SETION レビュヌ 41

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan klart anbefale Setion. Vi havde udfordringer med vores digitale marketing, herunder SEO som blev varetaget af et andet mediehus. Vi fÞlte at vi betalte alt for meget for et produkt s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hos KARSBERG rekruttering og headhunting har vi brugt SETION i nÊsten et halvt Ã¥r, og vi er meget tilfredse med den mÃ¥de vores SEO hÃ¥ndteres...faktisk ikke kun tilfredse, men ogsÃ¥ imponeret over de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mit firma sÞgte longe efter specialister inde fra SEO, men ens for dem alle var at jeg fÞlte det var en flok pistolsÊlgere, som lovede guld og grÞnne skove, dertil var deres priser uigennemskuelig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi hos Zenffuser har virkelig nydt godt af samarbejdet med SETION. Vi startede med deres gratis plan pÃ¥ 3000,- for at teste, hvad de kunne gÞre for os, og det har vi ikke fortrudt et Þjeblik. Re... もっず芋る

䌁業情報

1. SEOサヌビス
  2. オンラむン マヌケティング代理店

圓該䌁業による蚘述

SETION tilbyder en revolutionerende, transparent og fleksibel SEO-lÞsning, der optimerer din hjemmesides placeringer på Google, uden du selv skal rÞre en finger. Vores innovative lÞsning giver os mulighed for at banke prisen helt i bund. Kom i gang for bare 500 kr. pr. måned - helt uden binding. Husk - Alle nye kunder kan prÞve SETION helt gratis 1. måned og modtage for 3000 kr. SEO-arbejde. PrÞveperioden kan du bruge til: - Se hvordan vi arbejder. - Opleve hvordan systemet virker. - Opleve effekten af vores arbejde. - Se hvor transparent en SEO-lÞsning kan vÊre. - Finde ud af om SETION er den rette partner for dig. Vi glÊder os til at byde dig velkommen.

Ingen binding

圓該䌁業による蚘述

Vi Þnsker at gÞre op med de lange bindingsperioder!
Hos SETION har du altid mulighed for, at stoppe din aftale. Der er ingen bindingsperiode, heller ikke i din prÞveperiode.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

41件のレビュヌ

Automatisk god SEO

Vi har vÊret fuldt ude tilfreds med SETION og den automatiske CEO. Eneste grund til, at vi ikke er hos dem lÊngere, er fordi vi samler al markedsfÞring et sted. Vi vil til hver en tid anbefale SETION til alle andre.

2025幎2月26日

SETION からの回答

Tusind tak for de pÊne ord Joachim, de er i den grad vÊrdsat.

Vi Þnsker jer alt det bedste i fremtiden, og husk i er altid velkomne igen.

DirektÞr i SETION

Vi hos Zenffuser har virkelig nydt godt

Vi hos Zenffuser har virkelig nydt godt af samarbejdet med SETION. Vi startede med deres gratis plan på 3000,- for at teste, hvad de kunne gÞre for os, og det har vi ikke fortrudt et Þjeblik.
Resultaterne har vÊret så gode, at vi stadig er kunde hos SETION. Vi har mulighed for at fÞlge med i processen og selv vÊlge, hvilke områder der skal prioriteres, hvilket giver os en stor tryghed og en klar forståelse af, hvad vi investerer i. Vores SEO ranking er blevet betydeligt forbedret, siden vi indledte samarbejdet med dem.

Vi kan kun anbefale SETION til andre, der Þnsker at optimere deres SEO.

Mikkel Schreiber
Zenffuser.dk

2024幎12月18日

SETION からの回答

Mange tak for de flotte ord Mikkel, det er enormt vÊrdsat. Det er så fedt, at i gav og chancen og at vi nu virkelig ser resultaterne. Det lover godt for fremtiden.

DirektÞr i SETION

Jeg har lÊnge gerne ville have en bedre

Jeg har lÊnge gerne ville have en bedre placering på google, men har ikke turde kaste penge efter nogen, da jeg ikke ved hvad jeg betaler for.
SETION havde brugt en bekendt til deres forlÞb, hvor man får en gratis måned til en vÊrdi af 3000,-, derfor turde jeg også give dem en chance.
Jeg har efter min gratis måned, fortsat mit samarbejde med dem, da jeg ved flere google sÞgninger, nu ligger Þverst. Jeg får en del nye kunder, som rent faktisk har fundet mig igennem google, hvilket aldrig skete fÞr mit samarbejde.
Setion har gjort et fantastisk stykke arbejde og de får de bedste anbefalinger herfra.
Udover det, har jeg haft behagelig tlf. samtale med Rasmus selv, som formår at sÊtte ord på processen og fremgangsmåden, så jeg har en bedre ide om hvad jeg nu betaler for.
Alt i alt en kanon oplevelse.

2024幎11月6日

SETION からの回答

Wow nogle flotte ord. Det er vi virkelig glade for. Det er så fedt at hÞre at flere kunder kommer til grundet de forbedrede resultater på Google.

Dygtige folk!

Hvalpeportalen.dk har nu over 15.000 besÞgende om måneden efter at Setion har SEO optimeret. Kan klart anbefales!

2024幎10月25日

SETION からの回答

Mange tak for de pÊne ord, det er virkelig noget der luner. Det er super fedt at fÞlge resultaterne vi får skabt, og dejligt det er noget der kan mÊrkes i forretningen.
Tak for anbefalingen.

Ville gerne give 10 stjerner

Elsker mit samarbejde og de resultater det giver min klinik 🙌🏌

2024幎8月30日

Hej Ditte
Tusind tak for de flotte ord, det sÊtter vi pris på. Det er så fedt at vÊre med på din online-rejse. Den er jo fÞrst lige begyndt, og sikke en start.
Vi glÊder os til at fortsÊtte samarbejdet.

DirektÞr i SETION

Super hurtig svar på henvendelser

Super hurtig svar på henvendelser. Har lige startet samarbejde men det virker lovende 🚀😀

2024幎9月23日

Hej Dan
Mange tak for de pÊne ord. Det er meget vÊrdsat.
Vi glÊder os meget til samarbejdet.

DirektÞr i SETION

Altid hurtige og kompetente svar

Altid hurtige og kompetente svar. Og gode dashboards for overblik

2024幎8月7日

Hej Line
Mange tak for den flotte anmeldelse, det sÊtter vi virkelig stor pris på.
Det er så fedt at hÞre du kan lide systemet, og det nemme overblik det giver.

Hurtige resultater

Hurtige resultater, samt god service i forhold til mit begrensede bugt.

2024幎4月10日

SETION からの回答

Tusind tak for de pÊne ord Ole, det er vi virkelig glade for.
Det er så fedt at fÞlge resultaterne.

DirektÞr i SETION

God gennemsigtighed over hvad pengene

God gennemsigtighed over hvad pengene bruges på

2024幎4月8日

SETION からの回答

Mange tak for de rosende ord. Netop gennemsigtigheden er noget vi har i fokus, så det er rart du fremhÊver det.

DirektÞr i SETION

Rigtig god service og hjÊlp

Rigtig god service og hjÊlp.
Fedt at man kan sÊtte sin betaling på pause hvis man har brug for det en måned.
Kan varmt anbefale Setion.

2024幎4月8日

SETION からの回答

På vegne af hele team SETION siger jeg; Mange tak for den flotte anbefaling. Det sÊtter vi enormt stor pris på.

Vi glÊder os helt vildt til det fremadrettede samarbejde.

DirektÞr i SETION

Let og overskueligt at få gang i SEO

Let og overskueligt at få gang i SEO via Setion og fin brugerportal, til at give overblik over hvordan arbejdet skrider frem.

2024幎3月18日

SETION からの回答

Mange mange tak for ordene Dorthe. Det er vi virkelig glade for.

Vi glÊder os meget til det fremadrettede samarbejde.

DirektÞr i SETION

Professionelt, resultatorienteret og dedikeret team

Via vores samarbejde med Setion oplever vi hos Kvalitetsbiler.dk en stor udvikling i vores arbejde med SEO og linkbuilding. Setion står altid til rådighed for kyndig vejledning og sparring, og de fÞlger vores udvikling nÞje. Siden vi indgik samarbejdsaftalen med Setion, har vi kun oplevet forbedrede resultater.

Jeg vil klart anbefale Setion til andre, der sÞger et super professionelt og dedikeret team med stÊrke kompetencer inden for SEO og linkbuilding.

2024幎2月22日

SETION からの回答

Mange mange tak for de pÊne ord Lotte. Det er i vi både stolte og meget glade for.

