Eind geleden oneplus 8pro carbon case gekocht (pre order) was binnen op de datum die beloofd was. Ook de verzending ging supervlot, volgende dag lag deze al in de bus ! Vandaag 08/07 de bullet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
One plus 11 Progard screenprotector mat gekocht. Helaas bleek deze sceenprotector geen vingerafdruk ontgrendeling toe te staan. Maar weer eraf gehaald en een andere moeten kopen. Had graag gezien dat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Habe mehrere Artikel bestellt gehabt, bekam eine BestellbestÀtigung und wollte einen Teil nach ein paar Wochen stornieren, da ich u.a. Zubehör fÃŒr ein Handy (eines anderen HÀndlers) bestellt hatte, da... ãã£ãšèŠã
Bestelling werd snel opgestuurd. Het telefoonhoesje is super. De screenprotectors kwamen beschadigd toe doordat alles gewoon in een plastiek zakje opgestuurd was. Via WhatsApp een foto gestuurd me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn gek van OnePlus en zoeken alleen het beste voor jouw device. Verzonden vanuit Nederland uit eigen voorraad.Samenwerkingen met kwalitatief mooie merken en alles razendsnel geleverd door heel Europa! Grootste assortiment en perfecte aftersales service!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dieven
Ik heb twee e-mails verzonden. Nog steeds zonder antwoorden.
Artikel wacht nog 8 dagen. Ik wil worden vergoed. Geen antwoord Vluchten
Slechte service
Slechte service. Ik had een screenprotector besteld deze werkt niet naar behoren kon geen geld terug krijgen oid.
ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEâŠ
ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
SLECHTE SERVICE !!!!!
GEEN REACTIE VIA TELEFOON OF MAIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bestelling geplaatst op 4/12 en op 9/12 is het nog steeds NIET verzonden !!!
geen reactie op mail
Na een snelle levering en aan vraag voor een retour op hun kosten ivm onjuiste afbeelding en informatie op de website geen gehoor op diverse mailtjes!
Slechte communicatie!
Heb een frontje voor de oneplus 7t besteld. Dat is na bijna 3 weken nog niet niet binnen. Na contact te hebben gezocht via de chat omdat ik nog steeds wacht op een reactie via de mail is duidelijk dat nu al 2 keer de levertijd is veranderd. Hier krijg je totaal geen bericht geving over, kleine moeite om je klant op de hoogte te houden lijkt mij. Ik kan op dit moment niks positiefs verzinnen behalve dat de persoon aan de chat vriendelijk was en ook eigenlijk wel een beetje klaar is met de service van oneplus shop. Het zou ze sieren om dit te veranderen en de klanten te compenseren.
Bestelling niet geleverd en geen enkeleâŠ
Bestelling niet geleverd en geen enkele reactie op email.

Top bedrijf en Service!
Top bedrijf en Service!
Vrijdag 11 oktober een nieuw hoesje besteld voor de 7 pro. Hierbij gekozen voor pakket post met track en trace. Na dat het weekend voorbij was en ik op m'n werk nog steeds niets kunnen zien via de link. Dus via messenger een bericht gedaan naar hun, met een duidelijk antwoord dat het bij hun was weg gegaan als gewone briefpost.. Meteen ook te horen gekregen dat ik de verzendkosten met een paar dagen terug zou krijgen en het geluk dat het hoesje alsnog gewoon vandaag binnen was.
Super service!
Screen protector besteld + hoesje voor mijn gsm, echter dit kwam maar niet aan, enkele keren contact gehad via de chat met Laurens, toch nog even geduld hebben, moest naar Belgie komen dus kon zeker iets langer duren dan enkele dagen, na 10 dagen nog steeds niets, toen heeft Laurens voorgesteld om de bestelling gratis opnieuw te versturen, maar na het checken van mijn adresgegevens bleek dat ik een verkeerde postcode had doorgegeven bij men eerste bestelling,
Alsnog stelde Laurens voor om de bestelling direct op te sturen, want de eerste zou wel bij hen terecht komen
Dat noem ik nou eens super service!
Bedankt daarvoor!
Goede persoonlijke service
Er ging iets mis met het betalen van de order, bedrijf nam maandag gelijk contact met me op hoe ze me konden helpen. Prima service, nu wachten op de zending.
Geen reactie!!
2 weken geleden een mail gestuurd en deze week nog een maar nog steeds geen reactie hele slechte service!!!!
I recommend it
the product of my order is perfect and the delivery fast! i definitely recommend it!oneplus 6t silicone case

OnePlus-shop.nl ããã®åç
Think twice before ordering here; would NOT recommend
Think twice before ordering here. The web shop looks good and works well, they ship fast and they have decent product movies on YouTube, but after I e-mailed them (twice) about a product defect, they did not reply even though their website says they reply within 48 hours. I've now wasted 53 euros on 2 screen protectors of which one is a poorly designed product and the other had a manufacturing defect.
"We will get in contact with you shortly. Don't worry, our goal is to keep you satisfied no matter what! At this point our mail support is not the quickest. [...] We get in touch with you!" is the reply I got from this company. As you can imagine, they didn't get in contact with me; another false promise. This confirms the point.

OnePlus-shop.nl ããã®åç
Best shop for quality OnePlus accessories!
First purchase and I'm so satisfied with the overall experience! I preordered the Speck Presidio Grip Case for my OnePlus 7 Pro right after proposing it to the representatives, which decided to import some of these cases! Can't thank them enough cuz I couldn't import it on my own! Shipping was super fast! Really awesome case for the money! Everything went smoothly, representatives handled every request of mine on time! I highly recommend these guys if you wanna get quality accessories for your OnePlus phone on competitive prices! Looking forward to get other accessories soon!
Waardeloos
Waardeloos. Hoesje besteld, 2 weken later nog niets ontvangen. Hierover contact opgenomen maar word geen moeite gedaan dit op te lossen.
Toffe gasten
Toffe gasten, werd echt supergoed geholpen en men nam echt de tijd om alle vragen te beantwoorden en mee te denken. Ben erg tevreden over de Whitestone Dome protector die ze voor mij hebben geplaatst en ook nog een mooie carbon skin. Ben van plan om heel lang klant te blijven van deze zaak. Thx guys!
goede shop
Ik had eerst een negatief beeld van deze firma door een fout van ons beide bleek achteraf (miscommunicatie zeg maar). Ik heb nu nogmaals wat besteld ( een maand later ), en ga mijn vorige review dus verwijderen en herzien. Nu was het dus wel zoals het hoort. Ze stonden me goed te woord, snelle reactie via hun chat. Het product was een dagje "later", maar dit komt dan weer door Bpost, waar deze firma niets aan kan doen. Een tevreden gebruiker nu ;)
Goede service, erg klantvriendelijk, reageert zeer snel.
Vriendelijke service en snelle levering
Er miste een product in mijn geleverde bestelling, maar deze werd na een berichtje meteen opgestuurd. Zeer goede klantenservice dus én een snelle levering, ook in België!
Super snelle bezorging en top kwaliteit
Super snelle bezorging, en prijs kwaliteit verhouding is prefect. Hier kunnen andere online zaken een voorbeeld aannemen.
Oplichters
Waardeloos. Na een slechte ervaring met een bestelling in het verleden, die toen na lang mailen/bellen werd opgelost, deze webwinkel een tweede kans gegeven. Wacht nu al meer dan een week op mijn bestelling. Er reageert niemand op mails. Telefonisch is het bijna onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen, en beloftes die telefonisch gedaan worden, worden niet waargemaakt. Hoop dat ik ooit mijn geld nog terugkrijg, en bestel hier daarna nooit meer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã