OLKA Sportresor レビュヌ 1,610

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Cupen var helt okej. Jag saknade lite nÀrvaro av arrangören dÃ¥ det blev lite kÀnsla av trÀningsmatcher och inte cup. SÃ¥ rent sportsligt och arrangemanget finns det bÀttrings möjligheter. NÀr det gÀlle... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi bokade ett trÀningslÀger i Spanien för vÃ¥ra fotbollskillar över pÃ¥sklovet. Vi har haft en fantastisk resa och allting har verkligen varit över förvÀntan. Proffsigt bemötande och hjÀlp hela vÀgen ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Priset Àr vad det Àr men man fÃ¥r vad som utlovas. Biljetterna till Liverpool-Galatasaray levererades drygt tvÃ¥ dygn före matchen, Olka skickade flera mail om vad som ingick och hur allt funkade pÃ¥ pla... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

OLKA var svÊrt god pÃ¥ Ã¥ tilrettelegge treningsleir for oss pÃ¥ relativt kort varsel. Vi var en gruppe pÃ¥ totalt 37 personer, og det var 7 uker til avreise. Vi fikk et bra hotell med god plasseri... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. スポヌツ ツアヌ代理店

OLKA Sportresor に぀いお

圓該䌁業による蚘述

OLKA Sportresor arrangerar trÀningslÀger, cuper, konferensresor & fotbollsresor! Hos oss bokar du sportresor i vÀrldsklass, Àven Formel 1- & tennis-resor.

Varje år reser över 45 000 resenÀrer med oss och vi strÀvar alltid efter att ge våra resenÀrer bÀsta möjliga service!

OLKA Sportresor grundades 1978 och Àr idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvÀrdighet via UC. Vi Àr medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och stÀller höga resegarantier till Kammarkollegiet.

VÀlkommen till OLKA

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bra mat

Bra mat. Flexibla. Bra planer. Trevlig personal.

Hej Thord!

Stort tack för 5 stjÀrnor och för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att ni trivdes sÃ¥ bra under trÀningslÀgret pÃ¥ Öland.

Varmt vÀlkomna tillbaka nÀsta gång laget ska på trÀningslÀger.

5぀星のうち3の評䟡

Cupen var helt okej

Cupen var helt okej. Jag saknade lite nÀrvaro av arrangören då det blev lite kÀnsla av trÀningsmatcher och inte cup. Så rent sportsligt och arrangemanget finns det bÀttrings möjligheter. NÀr det gÀller bokning och kontakt med olka innan resan och information mm så Àr det en klar 5a. det var jÀtte proffsigt

OLKA Sportresor からの回答

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du var så nöjd med bokningen, kontakten och informationen inför resan — det uppskattar vi verkligen.

Samtidigt tackar vi för dina Àrliga synpunkter kring sjÀlva cupen. Vi tar det sjÀlvklart vidare.

Allt gott,

5぀星のうち4の評䟡

Bra kommunkation och bra lÀger pÃ¥ bra

Bra kommunkation och bra lÀger på bra planer och grymt hotell.
Det som dÀremot borde ingå Àr ett konferensrum, vilket det inte gjorde och det var första gången som jag varit med om att det inte ingår. Annars bara bra.

2026幎3月29日

OLKA Sportresor からの回答

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att ni var nöjda med både kommunikationen, planerna och hotellet under trÀningslÀgret i Malmö.

Tack också för att du lyfter frågan om konferensrum. Vi förstår att det blev en besvikelse nÀr det inte ingick. Vi uppskattar att du delar med dig av det.

Allt funkade perfekt

Allt funkade perfekt. Vi fick våra biljetter till Formel 1 och fick stöd från er att ladda ner de på rÀtt sÀtt. Inga problem vid biljett luckan på plats!! Stort tack!,

Hej Carola!

Stort tack för 5 stjÀrnor och för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att allt flöt på bra inför Formel 1 i Suzuka.

Fint också att höra att ni fick det stöd ni behövde för att ladda ner biljetterna och att allt fungerade smidigt på plats. Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr det Àr dags för nÀsta resa.

5぀星のうち5の評䟡

Allt var smidigt och vÀl planerat

Allt var smidigt och vÀl planerat. Inget strul och bra kvalitet.

2026幎4月7日

Hej Hans!

Stort tack för 5 stjÀrnor och för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att allt flöt på smidigt och att helheten höll hög kvalitet.

Vi hoppas att ni fick en riktigt hÀrlig kvÀll i Milano och att den målrika matchen mellan Inter och Roma blev en extra fin upplevelse.

NÀsta gång ni blir sugna på en fotbollsresa vet ni var vi finns.

Bra och tydlig kommunikation

Bra och tydlig kommunikation. KÀndes tryggt hela vÀgen och konkurenskraftiga priser. Helnöjd med både Olka och upplevelsen.

2026幎4月7日

Hej Jens!

Stort tack för 5 stjÀrnor och för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde kommunikationen som tydlig och att det kÀndes tryggt hela vÀgen.

Extra kul ocksÃ¥ att höra att du var helnöjd med bÃ¥de oss och upplevelsen. Vi hoppas att ni fick en riktigt minnesvÀrd kvÀll i Milano och att 5–2-segern för Inter gjorde den Ànnu bÀttre.

PrisvÀrt

Bra logistik och trevligt bemötande på plats i Turkiet

2026幎3月31日

OLKA Sportresor からの回答

Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att ni var nöjda med både logistiken och bemötandet på plats under trÀningslÀgret i Belek.

Varmt vÀlkomna tillbaka nÀsta gång det blir dags för trÀningslÀger med laget.

Gode guider

Gode guider, lett å kommunisere og veldig serviceinnstilte.

2026幎4月6日

Hei!

Tusen takk for 5 stjerner og den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å hÞre at dere var fornÞyde med guidene, kommunikasjonen og servicen rundt treningsleiren i Lloret de Mar.

Dere er hjertelig velkomne tilbake neste gang fotballaget skal på treningsleir.

Alt funket veldig bra.

Bestilling og oppfÞlging i forkant gikk veldig bra. Trenings fasiliteter og overnatting var bra Alt i alt en topp treningssamling.

2026幎4月2日

Hei!

Tusen takk for 5 stjerner og den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å hÞre at både bestillingen og oppfÞlgingen i forkant fungerte godt, og at dere var fornÞyde med både treningsfasilitetene og overnattingen.

Så fint å hÞre at treningssamlingen i Göteborg ble en god opplevelse. Dere er hjertelig velkomne tilbake neste gang laget skal på treningsleir.

Super treningsleir!

Olka hadde et godt opplegg, god pris og god oppfÞlging gjennom hele prosessen fra booking til gjennomfÞring av treningsleiren. Vi fÞlte oss godt ivaretatt!

2026幎4月5日

Hei!

Tusen takk for 4 stjerner og for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å hÞre at dere var fornÞyde med både opplegget, prisen og oppfÞlgingen gjennom hele prosessen rundt treningsleiren i Benidorm.

Ekstra fint er det også å hÞre at dere fÞlte dere godt ivaretatt underveis. Dere er hjertelig velkomne tilbake neste gang fotballaget skal på treningsleir.

5぀星のうち4の評䟡

Ryddig og profesjonell planlegging og

Ryddig og profesjonell planlegging og oppfÞlging av vår treningsleir. Et lite minus for kvaliteten på hotellet.

2026幎4月4日

Hei!

Tusen takk for tilbakemeldingen og for 4 stjerner. Det er veldig hyggelig å hÞre at dere opplevde planleggingen og oppfÞlgingen rundt treningsleiren i Benidorm som ryddig og profesjonell.

Takk også for den Êrlige kommentaren om hotellet. Vi setter pris på at du gjÞr oss oppmerksomme på dette, og tar det med oss videre.

Dere er hjertelig velkomne tilbake neste gang laget skal på treningsleir.

Team OLKA Sportsreiser/Express

TrÀningslÀgret

Bra men inte bÀst.

2026幎3月20日

Hej Jan!

Tack för ditt omdöme och för att ni valde att boka ert trÀningslÀger med oss.

Vi Àr glada att ni hade en bra resa, och hoppas att vi får chansen att hjÀlpa er igen framöver. NÀsta gång kanske det till och med blir bÀst.

5぀星のうち5の評䟡

OLKA levererar alltid det som förvÀntas.

OLKA levererar alltid det som förvÀntas.

OLKA Sportresor からの回答

Vi tackar och bugar djupt för ditt fina omdöme.

Vi hoppas att du fick en hÀrlig upplevelse på San Siro och att Milano bjöd på en fin helg.

Team OLKA Sportresor/Express

Helhet

VÀldigt bra stÀlle att ha trÀningslÀger på! Flensburg Àr trevlig stad att besöka.

OLKA Sportresor からの回答

Stort tack för 5 stjÀrnor och för ert fina omdöme. Vad roligt att höra att ni trivdes så bra under trÀningslÀgret i Flensburg och att Àven staden blev en del av den fina helhetsupplevelsen.

Varmt vÀlkomna tillbaka nÀr det blir dags för nÀsta lÀger.

