one4all.nl レビュー 334

TrustScore 5段階評価の1

1.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Verschrikkelijk deze kaart, het wordt je onmogelijk gemaakt om de kaart uit te geven. Je moet een account aanmaken met allemaal gegevens van jezelf. Winkel weten niet hoe ze met deze kaart moeten omga... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Na een deel ervan uitgegeven te hebben werd de kaart geweigerd bij C&A, daarna online saldo gecheckt, maand later bij Primark, weer geweigerd, saldo gecheckt, nu een foutmelding, "find the Customer... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Slechtste kadobon ooit. Je moet een account aanmaken met allerlei gegevens die niet nodig zijn. Je hebt geen adres en telefoonnummer nodig om een digitale kado kaart uit te delen maar dit moet je wel... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vreselijke kaart Heel ingewikkeld proces om te activeren, met het verplicht invullen van allerlei gegevens in een app. Vervolgens kun je de kaart niet inleveren bij een aankoop bedrag hoger dan op... もっと見る

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

VRESELIJK!!

VRESELIJK!!!
Een bon als cadeau gekregen.
Bij het verzilveren en inwisselen moet ik tig keer mijn gegevens invullen! Ben hier min30min mee bezig geweest! Helemaal geïrriteerd mijn gegevens moeten invullen en dan verzilveren, dan een kadokaart uitzoeken om het weer te verzilveren! En vervolgens om weer mijn gegevens in te vullen!!! En nog een miljoen andere dingen.
Dit moet niet gekker en makkelijker worden toch!
Wat een vreselijke ervaring!

Ik wil gwn zonder enige gedoe van mn kado genieten.

Hallo Renu,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons vriendelijke verzoek om hierop te reageren zodat we je kunnen assisteren met het verzilveren van je cadeaukaart bij de retailpartner(s) van je keuze.

Alternatief kan je zelf contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Wij helpen je graag verder op weg! Ook kun je terecht op onze website omtrent de veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

5つ星のうち3の評価

Eerlijk is eerlijk

Eerlijk is eerlijk, het werkt wel maar heel heel heel erg omslachtig. Had een bon van € 150,- deze ingewisseld bij Zalando, eerst verzilveren, dan in porties van € 50,- invoeren en omwisselen, man man man, dit is echt heel inefficiënt. Opgelicht voel ik me niet, anders dan dat ik 1,5 uur van mijn tijd kwijt ben ( inclusief schrijven mediocre review) voor het omwisselen van een kadokaart, dat moet anno 2024 anders kunnen.

Hallo,

Dank voor je review. Wij waarderen je feedback. Het omwisselen naar Egifts heeft te maken met het feit dat nog niet alle retailpartners VISA als betaalmogelijkheid aanbieden. Door het omwisselen van de One4All cadeaukaart naar een cadeaubon van de retailer kan je er alsnog terecht en je product naar keuze kopen. Op onze website leggen we per retailpartner duidelijk uit hoe je de One4All kaart aldaar kunt besteden, zie:

Wij begrijpen volkomen dat je het omslachtig vind om de omwisseling in delen te doen (3x€50.00 ipv 1x€150.00). Dit heeft echter te maken met EU regel- en wetgeving waar One4All en ook alle andere aanbieders van cadeaukaarten in Europa zich aan dienen te houden. Hier kunnen wij dus zelf niets aan doen. De hele cadeaukaartenbranche heeft hier mee te maken.

Voor meer informatie, zie: https://www.thuiswinkel.org/kennisbank/kennisartikelen/nieuwe-regels-voor-uitgave-en-acceptatie-cadeaukaarten/

We wensen je in ieder geval veel plezier met je aankopen!

Waardeloze giftcard!!!!

Waardeloze giftcard!!!!
Staat zogenaamd dat je m bij 100en online winkels kan verzilveren wil je m bij een winkel verzilveren is t alleen met de kaart in de winkel betalen!! Waardeloze kaart koop deze niet doe je niemand een plezier mee!!!!

Hallo Bram,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. Op onze website leggen wij per retail partner duidelijk uit hie je de kaart aldaar kunt besteden (in winkel en/of webshop). Let op dit zijn de gestelde voorwaarden van de retailers niet van ons. Om te kijken hoe het zit ga je hiervoor naar onze website, zie: https://www.one4all.nl/waar-te-besteden-keuze
Selecteer de kaart die je in bezit hebt, er zijn 3 opties namelijk: One4All Multi kaart, FashionCadeau kaart of WoonCadeau kaart. Klik vervolgens op het logo van de winkel naar keuze en lees de instructies goed door.

Mocht je hier desonsdanks toch niet uitkomen verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice, bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg! Ook kun je terecht op onze website omtrent de veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

5つ星のうち1の評価

Nog steeds geen code… opgelost!

Mijn card ingewisseld voor een bol.com code. Zou me binnen 24 uur gestuurd worden. Zit al dagen te wachten. Telefonisch werd me gemeld dat er een foutje in het systeem zit. Inmiddels nog steeds geen code ontvangen. Ik word hier niet blij van. Had ik maar een gewone vvvbon gekregen, die werkt altijd….

Nog een telefoontje: dat hielp. Alles fijn in orde nu. Bedankt!

2024年10月14日

Beste MJ van der Bijl,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat we jouw Bol.com Egift kunnen nazenden naar het door jouw opgegeven emailadres.

Hopelijk horen we snel van je zodat we dit voor je kunnen oplossen.

Worst experience ever!

Worst experience ever...I got a cadeau card of 50 euros, charged it on my apple wallet, went to several shops and always said there was no credit on the card. I have never used it so 50 euros waisted...we tried to reach the custumer service several times and never got any reply...what a scam!

2024年8月30日

Hi Shirley,

We are very sorry to learn of this and do sincerely apologize for the inconvenience caused. We have reached out to you via your Trustpilot account directly in a request for further information so we can follow up and provide you with a resolution.

The One4All Team

5つ星のうち1の評価

Ik ben al 5 weken met jullie zeer…

Ik ben al 5 weken met jullie zeer slechte klantenservice aan het bellen voor mijn cadeaukaart. Toen ik het pasje van de cadeauverpakking afhaalde, scheurde de streepjescode kapot, doordat de plakstrip op de streepjescode geplakt was. ELKE WEEK beloven jullie me reactie aan t einde van de week, maar ik heb nog steeds niks vernomen. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mn cadeau.

2024年10月13日

Hallo M.

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat we je kosteloos een vervangende kaart kunnen opsturen. We willen juist dat je je kaart kunt besteden bij de winkel(s) naar je keuze, dus laat daarom alsjeblieft van je horen. We willen dit netjes voor je oplossen.

1 grote ergernis

1 grote ergernis. Ik had de fashion variant gekregen voor 100 denk je een paar nieuwe schoenen online te bestellen bij een aangesloten winkel blijkt dit niet te kunnen iets gelezen over online verzilveren maar dit zijn maar 4 winkels en dan max 50 euro. Dus zal hem nu ergens moeten te zien slijten ? Geen idee waar want niemand neemt ze aan.. zonde voor die gene die er 100 euro voor heeft betaald. In de winkel werd beweerd dat die bijna bij alle kledingwinkels werd geaccepteerd.. dit is dus niet zo. Hopelijk zijn er winkels die m wel aannemen. Probeer hem nu al een paar maanden te besteden.

2024年10月10日

Hallo Kim,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat wij je verder kunnen helpen. Helaas kunnen wij gebaseerd op jouw achtergelaten informatie niet exact vaststellen waar het exact mis gaat.

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel! Wat een ergernis!! Nergens online te verzilveren…in winkels nemen ze hem niet aan. Moeilijk gedoe…Dagen bezig met het kopen van een jas bij zalando. Het is niet te doen. Ingelogd zoals uitgelegd op de site via visa…. HET WERKT NIET! bloeddrukverhogend!!! Vreselijk… KOOP DIT NIET ga voor fasioncheque…. Dit werkt makkelijk en snel! Deze kaart is het slechtste kado wat je zou kunnen geven!!!

2024年10月6日

Hallo Lucinda,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat wij je verder kunnen helpen. Ter info bij Zalando dien je de kaart eerst even om te wisselen naar een Zalando Egift. Dat kan eenvoudig hier: https://swap.one4all.nl/
Heb je de kaart al reeds omgewisseld en je ondervindt problemen tijdens het bestellen van je Egift op www.zalando.nl neem dan even contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg! Je kunt ook terecht op onze website omtrent veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

Hopelijk horen we snel van je zodat we dit netjes voor je kunnen oplossen, zodat je je cadeaukaart kan uitgeven bij de winkel van je keuze.

5つ星のうち1の評価

Ik heb de kaart ingewisseld tegen een bol.com

Ik heb de kaart ingewisseld tegen een bol.com. Een aantal weken later wilde ik de kaart benutten. Maar ik heb geen idee waar ik het tegoed kan vinden. Op de website van one4all krijg ik als saldo...0euro. Ik begrijp er niets van. Mijn mail staat ook niets in. Vraag: waar kan ik het tegoed van bol.com nu vinden??

2024年9月5日

one4all.nl からの回答

Beste Marlijn, Hartelijk dank voor je reactie. Het lijkt erop dat je je volledige tegoed op je One4All kaart hebt ingewisseld voor een bol.com Egift. Dit is de reden waarom er op de cadeaukaart 0 euro staat. De bol.com Egift is naar het opgegeven emailadres gestuurd. Controleer alsjeblieft zowel je Postvak In als je map ongewenste email. Staat het daar allebei niet in graag dan eventjes een belletje naar onze klantenservice. Wij kunnen Egifts namelijk eenvoudig herzenden, dat is geen enkel probleem. We zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 bereikbaar via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481

UPDATE: Bol.com Egift is herzonden naar het opgegeven emailadres

Rampenkaart...

Ik heb de all4one cadeaukaart cadeau gekregen, en uiteraard wilde ik deze omzetten naar een bol.com tegoed. Wat een ellende. Ik typte alles correct in ook de zgn. 3-cijferige CCV2 code + geldigheidsdatum, maar nope, kreeg een foutmelding (uiteraard ligt het altijd aan jou, verkeerd ingetikte getallen etcyadayada). Ik ben zowat de hele dag bezig geweest, ook dit via contactformulier aangegeven en kreeg de standaard antwoord dat ik eerst kaart om moet zetten en dan pas....... Ja dat weet ik maar het werkt niet. Ik heb uiteindelijk maar de gulle geeftster gebeld dat ze er even achteraan moet gaan om haar geld terug te vragen. Deze cadeaukaart is een regelrechte RAMP.

2024年9月25日

Hallo Natascha,

Onze excuses voor de ervaring, De One4All Multicard kan worden omgewisseld voor Bol.com Egifts. Helaas zien wij niet wat de exacte foutmelding is geweest of om welk Card ID het hier betreft. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie, zodat we nader onderzoek kunnen doen en om je verder te helpen, zodat je de kaart alsnog kunt omwisselen naar Bol.com Egifts zoals gewenst.

We horen graag van je.

One4all Cadeaukaart

Ik heb deze gekregen voor mijn verjaardag en wil deze nu inleveren maar hij doet het niet dus waardeloos!!

2024年9月23日

Hallo,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat wij je verder kunnen helpen. Helaas kunnen wij gebaseerd op jouw achtergelaten informatie niet vasttellen waar het exact mis gaat.

Alternatief kan je onze klantenservice direct bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg! Je kunt ook terecht op onze website omtrent veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

Troep

Jullie krijgen ontzettend veel feedback, waarom doen jullie hier niets mee? Ik heb de kaart iets langer dan 3 maanden nu.. En ben tot nu toe bijna elke dag bezig geweest om het in te wisselen. Haast nergens word de kaart geaccepteerd ondanks dat dit wel door jullie gezegd word. Jeetje wat een bedrijf hey.. Doe wat aan je service.

2024年9月22日

Hallo Cateleya,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie, zodat we nader onderzoek kunnen doen en om je verder te helpen om de kaart succevol om te wisselen. Ons verzoek om hierop te reageren.

Alternatief kan je onze klantenservice direct bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg. Ook kun je terecht op onze website omtrent de veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

5つ星のうち5の評価

Goede klantenservice

Mijn vriend had per ongeluk de verkeerde cadeaubon gekocht. Na contact op te hebben genomen met de klantenservice van One4all kreeg ik netjes het geld teruggestort. Heel erg fijn!

2024年9月20日

Beste Aimee,

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Wij waarderen dat enorm. We zullen de feedback ook zeker doorgeven aan de medewerkers waarmee u te maken heeft gehad tijdens dit proces.

Cadeau ramp!

Gekocht bij het kruidvat, helaas aldaar niet inwisselbaar. Bij Huncker Müller geprobeerd met 4 personen en wij komen er niet uit. Dit is geen cadeau, dit is een ramp. Volgens mij wordt er gehoopt dat de kaart, uit ergernis, in brand wordt gestoken.

2024年9月17日

Hallo John,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat wij je verder kunnen helpen, zodat je de One4All kaart bij de winkel van je keuze met plezier kan besteden.

Het One4ll Team

UPDATE: klant om meer info gevraagd, op zowel 18 en 25 September zodat we een oplossing kunnen aanbieden, Helaas tot op heden geen bruikbare informatie mogen ontvangen.

5つ星のうち5の評価

Prima klantenservice!

In een week tijd twee keer hulp nodig gehad met een probleem wat buiten One4all lag, maar waar ze me direct bij geholpen hebben. Drie medewerkers (o.a. Richard) gesproken en stuk voor stuk meedenkend en behulpzaam.

2024年9月13日

Beste Jurre,

Hartelijk dank voor je positieve feedback, wij waarderen dat zeer! We zullen er voor zorgen dat de feedback wordt doorgegeven aan het gehele klantenservice team waaronder de drie medewerkers met wie je deze ervaring had. Mocht je in de nabije toekomst weer assistentie nodig hebben dan weet je ons te vinden. We helpen je graag waar nodig.

5つ星のうち1の評価

Deze kaarten zijn zeer dubieus

Deze kaarten zijn zeer dubieus; voor 60 euro kaarten ontvangen die niet te verzilveren zijn.
Daar maak je geen 'vrienden' mee.

2024年9月8日

Hallo Rob,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie, zodat we nader onderzoek kunnen doen en om je verder te helpen om de kaarten te verzilveren. Ons verzoek om hierop te reageren.

Alternatief kan je onze klantenservice altijd bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg! Je kunt ook terecht op onze website omtrent veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

Waardeloze cadeaukaart

Waardeloze cadeaukaart. Nauwelijks online te besteden anno 2024. Wilde online bij OFM (Only for Men) kijken voor kleding van PME Legend/Cast Iron. Kun je daar alleen in een fysieke winkel besteden. Oftewel tijd en benzine kwijt en hebben ze het daar dadelijk niet (in de maat). We leven in een digitaal tijdperk!!!!!!!!

Update reactie 5 september:
Leuk dat ze een standaard reactie sturen met online tot 50 euro bij OFM te besteden. NIET dus. Met OFM contact gehad en die geven aan alleen in de winkel te besteden is. Op de website van One4all staat duidelijk dat online ook mogelijk is. OFM de screenshot daarvan gegeven. Die waren daar niet van op de hoogte en blij mee. Ze zouden asap met One4all contact opnemen zodat die onwaarheid bij hen online gecorrigeerd wordt. Daarom leuk om hier de reactie van One4all op mijn review te zien

2024年9月3日

Beste heer Hanegraaf,

Dank voor uw reactie. Wij willen u er graag op wijzen dat de aangesloten acceptanten bepalen of onze Cadeaukaart in hun winkel en/of webshop kan worden besteedt. Via de link: https://www.one4all.nl/waar-te-besteden-keuze wordt per acceptant uitgelegd hoe dit zit. Bij OFM (Only For Men) kan je de One4All MultiCadeaukaart zowel direct in de winkel gebruiken (eventueel bijbetalen met een andere methode indien nodig) of je kan de kaart ook online gebruiken bij OFM tot een maximum bedrag van €50.00, inclusief verzendkosten (dit is vanwege nieuwe EU wetgeving waarbij een limiet van €50,- is vastgesteld per online transactie voor cadeaukaarten. Zie: https://www.one4all.nl/waar-te-besteden/only-for-men.html

5つ星のうち1の評価

Iemand blij maken met dode mus

Iemand blij maken met dode mus? Wat een omslachtige manier. Meerdere winkels geprobeerd krijg iedere keer hetzelfde antwoord. Nee meneer dit is een kaart voor online bestedingen. Gebeld, nee hoor kaart moet werken....dat is het enige antwoord wat je krijgt. Mail gestuurd nee kaart is niet geschikt voor deze winkel al staat het wel op de verpakking of kaart. De (web)winkels wisselen voortdurend.

Kortom je hebt geen ene moer aan deze kaart want je moet gelijk beslissen en uitgeven want na een paar maanden kan het zo zijn dat ie niet meer werkt bij de winkel welke WEL op de kaart staat gedrukt....

Oplichterij en snel rijk worden. VaraKassa; hier kun je wel wat tijd in steken....

2024年9月2日

Beste Geert,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat we je kunnen helpen de kaart te besteden in een fysieke winkel en/of webshop.

5つ星のうち1の評価

Nooit kado geven je bent je geld kwijt

Wat een gedoe. Nog nooit zo'n slechte kadobon gekregen. Lekker geld in kaseren zo al niemand het kan gebruiken. Eerst 3 websites door dan denk je dat je er bent. Maar nee nog een app downloaden. Dan heb je het idee ja het is gelukt maar nee hoor. Sta je bij de winkel. Is het onmogelijk om met de app te betalen zoals word beweert.

2024年9月2日

Beste Demi,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren.

Alternatief kan je onze klantenservice direct bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg. Je kunt ook terecht op onze website omtrent veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs

Wat een vreselijk gedoe

Wat een vreselijk gedoe. Een ster is nog te veel Ik krijg het niet voor elkaar om de kaart te activeren en om een account aan te maken. Blijf foutmeldingen krijgen. Dit is een zooitje. Zonde van mijn verjaardags cadeau. Krijg echt de neiging die kaart weg te gooien. Maar dat gun ik ze niet.

2024年8月30日

Beste Petra,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie, zodat we nader onderzoek kunnen doen en om je verder te helpen om een account aan te maken en je kaart(en) te activeren. Ons verzoek om hierop te reageren.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。