dank je wel voor je mooie feedback!

Het werkt echt

Onze meid zit in een rolstoel daarom weinig beweging altijd problemen met de stoelgang sinds ze dit gebruikt heeft ze elke dag een normale stoelgang

2025年9月22日

Olivious Nederland BV からの回答

Wat fijn om te horen Jannie. Heel bijzonder dat het je dochter zo helpt – dank je wel dat je dit met ons deelt, hartelijke groeten van Stefanie

5つ星のうち3の評価

de smaak is prima nu gaan we kijken of…

de smaak is prima nu gaan we kijken of het werkelijk iets voor mijn lichaam gaat doen

2025年9月17日

Olivious Nederland BV からの回答

Dank je wel voor je review! Dagelijks gebruik maakt vaak echt het verschil – we zijn benieuwd hoe het je verder gaat bevallen

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en goed contact.

Snelle levering en goed contact.
Uitstekend product!

2025年9月4日

Olivious Nederland BV からの回答

Dankjewel voor je mooie review! En mooi om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de levering als ons contact – en natuurlijk over Olivious zelf. Daar doen we het voor

Top klantenservice.

Snelle en correcte afhandeling van de gestelde vraag en terug koppeling.

2025年8月22日

Olivious Nederland BV からの回答

We vinden het belangrijk om altijd snel en duidelijk te helpen, dus heel blij om te lezen dat dit zo ervaren is 🙏

5つ星のうち5の評価

Mooi op tijd en goed verpakt...

Mooi op tijd en goed verpakt...
Snelle levering top!!

2025年8月26日

Olivious Nederland BV からの回答

Wat fijn om te horen dat alles mooi op tijd en goed verpakt is aangekomen! 😊 Dank voor je compliment over de snelle levering, we doen ons best om dit altijd zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heel blij met je positieve woorden! Wist je dat je met een abonnement altijd verzekerd bent van een verse voorraad, met extra verhaalvoordeel en zonder verzendkosten?

5つ星のうち4の評価

Makkelijke te bestellen en de snelle…

Makkelijke te bestellen en de snelle levering.

2025年8月15日

Olivious Nederland BV からの回答

Fijn dat je het bestellen makkelijk vond en de levering snel ging! Wist je dat je dit gemak ook kunt ervaren met een extra voordelig abonnement? Altijd een verse voorraad in huis hebt en zonder verzendkosten. Groetjes Stefanie

Prima shot!

Snelle levering, smakelijk product. En nog gezond ook!

2025年8月20日

Olivious Nederland BV からの回答

Dankjewel Gerben, wat een mooie combinatie: snel, smakelijk én gezond – precies wat we willen bieden! 😊 Groet, Stefanie

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。