one4all.nl レビュー 334

TrustScore 5段階評価の1

1.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Verschrikkelijk deze kaart, het wordt je onmogelijk gemaakt om de kaart uit te geven. Je moet een account aanmaken met allemaal gegevens van jezelf. Winkel weten niet hoe ze met deze kaart moeten omga... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Na een deel ervan uitgegeven te hebben werd de kaart geweigerd bij C&A, daarna online saldo gecheckt, maand later bij Primark, weer geweigerd, saldo gecheckt, nu een foutmelding, "find the Customer... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Slechtste kadobon ooit. Je moet een account aanmaken met allerlei gegevens die niet nodig zijn. Je hebt geen adres en telefoonnummer nodig om een digitale kado kaart uit te delen maar dit moet je wel... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vreselijke kaart Heel ingewikkeld proces om te activeren, met het verplicht invullen van allerlei gegevens in een app. Vervolgens kun je de kaart niet inleveren bij een aankoop bedrag hoger dan op... もっと見る

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dramatische kaarten

Dramatische kaarten.
Je moet eerst je kaart inwisselen voor een andere kaart. Je bent er bijna een uur per kaart mee bezig omdat de site vast loop, kaarten niet beschikbaar zijn.
Echte afrader.

2024年11月24日

Hallo Jeroen,

Wee ervan bewust dat je de One4All kaart niet perse om hoeft te wisselen naar een digitale cadeaukaart van een retailpartner. Bij veel winkelketens kan je de kaart direct gebruiken als betaalmiddel (in de winkel en/of webshop). Zie ook: https://www.one4all.nl/waar-te-besteden-keuze

5つ星のうち1の評価

Heeft zijn zaken niet op orde.

Ik bestel via mantelzorg 2 fashion cadeaukaarten van one4all. Totaal 50 euro. Ik heb nl. een jas gezien bij About You en op de kaart staat dat deze daar ingewisseld kan worden.
Als ik wil bestellen kan ik helemaal niet bij About You betalen met de cadeaukaarten.
Ik bel de kantenservice van One4all. Krijg (wel direct) een nogal onvriendelijke meneer aan de lijn die zegt dat About You al 1,5 jaar niet meer tot de mogelijkheden behoort. Dat hij er niets aan kan doen dat het nog ergens op de kaart staat.
Oké. Vervelend, maar had ik zelf maar moeten dubbel checken.
Ik ruil de kaarten dan maar voor kaarten van Zalando , die de jas ook heeft (alleen duurder).
Wat schetst mijn verbazing: ik krijg een bevestiging van de bestelling van de Zalando kaart met een mooie afbeelding van de kaart van One4all.
Met daarop prominent op de voorkant: About You

2024年11月21日

Hallo Ethel,

Het One4All Team

UPDATE: Bedankt voor het doorgeven van de informatie, wij zullen aan de slag gaan om de bevestigingsemail aan te passen, aangezien daar nog het logo van About You op staat. Fijn om te zien dat je in ieder geval de One4All cadeaukaart hebt kunnen verzilveren bij Zalando (2x€25.00). Veel plezier met je aankopen!

5つ星のうち1の評価

Website klopt voor geen ene meter

Website klopt voor geen ene meter, er wordt overal gevraagd om een CCV code (3 cijfers) maar de kaart heeft een pincode van 6 cijfers.

Ongelofelijk dat dit bedrijf bestaat!!

2024年11月19日

Hallo,

Hallo Lieke,

5つ星のうち1の評価

Een teleurstellend kado -de fashion…

Een teleurstellend kado -de fashion cadeau kaart van one4all- die mijn dochter heeft ontvangen van een vriendin. Overigens goed bedoeld, maar niet te doen om een one4all fashion cadeau om te wisselen. Het gaat om 10 euro die mijn dochter graag wil besteden bij Myjewellery. Dat is echter zó omslachtig dat is niet te doen. Waardeloos systeem. Dat dit mag in Nederland. Echt een afrader. Ik denk dat we er werk van gaan maken bij Radar.

2024年11月15日

Beste Sgo,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie, zodat we nader onderzoek kunnen doen en om je verder te helpen. De One4All Fashioncadeaukaart kan zowel in de webshop van Myjewellery worden besteed (in dit geval tot 10 euro inclusief verzendkosten, bijbetalen niet mogelijk) OF direct besteden in een van de vele winkels van Myjewellery (is het product meer dan 10 euro dan is bijbetalen ook mogleijk voor het resterende bedrag)

We horen graag van je zodat we je verder kunnen assisteren.

5つ星のうち1の評価

Nog nooit zo een omslachtig systeem…

Nog nooit zo een omslachtig systeem meegemaakt. Ik ben handig met computers ect. Maar moest erg goed zoeken, en alsnog werkt het systeem tegen. Veel mensen zullen hier niet uitkomen zonder op te geven. Wat ik nu ook op het punt sta te doen btw. Ik wil simpel weg een 10tje opwaarderen op Pathé thuis. Voeg toe: aangepast bedrag 10 euro. Kan niet. Moet hoger of lager zijn dan 5.99? 6,- opwaarderen, kan niet. 2x 5,- opwaarderen, kan niet... Echt geen worden voor. Maar alle reviews spreken voor zich! AUB stop met dit systeem of doe er wat aan, geen idee. Geld ver****** op het hoogste niveau!

2024年11月15日

Hallo Lieke,

5つ星のうち1の評価

Niet van gelijke waarde en omslachtig

Het is niet alleen omslachtig, maar bleek ook niet het bedrag waard. Een cadeau van 10,- blijkt bij Pathé Thuis alleen in te wisselen voor 5,99
Het is dat de ontvanger zich al zat te verheugen op de film, daarom heb ik het geaccepteerd.

Beste MK,

5つ星のうち1の評価

Ik ben teleurgesteld en voel me belazerd

Ik kreeg de cadeaukaart van mijn schoonmoeder van 90 jaar omdat het bijenkorf logo zowel op de kaart als op de verpakking stond. Maar daar blijkt de kaart helemaal niet bruikbaar. Bij de handvol winkels waar de kaart gebruikt kan worden kom ik zelden, en wat een gedoe. Hier alleen online, daar juist niet online, daar omwisselen voor een andere bon, daar kun je max het kaartbedrag besteden. Je hebt er niets aan! En toen ik eindelijk een winkel vond, Superdry waar ik speciaal naartoe moest (11 euro parkeerkosten), werkte de kaart niet! Dus ik heb zelf betaald in de veronderstelling dat ik met bewijs van weigering van de kaart en met bon van eigen betaling gecompenseerd zou worden, niet meer dan logisch toch? Maar nee, dat kan alleen als ik de cadeaukaart zelf gekocht heb. Waarom zou iemand voor zichzelf een cadeaukaart kopen? Zeker niet zo'n onhandige als one4all. Het lijkt opzettelijke misleiding als dit de 'regels' zijn.

Beste Kim,

5つ星のうち1の評価

Wat een omslachtige cadeau kaart

Wat een omslachtige cadeau kaart. Mijn dochter had er 2 van one4all gekregen, eentje als pasje die je dus door het pinautomaat kan halen en haalt hij het bedrag van je totaal af. De andere van one4all moet je eerst via de website omzetten naar een cadeau kaart die zij aanbieden. Dan kun je die digitaal of via een kaard krijgen. Kies je digitaal dan moet je hem weer in een app van hun zetten en daarmee de app toestemming geven of mobiel te betalen. (daarbij gaat gelijk je normale google pay eraf) Dan moet je hem inwisselen in de winkel is ook al een gedoe. Medewerkers van de desbetreffende winkels vinden het ook al ondingen om te verwisselen als ze überhaupt al weten hoe hij ingewisseld moet worden.
al met al een mega ingewikkeld cadeau. Echt geen aanrader, je kunt beter geld pinnen en cadeau geven, heb je geen gedoe verder.