Vi glÊder os helt vildt til det fremadrettede samarbejde, det er virkelig en fornÞjelse at vÊre en del af.

DirektÞr i SETION

Fantastiske resultater og professionelt team

Vi i Visma har vÊret meget begejstrede for vores samarbejde med Setion. Deres linkbuilding-indsats har virkelig lÞftet vores domÊneautoritet til det dobbelte på rekordtid. Fantastiske resultater og professionelt team. En varm anbefaling herfra.

2023幎7月7日

SETION からの回答

Tusind tak for de pÊne ord Thor. Det er i den grad vÊrdsat, og noget vi er stolte af.

Vi glÊder os til det fremadrettede samarbejde, og glÊder os til at skabe endnu bedre resultater organisk for Visma.

God sommer

Fremragende service

Fremragende service! Kan helt sikkert anbefale Setion, som SEO partner. Vi har fået stor vÊrdi for pengene og er rigtig glade for samarbejdet

2023幎3月23日

SETION からの回答

Mange mange tak for de pÊne ord. Vi glÊder os til det fremadrettede samarbejde.

DirektÞr i SETION

FÞlelsen af at blive taget seriÞst

Mit firma sÞgte longe efter specialister inde fra SEO, men ens for dem alle var at jeg fÞlte det var en flok pistolsÊlgere, som lovede guld og grÞnne skove, dertil var deres priser uigennemskuelige.

Ved SETION fik vi fra dag et fÞlelsen af, at vi havde at gÞre med professionelle personer, som lyttede til os, og gad give sig tid til at svare på dumme spÞrgsmål.

Jeg fik hurtigt et indblik og en forståelse af priserne, og vi valgte at starte et samarbejde. Efter kort tid måtte jeg konstatere at det var den rigtige beslutning. Dette kunne ses på Resultaterne, dertil den lÞbende dialog vi havde, hvor vi gang på gang blev imponeret over service graden. De stÞrste roser her fra.

2022幎11月13日

SETION からの回答

Mange mange tak for de rosende ord, det sÊtter vi virkelig stor pris på og er meget glade for. Vi glÊder os til det fremadrettede samarbejde, det bliver så fedt.

Value for money!!

Vi har hos Kvalitetsbiler.dk indgået et samarbejde med Setion i forhold til SEO og linkbuilding.

Vores oplevelse kan kun beskrives positivt efter tilknytning til deres engageres stab og performance kultur. Setion har vÊret med til at skabe vÊkst og resultater hos Kvalitetsbiler, som vi ikke tidligere har set!

Vi kan derfor KUN anbefale Setion til andre virksomheder.

Mikkel Madsen
Kvalitetsbiler.dk

2023幎2月8日

SETION からの回答

Wow Mikkel, tusind tak for de flotte rosende ord, det er vi virkelig glade for. Også et stort tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Vi glÊder os meget til det fremadrettede samarbejde, og den fortsatte organiske vÊkst for kvalitetsbiler.dk

Fremragende SEO

Jeg har brugt setion igennem en lÊngere periode, er er yders tilfreds! God SEO & God service :)

Mange tak Kristian

Hilsen Christian

2023幎1月22日

SETION からの回答

Så dejligt at hÞre Christian, dette sÊtter vi enormt stor pris på. Vi glÊder os meget til det fremadrettede samarbejde.

DirektÞr i SETION

Fleksibelt, burgervenligt og god kundeservice.

Hos Kaffeexpressen.dk har vi anvendt Setion som vores primÊre samarbejdspartner, når det omhandler SEO og Linkbuilding. Et samarbejde der fungerer upåklageligt.
Fleksibiliteten med, at man selv bestemmer hvor mange penge med Þnsker at anvende i en perioden gÞr, at man hele tiden har kontrollen over omkostningerne. Vi har også ved flere lejligheder kÞbt ekstra links hos Setion, hvilket også er utroligt let. Vores resultater med SEO hos Setion er meget fornuftige i lÞbet af de seneste 12 måneder har vi haft en mÊrkbar effekt af Setions Arbejde. Derfor kan jeg kun give Setion de bedste anbefalinger. // Ole, Kaffeexpressen.dk

2023幎1月17日

SETION からの回答

Tusind tak for de rosende ord Ole, det er vi virkelig glade for. Samt tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Vi glÊder os meget til det fremadrettede samarbejde.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。