ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
uwaÅŒam ÅŒe to oszustwo
uwaÅŒam, ÅŒe to oszustwo. StraciÅam 4,500 dolarów.
Oszust Marek Winiarski
Niet eerlijk in uitbetaling
In het begin zeer goede begeleiding en opvolging.
We waren senl weg met hoe het werkte en lmaakte dan ook wel redelijke winst op korte tijd.
En sinds december 2023 ben ik aan het vragen om enkel mijn winst op mijn rekening te krijgen . Op dit moment ben ik nog steeds wachtende . Eerst kon het niet doorgaan omdat we met een trading open staan. Nu is het omdat we al even nioets meer gedaan hebben en dat ik 20% van het volledige bedrag eerst moet betalen alvorens ik mijn profijt op mijn rekening krijg .
Ik hoor niets , krijg geen antwoord
Indien nodig neem ik een advokaat om mijn geld en winst over te zetten en stopt deze samen werking
Achtung.. Betrug
Achtung... es sind alles BetrÃŒger.
Bei Auszahlung wurden mir gefÀlschte USDT Ìberwiesen...
Trotz Garantie zur Auszahlung., alles lÃŒgen...
Achtung Betrug!!
OszuÅci nakrÄcajÄ do wpÅaty jakâŠ
OszuÅci nakrÄcajÄ do wpÅaty jak najwiÄcej gotówki i tylko tyle jak chcecie wypÅaciÄ to lipa Pan Marek Winiarski uwaÅŒajcie na tÄ osobÄ obiecujÄ zÅote góry a później kontakt siÄ urywa nie odpisuje nie podnosi telefonów i kasa przepada
ZÅodzieje moÅŒna wypÅaciÄ tylko pierwszeâŠ
ZÅodzieje moÅŒna wypÅaciÄ tylko pierwsze 50e później moÅŒna zapomnieÄ !! Marek Winiarski o ile siÄ tak naprawdÄ nazywa to oszust nie broker caÅa bandna oszustów z Ukrainy
oszuÅci
oszuÅci, nie wypÅacajÄ pieniedzy, przy próbie wypÅacenia pieniÄdzy kaÅŒÄ wpÅaciÄ dodatkowe 500 euro w celach âweryfikacjiâ. Pozytywne opinie na ich temat sÄ wystawiane przez boty, chociaÅŒ kto ma trochÄ oleju w gÅowie ten sieÌš domyÅli.
totalne oszustwo
To przestÄpcy i radzÄ nie korzystaÄ z ich usÅug, mam na to dowód. To strata czasu. Mój zwrot pieniÄdzy zostaÅ anulowany, a moje konto zamkniÄte przez Juno. Niniejszym przesyÅam tÄ recenzjÄ do Trustpilot, aby wyraziÄ moje niezadowolenie z tej firmy. Mam wszystko, co ukradli.
RÌÃ«Ì CÌoÌVÌ Ã©ÌRÌ!ÌnÌ GÌÄÌoÌ!ÌnÌ.Ì,Ì CÌÃÌMÌ
w koÅcu otrzymaÅem to, co mi siÄ naleÅŒaÅo i odzyskaÅem pieniÄ
dze
Absolute fraud
Absolute fraud, Max apparently an account manager kept asking for more and more money £2000 of my money and says you can withdraw whenever you want. Itâs a lie. I am still waiting for my money. This site an absolute fraud. Their reviews are lies they are fraudsters. Do not invest a penny. I will continue until I get my money out. I only invested a few weeks ago and I donât even want the 300$ which I apparently made I just want my own money that I put in. They will not let you withdraw and when I said I just want to see how quick I can get my money. I was told we no longer want to manage you and someone will be in touch. Just wait you will get your money. No money no nothing just being ignored !!!! Do not put a penny into this scamming company. I will make sure they are exposed for the truth !!!!
Even during market volatility
Even during market volatility, Omega Crypto Holding systems have never crashed. Uptime is 100%, which is critical for traders who need to act fast. Their infrastructure is rock solid, leaving no room for error on their end.

ZÅodzieje i oszuÅci z Omega CryptoâŠ
ZÅodzieje i oszuÅci z Omega Crypto Holding ale teÅŒ ci sami wystÄpujÄ pod nazwÄ pexpaybit. UwaÅŒajcie na nich to ci sami zÅodzieje.
WiÄkszego nÄkania telefonami to w ÅŒyciuâŠ
WiÄkszego nÄkania telefonami to w ÅŒyciu nie spotkaÅem. Fotowoltaika to siÄ kryje osiem razy. ZarejestrowaÅem siÄ na stronie ÅŒeby zobaczyÄ o co tam chodzi i zaraz dostaÅem telefon zwrotny w celu potwierdzenia rejestracji. PowiedziaÅem, ÅŒe nie chce z nimi rozmawiaÄ ani nic potwierdzaÄ przez telefon i siÄ rozÅÄ czyÅem. ChwilÄ poźniej zaczÄÅy siÄ urywaÄ inne telefony od tej samej osoby, która udawaÅa, ÅŒe coÅ nas rozÅÄ czyÅo. ZignorowaÅem. Po poÅudniu telefon siÄ rozdzwoniÅ poraz kolejny, kilka numerów jeden za drugim w jakimÅ amoku. ZablokowaÅem. Na drugi dzieÅ rano ta sama sytuacjia. ZablokowaÅem. Dwa dni poźniej to samo i dzisiaj to samo. Na konto, ÅŒeby je usunÄ Ä, nie mogÄ siÄ juÅŒ w ogóle zalogowaÄ, jakby nie istniaÅo. Zwracanie uwagi przez telefon teÅŒ nie dziaÅa. Na reklamÄ tej strony klikasz z portalu onet i tam pojawia siÄ caÅy artykuÅ o tradowaniu przez AI. Onet powinien weryfikowaÄ tego typu praktyki, które wyÅwietlajÄ mu siÄ w postaci reklam. Taki stopieÅ nÄkania naleÅŒy zgÅaszaÄ odpowiednim sÅuÅŒbom
Banda oszustów i zÅodziei
Banda oszustów i zÅodziei. Co jeden to "uczciwszy". Jak wpÅacasz pieniÄ dze to jest super, ale jak chcesz wypÅaciÄ to ÅŒÄ dajÄ coraz to wiÄkszych opÅat - za przelew, za przewalutowanie, za prowizjÄ. WpÅacasz to, ale wypÅaty nie ma. UWAGA OSZUÅCI !!!!
dzwoniÄ i twierdzÄ ÅŒe musze posiadaÄ na koncie pieniÄ dze
DzwoniÄ i twierdzÄ ÅŒe aby zwróciÄ Årodki muszÄ zobaczyÄ ÅŒe ja posiadam na swoim koncie revolut z którego przelewaÅem wczeÅniej na platformÄ omega crypto.... kwotÄ podobnÄ czyli okoÅo 500 dolarów okoÅo 2000 zÅ czy ktoÅ teÅŒ to juÅŒ przerabiaÅ, proszÄ o opiniÄ czy to kolejne oszustwo.
The responsive customer support repsâŠ
The responsive customer support reps resolve verification error I have within a few hours, usually much faster. They understand traders need quick answers. Even late at night, someone has always helped me out. That level of service is top-notch.

UWAŻAJCIE TO OSZUSTWO
UwaÅŒajcie na tych ludzi. Na poczÄ
tku jest wszystko piÄknie, doradca Pan Marek niby pseudo jak juÅŒ siÄ dowiedziaÅem z wpisów taki miÅy. Gdy przyszÅo do wypÅaty oczywiÅcie zaczÄÅy siÄ problemy. Hieny oszukujÄ
ludzi i krzywdzÄ
! Ostrzegam innych nie dajcie siÄ oszukaÄ. ZgÅosiÅem sprawÄ na prokuraturÄ i policjÄ z wszystkimi dowodami jakie posiadaÅem. Moja kwota nie jest jakaÅ wielka ale wiem ÅŒe ludzie naprawdÄ przeÅŒywajÄ
tragedie przez tych skur........!