2024年11月11日

Beste mevrouw Hendriks,

Waardeloos, omslachtig, voorwaarden

Waardeloos, 0 sterren. Eerst door 900 hoepels springen (wat veel gebruikers echt al niet lukt) en er dan achter komen dat of de winkels niet accepteren, betalen via visa transactie, dus extra kosten voor winkelier. Online aanvullende voorwaarden zoals dat de kaart alleen met een tegoed van minimaal 50 euro online te gebruiken is. Als je iemand een leuk kado wil geven, geef dan niet dit maar een vvv kaart. Daarmee kun je tenminste wel overal mee terecht.

Beste MJ,

5つ星のうち1の評価

Hoeveel bewerkingen kun je verzinnen…

Hoeveel bewerkingen kun je verzinnen voordat je iets kunt kopen?
Wat een farçe…

2024年11月8日

Beste Pieter,

5つ星のうち1の評価

Eigenlijk geen ster waardig.

Eigenlijk geen ster waardig. Echt schandalig.

Bij Mediamarkt in de winkelel proberen in te wisselen, is het niet mogelijk bij een nieuwe Mediamarkt. Bij diverse kleding winkels geprobeerd om te wisselen, ook niet mogelijk.

Eindelijk iets gevonden bij zalando, dus nogmaals het proberen waard:
Bon omgewisseld naar zalando bon.
Blijkt dat je alleen de bon mag inwisselen op mode items. Dit wordt niet duidelijk vermeld. Klacht ingediend maar ze doen niets..
Het had ergens in de kleine voorwaarden gestaan zeggen ze. Ik heb dit teruggevonden maar is nogal misleidend.
Ook op giftcard staat duidelijk het logo van zalando en niet een of andere rare voorwaarden. Zalando is Zalando.
Nu opgezadeld met een zalando bon die ik niet kan gebruiken want heb geen mode items nodig. Heel erg teleurgesteld. Had juist de bon bewaard om een leuk item te kopen wat ik normaal niet zo snel zou kopen zodat het echt als een cadeau aanvoelde.

Op 07-11 gevraagd door one 4 all voor meer informatie. Tot op heden niks gehoord.

Hieronder in de reactie geven jullie aan dat jullie tot een oplossing willen komen? Uit onderstaande tekst die jullie via de mail hebben gestuurd blijkt wat anders, dit is geen oplossing.

Op 11-11 Daarnaast willen we je informeren dat Zalando recentelijk hun algemene voorwaarden heeft aangepast met betrekking tot cadeaubonnen. Helaas kunnen de Zalando Cadeaubonnen nu alleen gebruikt worden voor mode-artikelen. We begrijpen dat dit niet de bedoeling was en kunnen je teleurstelling goed invoelen. De eGift kan helaas niet meer teruggedraaid worden, maar misschien kun je de bon toch voor een ander product gebruiken, bijvoorbeeld voor een cadeau voor een familielid of vriend.

Conclusie: bedrijf komt niet tot een oplossing.

2024年11月7日

Beste Sanne,

Het One4ll Team

UPDATE: Contact opgenomen op 11-11 via email om gezamenlijk te proberen tot een oplossing te komen

5つ星のうち5の評価

Klantenservice is snel bereikbaar en verleent de juiste hulp

Ik had hulp nodig bij het verzilveren van de kaart bij Zalando. Hiervoor moest ik mijn cadeaukaart even omzetten. Met hulp van de goed te bereiken klantenservice was dit zo gepiept. Prima voor elkaar!

2024年11月5日

Beste Thomas,

Hartelijk dank voor het achterlaten van jouw positieve review, wij waarderen dat enorm! Fijn om te horen dat onze klantenservice je snel en effectief kon assisteren met het omwisselen naar een digitale Zalando cadeaukaart. Schroom niet om in de toekomst weer contact met ons op te nemen voor hulp. We helpen je graag op weg!