5぀星のうち4の評䟡

God samlet kundeoplevelse, men skuffende pladser.

Smidigt booking flow, prÊcis kommunikation og helt generelt en rigtig god kundeoplevelse.

DesvÊrre var selve billetterne/pladserne til kampen med begrÊnset udsyn, da det var på rÊkke 2 bag et hegn. Dette var skuffende. Det er sikker uden for OLKA indflydelse - men stadig skuffende da netop fodboldkampen var hovedformålet med rejsen.

Derfor kun 4 stjerner og ikke 5 stjerner.

2026幎3月21日

Hej Lars

Tak for dit fine og Êrlige omdÞmme. Det glÊder os at hÞre, at du oplevede både bookingforlÞbet, kommunikationen og den samlede kundeoplevelse som rigtig god.

Samtidig forstår vi godt din skuffelse over pladserne og det begrÊnsede udsyn. Billetterne fordeles af klubben inden for den bestilte kategori, men vi kan sagtens fÞlge, at det trak ned på oplevelsen.

Team OLKA Sportsrejser/Express

5぀星のうち5の評䟡

Bra info hele veien og fine billetter

Hei Harald!

Tusen takk for 5 stjerner og den hyggelige tilbakemeldingen. SÃ¥ fint Ã¥ hÞre at du var fornÞyd med bÃ¥de informasjonen underveis og billettene til FC Barcelona–Rayo Vallecano.

Vi håper du fikk en flott opplevelse i Barcelona og en minnerik kamp på stadion.

5぀星のうち5の評䟡

Kan rekommendera och kommer anvÀnda igen.

Smidig process från början till slut. Var lite nojig innan jag köpte biljetterna, men kunde inte blivit nöjdare! Kommer absolut både rekommendera andra och anvÀnda igen.

2026幎3月17日

Hej Edit!

SÃ¥ fint att lÀsa — och extra roligt att första kÀnslan inför köpet inte alls blev det som du befarade. Precis sÃ¥nt hÀr Àr alltid hÀrligt att fÃ¥ höra.

Stort tack också för att du både vill rekommendera oss vidare och resa med oss igen. Det uppskattar vi verkligen.

Alt klappede

Var afsted i weekenden 21.-22. marts for at se Queens Park - Portsmouth og Tottenham - Nottingham F. Pladserne var fine og der fulgte en voucher med til stadion tour på White Hart Lane, hvilket godt kan anbefales. Et lille minus var ekstremt lille benplads på Loftus Road. Ikke noget for en hvis man har lange ben😀Billetterne kom som aftalt og virkede perfekt. Så alt i alt en god oplevelse. Tak for det.

2026幎3月24日

Hej Peter!

Tusind tak for de fem stjerner og for din fine anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at billetterne kom som aftalt, og at I havde en god weekend med både Queens Park - Portsmouth og Tottenham - Nottingham Forest.

Dejligt ogsÃ¥ at hÞre, at stadionturen var vÊrd at anbefale. Tak ogsÃ¥ for din Êrlige kommentar om benpladsen pÃ¥ Loftus Road – det er nyttig feedback. Alt i alt er vi rigtig glade for, at turen blev en god oplevelse.

Team OLKA Sportsrejser

5぀星のうち5の評䟡

OLKA var svÊrt god pÃ¥ Ã¥ tilrettelegge

OLKA var svÊrt god på å tilrettelegge treningsleir for oss på relativt kort varsel. Vi var en gruppe på totalt 37 personer, og det var 7 uker til avreise.

Vi fikk et bra hotell med god plassering. Trygt og sentralt, og ved stranden.
Vi fikk fine og gode treningsfasiliteter.
Vi fikk treningskamper.
Vi fikk kampbilletter til Camp Nou.
OLKA sÞrget også for at sin lokale samarbeidspartner stilte med lokal representant, som mÞtte oss ved ankomst til flyplassen, og som også var med til treningsfasiliteter og treningskamper. Veldig bra!

2026幎2月20日

Hei!

Tusen takk for fem stjerner og for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å hÞre at treningsleiren lot seg gjennomfÞre så godt, selv med kort tid til avreise, og at både hotellet, treningsfasilitetene, treningskampene og kampbillettene til Camp Nou fungerte så bra for gruppen.

Ekstra fint er det å hÞre at den lokale oppfÞlgingen ved ankomst og under oppholdet ble opplevd som så god. Den typen tilstedevÊrelse betyr mye når man reiser som en stor gruppe.

Vi håper å få hjelpe dere igjen neste gang det er tid for treningsleir.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。