ProszÄ o kontakt osobÄ która pisze ÅŒe jakiÅ detektywi siÄ tym juÅŒ zajmujÄ
, ÅŒebym miaÅ drugie tyle doÅoÅŒyÄ to zapÅacÄ aby tÄ
bandÄ zÅodziei powstrzymaÄ od dalszych tego typu dziaÅaÅ. Niech ktoÅ napisze gdzie naleÅŒy siÄ zgÅosiÄ by uzyskaÄ pomoc ? Nie wpÅacajcie ÅŒadnych pieniÄdzy i oszczÄdnoÅci bo to JEDNO WIELKIE OSZUSTWO !
No sÅuchajcie
No sÅuchajcie, muszÄ siÄ podzieliÄ mojÄ historiÄ z Omega Crypto Holding. WciÄ gnÄli mnie w to caÅe inwestowanie w krypto, obiecujÄ c super zyski z AI. ZainwestowaÅam tam 30,000 PLN, liczÄ c na ÅatwÄ kasÄ. Ale jak przyszÅo do wypÅaty, zaczÄÅo siÄ. Doradcy, co to wczeÅniej byli tacy mili, nagle zaczÄli siÄ wyginaÄ â ÅŒÄ dania dodatkowych opÅat, jakieÅ tam kosmiczne warunki. Kiedy odmówiÅam, zaczÄli straszyÄ i robiÄ awanturÄ. Ostatecznie, trafiÅam na kancelariÄ detektywistycznÄ i oni mi pomogli. DziÄki nim udaÅo mi siÄ odzyskaÄ czÄÅÄ kasy. Omega Crypto Holding to totalne oszustwo, ostrzegam Was! Jest533 postÄpowanie zbiorowe przeciwko nim, jeÅli was teÅŒ oszukali dzwoÅcie. 724Ta kancelaria to prawdziwi profesjonaliÅci, majÄ artkuÅy wszÄdzie i liczne wyróŌnienia.472
Omega Crypto Holding - OSZUÅCI
RadzÄ unikaÄ. NaciÄ gnÄ i namówiÄ na inwestycje a jak zechcemy wypÅaciÄ pieniÄ dze to kontakt siÄ urywa i o zainwestowanych funduszach moÅŒna zapomnieÄ. OSZUÅCI I ZÅODZIEJE.

ZÅodzieje i oszusci 100
Ostrzegam przed banda zÅodzieji podszywajÄ
cy mi siÄ pod OmCrHolding, zza wschodniej granicy- zobaczycie swoje pieniÄ
dze jak prosiÄ niebo,bÄdÄ
zadaÄ. coraz wiÄkszych kwot, nie ma umowy,podÅÄ
czajÄ
siÄ do komputera i wyciÄ
gajÄ
dane wraÅŒliwe, dzwoniÄ
z komputera,wiÄc nie da siÄ oddzwonic,twoje konto zniknie,jak ich opieorzysz i ,jak i twoje pieniadze-bez Åladu. I Powidza,ÅŒe źle recenzje dajaci,co sami inwestowali i stracili. Nie, proszÄ PaÅstwa. To zÅodziejskie szumowiny,a dobre recenzje wpisuja sami. Ruska swolocz
wiÄc UWAGA!!!!

Przeprosiny dla OCH i wyjaÅnienie
PiszÄ wyjaÅnienie do mojego wczeÅniejszego oÅwiadczenia. Po kontakcie z Panem Kamilem uzyskaÅem wyjaÅnienie dot. zaistniaÅej sytuacji. To nie bÅÄ d systemu, czy innych ziemskich spraw, tylko moja niewiedza doprowadziÅa do zamkniÄcia sesji. Zbyt duÅŒo zainwestowaÅem w akcje, nie pozostawiajÄ c odpowiednio duÅŒego marginesu - i caÅa historia. PosypujÄ c gÅowÄ popioÅem przepraszam OCH za zaistniaÅÄ sytuacjÄ i przesÅanie wczeÅniejszego oÅwiadczenia, które byÅo napisane w lekko nerwowej atmosferze.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