Een onbetrouwbare organisatie..

Een cadeaukaart die niet werkt...

Voordat je deze cadeaukaart kan verzilveren (en als je dat lukt dan is dat knap) moet je welliefst 20 stappen nemen om het te doen. Waardeloos bedrijf. App doet het ook niet, pure afzetterij. Echt totaal geen betrouwbaar bedrijf. Ik heb mijn cadeaukaart niet kunnen verzilveren, erg jammer. Absoluut niet aanschaffen, je kan beter geen cadeaukaart krijgen dan één bij One4all.

2024年11月4日

Hallo Judith,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons dringende verzoek om hierop te reageren zodat wij je verder kunnen helpen met het verzilveren van je kaart.

Alternatief kan je onze klantenservice direct bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 via info@one4all.nl of telefonisch op 020 - 2093481. Ons team helpt je graag verder op weg! Je kunt ook terecht op onze website omtrent veelgestelde vragen, zie: https://www.one4all.nl/faqs (inclusief videos met uitleg hoe je de kaart kunt claimen, omwisselen, etc.)

Het One4ll Team

UPDATE: Contact opgenomen per email op 6-11 maar helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Graag horen we zo spoedig mogelijk van je, zodat we je verder kunnen assisteren. Alvast dank!

5つ星のうち5の評価

Hele goede ervaring omdat ik heel snel…werd geholpen en vriendelijk

Hele goede ervaring omdat ik heel snel reactie kreeg op mij mail, en ze het keurig hebben opgelost. Kwestie van gegevens doorgeven en het geld van de kaart is gestort. Fijn mail contact.

2024年11月4日

Beste Petra,

Superfijn te horen over jouw recente ervaring met onze klantenservice. Dat maakt ons blij! Wij vinden het erg belangrijk om er voor onze klanten te zijn, eventuele zorgen weg te nemen en aangekaarte problemen tot een goede oplossing te brengen. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben schroom dan niet om weer contact met ons op te namen. We helpen je graag verder op weg!

Waardeloze cadeaukaart

Vreselijke cadeaukaart, ik heb al tig x contact gehad via mail en telefonisch, inmiddels zijn de telefoonkosten nog hoger dan de cadeaubon, de it afd kom je ook niet verder mee, heb mijn telefoonnr al paar x aangepast, ook terwijl deze goed was op hun advies maar krijg de code niet binnen! App al tig x verwijderd en weer gedownload maar niks helpt. Het lijkt er idd op alsof ze willen dat je niet meer reageert en die bon maar vergeet. Meest waardeloze bon ever!

Beste Karen,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. Wij willen het probleem juist graag voor je verhelpen. We geven daarom niet zomaar op. Ter informatie: Het opgegeven telefoonnummer was helaas onjuist, een paar getallen stonden niet op de jusite plaats. We hebben dit verholpen en contact met je hierover opgenomen, Als het goed is moet je de code nu wel hebben ontvangen. Dit keer per email. Kijk daarom dan ook aub in je map ongewenste mail om te zien of hij daar is binnen gekomen. Is dat niet het geval neem dan direct weer contact op met ons via de email aangezien we dit tot een positief resultaat willen brengen.

5つ星のうち1の評価

Pure misleiding en wie wordt hier rijk van?

1 ster is nog te veel! Kreeg deze voor verjaardag twv 125 euro. Op kaart staat Bijenkorf. Reiskosten gemaakt en tijd besteed om iets uit te zoeken. Kom je bij kassa en wil je afrekenen, zeggen ze niet meer met deze club samen te werken. Staat wel gewoon nog op de kaart als partner. Pure misleiding dus? Wettelijk gezien niet, want lees kleine lettertjes ... iedere partner kan er any time mee stoppen en dat doen er steeds meer, maar dit kun je mensen niet aandoen.
Nu aankoop geprobeerd op Wehkamp te doen. Herkent de codes niet!!!
Wat is dit? Ben al uren bezig om iets te bestellen en kan ik dan maar maximaal iets van 50 kopen per item terwijl ik iets van ruim 100 wil uitzoeken? Schandalig dat dit gebeurt. Heeft er iemand als eens een zaak aangespannen tegen deze club?
Ik overweeg het wel. Ben ervoor verzekerd...
Misschien meerdere mensen?

Beste Loekie,

Onze excuses voor het veroorzaakte ongemak. We hebben rechtstreeks via je Trustpilot-account contact opgenomen met een verzoek om meer informatie. Ons vriendelijke verzoek om hierop te reageren zodat we je kunnen assisteren met het verzilveren van je cadeaukaart.

Bij Wehkamp dien je de One4All cadeaukaart eerst even om te wisselen naar een digitale Wehkamp kaart. Heb je dat eenmaal gedaan krijg je de Wehkamp code(s) per email binnen die je dan vervolgens op de Wehkamp webshop kunt invullen om te gebruiken als betaalmiddel. Zie ook: https://www.one4all.nl/waar-te-besteden/wehkamp.html

De Bijenkorf is helaas geen deelnemende partner meer bij One4All. Onze excuses voor de verwarring. Eenmaal geprinte kaarten kunnen we niet eenvoudig terugroepen.

We horen graag van je, reageer daarom aub even op ons verzoek voor meer informatie want we willen dit netjes voor je in orde brengen.

Het One4all Team

5つ星のうち1の評価

Received two £5.00 prizes on Post Code…

Received two £5.00 prizes on Post Code lottery, made mistake of transferring to this app. They are intentionally unclear on how to use and spend, still cannot use instore. Avoid

Hi Rod,

We are very sorry to learn of this and do sincerely apologize for the inconvenience caused. We have reached out to you via your Trustpilot account directly in a request for further information so we can follow up and provide you with a resolution.

The One4All Team

Goede service!

Goed geholpen via de telefoon en vervolgens via de mail. Mijn kaart was verlopen en ik heb het bedrag op mijn rekening ontvangen. Vlot verlopen en achteraf nog een check of het geld ontvangen is.

2024年10月21日

Beste Lisanne,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat de aangeboden hulp via telefoon en email goed was verlopen. Wij vinden het erg belangrijk om naar onze klanten te luisteren en een passende oplossing te vinden. Mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben schroom dan niet om weer contact met ons op te nemen. We zijn je graag tot dienst.

5つ星のうち1の評価

Not able to purchase because value does not exceed costs of product

Not possible to pay with the card if the current debit on the card exceeds the value of the product of interest. Meaning, you'll always lose money unless it's the exact value remaining on the card.

2024年10月27日

Hi Tim,

Thanks for your review. Our gift card acts as a VISA debit card. You can overcome the issue that you described by using the card in store. Just tell the cashier how much is left on the card (you can check your remaining balance 24/7 from our website), they will process that amount on the till. The remaining amount left to pay for the product can be done through alternative payment options such as Credit card/cash etc.

If you have any further questions don't hesitate to call or email our customer service team. We are more then happy to assist you further. You can reach us on working days from 9:00 AM to 5:00 PM via info@one4all.nl or by telephone on +31 202093481.

The One4All Team

Mijn kaart was 2 maanden verlopen

Mijn kaart was 2 maanden verlopen, door contact op te nemen met one4all, ben ik zeer vriendelijk geholpen en het bedrag is op mijn rekening gestort, in mindering van de afhandelingskosten.
Heel erg tevreden met deze organisatie.

2024年10月25日

Beste Yvon,

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Wij waarderen dat enorm! We zullen de feedback ook zeker doorgeven aan de medewerkers waarmee je te maken hebt gehad tijdens dit proces.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。