レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tabte min mobil, sÃ¥ glasset skulle skiftes. Venlig og imÞdekommende da jeg kom ind i butikken. Forklarede med forstÃ¥elige ord, hvilke muligheder der er, og med fordele og ulemper. 1 time senere kunne... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Indleverede min telefon hos One repair (Horsens Bytorv) tirsdag ved 14 tiden og kunne hente den igen torsdag ved middagstid. Super effektiv service. Og skÊrmen fÞles bedre end den foregÃ¥ende... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Utrolig, seriÞs, omhyggelig, og fÞrst og fremmest en oplÊring af en meget besvÊrlig kunde. Har man mobiltlf. problemer skal man gÃ¥ til Onerepair Horsens. Jeg blev henvist dertil af Power Horsens,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fik sidste Ã¥r lavet min datters iPhone X i Skanderborg, som ikke lÊngere findes, hvorfor vi kÞrte til Horsens i stedet, da skÊrmen var begyndt og lÞsne sig. Vi fik af vide at det selvfÞlgelig var en... もっず芋る

4.6

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Lang forsendelses tid

Produktet - beskyttelses glas til I phone- er ok og jeg tror det hurtigt blev afsendt men!
De anvender Dao som forsendelses firma. Der gik en uge inden jeg modtog min ordre og et helt andet - for mig - besvÊrligt sted.
Af den grund vil jeg ikke handle hos One Repair mere. Ærgerligt!

2021幎4月18日

God kundeservice!

God kundeservice!

Jeg bestilte et cover som jeg fortrÞd, og derfor sendte tilbage. Jeg fik hurtigt svar fra kundeservice begge gange jeg henvendte mig, sÃ¥ klart en anbefaling herfra ☺

2021幎2月11日

Fik skiftet glas på min Iphone 6s

Fik skiftet glas på min Iphone 6s, men farverne er efterfÞlgende ikke rigtige. Den hvide baggrund er mere grålig, og det kan ikke Êndres i indstillinger. Derudover så er skÊrmen meget mÊlkehvid, når man kigger på den fra siden.
Klagede over det, men de ville ikke gÞre noget ved det - forklaring var, at det var en Iphone 6s, som ik er en ny model, så derfor kunne jeg ik få bedre kvalitet.

2020幎11月25日

Ik kÞb hos Onerepair, Bryggen Vejle

KÞb ikke deres service..... Fik panserglas sat på, for to uger siden.... Min tlf har ALDRIG vÊret tabt eller fået det mindste slag, alligevel ser jeg Panserglasset er Þdelagt over hele skÊrmen, samt i hjÞrnet.... Går ned med den, med kvittering og jeg kan få den lavet, hvis jeg vil betale halvdelen af panserglasset. Det takker jeg selvf nej til, da det ikke er min fejl, men de holdte fast på, jeg skulle betale.... Gik til Repphone, som hjalp med god service, og desuden ikke skulle have 30 kr for at sÊtte det på, som jeg skulle hos Onerepair

2020幎10月10日

Hold jer fra OneRepair i Horsens

Hold jer langt vÊk fra OneRepair i Horsens.
De lÞber fra deres garantiansvar, så snart pengene er modtaget for reparationen. Min sÞn har fået skiftet en skÊrm på en ny iPhone11 for 1 måned siden. Den er gået lÞs og giver streger/skygger på skÊrmen. Hos OneRepair i Horsens påstår de, at der er tale om en selvforskyldt skade, men kan ikke forklare, hvordan det kan ske, at skÊrmen går lÞs og hvorfor der er opstået sorte pletter på skÊrmen.
De er utrovÊrdige og lÞber fra deres ansvar.

2020幎10月5日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg vil virkelig fraråde at få jeres

Jeg vil virkelig fraråde at få jeres mobiler lavet hos Onerepair, isÊr hos dem i Bryggen, Vejle. De ÞdelÊgger din mobil når den skal laves, og er ikke serviceminded overhovedet. Man skulle tro der var bedre kundeservice med den pris det koster. Hold jer fra dem, der er meget billigere og bedre

2020幎9月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス