Alles was helemaal in orde.Had paar pallets met betonstenen (kijlstra), meerdere zakken ophoogzand en opsluitbandjes. Allemaal prima kwaliteit en goeie prijs. Was snel geleverd, aardige bezorger die... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Slechte kwaliteit stenen. Overal putten in en hoekjes eraf. Bestellen en leveren ging perfect, maar kwaliteit waardeloos. Onze vakmannnen (3 stuks) zeiden dat het echt C-kwaliteit was. Contact g... もっと見る
企業が回答しました
Helaas eens maar nooit meer. Geen mail ontvangen mbt de levering, 18 meter lange vrachtwagen stond op de hoek, 200 meter verder. Chauffeur heeft zonder overleg de tegels en zand daar op de stoep... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Bij Onlinebetonstenen.nl koopt u Kijlstra betonstenen tegen de laagste prijs. In ons assortiment vindt u o.a. betontegels, betonklinkers en betonbielzen.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Koop er niks, wat producten zijn niet wat het lijken op de website!
Stelletje oplichters zijn het.
Website met mooie foto's van mooie tegels, maar wat er geleverd wordt lijkt er in de verste verte niet op.
Rood/bruin gemeleerde tegels op de website bleken grijze betontegels bij levering.
En denk je dat ze ook maar iets meebewegen?
Nee, helaas,
Ze verschuilen zich achter hun leverancier en hun leveringsvoorwaarden.
Ik heb het nu voorgelegd bij mijn rechtshulp.
Eens kijken wat de rechter hiervan vindt.
Koop er niks, want je gaat nat!
Snel geleverd en niet duur .
Snel geleverd en niet duur .
Vriendelijke chauffeur .
Een aanrader .
Super!
De stenen makkelijk besteld en ook betalen ging makkelijk en snel. Bevestiging mailtjes waren ook snel binnen en de levering was ook kort daarna kortom alles ging lekker vlot. Aardige chauffeur aan de deur die na het lossen weer met een verse bak koffie zijn weg kon vervolgen. Stenen zijn ook top en ben erg blij met de nieuwe bestrating.
Steengoed Beton
Prima website, met mooi aanbod. Goede kwaliteit en snelle en vriendelijke levering.
OPLICHTERS!!!!!
BESTEL HIER NIETS! Oplichters!!!!
Ik heb tegels besteld antraciet krijg tegels afgebrokkeld kleur verschil. Onprofessioneel afgeleverd bij de buren van 2 huizen verder op in de straat op een gazon zonder overleg of iets dergelijks. Ik wordt niet netjes te woord gestaan. LEES GOED DE KLEINE LETTERTJES ZE NEMEN NIETS RETOUR PAS OP AUB!! IK ZAL VIA ALLE KANALEN IEDEREEN HIER ALERT OP MAKEN WANT JE BLIJFT ZITTEN MET DE ELLENDE EN JE BENT JE GELD KWIJT. HET ZIJN ZWARE OPLICHTERS EN NIET KLANTVRIENDELIJK!!!
zeer tevreden ,aanrader
vanochtend (02-03-2022 Helmond) zijn de bestelde tegels en bandjes geleverd ,een aardige chauffeur die goed meedenkt ,alles is door hem netjes neergezet op de afgesproken plaats,
vanaf het eerste telefoontje naar de klantenservice altijd correct en professioneel geholpen dus was het een no brainer om hier te bestellen, aanrader dus.
nette levering volgens afspraak en…
nette levering volgens afspraak en losplaats.
vriendelijke chauffeur en meedenkend.
Komt afspraken na
Komt afspraken na, communiceert duidelijk. Goede kwaliteit en service
prima en snelle levering op gewenste…
prima en snelle levering op gewenste plaats geleverd goedkopen betonstenen raad iedereen aan met onlinebetonstenen uw tuin te bekleden
Goed product, snelle vriendelijke levering!
Goede en snelle levering! Vriendelijk personeel! Zeer tevreden over het product! Zeker aan te bevelen!
Zal nooit meer wat bestellen bij…
Zal nooit meer wat bestellen bij jullie. Alle betontegels zitten onder de vlekken en krassen en als je belt zeggen ze natuurlijk dat ze dit nooit eerder hebben gemaakt.
Geen service
We hadden tegels besteld. Eerst was er wat verwarring over de levering.
Uiteindelijk geleverd gekregen.
De stratenmakers leggen de tegels en zien beschadigingen op de onderliggende tegels en kalkuitbloei. We mailen hierover naar het bedrijf en sturen foto's mee. We krijgen een mail terug dat zij hier niks mee doen en dat het ook de schuld van de stratenmaker kan zijn en ja, kalkuitbloei kan gebeuren. Jammer dat er niet meegedacht kan worden voor een oplossing. Geen bedrijf voor ons om ooit weer iets te bestellen.
Zeer slecht 1 ster is nog teveel
Zeer slecht 1 ster is nog teveel. Gaan niet serieus op klachten in .reageren niet of alleen maar met standaard mail. 50 procent van de stenen vertonen gaten en de randen breken af er komen vlekken op het lijkt wel roest. Tegels liggen er nu vier weken en zien er niet uit, niet schoon te krijgen. Slecht bedrijf die op klachten niet in gaan.Doe u zelf een plezier en bestel ergens anders.
Zeer onvriendelijk personeel
Zeer onvriendelijk personeel. Heel brutaal aan de telefoon en hangen op in je gezicht. 5 weken later hebben we de bestelling mogen ontvangen. Komen hun afspraken niet na. De tegels zijn mooi alleen heel veel waren kapot/gebarst. Dit vinden wij niet kunnen en gaan hier werk van maken! Erg teleurgesteld.
Beton tegel 50x50
Snelle levering nette tegel
Alleen geen 50x50 wat ik besteld had maar
49,7 x 49,7 cm
Zodat de opsluit bandjes die gesteld waren
Opnieuw gesteld moesten worden.
Verder correct geholpen
echt..een aanrader
echt..een aanrader, je wordt goed op de hoogte gehouden en hun service is super goed...echt een pluim en een aanrader
Goede prijs, en mooie kwaliteit
Mooie tegel voor een mooie prijs. Geleverd volgens afspraak en vriendelijk contact. Bijna geen kapotte tegels en maatvast, zoals het hoort!
Ik kan dit product niet aanbevelen
Ik kan dit product niet aanbevelen. Zeer teleurgesteld in de kwaliteit van überhaupt beton tegels. Komen gaten in, je ziet er alles op na bijv 1 dagje buiten eten. Er komen roestvlekken in. Kortom totaal niet kindvriendelijk erg zonde want de tegels zien er prachtig uit ... en dan moet de winter nog beginnen. Ik hou mijn hart vast.
Zeer tevreden
Wij zijn superblij met de bestrating/tegels die wij hebben besteld. Mooie goede kwaliteit voor een mooie prijs. Levering volgens afspraak.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。