Eind geleden oneplus 8pro carbon case gekocht (pre order) was binnen op de datum die beloofd was. Ook de verzending ging supervlot, volgende dag lag deze al in de bus ! Vandaag 08/07 de bullet... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
One plus 11 Progard screenprotector mat gekocht. Helaas bleek deze sceenprotector geen vingerafdruk ontgrendeling toe te staan. Maar weer eraf gehaald en een andere moeten kopen. Had graag gezien dat... もっと見る
企業が回答しました
Habe mehrere Artikel bestellt gehabt, bekam eine Bestellbestätigung und wollte einen Teil nach ein paar Wochen stornieren, da ich u.a. Zubehör für ein Handy (eines anderen Händlers) bestellt hatte, da... もっと見る
Bestelling werd snel opgestuurd. Het telefoonhoesje is super. De screenprotectors kwamen beschadigd toe doordat alles gewoon in een plastiek zakje opgestuurd was. Via WhatsApp een foto gestuurd me... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij zijn gek van OnePlus en zoeken alleen het beste voor jouw device. Verzonden vanuit Nederland uit eigen voorraad.Samenwerkingen met kwalitatief mooie merken en alles razendsnel geleverd door heel Europa! Grootste assortiment en perfecte aftersales service!
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit, nog nooit heb ik zoiets meegemaakt. Weken geleden oortjes besteld, ze zijn nog steeds niet aangekomen, tiental keren nàar gemaakt, maar zonder enige antwoord. Dit is de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.
levering niet aangekomen.
levering niet aangekomen.
reageren ook niet op telefoontjes of mails.
Ronduit waardeloze communicatie
Ronduit waardeloze communicatie, reageert nooit of pas na 2 tot 3 weken op de meest eenvoudige mails.
Niet ontvangen bestelling
Heb hier eerder al een bestelling gedaan waarbij alles goed ging, vlotte bestelling en levering. Nu deed ik een bestelling op 19 maart en vandaag (31 maart) heb ik mijn bestelling nog steeds niet gekregen. Ik heb alle verschillende mails gestuurd waarop ik geen antwoord krijg. 1 keer lukte het me via de chat en werd me verteld dat het nu wel verzonden was, maar dat is niet het geval. Nu staat er steeds dat ze niet beschikbaar zijn terwijl de chat normaal bereikbaar zou zijn tussen 10 en 17. Ik hoop dat ik mijn bestelling nog steeds ontvang maar eerlijk gezegd ziet het er niet naar uit.
Laat niets meer van zicht weten na defect product
Ik had 2 autoladers gekocht, eentje werkte niet meer na een paar dagen en ik had een mail gestuurd. Eerst kwam er nog een reply met de vraag voor een andere lader op te sturen, waar ik mee akkoord was. Maar ik heb niets meer vernomen of ontvangen. Ook niet na meerdere mails.
BeHello screenprotector
Zonet een screen protector ontvangen van BeHello voor mijn oneplus 7, mijn originele screenprotector (zeer duur) van oneplus was losgekomen en beschadigd. Je gelooft het of niet maar BeHello is stukken beter, geen vingerafdrukken meer, helderder beeld en perfecte pasvorm (cfr oneplus) en voor de helft van de prijs.
Ik ben aangenaam verrast.
Cover gekocht met UV lijm
Cover gekocht met UV lijm, product werkte niet zoals beschreven. 20 euro in de vuilbak.
Klantendienst wilt niets voor mij doen!
Koop vooral hier NIET.
Maand lang mailen over terug betalen retour en nooit geld terug gehad
De levering van het product was goed, daar heb ik niks op aan te merken wat gezien sommige reacties een meevaller lijkt. Item retour gestuurd en niks meer op vernomen. 20 januari begonnen met mailen over de terug betalen, 31 januari kreeg ik eindelijk mail dat die ontvangen was en verwerkt. Wederom geen geld terug gekregen, 6 februari opnieuw gemaild, toen ik kreeg ik te horen dat mijn product 'in de wachtrij staat voor terugbetaling' wat dat ook moge zijn? Belofte gedaan dat de betaling nu toch echt gecrediteerd was en verwerkt, zou er morgen op staan. Inmiddels 13 februari en heb nog geen geld terug gehad. Niet bestellen is mijn advies.
Top service!
Er was een skin niet voorradig en ik kreeg ter compensatie een 2e gratis.
Goeie webshop en prima service
Goeie webshop en prima service. Ik ben ook erg tevreden met mijn producten.
Maandag mijn zesde bestelling gedaan…
Maandag mijn zesde bestelling gedaan bij oneplusshop, tot nu toe ben ik zeer tevreden. 1 keer duurde het iets langer (3 dagen) maar na 1 keer bellen was alles opgelost.
Ik ben een tevreden klant.👍

Goede Service
Had een hoesje een screenprotector besteld, werd netjes verzonden maar is niet aangekomen. Contact gezocht en er werd netjes nogmaals een setje opgestuurd. Dus ik zeg nette service, en een fout blijft menselijk natuurlijk!

Garantie
Heel goed beschermglas maar beter bij Whitedome zelf kopen dan heb je tenminste levenslange garantie...

OnePlus-shop.nl からの回答
Beschadigd product, geen reactie & geen geld teruggekregen
Bestel hier niet!!! Ik had een hoesje besteld, maar helaas kwam deze beschadigd aan. Daarop geprobeerd hen te bereiken via mail, telefoon en chat maar dit is niet gelukt. Daarom het hoesje maar retour gestuurd. Tot op heden nog steeds mijn geld niet teruggekregen!

Geile Handys
Geile Handys! Ich habe das Oneplus 6t und bin absolut zufrieden damit. Top Preisleistung, wenn nicht sogar Flagshipkiller..
Levertijd is veel langer dan dat er…
Levertijd is veel langer dan dat er wordt aangegeven. Doe hier wat aan!!

BEWARE SCAMMERS
BEWARE SCAMMERS ! DO NOT BUY !
I ordered some smartphones accessories on December 19 and I paid some really expensive DHL fees for the parcel to be sent quickly and to be tracked.
As of today, December 30, the parcel tracking still shows as "ready to send" on their website.
I also contacted DHL who confirmed that the parcel was never picked up physically from OnePlus-shop.nl
I tried to contact them several times, but they do no answer emails and do not pick up phone calls.
Fortunately, I paid with PayPal and now, opened a case for fraud !
You have been warned to not order anything with them. I have less problems ordering through Ebay or Amazon accessories even in China than with this so called Dutch shop !

In 1 woord verschrikkelijk
In 1 woord verschrikkelijk. En nee, niet het hoesje (dat heb ik nog steeds niet namelijk), de service van Oneplus Shop.
Op 13 oktober (!) bestel ik het Sandstone hoesje. Heb er voor mijn andere types al besteld, dus deze maar weer. Levering week 7 november stond er. Ok, dat kan. Duidelijk. Na de week van 7 november zie ik opeens op de site (geen mails) levering week 14 november. Maar na de week van 14 november, geen hoesje. Mail gestuurd, chat verstuurd. Want mijn screenprotector is wél op voorraad maar die komt niet. 'Nee, we versturen pas als de hele order compleet is. Anders moet u het apart bestellen'. Dat kost alleen maar meer geld, maar met ... gratie wordt de screenprotector wel verstuurd... Op de site check ik zelf maar de voorraad status, moet het nog steeds zelf uitzoeken. Vorige week weer mail gestuurd. Excuses, het hoesje komt er snel aan. En ja, op vrijdag krijg ik een mail (18:06 uur) dat het hoesje er weer is!! Ik had mezelf maar ingeschreven om een seintje te krijgen als het hoesje er weer is. Van Oneplus-shop zelf komt toch geen respons.
Ik hoop nog dat het verstuurd wordt, maar zaterdag niets... geen post, geen hoesje. Dan wordt het vast maandag verstuurd en heb ik het dinsdag binnen.... NEE! Dinsdag geen post, geen hoesje.. Hoe kan het?
Zeer ontevreden over Oneplus-shop. Teleurstellend dat er geen enkele vorm van communicatie is over levertijden o.i.d. En als je dan contact hebt gehad verwacht ik snelle verzending. Maar er staat niets van verzonden in mijn account.. Dus ben bang dat het woensdag ook niets wordt. En na deze review, als 'ie al geplaatst wordt, dan misschien helemaal niet meer...
We gaan het zien!
Trustpilot エクスペリエンス