Vi skulle have set “Den eneste ene” d. 1/4-26, men den blev aflyst grundet sygdom i castet. Vi købte så nye billetter til d. 4/4. Alt i alt en god forestilling, der var meget tro mod filmen med... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Som altid fantastisk forestilling 🤩 Hvorfor jeg ikke gir’ 5 ⭐️, er simpelthen pga. lokationen 😔 Man sidder bare bedre i Falkenersalen, end man gør i Tivolis koncertsal… Sorry to say. Så synes da... もっと見る
企業が回答しました
Went to see Den eneste ene in Tivoli this past weekend, and it was a blast. The cast was spot on and all the iconic catch phrases made an appearance. Stage setting was minimal and ingenious, the overa... もっと見る
企業が回答しました
God enkel kulisse! Vi kendte handlingen , så det var let at følge med for min datter. Gode skuespilpræstationer , der havde mange af de kendte gode replikker . Super gode dansere , især mændende .... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.
連絡先
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God forestilling
Alt i alt en god forestilling, der var meget tro mod filmen med genkendelige replikker. Scenografien var ved første øjekast lidt tam, men undervejs udfoldede den sig med kreative løsninger.
Jeg er dog glad for, at vi fik muligheden for at købe til halv pris. Normalprisen ville være overpris. Her har vi oplevet andre musicals til samme pris, men virkelig storslået.
Så de 4 stjerner er givet, da halv pris var passende.
Nu venter vi bare på at høre mere om kompensationen for vores 4 billetter… det vil være rart snart at få en afrunding og pengene retur.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Det var en oplevelse som jeg aldrig ville glemme, lattermusklerne bliv brugt næsten under hele forstillingen og selv efter forestillingen kunne vi ikke lade vær med at kommentere nogen af jokes uden at grine.
Skøn forestilling
Skøn forestilling, som matchede filmen på en fin måde, fantastiske skuespillere, sangere og dansere 👍🏼😁
Mvh Susanne

One & Only Musicals からの回答
Ok musical- men musikken var tam
Ok musical- men musikken var tam. Og så må I ærligt talt se at få gjort noget ved teknikken. Man giver mange penge for en billet. Så er det sgu ikke ok at forestilling stoppes to gange pga en defekt mikrofon. Og det er sket en del gange nu ved jeres musicals. Og det tog 10 min at fikse. Det er ikke ok. Og så er tre skuespiller skiftet til samme forestilling

Så nemt og let
Så nem en hjemmeside - bum bum så har man billetter! Til de fedeste musicals! Køb før din nabo! 😬🤩👍🏼

One & Only Musicals からの回答
Fantastisk dygtige sangere og dansere
Fantastisk dygtige sangere og dansere, men musikken var for høj.

One & Only Musicals からの回答
Musicalen Den Eneste Ene er fyldt med…
Musicalen Den Eneste Ene er fyldt med gode og dygtige skuespillere og dansere. Og sangere….som desværre blev overdøvet af alt, alt for høj musik; det skulle være en musical - ikke en instrumental koncert….

Morsom
Morsom, underholdende, musikalsk forestilling. Dygtige skuespillere, sangere og dansere. Vi var underholdt fra først til sidst. Tak for en super forestilling lørdag eftermiddag

Simpelthen bare i topklasse
Professionelt, sjovt og underholdende hele vejen igennem,

Super hyggelig oplevelse
Super hyggelig oplevelse. Rigtig god stemning og energi på senen.

One & Only Musicals からの回答
Fantastisk oplevelse med super gode…
Fantastisk oplevelse med super gode skuespillere

En fantastisk forestilling
En fantastisk forestilling .
Dejlig musik og virkelig gode skuespiller præstationer.
En skøn oplevelse

One & Only Musicals からの回答
God nostalgisk oplevelse😉 men ikke …
God nostalgisk oplevelse😉 men ikke prisen værd.

One & Only Musicals からの回答
Skøn gensynsglæde krydret med…
Skøn gensynsglæde krydret med fantastisk lys, sang og dans. Flot scene, selvfølgelig køkkeninspireret. Dejlig tro mod replikker, karakterer og handling "klippet" i en enkel og naturlig sammenhæng.

One & Only Musicals からの回答
Det var virkelig en dejlig oplevelse og alle spille bare fantastisk
Det var virkelig en dejlig iplevelse

One & Only Musicals からの回答
En god aften med fantastiske dygtige…
En god aften med fantastiske dygtige skuespillere
Levede fuldt ud til forventningerne.

One & Only Musicals からの回答
Vi var simpelthen så skuffede over…
Vi var simpelthen så skuffede over forestillingen og specielt skuespillet. Det var ekstremt tamt. Der var ingen kunstpauser og det lød mere bare som en "øver", hvor man skyndte sig igennem alle replikkerne. Den eneste der rent faktisk spillede skuespillet godt og som i filmen var Niclas Vessel Kølpin, som spillede Knud. Den 2. del blev lidt bedre trods alt, men vi var alle stadig virkelig skuffede.
Derudover undrer det os, at salen ikke engang var halvt fyldt, men alligevel kunne man kun bestille bestemte pladser og give det hvide ud af øjnene for billetterne, selvom man ikke engang sad særlig godt (en af pladserne var med dårligt udsyn for en stolpe i vejen). Kan se nogle andre har været ude for præcis det samme. Det er simpelthen for frækt!

One & Only Musicals からの回答
Super god og underholdende.
Super god og underholdende.
Lever fuld ud op til filmen
Dygtige skuespiller

Fantastisk forestilling
Fantastisk forestilling. Den levede fuldt ud op til vores forventninger.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。