レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

JÀttebra service! KundtjÀnst svarade snabbt som blixten och hjÀlpte mig vÀldigt bra. Kommer börja bestÀlla mina trÀningsklÀder hÀrifrån hÀdanefter ⭐⭐⭐⭐⭐

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta trÀningstightsen för mig. Har köpt flera par utav Enigma scrunch tights och anvÀnder dem flitigt sedan ca ett halvÃ¥r tillbaks. Även köpt en sporttop som jag Àr nöjd med. Ska testa en annan model... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hemsidan Àr enkel och intuitiv att navigera. Det finns ett bra utbud pÃ¥ fina och funktionella trÀningsklÀder - samt ofta bra reor som fÃ¥r en att shoppa lite oftare Àn vad man annars kanske gjort!... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Urusel kund service. Fick aldrig avisering om mitt paket sÃ¥ det skickades tillbaka. Kontaktade dem och fick bara ett svar att sms avisering skickats ut (teknik Àr ju som bekant helt ofelbar) och nu sk... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツりェア店

圓該䌁業による蚘述

Onemorerep.se grundades 2012 och Àr en av Sveriges ledande nÀtbutiker inom fitness och mode. Vi inspirerar med varumÀrken från hela vÀrlden med bra priser och snabb leverans. Hos oss hittar du allt från stora vÀlkÀnda varumÀrken till unika varumÀrken som Alera. Några av våra övriga varumÀrken Àr Better Bodies, Hummel, Famme, Gavelo, Nebbia, Embrace Jeans och Rapid Wear. Vi erbjuder ett stort urval av trÀningstights, leggings, jeans och mycket mer.

3.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Urdålig service.

Jag har mejlat å mejlat om ett par byxor som var trasiga nÀr jag fick dem å vill gÀrna reklamera.
Inget svar
. Fick svar för 1 vecka sedan exakt. Om ett par nya för 49kr(frakt). Men nej. Jag vill ej betala trasiga + att betala mer frakt pÃ¥ det.
Jag vill reklamera, så enkelt Àr det. Inget jÀkla svar. Urdålig service.

2022幎3月14日
5぀星のうち1の評䟡

Dårligt produkt og dårlig service

Jeg kÞbte tights hos onemorerep. De gik i stykker på fÞrste trÊning. EfterfÞlgende har jeg skrevet til dem to gange for reklamation og de har ikke svaret. Dårlig service og dårligt produkt.

2022幎3月4日

Hej Louise! :)

Vi har svarat på båda dina mail och sjÀlvklart erbjudit vår hjÀlp. Kika gÀrna bland din skrÀppost så bör det finnas 2 mail från oss dÀr! <3

BÀsta tightsen

BÀsta tightsen, så sköna att trÀna i och vilken super snabb leverans med postnord ❀

2022幎2月26日

Hej Kristin! :)

Så himla roligt att höra! <3

Du vet vart vi finns om du har några om helst frågor eller funderingar i övrigt!

5぀星のうち1の評䟡

Skulle ni kunna svara på mitt mail

Skulle ni kunna svara på mitt mail.
Jag har rÃ¥kat bestÀlla en produkt 2ggr och den som ligger pÃ¥ 803.55 kan ni avbryta och behÃ¥lla andra varan som va lite billigare. Ni har lagt in bestÀllningen ÀndÃ¥ trots jag skickat mail. Jag vill inte behöva returnera och betala för frakt. Varför har ni inte telefon nummer som man kan nÃ¥? Är ni ett bluff. Är detta ett bedrÀgeri sÃ¥ polis anmÀler jag er.

2022幎2月23日

Hej Harmonie!

Vi har dock svarat på ditt mail till oss? Kika gÀrna bland din skrÀppost och se om vårt svar kan ha hamnat dÀr!

5぀星のうち1の評䟡

JÀtte besviken pÃ¥ hur leveransen

JÀtte besviken på hur leveransen hanterades, jag fick inga sms att varan finns för upphÀmtning och nÀr jag fick påminnelse via posten att jag ska hÀmta då togs den tillbaks i retur och de tar 250kr för att varan returnerades! BestÀll aldrig du blir bara besviken och arg! De gör inget heller för att vinna en kund!

2021幎11月7日

Hej Tina! :)

Enligt alla uppgifter från PostNord så har du aviserats på korrekt sÀtt enligt de kontaktuppgifter du angett och tyvÀrr Àr det så att om ett paket inte hÀmtas ut i tid går det i retur till oss per automatik, och de extra kostnader som då tillkommer faktureras du som kund för då ansvaret att hÀmta ut paketet i tid ligger på dig.

Tveka inte att kontakta oss på kundtjanst@onemorerep.se om du har några vidare frågor eller funderingar kring detta!

Fed oplevelse.

Fed oplevelse her fra,
har lige fået nogle trÊnings bukser hjem, squat proof som der står der inde, gode i stÞrrelsen lidt lÞse i taljen, men det er okay.
Men ellers et mega lÊkkert stof, og rigtig god pris.

2021幎4月8日

Hej Maria! :)

Så roligt att höra att du Àr nöjd med din köpupplevelse hos oss!

Du vet vart vi finns om du behöver oss! :)

5぀星のうち3の評䟡

Dem tightsen som jag bestÀllde hade

Dem tightsen som jag bestÀllde hade ganska dåliga sömmar. Dem Àr snygga och sitter bra på mig, men sömmarna lÀr gå upp nÀrsomhelst. De töjer sig Àven vÀldigt enkelt, får hålla på o dra upp dem hela tiden

2021幎3月25日

Hej! :)

TÀnk på att du alltid kan kontakta oss om du skulle ha några som helst problem med produkten du bestÀllt, så kan vi sÀkert hjÀlpa dig på något sÀtt!

Team OneMoreRep

5぀星のうち4の評䟡

Nöjd

Jag fick bestÀlla ett par nya tights kostnadsfritt då tightsen jag först bestÀllde gick sönder så fort jag testade dom.. Fick då vÀlja från hela sortimentet och valde att byta till ett par andra tights och Àr super nöjd med dom!

4 av 5 stjörnor just för att tightsen jag först bestÀllde hade sÀmst kvalité..

2021幎3月22日

Hej Emelie! :)

Så himla roligt att du Àr nöjd med din köpupplevelse hos oss! Vi hoppas du har mer tur med tightsen denna gång! :)

Du vet vart vi finns om du behöver oss!

Team OneMoreRep

super bra!

Tycker onemorerep Àr super bra!
Har bestÀllt 3 gånger hÀrifrån och leveransen Àr verkligen jÀtte snabb, 1-2 dagar.
Tightsen jag bestÀllt har såklart varit fina och bra dÀrmed!

2021幎2月25日

Hej Moa! :)

Så roligt att höra! Vi gör vårt bÀsta för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt nÀr du handlar hos oss :)

Du vet vart vi finns om du behöver oss!

Billige, men lÊkre produkter

Billige, men lÊkre produkter.
Sparede 50% ved at kÞbe dem her i forhold til en ande hjemmeside. Ja så er der et minus at man skal betale for retur, men til de priser kan man nÊrmest heller ikke forvente andet.

Jeg er helt tilfreds :-)

2021幎2月18日

One More Rep からの回答

Så otroligt roligt att höra att du Àr nöjd med din köpupplevelse hos oss!

Du vet vart vi finns om du behöver oss! :)

5぀星のうち1の評䟡

Varning handla inte av dessa!!

Varning handla inte av dessa!!
Andrahandstortering av klÀder. anvÀnde mina Gavelo-byxor två gånger och massa sömmar gick upp! har försökt att kontakta OneMoreRep ang reklamation men inget svar. helt omöjliga att få tag på! Handla ej av dessa så vi kan få bort de från marknaden! handla av seriösa återförsÀjare istÀllet!!

2021幎2月3日

Hej Linda!

Vi hjÀlper dig gÀrna med ditt Àrende! :)

Vi ber dig dock notera att vi alltså svarat på ditt mail och bett om mer information, dock har vi inte fått någon återkoppling från dig om detta.

Supernöjd!

Toppenbra kundservice! Jag har gjort två bestÀllningar på kort tid och båda levererades vÀldigt snabbt (inom 2 dagar från bestÀllning). Den senaste ordern visade sig dock innehålla fel modell och jag anmÀlde detta till er direkt. Jag kunde då skicka tillbaka dessa helt kostnadsfritt och ni skickade dessutom ut rÀtt vara innan jag ens hunnit posta reklamationen. Så jag hade dem i handen redan dagen dÀrpå. Misstag kan hÀnda alla. Det som spelar roll Àr hur det hanteras efteråt. I det hÀr fallet tycker jag ni skötte det förstklassigt. Båda tightsen jag köpte var dessutom riktigt bra och till bÀttre pris Àn hos andra. Kommer definitivt handla hos er igen.

2021幎1月26日

Fint

Fint
Har kÞbt trÊningsbukser. De er som forventet :)
Der har vÊret lidt problemer med forsendelsen / varen har vÊret forsinket, - men har fået fin hjÊlp fra kundeservice.
SÃ¥ alt i alt en god oplevelse :)

2021幎1月22日

JÀtte oprofessionella

JÀtte oprofessionella, godtar inte returer av produkter som anlÀnder TRASIGA, Àr otrevliga och ger inte tillbaka några pengar nÀr du har rÀtt till det. Att dom ens finns kvar som företag Àr fruktansvÀrt.

2020幎9月29日

Efter 10 arbetsdagar hade mitt paket

Efter 10 arbetsdagar hade mitt paket fortfarande inte kommit fram. Tydligen hade det fastnat på Brings terminal i Jönköping. Innan jag fick den förklaringen hade jag mailat dom tre gånger. NÀr mitt paket inte dök upp efter 10 dagar som sagt, mailade jag då one more rep och bad om att få avbryta köpet, som bekrÀftades av företaget via mail. 1,5 månad senare kommer en rÀkning plus påminnelseavgift från Klarna. Finns inget telefonnummer att kontakta dom på, endast mail.

2020幎7月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス