4.3

19件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Omigo er det fint nok valg

Omigo er det fint valg til de små virksomheder som vil fylde ordre bogen lidt mere med et bredt udvalg af Arbejdsopgaver og have god service af konsulenterne.

Man skal ikke forvente at der kommer 10-15 opgaver om ugen men det er en god billig lÞsning til og få lidt flere ondre i bogen

2025幎12月22日

Omigo er et godt valg

Vi startede vores samarbejde og samme dag sendte de mig en trÊfÊldnings opgave til det dobbelte af den pris jeg betalte. Siden hen har der vÊret et stabilt flow af nye opgaver. Bedste samarbejde jeg har haft og vil anbefale dem til alle og enhver.
Og desuden er der rigtig god kommunikation med min konsulent, Stine :)

TrÊfÊldning Danmark

2025幎10月20日

Meget tilfreds!

Jeg har vÊret kunde hos Omigo, i kort tid. Men hold da op en service. Min konsulent arbejder virkelig for sagen og man bliver fÞrt til dÞrs hele vejen igennem. I forhold til hvad der ellers er på marked i den form for service, er det klart noget af det bedste der er.

2025幎10月9日
自発的なレビュヌ

Leverer ikke nok for pengene

Jeg har brugt Omigo i et halvt år og har efterspurgt konkrete arbejdsopgaver. I den periode har jeg modtaget fire opgaver, men alle blev afvist, da jeg tydeligt har anmodet om ikke at få denne type opgaver. Det betyder, at jeg har ingen opgaver har modtaget i lÞbet af hele abonnementet.

2025幎3月10日
Omigo ロゎ

Omigo からの回答

Vi er meget kede af at du ikke syntes vores service har levet op til dine forventninger.

Vores procedure er at du bliver telefonisk kontaktet og får fremlagt hver enkel opgavehenvendelse. Her er det så op til dig at vurdere om du Þnsker opgavehevendelsen fremsendt eller ej.

Du har i din aftaleperiode hos os, fået fremlagt 5 opgavehenvendelser, som du telefonisk har godkendt at du gerne ville modtage. Opgavehenvendelserne blev herefter sendt til dig på mail.
2 stk. d. 09/04/25
2 stk. d. 14/04/25
1 stk. d. 16/06/25

Du har derudover fået fremlagt 2 opgavehenvendelser, som du har afvist og ikke Þnskede at modtage.

Jeg har flere gange forsÞgt at kontakte dig, men du har ikke besvaret mit opkald, ej heller ringet retur til mig.
Jeg vil da meget gerne, at vi kan finde en mindelig lÞsning på din utilfredshed.

Vi gÞr alt hvad vi kan for at imÞdekomme vores kunders behov og Þnsker. Det er jo vores kunder vi lever af.

Stine Pedersen
OMIGO

Jeg har det sidste œ år brugt Omigo

Jeg har det sidste œ år brugt Omigo.

Det har fra start vÊret et super forlÞb. Go dialog, relevante og geografiske specificerede opgaver.

Det er nemt, enkelt, og go måde at få kontakt til en masse nye kunder på - klar anbefaling herfra.

2024幎8月16日
自発的なレビュヌ

Vi er et nyopstartet firma som skulle

Vi er et nyopstartet firma som skulle igang med en masse opgaver. Her bliver vi kontaktet af Stine , som er meget behagelig , og meget hjÊlpsom.

Vi har fået en masse opgaver som vi skal i gang med.

Kan varmt anbefales at tage fat i omigo, og få et samarbejde op og kÞre!

Stor ros til omigo herfra H&B byg ApS

2024幎6月11日

Holder hvad de lover.

Omigo levere hvad de lover !

Har samarbejdet med Omigo siden starten af året og vil sige de opgaver der gået min vej har dÊkket udgiften for det gode samarbejde vi har.

Så det altid en fornÞjelse når medarbejderen fra Omigo ringer.

TÞr godt at anbefale omigo

JÞrgensens Service

2024幎3月22日

stor anbefaling

Som selvstÊndig er omigo en kÊmpe hjÊlp til mig, de gÞr jeg kan få en masse opgaver ind.

Det gÞr os de er med til og holde min hjul i gang.
så vi ikke kommer til og stå stille.

ABP Byg - TÞmrer og montage ApS

2024幎3月1日
自発的なレビュヌ

Jeg er selv selvstÊndig hÃ¥ndvÊrksmester

Jeg er selv selvstÊndig håndvÊrksmester og bruger omigo til at få de sidste ordre i ordrebogen.

Jeg vil gerne rose omigo for at vÊre en fair leverandÞr af opgaver til mig som mester.

Stine fra omigo er enormt behagelig at samarbejde med og de kÞrer nogle fair priser og leverer en god strÞm af opgaver.

Ikke så meget pi... Det virker.

Elias Dahl
Dahls Snedkerfirma

2024幎1月10日

Jeg bruger Omigo

Jeg bruger Omigo. Til sammenligning med 3byggetilbud. så går Omigo op i at levere opgaver, og ikke bare en masse tilbud man kan få lov at lave, her kan du rent faktisk få noget arbejde.

Hvis det fortsÊtter med at gå så godt, overvejer jeg at opgraderes så jeg kan få nok til en ansat også.

2023幎2月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。