レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

JÀttebra service! KundtjÀnst svarade snabbt som blixten och hjÀlpte mig vÀldigt bra. Kommer börja bestÀlla mina trÀningsklÀder hÀrifrån hÀdanefter ⭐⭐⭐⭐⭐

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta trÀningstightsen för mig. Har köpt flera par utav Enigma scrunch tights och anvÀnder dem flitigt sedan ca ett halvÃ¥r tillbaks. Även köpt en sporttop som jag Àr nöjd med. Ska testa en annan model... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hemsidan Àr enkel och intuitiv att navigera. Det finns ett bra utbud pÃ¥ fina och funktionella trÀningsklÀder - samt ofta bra reor som fÃ¥r en att shoppa lite oftare Àn vad man annars kanske gjort!... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Urusel kund service. Fick aldrig avisering om mitt paket sÃ¥ det skickades tillbaka. Kontaktade dem och fick bara ett svar att sms avisering skickats ut (teknik Àr ju som bekant helt ofelbar) och nu sk... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツりェア店

圓該䌁業による蚘述

Onemorerep.se grundades 2012 och Àr en av Sveriges ledande nÀtbutiker inom fitness och mode. Vi inspirerar med varumÀrken från hela vÀrlden med bra priser och snabb leverans. Hos oss hittar du allt från stora vÀlkÀnda varumÀrken till unika varumÀrken som Alera. Några av våra övriga varumÀrken Àr Better Bodies, Hummel, Famme, Gavelo, Nebbia, Embrace Jeans och Rapid Wear. Vi erbjuder ett stort urval av trÀningstights, leggings, jeans och mycket mer.

3.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

RIKTIGT DÅLIGT handla EJ hÀr!!

RIKTIGT DÅLIGT handla EJ hÀr!!! Returnerade ett paket för över en mÃ¥nad sedan och inget svar, kundtjÀnst svarar inte. Jag ska inte behöva betala för ett paket med klÀder som var sÃ¥ smÃ¥ att jag inte ens kunde prova dom. Skickat i retur men inget hÀnder? Ingen som behandlar returen

2022幎11月8日

Pakke ej modtaget

Bestilte en pakke for over 3 uger siden, men har stadig ikke modtaget denne. Pengene blev trukket med det samme. Har forsÞgt at kontakte kundeservice flere gange, men uden held

Svindel

Jeg bestilte en pakke for uger siden. Jeg havde en korrespondence med dem, idet jeg fÞrst troede, at betalingen ikke var gået igennem. Her var de lynhurtige til at svare.
Som ugerne gik hÞrte jeg ikke mere. Hverken status på levering eller andet. Pengene er for lÊngst trukket, og jeg har flere gange forsÞgt at komme i kontakt med dem.

ForfÊrdelig svindelbutik.

2022幎12月7日

JÀttebra företag

Hej.
Jag Àr super nöjd med one more rep. KundtjÀnsten Àr vÀldigt hjÀlpsam och verkligen hjÀlper nÀr det behövs. Dessutom Àr plaggen exakt så som jag har bestÀllt.
Men! Om ni köper varorna dÀrifrån så vÀlj inte budbee som leverantör. Det har varit så mycket strul och elÀnde med budbee. Hade inte one more rep hjÀlpt mig med kommunikation och tips då skulle jag inte fått hem något av det jag bestÀllt. Budbee har slarvat ett utav två varor och one more rep varit vÀldigt schyssta som tog tillbaka det bort tappat order och dessutom fick jag pengarna tillbaka och 40% rabatt vid nÀsta köp tillfÀlle. Nu tÀnker jag jag göra en ny bestÀllning men jag tar postnord som leverantör. Glöm inte att aldrig ta budbee.

2022幎12月6日

Skulle jag kunna ge de 0, jag hade gjort det

BestÀllde ett par leggings den 24 november, fick ett mejl dagen efter att paketet Àr på vÀg. Två veckor senare har paketet fortfarande inte ankommit till Budbee. Har skivit två mejl till de, som Àr också fortfarande obesvarade. Men inte nog med det så raderar de alla negativa kommentarer från deras Instagram konto. Fy skÀms One More Rep. Trustpilot omdömen talar för sig sjÀlva.

Hej Diana!

Vi Àr verkligen ledsna att du tvingats vÀnta lÀngre Àn normalt på din bestÀllning!

TyvÀrr har en av paket-upphÀmtningarna som en av våra fraktpartners gjort hamnat helt fel, detta berör hundratals paket och ditt Àr tråkigt nog ett av dem!

Vi jobbar dag och natt för att lösa detta men då vår kundtjÀnst blivit översvÀmmad av Àrenden som ditt senaste 1-2 veckorna så ligger dem lite efter med hanteringen av Àrenden tyvÀrr! :(

SjÀlvklart kommer du få svar inom kort och ditt Àrende kommer lösas på bÀsta möjliga vis.

BestÀllde den 21e november och fÃ¥tt

BestÀllde den 21e november och fått mejl om att det skickades ifrån deras lager den 22e men har fortfarande inte fått min vara. Har försökt kontakta dom men inte fått något svar.

2022幎12月5日

Hej Emelie!

