Kan klart anbefale Setion. Vi havde udfordringer med vores digitale marketing, herunder SEO som blev varetaget af et andet mediehus. Vi fÞlte at vi betalte alt for meget for et produkt s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos KARSBERG rekruttering og headhunting har vi brugt SETION i nÊsten et halvt Ã¥r, og vi er meget tilfredse med den mÃ¥de vores SEO hÃ¥ndteres...faktisk ikke kun tilfredse, men ogsÃ¥ imponeret over de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mit firma sÞgte longe efter specialister inde fra SEO, men ens for dem alle var at jeg fÞlte det var en flok pistolsÊlgere, som lovede guld og grÞnne skove, dertil var deres priser uigennemskuelig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi hos Zenffuser har virkelig nydt godt af samarbejdet med SETION. Vi startede med deres gratis plan pÃ¥ 3000,- for at teste, hvad de kunne gÞre for os, og det har vi ikke fortrudt et Þjeblik. Re... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SETION tilbyder en revolutionerende, transparent og fleksibel SEO-lÞsning, der optimerer din hjemmesides placeringer på Google, uden du selv skal rÞre en finger. Vores innovative lÞsning giver os mulighed for at banke prisen helt i bund. Kom i gang for bare 500 kr. pr. måned - helt uden binding. Husk - Alle nye kunder kan prÞve SETION helt gratis 1. måned og modtage for 3000 kr. SEO-arbejde. PrÞveperioden kan du bruge til: - Se hvordan vi arbejder. - Opleve hvordan systemet virker. - Opleve effekten af vores arbejde. - Se hvor transparent en SEO-lÞsning kan vÊre. - Finde ud af om SETION er den rette partner for dig. Vi glÊder os til at byde dig velkommen.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Havnegade 34a, 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
Vi har vÊret fuldt ude tilfreds med SETION og den automatiske CEO. Eneste grund til, at vi ikke er hos dem lÊngere, er fordi vi samler al markedsfÞring et sted. Vi vil til hver en tid anbefale SETION til alle andre.

SETION ããã®åç
Vi hos Zenffuser har virkelig nydt godt af samarbejdet med SETION. Vi startede med deres gratis plan på 3000,- for at teste, hvad de kunne gÞre for os, og det har vi ikke fortrudt et Þjeblik.
Resultaterne har vÊret så gode, at vi stadig er kunde hos SETION. Vi har mulighed for at fÞlge med i processen og selv vÊlge, hvilke områder der skal prioriteres, hvilket giver os en stor tryghed og en klar forståelse af, hvad vi investerer i. Vores SEO ranking er blevet betydeligt forbedret, siden vi indledte samarbejdet med dem.
Vi kan kun anbefale SETION til andre, der Þnsker at optimere deres SEO.
Mikkel Schreiber
Zenffuser.dk

SETION ããã®åç
Jeg har lÊnge gerne ville have en bedre placering på google, men har ikke turde kaste penge efter nogen, da jeg ikke ved hvad jeg betaler for.
SETION havde brugt en bekendt til deres forlÞb, hvor man får en gratis måned til en vÊrdi af 3000,-, derfor turde jeg også give dem en chance.
Jeg har efter min gratis måned, fortsat mit samarbejde med dem, da jeg ved flere google sÞgninger, nu ligger Þverst. Jeg får en del nye kunder, som rent faktisk har fundet mig igennem google, hvilket aldrig skete fÞr mit samarbejde.
Setion har gjort et fantastisk stykke arbejde og de får de bedste anbefalinger herfra.
Udover det, har jeg haft behagelig tlf. samtale med Rasmus selv, som formår at sÊtte ord på processen og fremgangsmåden, så jeg har en bedre ide om hvad jeg nu betaler for.
Alt i alt en kanon oplevelse.

SETION ããã®åç
Hvalpeportalen.dk har nu over 15.000 besÞgende om måneden efter at Setion har SEO optimeret. Kan klart anbefales!

SETION ããã®åç
Elsker mit samarbejde og de resultater det giver min klinik ððŒ

SETION ããã®åç
Super hurtig svar pÃ¥ henvendelser. Har lige startet samarbejde men det virker lovende ðð

SETION ããã®åç
Altid hurtige og kompetente svar. Og gode dashboards for overblik

SETION ããã®åç
Hurtige resultater, samt god service i forhold til mit begrensede bugt.

SETION ããã®åç
God gennemsigtighed over hvad pengene bruges på

SETION ããã®åç
Rigtig god service og hjÊlp.
Fedt at man kan sÊtte sin betaling på pause hvis man har brug for det en måned.
Kan varmt anbefale Setion.

SETION ããã®åç
Let og overskueligt at få gang i SEO via Setion og fin brugerportal, til at give overblik over hvordan arbejdet skrider frem.

SETION ããã®åç
Via vores samarbejde med Setion oplever vi hos Kvalitetsbiler.dk en stor udvikling i vores arbejde med SEO og linkbuilding. Setion står altid til rådighed for kyndig vejledning og sparring, og de fÞlger vores udvikling nÞje. Siden vi indgik samarbejdsaftalen med Setion, har vi kun oplevet forbedrede resultater.
Jeg vil klart anbefale Setion til andre, der sÞger et super professionelt og dedikeret team med stÊrke kompetencer inden for SEO og linkbuilding.

SETION ããã®åç
Vi i Visma har vÊret meget begejstrede for vores samarbejde med Setion. Deres linkbuilding-indsats har virkelig lÞftet vores domÊneautoritet til det dobbelte på rekordtid. Fantastiske resultater og professionelt team. En varm anbefaling herfra.

SETION ããã®åç
Fremragende service! Kan helt sikkert anbefale Setion, som SEO partner. Vi har fået stor vÊrdi for pengene og er rigtig glade for samarbejdet

SETION ããã®åç
Mit firma sÞgte longe efter specialister inde fra SEO, men ens for dem alle var at jeg fÞlte det var en flok pistolsÊlgere, som lovede guld og grÞnne skove, dertil var deres priser uigennemskuelige.
Ved SETION fik vi fra dag et fÞlelsen af, at vi havde at gÞre med professionelle personer, som lyttede til os, og gad give sig tid til at svare på dumme spÞrgsmål.
Jeg fik hurtigt et indblik og en forståelse af priserne, og vi valgte at starte et samarbejde. Efter kort tid måtte jeg konstatere at det var den rigtige beslutning. Dette kunne ses på Resultaterne, dertil den lÞbende dialog vi havde, hvor vi gang på gang blev imponeret over service graden. De stÞrste roser her fra.

SETION ããã®åç
Vi har hos Kvalitetsbiler.dk indgået et samarbejde med Setion i forhold til SEO og linkbuilding.
Vores oplevelse kan kun beskrives positivt efter tilknytning til deres engageres stab og performance kultur. Setion har vÊret med til at skabe vÊkst og resultater hos Kvalitetsbiler, som vi ikke tidligere har set!
Vi kan derfor KUN anbefale Setion til andre virksomheder.
Mikkel Madsen
Kvalitetsbiler.dk

SETION ããã®åç
Jeg har brugt setion igennem en lÊngere periode, er er yders tilfreds! God SEO & God service :)
Mange tak Kristian
Hilsen Christian

SETION ããã®åç
Hos Kaffeexpressen.dk har vi anvendt Setion som vores primÊre samarbejdspartner, når det omhandler SEO og Linkbuilding. Et samarbejde der fungerer upåklageligt.
Fleksibiliteten med, at man selv bestemmer hvor mange penge med Þnsker at anvende i en perioden gÞr, at man hele tiden har kontrollen over omkostningerne. Vi har også ved flere lejligheder kÞbt ekstra links hos Setion, hvilket også er utroligt let. Vores resultater med SEO hos Setion er meget fornuftige i lÞbet af de seneste 12 måneder har vi haft en mÊrkbar effekt af Setions Arbejde. Derfor kan jeg kun give Setion de bedste anbefalinger. // Ole, Kaffeexpressen.dk

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã