One & Only Musicals レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FuldstÊndig fantastisk forestilling. Totalt tjekket setup med scener/skÊrme og lys, som gjorde at man “var der” selv. Meget dygtige skuespillere/performere og ensemble. Eneste lille minus: vi vill... もっず芋る

Sikke en fantastisk opsÊtning og fantasifuld brug af “en” kulisse! Helt igennem en god eftermiddag, til trods for at jeg tudede det meste af forestillingen. SÃ¥ mange af de personfortÊllinger ramte lig... もっず芋る

Musicalen Stupid Man var en skÞn oplevelse; flot syngende og dansende skuespillere, hele setuppet fungerede og mindede lidt om en blanding mellem Huset pÃ¥ Christianshavn og filmen Den eneste Ene 😉. D... もっず芋る

En af de allerbedste musicals jeg til dato har set. Alt passede perfekt sammen, historien, musikken mm. Alle spillede deres roller sÃ¥ godt. Kan kun varmt anbefale at se musicalen. Jeg kunne godt se de... もっず芋る

䌁業情報

1. 舞台芞術劇堎
  2. ・
  3. 挔劇制䜜

圓該䌁業による蚘述

One & Only Musicals har siden 2005 produceret store musicals med fokus på det brede publikum. Vores mission er at levere musicals af international klasse til alle danskere og vi har altid publikum i fokus.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 301ä»¶

レビュヌを曞く

Super god forestilling

Super god forestilling. Enkel scenografi som virkede rigtig godt. Fantastisk skuespil af isÊr Martin Greis-Rosenthal, SÞren Torpegaard, Christopher RÞrmose, Trine Pallesen og Max-Emil Nissen. Men de andre gjorde det også godt. SkÞn musik og sang hvor man ikke kunne lade vÊre med at synge med. Vi var rigtig godt underholt.

Super forestilling

Super forestilling, som til fulde levede op til vores forventninger. Meget dygtige skuespillere, som også virkelig kunne synge.
En meget positiv oplevelse.
Eneste lille klage: lyden var for hÞj!

自発的なレビュヌ

Det er var en kÊmpe oplevelse

Det er var en kÊmpe oplevelse. Super god koorigrafi, sangere der sang smukt og kraftfuldt, smuk og genial scenografi. Det er noget af det bedste jeg har set og jeg har set mange ting i Danmark, men også i London og å Broadway. TAK

FuldstÊndig fantastisk forestilling

Meget dygtige skuespillere/performere og ensemble.
Eneste lille minus: vi ville gerne have sunget lidt fÊllessang til sidst, og det blev der ikke rigtig lagt op til fra scenen.

En oplevelse, der aldrig skuffer! ⭐⭐⭐⭐⭐

En oplevelse, der aldrig skuffer! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er aldrig en skuffelse at sÊtte sig godt til rette i teatersÊdet og lade sig rive med af musikken, sangen, dansen og de kunstneriske prÊstationer, når man har kÞbt billet til en forestilling fra One and Only Musicals.

I går stod den på Stupid Man, og tidligere har vi oplevet Den eneste ene, Moulin Rouge, Fame, Flashdance, Strictly Ballroom og Elsk mig i nat. 🎭🎶

Hver gang bliver vi mÞdt af dygtige kunstnere, imponerende sceneshows og en fantastisk stemning i salen. Der er noget helt sÊrligt ved at sidde blandt glade danskere, der synger med på de sange, som har vÊret en del af vores liv og fÊlles musikhistorie gennem tiden. Det skaber en festlig, rÞrende og livsbekrÊftende oplevelse, hvor man bare får lyst til at synge med!

One and Only Musicals formår igen og igen at skabe forestillinger, der underholder, begejstrer og giver os lyst til at komme tilbage.

NÊste gang venter Romeo og Julie, og vi glÊder os allerede!

Tak for endnu en fantastisk oplevelse. Vi kan varmt anbefale One and Only Musicals til alle, der elsker musik, teater og store oplevelser!

God musik af Thomas Helmig

Selve musikken fra Thomas Helmvig er min favorit, men jeg blev skuffet over handlingen i musicalen. Den var meget tynd og manglede mere humor. Det der skiller den ud over de andre musicale jeg har set, er at der er en scene, hvor de to homoseksuel ligger op til hinanden. Det er en stor Ã¥benhed og Êrlighed i dagens Danmark i 2026👍

自発的なレビュヌ

Velspillende og oplagt scene kunst

Velspillende og oplagt scene kunst.
Der skete noget med både dans og sang.
DesvÊrre var talen og sang ofte utydelig så man gik glip af replikker og tekst.
En lidt kedelig historie om forskellige familier i et hus hvor Helmigs sange sku passe ind i historien.

2026幎9月30日

Det var en helt fantastisk oplevelse 👌

Det var en helt fantastisk oplevelse 👌
Der var en rÞdtrÃ¥d hvor sangene bare passede ind, sÃ¥ det blev en super god historie 👍👍FANTASTISK og sang ALLE MEDVIRKENDE BARE HELT FANTASTISK 👏🏌👏🏌👏🏌👏🏌👏🏌👏🏌

2026幎9月30日