TyvÀrr har en av paket-upphÀmtningarna som en av våra fraktpartners gjort hamnat helt fel, detta berör hundratals paket och ditt Àr mest troligt ett av dem!

BestÀllde den 24 november

BestÀllde den 24 nov, 25 november fick jag meddelande att de var pÃ¥ vÀg att bli upphÀmtad av leveransföretaget. Idag nÀstan 2 veckor senare har jag fortfarande inte fÃ¥tt mitt paket. NÀr jag kollar budbee appen har de inte mottagit paketet. Har kontaktat kundtjÀnst tvÃ¥ gÃ¥nger men inget svar. Varorna Àr redan betald

2022幎11月24日

Hej Elin!

TyvÀrr har en av paket-upphÀmtningarna som en av våra fraktpartners gjort hamnat helt fel, detta berör hundratals paket och ditt Àr ett av dem!

Bestilte for over 14 dage siden

Bestilte for over 14 dage siden, har ikke fået min pakke, ikke en gang en leverings bekrÊftelse, pengene er trukket.
De sagde de ville sende en ny pakke hvis pakken ikke var kommet inden weekenden, men nu svare de ligepludselig ikke.

2022幎11月20日

Hej Mette!

2 veckors leveranstid

2 veckors leveranstid, kundtjÀnsten var omöjlig att få kontakt med. Handlade för 1400kr vÀntar fortfarande på min paket! HELT vÀrdelöst!!!

Hej Michaela!

Vi ber verkligen om ursÀkt för att du fått vÀnta! Tråkigt nog Àr det vår fraktpartner som helt sjabblat till det med en hÀmtning som innehöll hundratals sÀndningar :(

Vi jobbar tillsammans med dem för att reda ut samt lösa detta så snart som möjligt! Men vår kundtjÀnst kommer kontakta dig så snart vi har mer info om ditt paket.

5぀星のうち4の評䟡

Placed my order on 11th of November and

Placed my order on 11th of November and haven't seen my package. Sent them 2 emails, no answers. What happened? I've ordered from them before few times and everything went smooth.

Update: I got my answer, nice customer service and a delivery which hopefully comes soon. So after all, I'm satisfied but maybe choose other than Budbee-delivery next time.

2022幎12月2日

Hi Sirkku!

We are SO sorry about this delay!

Unfortunately all orders from a specific pick up during week 46 was misplaced by Budbee, this included hundreds of orders with yours beeing one of them! :(

Our customer service has been drowned in messages from customers regarding this over the last week, that is why you might have not recieved a response in the normal 24h it usually takes us to answer you!

But please rest assure we will settle this with you in the best way possible asap!

Again, we TRULY apologize for this delay.

Undgå firmaet

De leverer ikke og svare ikke. Spild af tid, penge og energi. Find en anden udbyder der er seriÞs

2022幎12月1日

Bestilte for 1 måned siden og har ikke

Bestilte for 1 måned siden og har ikke modtaget min bestilling. Har heller ikke modtaget nogen beskeder fra budbee, intet. Har sendt 2 mails til dem, men får intet svar. KÞber aldrig derfra igen!!

2022幎11月30日

5぀星のうち1の評䟡

Ingen kundeservice og sender ikke ens ordre afsted

Har bestil for noget tid siden og stadig ikke fået nogen pakke. De har oprettet pakken hos budbee men ikke afleveret pakken til dem.
Kan overhovedet ikke få kontakt til deres kundeservice.

2022幎11月22日

Kan ikke få kontakt til kundeservice

Kan ikke få kontakt til kundeservice
 budbee har stadig ikke modtaget pakken?!????

2022幎11月29日

Jeg bestille mine tights for 14 dage

Jeg bestille mine tights for 14 dage siden, og har endnu ikke modtaget min pakke. Svaret fra dem lÞd at der var fejl i Budbees app og derfor modtog jeg ikke oplysninger på min pakke men at der blot ville gå et par dage. Men her, en uge senere har jeg stadig ikke modtaget min pakke eller hÞrt mere omkring min pakke.
Ingen anbefaling herfra👎🏻

2022幎11月17日

Uruselt

Urusel kund service. Fick aldrig avisering om mitt paket så det skickades tillbaka. Kontaktade dem och fick bara ett svar att sms avisering skickats ut (teknik Àr ju som bekant helt ofelbar) och nu skall jag betala 250 kr för ingenting. Finns många andra mycket seriösare företag att bestÀlla från som har precis samma trÀningsklÀder/mÀrken och samma pris. Så nu köper jag från dem istÀllet.

2022幎8月29日

Jag har kontaktat 3 gånger om få en

Jag har kontaktat 3 gÃ¥nger om fÃ¥ en retur dÃ¥ byxorna Àr hela genomskinliga och man ser allt. FÃ¥r inget svar+att jag betalade via klarna och behöver ju betala byxor jag inte ens vill ha
 varför har ni inget nummer man kan kontakta er genom

2022幎3月30日

Hej Alexandra! :)

Det lÀt verkligen mÀrkligt! Jag hittar nÀmligen inga mail alls från dig till vår kundtjÀnst? Var vÀnligen kontakta kundtjanst@onemorerep.se eller skicka ett meddelande via kontaktformulÀret på vår hemsida då får du svar inom 24h!

MVH

One More Rep